Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αιδώς Αργείοι.

Στον Αντώνη βρήκατε να την πέσετε;:mad:

Τη wind (που μέσω τον καταστημάτων τους) έλεγε για τέλη Αυγούστου και ιστορίες δεν θα της πείτε τίποτα;

Τη wind που πουλούσε κινητά χωρίς την B20 όταν είχε πρωτοξεκινήσει το 4G της που βασιζόταν στην 800άρα, δεν θα της πείτε τίποτα;

Τη wind που συνεχίζει να πουλάει μέχρι και σήμερα smartphones που δεν κανουν CA μόνο και μόνο για να τσιμπήσει κανένα ευρώ και να εκμεταλλευτεί το hype των xiaomi με αποτέλεσμα να έχουν προβλήματα οι συνδρομητές της, δεν θα της πείτε τίποτα.

Τη wind που σε λίγο μπαίνουμε στο 2019 και ακόμα κάποιοι, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, παλεύουν με ταχύτητες dialup για να μπουν στο internet μέσω του δικτύου της, δε θα της πείτε τίποτα;

Τη wind που ακολουθεί και αρκετές φορές πρωτοστατεί στις πρακτικές και τις ανατιμήσεις του καρτέλ, δε θα της πείτε τίποτα;

Ο Αντώνης σας φταίει..

Πες τα...γιατι μερικοι δεν εχουν καν ιδεα για την κατασταση στις περιοχες που αναφερουμε.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα.

Η Κεφαλλονιά ανήκει στην Δυτική Ελλάδα & Ιόνιο (περιοχές που είναι πλήρως αναβαθμισμένες εδώ και πολλά χρόνια), και έχει πλήρη κάλυψη παντού σε Η+ & 4G.

Αν λοιπόν θες να ταξιδέψεις προς τα εκεί (όπως κατάλαβα), και ερχόμενος από Εγνατία Οδό, από το Μέτσοβο και μετά θα νιώσεις ότι (στο θέμα κινητής) πέρασες σε άλλη "χώρα" καλώς ή κακώς...

Και καλά να περάσεις!

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα.

1. Αν είναι "τριτοκοσμική" η συγκεκριμένη εταιρεία, υπάρχουν και άλλες 2 διαθέσιμες εταιρείες κινητής για τους χρήστες ώστε να επιλέξουν την καλύτερη (με το ανάλογο βαλάντιο φυσικά)...

2. Ναι. Θα ήθελα να βρεθώ για καφέ με τον Αντώνη, για να τον "κράξω" λίγο (πάντα φιλικά), γιατί όλο αυτό τον τελευταίο καιρό, η παραπληροφόρηση πήγε σύννεφο, και κατάντησε λιγάκι κουραστικό και άσχημο το όλο θέμα (άνοιξε εκεί για 4sec, μετά έκλεισε, το cell id στο τάδε σημείο αυτό, κτλ). Σαν μακροχρόνια αναμετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα ήταν... Ευτυχώς (θέλω να πιστεύω) μειώθηκε αυτό αισθητά...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα.

Αρχίσαμε την "παραπληροφόρηση" (το ότι να΄ναι) πάλι...

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα.

Συμφωνώ και επαυξάνω...

Για τη Κεφαλλονια θα κατεβω για σπουδες,οποτε θα ειμαι με φορητη συνδεση και οχι με σταθερη γραμμη.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• Απαντήσεις 19,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

2026

• p_k

1337

• cmvr

1736

• Nikolas14

1044

Όσον αφορά το σχολιασμό ότι ξέμειναν από χρήματα, δημιουργεί μια εντελώς λανθασμένη εικόνα. Δεν είναι μισθωτός η Wind. Επενδυτικά funds έχει και κάνει προυπολογισμό. Έλεος με αυτά που διαβάζουμε, μας φύγανε τα μάτια. Πρέπει να σταματήσει.

Οταν την μια μέρα λες ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΡΧΕΤΑΑΙΙΙΙΙΙ :lol: σηκωθείτε απο ντιβάνια και καναπέδες :rotfl::rotfl: και όταν τελικά δεν έρχεται, κάνεις υποθέσεις ότι ξέμεινε απο χρήματα το μαγαζί... εμείς οι απλοί καταναλωτές ποιο επίπεδο σχολιασμού να κρατήσουμε και να μην ειρωνευόμαστε για τα χάλια αυτά?

