Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρειαζεται να κανω 1) καποιες ρυθμισεις και 2) να αλλαξω καρτα sim. Εχω κινητο καρτοκινητη Q

Πας σε ενα μαγαζι wind κ ζητας να σου δωσουν sim που υποστηριζει 4G, κατα 99% θα δεις αμεσως 4G αν οχι παρε εξ. πελατων κ θα στο φτιαξουν.

Αγαπητέ φίλε leosedf μήπως έχεις πληροφορία αν στο δήμο Θερμαϊκού και ειδικά σε Ν. Επιβάτες / Αγία Τριάδα είναι να μπει καμιά κεραία ή αν θα συνεχίζουμε να έχουμε μόνο προβληματικό 2G από την απέναντι πλευρά του Θερμαϊκού?

Δεν παίζει τίποτα εκεί ακόμη.

Νέα μέτρηση πριν απο λίγο στην περιοχή νέου Δημαρχείου στην Θεσσαλονίκη . Ανεβαίνουμε σιγά - σιγά ....:)

http://s14.postimg.org/ij3kdqf29/Ox_19_Sp_XVx5l_XIr_Qjq_Pd_Wj3_X4_OHp_JZa_UDh_EEY7h6_Qw.png

LG 802 G2 16 GB

Νέα μέτρηση πριν απο λίγο στην περιοχή νέου Δημαρχείου στην Θεσσαλονίκη . Ανεβαίνουμε σιγά - σιγά ....:)

http://s14.postimg.org/ij3kdqf29/Ox_19_Sp_XVx5l_XIr_Qjq_Pd_Wj3_X4_OHp_JZa_UDh_EEY7h6_Qw.png

Πιστευω το καλοκαιρι θα πιανουμε και 50mbps σιγουρα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Λοιπόν πήγα στη wind στην παπαναστασιου και μου είπαν δεν χρειάζεται να κανω τίποτα και ότι ολα είναι κομπλέ, είδε την κάρτα και μου είπε ότι είναι καινούρια όπως και με το νούμερο μου που του το εδωσα και το ειδε στον υπολογιστη.

Είμαι Τσιμισκή και ακόμα δεν είδα 4G πάρα μόνο H+ μια μέτρηση που έκανα μου έβγαλε αυτό. .

[ATTACH]61856[/ATTACH]

Και τώρα το ξανακάνω με σερβερ Αθήνα που το είδα από τον φίλο πιο πάνω και μου έβγαλε αυτό. ..

[ATTACH]61858[/ATTACH]

Ps

Έγραψα δεύτερο μήνυμα γιατί στο edit δεν έχω την δυνατότητα να ανεβάσω ξανά φώτο.

Επίσης αυτό με το κρυφό μενού με το *#*#4636#*#* δεν μου το ανοίγει. ..

Edited by xiou

Λοιπόν πήγα στη wind στην παπαναστασιου και μου είπαν δεν χρειάζεται να κανω τίποτα και ότι ολα είναι κομπλέ, είδε την κάρτα και μου είπε ότι είναι καινούρια όπως και με το νούμερο μου που του το εδωσα και το ειδε στον υπολογιστη.

Είμαι Τσιμισκή και ακόμα δεν είδα 4G πάρα μόνο H+ μια μέτρηση που έκανα μου έβγαλε αυτό. .

[ATTACH]61856[/ATTACH]

Εγώ που είχα ρωτήσει κατά το Πάσχα μου είχαν πει πρέπει να γίνει αλλαγή σε ΌΛΑ τα καρτοκινητα για να δεις 4g

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Εγώ που είχα ρωτήσει κατά το Πάσχα μου είχαν πει πρέπει να γίνει αλλαγή σε ΌΛΑ τα καρτοκινητα για να δεις 4g

Σύνδεση έχω οπότε μου είπαν ότι η κάρτα που πήρα τον Νοέμβριο είναι από τις καινούριες. Ίσως δεν μου βγάζει 4G γιατί μπορεί να μην έχει πολύ δυνατό σημα οπότε το κρατάει μόνιμα στο 3G για σταθερή ταχύτητα . ..ξέρω εγώ τι να πω. ..

Edited by xiou

Έτσι είναι. Είναι τόσο αδύναμο το σήμα που αν σε πολλές περιοχές δεν το γυρίζει καν σε 4G. Εγώ που δοκίμαζα την περίοδο που είχε δωρεάν τα δεδομένα σε 4G δεν έπιανα πουθενά κοντά στην περιοχή μου, (Άγιος Δημήτριος Αττικής. Τουλάχιστον αν δεν το γύριζα εντελώς χειροκίνητα σε 4G με το κόλπου που δοκίμασες και δεν δουλεύει στη συσκευή σου). Και μόλις πήγα μια βόλτα στα βόρεια προάστεια(ειδικά έξω από τη Wind) έπιανε φουλ σήμα.

[ATTACH]61856[/ATTACH]

Ωραια,πολυ καλα παει.4G εχει πλατειαΑριστοτελους,Λιμανι.

Χαριλαου τσεκαρες για 4G;

Και τώρα το ξανακάνω με σερβερ Αθήνα που το είδα από τον φίλο πιο πάνω και μου έβγαλε αυτό. ..

[ATTACH]61858[/ATTACH]

Ps

Έγραψα δεύτερο μήνυμα γιατί στο edit δεν έχω την δυνατότητα να ανεβάσω ξανά φώτο.

Επίσης αυτό με το κρυφό μενού με το *#*#4636#*#* δεν μου το ανοίγει. ..

Φτανει 24αρα Adsl το Download με H.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Έτσι είναι. Είναι τόσο αδύναμο το σήμα που αν σε πολλές περιοχές δεν το γυρίζει καν σε 4G. Εγώ που δοκίμαζα την περίοδο που είχε δωρεάν τα δεδομένα σε 4G δεν έπιανα πουθενά κοντά στην περιοχή μου, (Άγιος Δημήτριος Αττικής. Τουλάχιστον αν δεν το γύριζα εντελώς χειροκίνητα σε 4G με το κόλπου που δοκίμασες και δεν δουλεύει στη συσκευή σου). Και μόλις πήγα μια βόλτα στα βόρεια προάστεια(ειδικά έξω από τη Wind) έπιανε φουλ σήμα.

Είναι και θέμα συσκευής αυτό, το g3 μου κλειδώνει και μένει σε 4g ακόμα και με μισή που λέει ο λόγος μπάρα, κάτι που δε γινόταν με τη προηγούμενη μου.

Πάντως παρά τα παράπονα μου το προηγούμενο καιρό το 4g πλέον είναι λουκούμι είμαι πολύ ευχαριστημένος, με εξαίρεση βέβαια ότι τρώει αρκετή μπαταρία, πράγμα που είναι γενικό αρνητικό του LTE.

Η μόνη ξενερα με τη wind είναι ότι στο νέο μου γραφείο δεν έχω γενικά σήμα οπότε καθόλου κινητό (έχω βέβαια WiFi), αλλά μόλις βγω στο δρόμο έχω μια χαρά 4g άμεσα

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Χαριλαου/παπαναστασιου μου είπε το παιδί από την wind ότι δεν πιάνει ακόμα 4G, λιμάνι και πλ. Αριστοτελους δεν δοκίμασα αλλά Τσιμισκή με κουσκουρα που έκανα το τεστ δεν έπιασα που είναι παραδίπλα. .. ίσως θέλει και ανοιχτό χώρο για καλή λήψη όπως ειναι η Αριστοτελους και το λιμάνι. ..την Παρασκευή που θα ξαναπάω θεσ/νίκη θα δοκιμάσω και εκεί. ..

Και 24αρα καλά είναι σε σχέση με παλιά. ..αλλά αν πάμε και παραπάνω με το 4G θα είναι ακόμα καλύτερα. ..

Edit:

...ναι στάνταρ παίζει ρόλο και η συσκευή εγώ έχω το note 4 (το f ) ...πάντως ελπίζω και το 4G που θα βάλουν/εχουν να μην είναι όπως το σήμα τους...

