Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

18:25 restart σε 1800 με 2 συνεχόμενα speedtest 5.5down και 4.5-5.5up.

ξαναγύρισε σύντομα σε 800 στα 94dbm.

Για την ωρα δουλεύει λογικά παρά το μέτριο αποτέλεσμα και το αυξημένο ping

Edited by drdedus

https://drive.google.com/folderview?id=1TKyMMWFlHMTIDR7r0AAwB9-6K_7-7wUX

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Keep working μη ξεχνάς να κάνεις αναγνώριση όλων των cell τις τοποθεσίες γιατί μερικές δε με κάνει recognize...

είπα και εγω....

κλασικά 2600 113dbm

το ping έχει χαθεί εντελώς και βαράει κάτι 1500αρια με το που γύρισε σε 2600.

Κατάφερα να κάνω speedtest με τα πολλά και έχω 1.7/0.05up.

Αν δεν είχα μετακινηθεί να πέσει στα 111dbm δεν θα είχε ξεκινήσει ποτε!

Μετά απο λίγο περίμενα πανω από 30 δευτερόλεπτα να πάρω ενα ping κόκκινο στα 1500 και τώρα συνεχίζει στα γνωστά..

ενα παίρνει 5 χάνει..

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βλέπω 97dbm 2600 ξεκινάω speedtest είναι ανοδικό μέχρι 8mbit και πριν ολοκληρωθεί χωρίς να αλλάξει cell το σήμα πέφτει στα 109-111 με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί στα 6.7 και 0.08 up.

Ετοιμαστείτε λίγο τα ξημερώματα πλησιάζουν δε ξέρω τι ώρα ακριβώς αλλά για λίγο θα πρέπει να μου πείτε τα ποσοστά που θα βγάλει τα Μάγουλα... δεν θα έχει internet αλλά να περιμένετε το id 2044 περιοχή 50200 pci 9 και 10... ;)

Και id 3819 περιοχή 20200 pci 9 και 10 επίσης... ;)

Σε ποια περιοχη;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

είπα και εγω....

κλασικά 2600 113dbm

το ping έχει χαθεί εντελώς και βαράει κάτι 1500αρια με το που γύρισε σε 2600.

Κατάφερα να κάνω speedtest με τα πολλά και έχω 1.7/0.05up.

Αν δεν είχα μετακινηθεί να πέσει στα 111dbm δεν θα είχε ξεκινήσει ποτε!

Μετά απο λίγο περίμενα πανω από 30 δευτερόλεπτα να πάρω ενα ping κόκκινο στα 1500 και τώρα συνεχίζει στα γνωστά..

ενα παίρνει 5 χάνει..

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βλέπω 97dbm 2600 ξεκινάω speedtest είναι ανοδικό μέχρι 8mbit και πριν ολοκληρωθεί χωρίς να αλλάξει cell το σήμα πέφτει στα 109-111 με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί στα 6.7 και 0.08 up.

Καλά αυτό που γίνεται με την 2600 μην πω τι είναι...

Το είχα αναφέρει και εγώ ενώ έχω - 73dbm με 800 και 5 γραμμές σήμα και με πετάει σε 2600 - 120 dbm και μια γραμμή σήμα.

speed ping jitter δεν έχω κοιτάξει αλλά και να κοιτάξω θα πάθω εγκεφαλικό.(πως το παρών άστο καλύτερα)

Κάτι πρέπει να κάνουν με αυτό το πράγμα δεν γίνεται σωστά η εναλλαγή στης band

Και από ότι βλέπουμε τα ιδια έχουν κάνει παντού...

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Το προσπάθησα αλλά από ένα σημείο και μετά κόλλησε και δε γινόταν.

Το κατάλαβα κι εγώ αυτο... Κάποιες κεραίες απλά δεν δίνουν τοποθεσία γιατί δεν έχουν βάλει gps φαίνεται...

Edit: μπορείς να περάσεις από Λαγκαδά; Όχι την οδό αλλά την πόλη εννοώ... Κάπου ειδα 2G κοντά στον Εύοσμο και κοντά στην Πυλαία να δίνει 3G αλλά αυτό με το 3G έχει σχέση το κινητό φαίνεται στο αυτόματο αλλα το 2G κοντά στον Εύοσμο δε το δικαιολογώ... 2G είδα και στο κομμάτι πλάτανο Μάλγαρα αλλά και πάλι αδικαιολόγητα σε μένα δε σταματούσε το 4G...

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ποια περιοχη;

Για τα Μαγουλα μετα την Ράχη ...

Edited by AntonisDedos92

Το παίρνω σαν αφορμή και μην το πάρεις στραβά αλλά αν δεν έχει τις γνώσεις σου η έστω τις λιγες δικές μας τότε δεν μπορείς να βασιστείς.

έκατσα πριν λίγο σε ενα τραπέζι και σεταρωντας ενα τηλέφωνο ανέφερα ότι ενώ γουστάρω wind εχω θέμα τελευταία..

Η απάντηση ήταν ότι δεν έχουν κανένα θέμα και είναι τα πάντα μια χαρά.

Έκαναν ενα speetest τους έβγαλε 5-6 mbit και μου είπαν ότι τελικά δεν ειναι τόσο καλό αυτο το αποτέλεσμα αλλά τους φάνηκε περίεργο οτι είχε μεγαλύτερο upload.

Πριν 2 λεπτά είχα τσεκάρει το κινητό τους (iphone) και ηταν σε 2600 με σήμα κυμαινόμενο στις μπάρες και μέσα στο menu αν κατάλαβα καλά 128dBm.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να έψαχναν και να καταλάβαιναν οτι φταίνε αυτοί... αν μίλαγαν σε κάποιο messenger θα νόμιζαν ότι φταίει ο άλλος κλπ.

Μετά τσέκαρα και ένα redmi note 5 infoquest και το πρόβλημα ηταν το γνωστό..

Όχι είναι η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο advanced user αλλά καμία σχέση με speedtest. Ωστόσο ένας χρήστης καταλαβαίνει όταν έχει πρόβλημα το δίκτυο. Δε θέλει πτυχίο.

Αυτό που βλέπω εγώ εξωτερικά είναι ότι η χρήση δεν είναι τουλάχιστον προβληματική όπως παρουσιάζεται τουλάχιστον στο Πήλιο. Ωστόσο επισήμανα ότι η Wind έχει ένα κόλλημα με τη Θεσσαλία και συνήθως είναι απροβλημάτιστη στην περιοχή. Πολύ πυκνό δίκτυο και καλό configuration. Και δε μιλώ για 2018. Από 1994 είχαμε πολλούς σταθμούς.... το 1996 είχαμε κάλυψη σε εξωτερικούς χώρους πραγματικά παντού. Δεν είμαι έκπληκτος, αυτό σου εξηγώ. :)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιχάλη, το μόνο σίγουρο είναι και ο πλέον απλός χρήστης χωρίς πολλές απαιτήσεις, μπορεί να καταλάβει αν κάτι δεν πάει καλά.

Δεν θα μπορεί να μιλήσει σωστά, να σερφάρει, θα κάνει δέκα ώρες να φορτώσει η σελίδα, κλπ κλπ.

Εγώ πέρσι βρέθηκα αν θυμάσαι σε πολλά μέρη στο Πήλιο και παντού το δίκτυο δούλευε σωστά. Καρφί 4g, τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Από πέρσι αναβαθμίστηκε περισσότερο απ' όσο διαβάζω, άρα η εμπειρία χρήσης είναι ακόμη καλύτερη.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Στο τμήμα Πλάτανος Μάλγαρα χάνεται κάθε φορά το 4g. Είναι βέβαιο ότι δεν έχει κάλυψη. Λαγκαδά δε βολεύει.

h plus ,Πλατανιάς Χανίων

79dbm 19/1.8up

ping σε ελληνικό σέρβερ 30αρια.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

800

95dbm 12.3/4up

απλά εδώ τα ping στον ελληνικό σέρβερ παίζουν 70-85, πάντα χωρίς καθόλου traffic τα ping

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

1800

96dbm 14/8.6up ping 70-90

Να μας πει και ο φίλος απο το Βαμο τι συμβαίνει όπου έχει ασθενικο άχρηστο (χωρίς ping συχνά) 4g απο b7 b3 .

Αν και νομίζω ότι έχει και αυτός Xiaomi.

Απο την άλλη μου φαίνεται τραβηγμένο να φταίνε περσινά φετινά κινητά.

Ειδικά οταν λέτε οτι "ειναι ενα χαζοκούτι που στέλνει reports στο δίκτυο"

η τέλος πάντων κάπως έτσι.

Αν εννοείς εμένα, αν και δεν την δουλεύω πιά σαν βασικό νούμερο την μπλε στον Βάμο, στις Βρύσες, στον Κεφαλά και τα γύρω χωριά ευτυχώς πιάνουν από τις Β20 με σχετικά καλές ταχύτητες (20άρια και πάνω συνήθως και ping έως 40ms). Στις Καλύβες, την Αλμυρίδα και την Γεωργιούπολη που έχουν δώσει Β7 όσο είσαι σε εξωτερικούς χώρους κάνεις δουλειά και έχω δει και 50αρια. Αν όμως το σήμα πιάνει τριψήφιο dBm κρεμάει και δυστυχώς δεν γυρνάει εύκολα σε B20 ή 3G να μπορείς να κάνεις δουλειά. Δυστυχώς θέλει ρύθμιση από την Wind γιατί καταντά μη λειτουργικό. Και δεν νομίζω να φταίει η συσκευή που είναι Xiaomi γιατί στην κόκκινη σε εναλλαγές από B20 σε Β3 και το αντίστροφο δεν το παίρνεις χαμπάρι ακόμα και αν βλέπεις βίντεο π.χ.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Αν εννοείς εμένα, αν και δεν την δουλεύω πιά σαν βασικό νούμερο την μπλε στον Βάμο, στις Βρύσες, στον Κεφαλά και τα γύρω χωριά ευτυχώς πιάνουν από τις Β20 με σχετικά καλές ταχύτητες (20άρια και πάνω συνήθως και ping έως 40ms). Στις Καλύβες, την Αλμυρίδα και την Γεωργιούπολη που έχουν δώσει Β7 όσο είσαι σε εξωτερικούς χώρους κάνεις δουλειά και έχω δει και 50αρια. Αν όμως το σήμα πιάνει τριψήφιο dBm κρεμάει και δυστυχώς δεν γυρνάει εύκολα σε B20 ή 3G να μπορείς να κάνεις δουλειά. Δυστυχώς θέλει ρύθμιση από την Wind γιατί καταντά μη λειτουργικό. Και δεν νομίζω να φταίει η συσκευή που είναι Xiaomi γιατί στην κόκκινη σε εναλλαγές από B20 σε Β3 και το αντίστροφο δεν το παίρνεις χαμπάρι ακόμα και αν βλέπεις βίντεο π.χ.

Αυτό το έχουμε πει. ότι έχουν κάνει λάθος υπολογισμούς σχετικά με την εμβέλεια της Β7. Και δεν αποκλείεται αυτό να ισχύει και για Β20/3. Δεν είναι εύκολο, ειδικά αν έχεις αραιό δίκτυο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή όμως έχω το δίκαρτο και μπορώ να το αντιπαραβάλλω βλέπω ότι το φαινόμενο αυτό είναι πολύ πιο έντονο στην Wind ενώ στην κόκκινη σχεδόν ανύπαρκτο. Και σίγουρα δεν φταίει η μάρκα του κινητού που λένε ορισμένοι γιατί θα το έκανε σε όλα τα δίκτυα...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Επειδή όμως έχω το δίκαρτο και μπορώ να το αντιπαραβάλλω βλέπω ότι το φαινόμενο αυτό είναι πολύ πιο έντονο στην Wind ενώ στην κόκκινη σχεδόν ανύπαρκτο. Και σίγουρα δεν φταίει η μάρκα του κινητού που λένε ορισμένοι γιατί θα το έκανε σε όλα τα δίκτυα...

Από την πλευρά του κατασκευαστή τηλεφώνου πρέπει να ελεγχθεί όταν χάνει report και να γίνει release η σύνδεση. Το πρόβλημα είναι ότι η Wind παρα εμπιστεύεται τις συσκευές και δε θα έπρεπε. ή μάλλον για να το θέσω σωστά. Δε μπορείς να περιμένεις το call drop για να κάνεις αλλαγή "μπάντας" έτσι όπως το λέτε (και είναι λάθος) αλλά αυτό θα έπρεπε να γίνεται πιο νωρίς. Στο VoLTE αυτό είναι προβληματική κατάσταση και η Wind θα πρέπει να το σκεπτεί πολύ και να το αλλάξει asap.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη είναι κακές ή ανεπαρκείς, τότε μοιραία χάνει πελάτες αλλά και δεν κερδίζει νέους.

Μόνο άτομα για υπηρεσίες φωνής έχει. Τίποτα άλλο.
Με περιστέρια να στείλεις e-mail θα φθάσει πιο γρήγορα1afc275b7c60b69d3991d4e018b57f0b.jpg

Έχει και χειρότερα δηλαδή....lol

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/4094670676

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

Έχει και χειρότερα δηλαδή....lol

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/4094670676

Αν είχαμε εμείς στην Κοζάνη αυτές τις ταχύτητες, θα στήναμε γλέντι!:cool:

Αν είχαμε εμείς στην Κοζάνη αυτές τις ταχύτητες, θα στήναμε γλέντι!:cool:

Εμείς τα στήσαμε με 40αρια κάποτε αλλά τα ξεστησαμε τώρα,βλέπεις η Β 20 μπουκωνει πολύ εύκολα,και όσο ήταν άδειο το δίκτυο καλά πήγαινε τώρα....

Τώρα αν σας αρέσει το σηματακι του 4g ...σας το χαριζω,γνήσιο made in creta

Edited by akalos

Νέα Ιωνία τι έτσι απλά.... Χεχεχε

Δεν φαίνεται η φωτογραφία οεο

Edit

Τώρα φαίνεται

0

upload

για αυτό το λόγο το βάζεις αλλιώς...

Τι να σχολιάσει κάνεις... Χάλια... Και up και down

Edited by oxxy