Παιδιά τόσο καιρό έχετε τις άλλες εταιρίες που εκεί στηριζόσαστε τώρα η wind σας πείραξε που δεν ήρθε ακόμα :lol:

Οταν την μια μέρα λες ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΡΧΕΤΑΑΙΙΙΙΙΙ :lol: σηκωθείτε απο ντιβάνια και καναπέδες :rotfl::rotfl: και όταν τελικά δεν έρχεται, κάνεις υποθέσεις ότι ξέμεινε απο χρήματα το μαγαζί... εμείς οι απλοί καταναλωτές ποιο επίπεδο σχολιασμού να κρατήσουμε και να μην ειρωνευόμαστε για τα χάλια αυτά?

Η ειρωνία δεν είναι απαραίτητη ούτε βοηθά σε τίποτα. Ωστόσο, εγώ προσωπικά ποτέ δε σας είπα να κάνετε υπομονή. Θεωρώ ότι εφόσον υπάρχουν εταιρείες με άψογες υπηρεσίες στην περιοχή, το τι κάνει ή θα κάνει η Wind δε θα με αφορούσε. Όταν και αν καλύψει την περιοχή θα υπήρχε περίπτωση να την προτιμήσω λόγω τιμών και προσφορών.

Κάνουμε συζητήσεις επι συζητήσεων για πράγματα τα οποία ΔΕ συμβαίνουν στο δίκτυο.

Αν έχετε απορίες σχετικά με την επέκταση, η εξυπηρέτηση πελατών έχει άψογη σχέση με το τεχνικό τμήμα και γνωρίζουν με μαθηματική ακρίβεια το τι συμβαίνει. Μπορείτε να τους ρωτήσετε. Ακόμα και να υπάρχει πληροφόρηση και χρονοδιάγραμμα μακροπρόθεσμο (πχ τέλος 2018) μπορεί να αλλάξει με βάση τις προτεραιότητες. Όμως το ότι ξέμειναν από χρήματα, συγνώμη, σε εμένα ακούγεται τραγικό για αυτό και αντέδρασα. Καλό θα είναι όταν μιλάμε για τις εταιρείες αυτές να ξέρουμε τι λέμε. Λειτουργούν με πρόγραμμα και επενδύσεις. Ο χλευασμός έχει και κάποιο όριο.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απλά δεν είναι ότι διαβάζουμε εδώ μέσα να το περνούμε της μετρητής. Απορώ γιατί τρελενόμαστε.

Κάποιοι είχαν πηγές η ήταν τυχεροί και έπεφταν μέσα στις ημερομηνίες πλέον κανείς δεν ξέρει ούτε η εταιρία.

Αιδώς Αργείοι.

Στον Αντώνη βρήκατε να την πέσετε;:mad:

Τη wind (που μέσω τον καταστημάτων τους) έλεγε για τέλη Αυγούστου και ιστορίες δεν θα της πείτε τίποτα;

Τη wind που πουλούσε κινητά χωρίς την B20 όταν είχε πρωτοξεκινήσει το 4G της που βασιζόταν στην 800άρα, δεν θα της πείτε τίποτα;

Τη wind που συνεχίζει να πουλάει μέχρι και σήμερα smartphones που δεν κανουν CA μόνο και μόνο για να τσιμπήσει κανένα ευρώ και να εκμεταλλευτεί το hype των xiaomi με αποτέλεσμα να έχουν προβλήματα οι συνδρομητές της, δεν θα της πείτε τίποτα.

Τη wind που σε λίγο μπαίνουμε στο 2019 και ακόμα κάποιοι, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, παλεύουν με ταχύτητες dialup για να μπουν στο internet μέσω του δικτύου της, δε θα της πείτε τίποτα;

Τη wind που ακολουθεί και αρκετές φορές πρωτοστατεί στις πρακτικές και τις ανατιμήσεις του καρτέλ, δε θα της πείτε τίποτα;

Ο Αντώνης σας φταίει..

Καλησπέρα.

Ξεκινάμε:

1. Τα καταστήματα είναι franchise, οπότε τα παράπονα κατευθείαν στο συγκεκριμένο κατάστημα και μετά ή/και στην ίδια την εταιρεία.

2. Κινητά η κάθε εταιρεία μπορεί να πουλάει με διάφορες προδιαγραφές (άλλα μόνο 3G, άλλα χωρίς την band 20, κτλ). Είναι καθαρά και μόνο στην ευχέρεια του πελάτη να επιλέξει αυτό που θέλει βάση των αναγκών του (χαρακτηριστικά, τιμή, κτλ). Και άλλα καταστήματα (βλέπε. eshop.gr) διαθέτουν συσκευές χωρίς band 20. Έχει να κάνει καθαρά με το κόστος (Qualcomm band license). Δεν φταίει καμία εταιρεία για το τι επιλέγει ο εκάστοτε πελάτης.

3. Σχετικά με το αν κάνει CA το Xiaomi (υποθέτω ότι για αυτή την μάρκα γίνεται ο ντόρος όλος στο 2 & 3), μάρκα φτηνιάρικη είναι, κινεζιά, με πιθανές ατέλειες στο software, οπότε αναμενόμενο (για μένα). Μου θυμίζει που κράζουν την Wind που δεν έχει αναβαθμίσει στη Β Ελλάδα, αλλά δεν αλλάζουν σε Cosmote (με ότι αυτό συνεπάγεται) ώστε να έχουν full 4G+ παντού. Το ίδιο και με το Xiaomi, ενώ υπάρχουν και άλλες μάρκες (βλέπε. Samsung, iPhone, κτλ)...

4. Στη Β. Ελλάδα δεν έχει αναβαθμίσει ολοκληρωτικά η Wind όσο σε σχέση με την υπόλοιπη επικράτεια. Αναβάθμισε εκεί που υπάρχει ο κόσμος και το χρήμα πρώτα (και ίσως αν και εγώ ήμουνα Wind, το ίδιο πλάνο να ακολουθούσα. Παράδειγμα Σαντορίνη vs Κιλκίς και όχι ότι έχω κάτι με το Κιλκίς, αλλά...) Αλλά στην υπόλοιπη (βλέπε Νότια Ελλάδα) όπου κινούμε πολύ συχνά, το δίκτυο είναι υποδειγματικό τόσο σε voice (πάντα ήταν άψογη στο voice και με μεγάλο bandwidth που συνεπάγεται άψογη ποιότητα ομιλίας) αλλά και στο broadband.

Και εδώ, όποιος "σέρνεται" με "dial up" ταχύτητες, απλά αλλάζει δίκτυο. Τόσο απλά...

5. Ελεύθερη αγορά έχουμε, επιλέγουμε την εταιρεία που μας ικανοποιεί σε όλους τους τομείς περισσότερο. Εκτός αν θέλουμε και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη...

Μια χαρά είναι ο Αντώνης, απλά ενθουσιάζεται και παρασύρεται λιγάκι εύκολα...

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Σχετικά με το 4:

Στη Βόρεια Ελλάδα έχει αναβαθμίσει, εκτός από τις γνωστές περιοχές, οι οποίες είναι υπό αναβάθμιση.

Όσον αφορά τα xiaomi επίτρεψέ μου να διαφωνήσω, καθώς είναι πολύ καλές και ποιοτικές συσκευές κατά γενική ομολογία.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Eλεύθερη αγορά έχουμε. Εχω κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιώ προϊόντα της όποιας εταιρείας πουλάει και απο την στιγμή που αγοράζω, έχω κάθε δικαίωμα να κάνω κριτική. Αν δε θέλουν να τους κριτικάρω για τα στραβά τους, να τους στείλω τα στοιχεία μου και να μου κόψουν την πρόσβαση στο δίκτυο τους. Οσο όμως μπορώ να αγοράζω, να χρησιμοποιώ και να πληρώνω, θα τους κράζω για ότι στραβό βλέπω και θα τους πω μπράβο αν και όποτε θεωρήσω ότι το αξίζουν

Καλά οκκ.. Volte θα βάλουν ώστε να έχεις απρόσκοπτη σύνδεση στο διαδίκτυο αν σου τηλεφωνήσουν και καλύτερη ποιότητα? Και οι τιμές είναι σε ίδια επίπεδα.. Εχει πολλά ψωμιά ακόμη η εταιρεία της πλάκας για να γίνει σοβαρή εταιρεία...:lol:

Η εταιρεία της "πλάκας" ήταν η πρώτη που άνοιξε GSM δίκτυο στη Ελλάδα, πιθανόν πολύ πριν γεννηθείς...

Επίσης αν τελικά έχουμε εταιρείες της πλάκας, ε τότε έχουμε και χρήστες της πλάκας. Αυτά τα 2 είναι αλληλένδετα...

Πολύ πριν γεννηθώ? οκκκκκκ... :lol: Ενας ακόμη λόγος αυτός τότε να συνέχιζε να είναι πρωτοπόρος και όχι ουραγός.. Και για την ιστορία την πρόλαβα και ως te-telestet την εταιρεία που απο πρώτη-->το πρώτο μου κινητό telestet είχε και απο το 1998 εως και σήμερα ειχα και συμβολαιο και καρτοκινητό που διατηρώ εως και σήμερα, κατέληξε τελευταία και της πλάκας.. Edited by bbbb

Eλεύθερη αγορά έχουμε. Εχω κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιώ προϊόντα της όποιας εταιρείας πουλάει και απο την στιγμή που αγοράζω, έχω κάθε δικαίωμα να κάνω κριτική. Αν δε θέλουν να τους κριτικάρω για τα στραβά τους, να τους στείλω τα στοιχεία μου και να μου κόψουν την πρόσβαση στο δίκτυο τους. Οσο όμως μπορώ να αγοράζω, να χρησιμοποιώ και να πληρώνω, θα τους κράζω για ότι στραβό βλέπω και θα τους πω μπράβο αν και όποτε θεωρήσω ότι το αξίζουν

Οι κριτικές των προϊόντων (θετικές ή αρνητικές) είναι πολύ καλές και βοηθούν άλλους υποψήφιους αγοραστές, όταν όμως είναι σωστές και αντικειμενικές.

Όταν γίνονται από άτομα που απλά δεν τους αρέσει τίποτα σε αυτή τη ζωή και τα έχουν με όλους και με όλα, η από μίζερους, ή με διάφορα "υπαρξιακά" προβλήματα, ε τότε άστα να πάνε. Μην διαβάσεις τα reviews.

Και όσον αφορά τα χαρακτηριστικά συσκευών, αν δεν διαθέτει μια συσκευή ένα χαρακτηριστικό, δε μπορείς να "κράζεις" ότι δεν το έχει, ενώ τα διάβασες τα χαρακτηριστικά όταν αγόραζες την συγκεκριμένη συσκευή/προϊόν. Μιλάμε για έναν φανταστικό πελάτη και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο άτομο.

Σορυ bbbb, ποτέ δεν ήταν εταιρεία της πλάκας κατά την άποψή μου. Είχε μια κακή διοίκηση για κάποια περίοδο που την πήγε λίγο πίσω σε επενδύσεις - μη ξεχνάς ότι έφτασε και σε χρεωκοπία, και παρόλα αυτά σήμερα μιλάμε για 4η γενιά... άρα κάτι γίνεται σωστά :)

Το ότι δεν είναι καλή στην περιοχή σου, είναι δεδομένο και συμφωνώ μαζί σου. Και έτσι κρίνουμε :) Όμως μπορεί κάποιος πχ στη Θεσσαλία να έχει αντίθετη άποψη, ή στα επτάνησα ή αλλού. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω, ο memoriesradio με καλύπτει απόλυτα. 100%. Σε όλα. Μόνο που και εγώ τα ΧΙΑΟΜΙ τα θεωρώ πολύ καλά αλλά όχι για την Ευρωπαϊκή αγορά. Αν ζούσα Κίνα ΧΙΑΟΜΙ θα είχα σίγουρα.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ πριν γεννηθώ? οκκκκκκ... :lol: Ενας ακόμη λόγος αυτός τότε να συνέχιζε να είναι πρωτοπόρος και όχι ουραγός.. Και για την ιστορία την πρόλαβα και ως te-telestet την εταιρεία που απο πρώτη-->το πρώτο μου κινητό telestet είχε και απο το 1998 εως και σήμερα ειχα και συμβολαιο και καρτοκινητό που διατηρώ εως και σήμερα, κατέληξε τελευταία και της πλάκας..