Edited by xiou

Χαριλαου κάτω Τούμπα έχει σχεδόν συνέχεια 4g αλλά με μια ή δύο γραμμές και ταχύτητα γύρω στα 20 mbps. Θεωρώ ότι είναι μια χαρά.. Τώρα για αλλού δεν έχω γνώμη πλην του κέντρου που έχει καλύτερες ταχύτητες!

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Βλέπω ότι ποστάρετε speedtests και γράφεται για ταχύτητες 20-27Μbps.

Sorry αλλά αυτό δεν είναι ταχύτητες 4G, είναι ταχύτητες ενός καλού H+.

Τέτοιες ταχύτητες έπιανε η wind στα μέρη που είχε το αναβαθμισμένο 3G δίκτυο.

Θα μου πείτε: ΟΚ, όταν ξεκίνησε έπιανε 8Mbps με το ζόρι. Εντάξει αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα για να μπορούμε να μιλάμε για ταχύτητες 4G.

Χαριλαου/παπαναστασιου μου είπε το παιδί από την wind ότι δεν πιάνει ακόμα 4G, λιμάνι και πλ. Αριστοτελους δεν δοκίμασα αλλά Τσιμισκή με κουσκουρα που έκανα το τεστ δεν έπιασα που είναι παραδίπλα. .. ίσως θέλει και ανοιχτό χώρο για καλή λήψη όπως ειναι η Αριστοτελους και το λιμάνι. ..την Παρασκευή που θα ξαναπάω θεσ/νίκη θα δοκιμάσω και εκεί. ..

Και 24αρα καλά είναι σε σχέση με παλιά. ..αλλά αν πάμε και παραπάνω με το 4G θα είναι ακόμα καλύτερα. ..

Edit:

...ναι στάνταρ παίζει ρόλο και η συσκευή εγώ έχω το note 4 (το f ) ...πάντως ελπίζω και το 4G που θα βάλουν/εχουν να μην είναι όπως το σήμα τους...

Συμφωνω....πιστευω με την μπαντα των 800 θα ειναι γερο οπως το 2G-GSM.

Βλέπω ότι ποστάρετε speedtests και γράφεται για ταχύτητες 20-27Μbps.

Sorry αλλά αυτό δεν είναι ταχύτητες 4G, είναι ταχύτητες ενός καλού H+.

Τέτοιες ταχύτητες έπιανε η wind στα μέρη που είχε το αναβαθμισμένο 3G δίκτυο.

Θα μου πείτε: ΟΚ, όταν ξεκίνησε έπιανε 8Mbps με το ζόρι. Εντάξει αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα για να μπορούμε να μιλάμε για ταχύτητες 4G.

Από εκεί που δεν έμπαινε με τιποτα στο ίντερνετ και δε μπορούσες να φορτώσεις σελίδα κάτι είναι και αυτό!

s7 edge 935F

LG Gpad V500

και 15mbits upload/download να εχει ειναι τελεια για μενα αρκει να τα πιανει παντου.Τιποτα αλλο δεν ζηταω!!!!!

και 15mbits upload/download να εχει ειναι τελεια για μενα αρκει να τα πιανει παντου.Τιποτα αλλο δεν ζηταω!!!!!

Ουτε και γω,τουλαχιστον να εχουμε μια αξιοπρεπηταχυτητα αλλα και στην επαρχια.Οχι να παιδευομαστε με το Gprs και το Edge να φορτωνουν σελιδα σε κανα 10 λεπτο.Ειναι το μονο θεμα μου με την Wind...γενικοτερα μσ βολευει το myf2g-myQ και γενικως οι online υπηρεσιες.

Απο εμενα παιδιά σε ολο το κεντρο κ.τουμπα (κληματαριά) Λαμπράκη βαρδαρη ολη η λαγκαδα σχεδόν Νικόπολη περιφερειακό απο τα hondos εως μετα τον κόμβο νεαπολης παντού 4g και μετα έρχεται η απόλυτη ξενερα μπαινεις για συκιές Επταπύργιο πας e...

• The title was changed to Nova 4G