drdedus Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Όχι στην περιοχή μου,τώρα με τον ερχομό της b7 άρχισαν τα όργανα Από ταχύτητες πάει καλα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk αυτό λέω. μαμαγε μέχρι που ήρθαν b3 b7 αν μου λες για 129.. τότε μάλλον θα το εμπεδωσεις δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Στις αναβαθμισμενες περιοχες το δικτυο ειναι πολυ απλα , άψογο . Έτσι ακριβώς φίλε μου. Τώρα, όσον αφορά τον τρόπο γραφής και τις ειρωνείες ορισμένων, απλώς δεν ακολουθούμε και κρατάμε ένα επίπεδο στη συζήτηση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) Να μας πει και ο φίλος απο το Βαμο τι συμβαίνει όπου έχει ασθενικο άχρηστο (χωρίς ping συχνά) 4g απο b7 b3 . Αν και νομίζω ότι έχει και αυτός Xiaomi. Απο την άλλη μου φαίνεται τραβηγμένο να φταίνε περσινά φετινά κινητά. Ειδικά οταν λέτε οτι "ειναι ενα χαζοκούτι που στέλνει reports στο δίκτυο" η τέλος πάντων κάπως έτσι. Edited July 4, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannina20 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Έτσι ακριβώς φίλε μου. Τώρα, όσον αφορά τον τρόπο γραφής και τις ειρωνείες ορισμένων, απλώς δεν ακολουθούμε και κρατάμε ένα επίπεδο στη συζήτηση. Δυστυχως αγαπητε φιλε , αρκετοι δεν ειναι ευχαριστημενοι ποτε μα ποτε και μιζεριαζουν συνεχεια και αυτο θα γινεται παντα πιστευω , μεχρι να σβησει το φως του ηλιου . Δυστυχως . Δεν μπορει να αλλαξει αυτο φιλε p_k . Δεν μπορει να αλλαξει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) Αν πας στον προθάλαμο ενός ιατρείου θα δεις αρκετούς που κατανοούν εύκολα ο ενας τον άλλο. Θα δεις όμως και τον φρέσκο που νομίζει οτι δεν έχει θέση εκεί... οπότε μάλλον δεν κατάλαβες τι σημαίνει το 129 που εγραψαν παραπάνω και ειχα γραψει επανειλημμένα και εγώ πριν καιρό Edited July 4, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) Στις αναβαθμισμενες περιοχες το δικτυο ειναι πολυ απλα , άψογο . Από τις πρώτες η πρώτη,τι λες εσύ τώρα το ακούω βερεσε,σου το λέω εγω που δεν έχω πρόβλημα με ταχύτητες και προσπαθούμε να βρούμε άκρη,είτε για πολύ μικρές ταχύτητες η όπως εγώ στις μεταπτώσεις που κάνει http://www.neatv.gr/el/355051/eo-4g-diktio-iia-tois-sindromites-tis-wind-sti-kriti.php Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 4, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Τα threshold είναι πολύ χαμηλά για Β7. Αυτό είναι πρόβλημα. Όταν έχεις - 130dBm στο downlink απλά το uplink δε δουλεύει. Αυτό που παρατηρείτε είναι φυσιολογικό για τη συγκεκριμένο configuration, που μοιάζει να είναι λάθος. Αυτές οι ρυθμίσεις γίνονται για βελτίωση της χωρητικότητας αλλά θα βλέπουν ότι τα ΚΡΙ πάνε κάτω και θα κάνουν κάτι. Απαράδεκτο btw που τα Xiaomi έχουν λάθος configuration. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannina20 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Θα βελτιωθει το δικτυο και στην Κρητη , φιλε akale . Οπως παρα πολλοι κανανε μεγαλη χρονικη υπομονη και τωρα χαιρονται το αναβαθμισμενο δικτυο , χωρις προβληματα . Υπομονη λιγο . Και μετα πιστευω να γραφεις πιο αισιοδοξα ποστ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) Θα βελτιωθει το δικτυο και στην Κρητη , φιλε akale . Οπως παρα πολλοι κανανε μεγαλη χρονικη υπομονη και τωρα χαιρονται το αναβαθμισμενο δικτυο , χωρις προβληματα . Υπομονη λιγο . Και μετα πιστευω να γραφεις πιο αισιοδοξα ποστ . Βρε καλό ηταν,μια χαρά με B20 ήμουνα Ούτε σκίζει την μπαταρία το ca,ούτε τίποτα,σαν να ήμουν σε WiFi Παρεμπιπτόντως -110 τώρα,χωρίς μεταπτώσεις,σταθερά στην b7 https://ibb.co/fw7fnJ Παλεύω τον Κινέζο θα παλεύω και την wind τώρα?lol Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 4, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Γενικότερα το θεμα με το b7 2600 υπάρχει. Έχει πλακα στο σπίτι συγγενή στο ένα δωμάτιο πιάνω την 800αρα και βγάζει 25mbps στο αλλο που πιάνει 7αρα οριακά 8 με 10mbps max. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Τελικά βρήκα τι παίζει με την περιοχή μου. Το 4G είναι απλά διακοσμητικό.... Το 3G πάει πολύ καλύτερα... Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Γουαου σούπερ τταχυητητες Σαν δεν ντρέπονται πήρα για προσφορά και μου έδωσαν τις προσφορές της σελίδας και 10ευρώ παραπάνω. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by TapatalkΜετά μην με λέτε κακό που ρίχνω κράξιμο... Όπου έχει καλέ ταχύτητες αξίζει η προσφορά όπου παρουσιάζει τέτοια εικόνα φαντάζομαι πως θα είναι σαν εποχές GPRS Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Μετά μην με λέτε κακό που ρίχνω κράξιμο... Όπου έχει καλέ ταχύτητες αξίζει η προσφορά όπου παρουσιάζει τέτοια εικόνα φαντάζομαι πως θα είναι σαν εποχές GPRSΜετα μου ζητούσε ο υπάλληλος συγγνώμη. Στο τέλος θα μου την δώσει θα κόψω το 30GB πακέτο και να πάνε να πνιγούν. Ήμαρτον το τμήμα προσφορών είναι για τα πανηγύρια. 4 πελάτες (μου) με πολλαπλά εταιρικά χάσανε καλά να πάθουν. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) Αυτά είναι παροδικά φαινόμενα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνουμε γενικεύσεις. Εγώ χθες βρέθηκα σε τρεις τουριστικές περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης και το δίκτυο ήταν άψογο, εκτός από κάτι στροφές στη μέση του πουθενά, όπου οι ταχύτητες έπεφταν αλλά τη δουλειά σου την έκανες. Όπου έχει αναβαθμίσει, το δίκτυο είναι πάρα πολύ καλό.Χμμμμμ κάτι σαν το παροδικό πυρετό ένα πράγμα Δεν περίμενω από ένα άτομο που την δικαιολογεί συνέχεια να πει κάτι άλλο Αντε να το πούμε ξανά μια φορά ακόμα μήπως και το καταλάβεις που δεν θέλεις να το καταλάβεις αλλά λέμε τώρα. Δεν είπε κανένας ότι δεν έχει γίνει δουλειά αλλά τόσα τεστ εδώ δείχνουν ότι παρόλο που έγινε αναβάθμιση σε ορισμένες περιοχές παρουσιάζει άθλια εικόνα Είναι δυνατόν 4G να δείχνει 4-5 download και ούτε καν 1 στο upload και να μην πούνε τίποτα μήπως και να τους πούμε μπράβο να σου θυμίσω ότι είναι ταχύτητες 3G στα κακά του. Είναι σαν να φοράς ένα κουστούμι να πας σε γάμο φτιαγμένο από κουρέλια ακόμα δεν καταλαβαίνεις. Όσο και παροδικα να το λες δεν θα έπρεπε ούτε για αστείο να έχει τέτοια εικόνα το 4G χάνει την έννοια του το βλέπεις μόνο σαν ένδειξη και τίποτα άλλο. Δεν περιμένω να δω 500 mbits για να πω μπράβο αλλά τα άθλια πράγματα θα τα πω τι να την κάνουν την προσφορά σε αυτά τα μέρη ειδικά εάν την πάρουν και άλλα άτομα ωωωω καλά η χελώνα μου θα τρέχει σε σχέση με το δίκτιο. Θα πιάσει πάτο το δίκτιο. Ακόμα δεν καταλάβενεις ότι περίμεναν τόσο καιρό γιατί ήταν ανύπαρκτη στα μέρη τους και παρόλο που έγινε αναβάθμιση πάλι ανύπαρκτη είναι. Πόσο υπομονή να κάνουν και γιατί... Edited July 4, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Σεβαστή η άποψή σου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Τελικά βρήκα τι παίζει με την περιοχή μου. Το 4G είναι απλά διακοσμητικό.... Το 3G πάει πολύ καλύτερα... Sent from my SM-G930FΑκόμα μια απόδειξη ότι παρόλο που έγινε αναβάθμιση δεν έγινε σωστή δουλειά. και που κόσμε στο Άλιμο που πάει ο κόσμος για μπάνιο και θέλει ο άνθρωπος να βγάλει φωτογραφίες video και να της ανεβάσει με τέτοια ταχύτητα και εάν είναι μεγάλα τα αρχεία ζήσε Μάι μου. Tragic Σεβαστή η άποψή σου.