Συγνώμη αλλά μετά είδα την ημερομηνία εγγραφής σου στο forum ώστε να ψιλουπολογίσω την ηλικία σου.

Πρώτα ξεκίνησε σαν STET Ελλάς, μετά Telestet, κτλ. Εγώ είμαι συνδρομητής από το 1995.

Τώρα αν κάτι είναι της πλάκας όπως λες, γιατί δεν αλλάζεις πάροχο;

Φιλικά,

Μπάμπης

Επίσης η πόλη που ζούμε δεν είναι το κέντρο του κόσμου.

Το να μην παρέχεται ακόμη κάλυψη τέταρτης γενιάς εκεί, αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία είναι υποδεέστερη.

Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, πχ. στην Καστοριά, η κάλυψη είναι υποδειγματική.

Το σίγουρο είναι ότι και οι τελευταίες τρύπες θα αναβαθμιστούν.

Όπως με όλα τα πράγματα στη ζωή, χρειάζεται λίγη υπομονή.

Παύλος Παυλίδης 

Και όσον αφορά τα χαρακτηριστικά συσκευών, αν δεν διαθέτει μια συσκευή ένα χαρακτηριστικό, δε μπορείς να "κράζεις" ότι δεν το έχει, ενώ τα διάβασες τα χαρακτηριστικά όταν αγόραζες την συγκεκριμένη συσκευή/προϊόν.

Μόνο εγώ μπορώ να κράζω το rn5 που αναφέρεται σαν 4g+ και στο Ελληνικό σαιτ που είναι αντιγραφή του αγγλικού ελεύθερα

Όλοι οι άλλοι σιωπή :p

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Μόνο εγώ μπορώ να κράζω το rn5 που αναφέρεται σαν 4g+ και στο Ελληνικό σαιτ που είναι αντιγραφή του αγγλικού ελεύθερα

Όλοι οι άλλοι σιωπή :p

Σε τέτοιες τρανταχτές περιπτώσεις λάθος τεχνικών χαρακτηριστικών/προδιαγραφών, μπορείς να το κυνηγήσεις (πωλητής & επίσημη αντιπροσωπεία) ακόμα και να επιστρέψεις την συσκευή (πίστωση ή αντικατάσταση με άλλο μοντέλο).

Σε τέτοιες τρανταχτές περιπτώσεις λάθος τεχνικών χαρακτηριστικών/προδιαγραφών, μπορείς να το κυνηγήσεις (πωλητής & επίσημη αντιπροσωπεία) ακόμα και να επιστρέψεις την συσκευή (πίστωση ή αντικατάσταση με άλλο μοντέλο).

Όχι προτιμώ να τους κράζω ελεύθερα ;) :p

Όχι προτιμώ να τους κράζω ελεύθερα ;) :p

Όπως την "βρίσκει" ο καθένας...

Είχε μια κακή διοίκηση για κάποια περίοδο που την πήγε λίγο πίσω σε επενδύσεις - μη ξεχνάς ότι έφτασε και σε χρεωκοπία, και παρόλα αυτά σήμερα μιλάμε για 4η γενιά... άρα κάτι γίνεται σωστά :)

αν μου επιτρέπεις να πω κάτι σαν απλός χρήστης που απλά ταξιδεύει λογο δουλειάς σε ολόκληρη την χώρα και έχει και τις 3 εταιρίες αφού η επικοινωνία μέσω κινητής είναι απαραίτητη στην δουλειά μου.

Το ότι έβαλαν 4g και πλέον είναι η κάλυψη καλή στην επαρχία (σχόλια για συγκρίσεις κάλυψης στο αντίστοιχο θέμα που επιτρέπεται) δεν ισχύει το ίδιο όμως σε ταχύτητες οι οποίες είναι υποδεέστερες και για Αθήνα τα έχουν γράψει πολλά παιδιά. Σε αρκετά σημεία είναι 4g γιαλαντζί δυστυχώς και σε ταχύτητες κάτω του μετρίου.

Με τα χάλια που είχε σίγουρα καμία σχέση αν θυμηθούμε πως ήταν όπως είναι τώρα οι περιοχές που δεν έχουν αναβαθμίσει ακόμα.

Edited by Altrouistis

Πριν πω κάτι άλλο για σήμερα επειδή δεν έχω μπαταρία θα τα πω αύριο αλλά έχω ένα έκτακτο που έσκασε πριν μια ώρα...

Ήρθε εσωτερικό έγγραφο και μπορεί να το επιβεβαιώσει κι ένας που είναι από το φόρουμ μας ότι 11 μέχρι και 15 Σεπτέμβρη όλη η Πέλλα και σχεδόν όλη η Ημαθία επιτέλους τα ανοίγουν όλα... Σόρρυ για την Βέροια που δεν την έχει αλλά έχει την Νάουσα τουλάχιστον γιατί ακόμα δεν την περίμενα...

Ξέρω ότι κάποιοι θα κράξουν αλλά μια βδομάδα υπομονή... Η κρύα Βρύση θα παίξει από το καινούριο τελικά γιατί σήμερα εκτός απ' ότι είναι επιβεβαιωμένο ότι καταργείται η παλιά στην καινούργια που είναι και η κόκκινη άλλαξε τελείως εξωτερικά και γέμισε πολλά τύμπανα και πάνελ σε σχέση με πριν!!!

Αύριο περισσότερα λοιπόν...

Οι ημερομηνίες είναι τελικές για όλα (Ε,Η+,4G 800αρα)...

Τα λέμε...

Καλησπέρα.

Ξεκινάμε:

2. Κινητά η κάθε εταιρεία μπορεί να πουλάει με διάφορες προδιαγραφές (άλλα μόνο 3G, άλλα χωρίς την band 20, κτλ). Είναι καθαρά και μόνο στην ευχέρεια του πελάτη να επιλέξει αυτό που θέλει βάση των αναγκών του (χαρακτηριστικά, τιμή, κτλ). Και άλλα καταστήματα (βλέπε. eshop.gr) διαθέτουν συσκευές χωρίς band 20. Έχει να κάνει καθαρά με το κόστος (Qualcomm band license). Δεν φταίει καμία εταιρεία για το τι επιλέγει ο εκάστοτε πελάτης.

Τρομερό!!!

Μα έτσι είναι, πολύ καλά τα γράφει ο συμφορουμίτης.

Όταν αγοράζουμε οτιδήποτε, πρέπει να είμαστε γνώστες των χαρακτηριστικών του.

Παύλος Παυλίδης 

Μα έτσι είναι, πολύ καλά τα γράφει ο συμφορουμίτης.

Όταν αγοράζουμε οτιδήποτε, πρέπει να είμαστε γνώστες των χαρακτηριστικών του.

Συμφωνω οτι ειναι ευθυνη του καναλαωτη να ξερει τι αγοραζει αλλα ως πωλητης ειμαι υποχρεωμενος να γνωριζω τελεια το προιον μου και να ενημερωνομαι και να εξελισομαι.

Στα καταστηματα ολως των εταιριων το 90% των πωλητων ειναι ασχετοι και δεν φταιει μονο η εταιρια που πουλαει τα προιοντα πχ χωρις την μπαντα 20 αλλα και οι ιδιοι που απο την μια προσπαθουν να σπρωξουν οτι τους προωθει η εταιρια αλλα απο την αλλη πρεπει να διαχειριζονται τις καταστασεις ποιο σοβαρα και να λενε τα πραγματικα χαρακτηριστικα των προιοντων. Εδω σε συγκεκριμενο τηλεφωνο xiaomi σε γνωστη εταιρια προιοντων και πληφορικης του ελεγα δεν εχει υποστηριξη και ορκιζοτανε οτι εχει. Την αλλη φορα ζητησα προσφορα για τηλεποικινωνιακο προιον και η τιμη που μου εδωσε ηταν ποιο ακριβη απο αυτη που ειχαν στο site και μετα οταν πηγα ξανα ζητουσε συγνωμη για κατι που ειναι πολυ βασικο και επρεπε να ξερει. Δεν φταινε μονο οι χαμηλοι μισθοι (για να προλαβω καποιον) φταιει οτι ολοι εχουν μαθει να προσφερουν το ελαχιστο στην δουλεια τους ολοι. Οσοι ηταν λιγο εξυπνοι και ασχοληθηκανε παραπανω ανεβηκαν κατηγορια και παιρνουν καλυτερα χρηματα οι αλλοι τα ζα μου αργα.

Τρομερό!!!

Και φοβερό...

• The title was changed to Nova 4G