και σένα δεν μπορώ όμως να μην μιλήσω δεν θέλω τρελές ταχύτητες για να πω καλά λόγια θέλω τουλάχιστον 30/15 να γίνεται δουλειά με της άθλιες ταχύτητες δεν γίνεται δουλειά δεν το βλέπω σαν να γράφει το κοντέρ και μόνο. Την δουλειά σου να κάνεις έτσι δεν την κάνεις τόσο απλά Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 (edited) Μετα μου ζητούσε ο υπάλληλος συγγνώμη. Στο τέλος θα μου την δώσει θα κόψω το 30GB πακέτο και να πάνε να πνιγούν. Ήμαρτον το τμήμα προσφορών είναι για τα πανηγύρια. 4 πελάτες (μου) με πολλαπλά εταιρικά χάσανε καλά να πάθουν. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by TapatalkΚαι θα χάσει και άλλους όχι μόνο για τα χάλια σε ορισμένες περιοχές αλλά γιατί έχει σηκώσει τον αμανέ και γίνεται ακριβότερη μέρα με την μέρα χωρίς ακόμα να έχει τελειώσει με της αναβάθμισεις η παρουσιάζοντας άθλια εικόνα πάρα την αναβάθμιση. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις ρε παιδιά τώρα δεν είμαστε στην εποχή της java που κατεβάζαμε το αρχείο στο pc και το βάζαμε στο παρακάτω τηλέφωνο... Γιατί το ίντερνετ τότε δεν συμφέρε με τίποτα Τι θυμάμαι πρωί πρωί το είχα το παρακάτω 450€ είχα δώσει πωπω εποχές τότε που τα περισσότερα τηλέφωνα είχαν αριθμούς σαν μοντέλο και όχι ονόματα όπως σήμερα NOKIA 6600 Edited July 5, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Και θα χάσει και άλλους όχι μόνο για τα χάλια σε ορισμένες περιοχές αλλά γιατί έχει σηκώσει τον αμανέ και γίνεται ακριβότερη μέρα με την μέρα χωρίς ακόμα να έχει τελειώσει με της αναβάθμισεις η παρουσιάζοντας άθλια εικόνα πάρα την αναβάθμιση. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις ρε παιδιά τώρα δεν είμαστε στην εποχή της java που κατεβάζαμε το αρχείο στο pc και το βάζαμε στο παρακάτω τηλέφωνο... Γιατί το ίντερνετ τότε δεν συμφέρε με τίποτα Τι θυμάμαι πρωί πρωί το είχα το παρακάτω 450€ είχα δώσει πωπω εποχές τότε που τα περισσότερα τηλέφωνα είχαν αριθμούς σαν μοντέλο και όχι ονόματα όπως σήμερα NOKIA 6600 Φοβερό για την εποχή του τα είχε φάει και από εμένα τα φράγκα το 6600 όπως και όλη η σειρά των Communicator. Όσο για την Wind έχει βελτιωθεί σε πολλά σημεία αλλά θα παραμείνει budget δίκτυο και δυστυχώς ακολουθεί τα χνάρια της Vodafone να είναι budget δίκτυο με Premium τιμές. Αυτό με τις 2600αρες που δεν κάνουν switching σε 800αρες πια έχει καταντήσει σπαστικό σε αρκετά σημεία έχουν δίκιο τα παιδιά. Για μπάτσες στα μούτρα όλες οι εταιρίες και πληρώνουμε 10πλασια τα πάντα και όπως έχεις δει τα οποία έχω ανεβάσει 1000φορες πόσο μας τον πιάνουν εδώ σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Θα μου απαντήσει κάποιος στην ερώτηση μου. Όταν έχετε CA το πρόβλημα συνεχίζει; Καταλαβαίνω πως σκέπτονται οι σχεδιαστές του δικτύου όμως έτσι απορρίπτουν τη φυσιολογική λειτουργία πολλών legacy συσκευών. Στο lte απλά κατεβάζεις τα thresholds για υψηλές συχνότητες γιατί το uplink υποφέρει. Στην Αμερική οι υψηλές συχνότητες σχεδιάζονται με βάση το uplink KPI. Θέλουν πάντα να είναι λειτουργικό το δίκτυο έστω και σε χαμηλές ταχύτητες. Έχουν άσχημες εμπειρίες με CDMA. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Εδώ που είμαι εγώ, και όσες φορές έχω δοκιμάσει με συσκευή που το υποστηρίζει, δεν έχω δει ποτέ CA με τη wind. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Εδώ που είμαι εγώ, και όσες φορές έχω δοκιμάσει με συσκευή που το υποστηρίζει, δεν έχω δει ποτέ CA με τη wind. Sent from my SM-G930F To θέμα δεν είναι να το υποστηρίζει μόνο η συσκευή, το θέμα είναι να έχει στείλει και η Wind τα carrier aggregation combos στον κατασκευαστή για να τα περάσει στο ueCap που στέλνει στο δίκτυο. Δε μπορεί να στέλνει κάθε φορά τεράστιο rrc message σε κάθε attach στο δίκτυο... Αυτά είναι custom ανά operator. Αν δεν έχεις δει ΠΟΤΕ τότε μάλλον η Wind ή η Samsung έχουν κάνει παράλειψη. Στην Αθήνα πέρυσι είχα δει ΠΟΛΛΕΣ φορές 4G+, 3+7, 20+7, 20+3. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Μιχάλη συγχώρα με, αλλά αδυνατώ να πιστέψω πως φταίει το S7 για το γεγονός ότι δεν βλέπω CA. Όταν δείχνει 4G+ και αυτό και η δεύτερη συσκευή μου( Moto X force) και με τους 2 άλλους παρόχους. Μέσα στο σπίτι μου. Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Θα μου απαντήσει κάποιος στην ερώτηση μου. Όταν έχετε CA το πρόβλημα συνεχίζει; Καταλαβαίνω πως σκέπτονται οι σχεδιαστές του δικτύου όμως έτσι απορρίπτουν τη φυσιολογική λειτουργία πολλών legacy συσκευών. Στο lte απλά κατεβάζεις τα thresholds για υψηλές συχνότητες γιατί το uplink υποφέρει. Στην Αμερική οι υψηλές συχνότητες σχεδιάζονται με βάση το uplink KPI. Θέλουν πάντα να είναι λειτουργικό το δίκτυο έστω και σε χαμηλές ταχύτητες. Έχουν άσχημες εμπειρίες με CDMA. Δυστυχώς η συσκευή μου δεν κάνει ca Αλλά σήμερα σταμάτησαν οι μεταπτώσεις Καλώς κακώς σταθερά στη b7 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 (edited) Μιχάλη συγχώρα με, αλλά αδυνατώ να πιστέψω πως φταίει το S7 για το γεγονός ότι δεν βλέπω CA. Όταν δείχνει 4G+ και αυτό και η δεύτερη συσκευή μου( Moto X force) και με τους 2 άλλους παρόχους. Μέσα στο σπίτι μου. Sent from my XT1580 Όπως προείπα φταίει κάποιος από τους 2. Συνήθως η Samsung δεν έχει τέτοια θέματα. Άρα η Wind πιθανόν να μην έχει περάσει carrier settings στο τηλέφωνό σου και να παίζεις σε legacy. Στην Αθήνα είχα δει ΠΟΛΥ 4G+ σε όλη την περιοχή του κέντρου αλλά και προς Γλυφάδα, Άλιμο, Κηφισιά, Μαρούσι, Άγιο Στέφανο, Ερυθραία... 1/2 κεραίες παίζαν σε LTE+. ;) Btw, Καρδίτσα, Βόλος, Λάρισα και Τρίκαλα έχουν πολύ 4G+ πλέον. Επαρχιακά η Σκιάθος θα αναβαθμιστεί σε 4G+ (@Ηλία, ενημέρωσέ μας πότε θα γίνει) Edited July 5, 2018 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 (edited) Άρα είναι θέμα του δικτύου. Αν είναι αυτό. Βέβαια και να έκανε CA δεν πιστεύω πως θα είχε τρελή διαφορά. Είπαμε 1,5mbps με b.20 και 3-3,5 με b,3 εδώ πέρα. Εγώ εκεί θα πόνταρα, πως είναι χάλια το δίκτυο. edit : και φυσικά αυτό δεν εξηγεί πως γίνεται οι συσκευές μου να κάνουν CA στους άλλους παρόχους. Και εκτός από το Samsung έχω το Motorola που έχει πάρει τελευταίο update 1 χρόνο πριν. Δηλαδή στα άλλα δίκτυα τα ρυθμίζουν να δουλεύουν όπως είναι και για τη Wind θέλει ειδική ενημέρωση στον κατασκευαστή για να παίξει σωστά; Κάτι δεν μου κάθεται καλά με αυτό το σενάριο. Τέλος αν το δίκτυο θέλει ειδικές συσκευές για να παίξει σωστά, και δεν αρκεί συσκευή που είχε αγοραστεί 750€ και ήταν ναυαρχίδα στην εποχή της, νομίζω πως κάτι δεν στέκει. Δεν είναι το ζητούμενο ο συνδρομητής να ακολουθεί το ειδικών προδιαγραφών δίκτυο, αλλά το αντίθετο. Γνώμη μου. Edited July 5, 2018 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts