cmvr Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 το netmonster που το παρατηρούσα μου άλλαξε στιγμιαία την ένδειξη (στην κουρτίνα) απο ...lte σε lte-a , ποιά η διαφορά? Να σημειώσω ότι το κινητό redmi note 4 "δεν" υποστηρίζει ca. edit: το εμφανίζει οταν φύγει απο την 800 και βρει 2600 διάβασα σε φόρουμ "From what i have read in posts, the interband 4g+ support is currently not enabled, only intraband. Xiaomi need to update the note 4x modem to support interband 4g+. So if your network supports multiple 4g connections on the same band, that will work now, but not if it's across bands. The processor supports it, but it's not turned on at the moment. Xiaomi, please update the firmware to support interband 4g+ for global rom users"Ναι δείχνει λάθος πολλές φορές ότι είναι σε ca. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 (edited) Κινήθηκα σήμερα στο κομμάτι της Εγνατίας οδού απο Κοζάνη προς Γρεβενά. Από την είσοδο στον κόμβο της ξηρολίμνης μέχρι λίγο πριν το lidl Γρεβενών πιάνει 4g από band20 με bandwidth 10mhz. Το σήμα κυμαίνεται απο -130db μέχρι -75db ανάλογα το σημείο. Δεν ξέρω αν έχει κάποια τεχνική σημασία αλλά πράγματι το lac ήταν 50400 εκτός απο την έξοδο προς Γρεβενά και μέχρι σχεδόν να χαθεί το σήμα πριν το lidl άλλαζε απο 50400 σε 50320 ή 50310 για λίγα δευτερόλεπτα και μετά πάλι 50400. Αυτά εν κινήσει.. Ακόμη παρατήρησα ότι η 800αρα της wind είναι 6200/796mhz ... Δε ξέρω αν αυτό παίζει και κάποιο ρόλο στο πόσο καλά πιάνει το σήμα Edited April 22, 2018 by Vasileios Αναφορά σε άλλη εταιρεία Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 (edited) Κινήθηκα σήμερα στο κομμάτι της Εγνατίας οδού απο Κοζάνη προς Γρεβενά. Από την είσοδο στον κόμβο της ξηρολίμνης μέχρι λίγο πριν το lidl Γρεβενών πιάνει 4g από band20 με bandwidth 10mhz. Το σήμα κυμαίνεται απο -130db μέχρι -75db ανάλογα το σημείο. Δεν ξέρω αν έχει κάποια τεχνική σημασία αλλά πράγματι το lac ήταν 50400 εκτός απο την έξοδο προς Γρεβενά και μέχρι σχεδόν να χαθεί το σήμα πριν το lidl άλλαζε απο 50400 σε 50320 ή 50310 για λίγα δευτερόλεπτα και μετά πάλι 50400. Αυτά εν κινήσει.. Ακόμη παρατήρησα ότι η 800αρα της wind είναι 6200/796mhz ... Δε ξέρω αν αυτό παίζει και κάποιο ρόλο στο πόσο καλά πιάνει το σήμα 50310 Λάρισα 50320 Τρίκαλα 6200 είναι το earfcn 796mhz λέμε την 800αρα... Το 4G το πιάνεις από τα Σιάτιστα την κεραία... Δοκίμασε πάνω στο νοσοκομείο Κοζάνης όπου εκεί συνήθως πάντα βγάζω και τα ραδι8φωνα από Λάρισα όπως και το Ραδιόφωνο της Δεσκατης και των Γρεβενών Έτσι είναι και στο 4G στο χειροκίνητο... Εν τω μεταξύ στα μέρη μου τώρα μπορεί να βλέπω 3G+ και 4G τα γνωστά πλέον άλλα το 2G τώρα που μιλάμε 1:36 το βράδυ και γενικά κάθε βράδυ άλλα και μερικά πρωινά δεν έχει σήμα!!! Update mode... Πριν κάνα 10 λεπτό άνοιξε η κρύα βρύση το 4G Κι έκλεισε... Edited April 22, 2018 by AntonisDedos92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 50310 Λάρισα 50320 Τρίκαλα 6200 είναι το earfcn 796mhz λέμε την 800αρα... Το 4G το πιάνεις από τα Σιάτιστα την κεραία... Δοκίμασε πάνω στο νοσοκομείο Κοζάνης όπου εκεί συνήθως πάντα βγάζω και τα ραδι8φωνα από Λάρισα όπως και το Ραδιόφωνο της Δεσκατης και των Γρεβενών Έτσι είναι και στο 4G στο χειροκίνητο... Εν τω μεταξύ στα μέρη μου τώρα μπορεί να βλέπω 3G+ και 4G τα γνωστά πλέον άλλα το 2G τώρα που μιλάμε 1:36 το βράδυ και γενικά κάθε βράδυ άλλα και μερικά πρωινά δεν έχει σήμα!!! Update mode... Πριν κάνα 10 λεπτό άνοιξε η κρύα βρύση το 4G Κι έκλεισε... Παλι αρχισαν τις δοκιμες...δεν ξερω τι κανουν αλλα μαλλον τους εχω ικανους να συνεχισουν ετσι και ενα βραδυ να δωσουν μαζικο switch on. Η κρυα βρυση δεν εχει καθολου σημα πλεον; Επεσε η κεραια τους; Εγω παντως απο Τρικαλα,Πλατανο,Κλειδι βγαζω 4G απο Πιερια οπως ειχες γραψει και το H+ στο iPhone. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Οκ θα δω τι παίζει και στο Μαματσειο.. Υ.Γ. Είναι η Σιάτιστα Υ.Γ.1 όλα τα λεφτά οι διαφημίσεις του Ράδιο Δεσκάτη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 (edited) Παλι αρχισαν τις δοκιμες...δεν ξερω τι κανουν αλλα μαλλον τους εχω ικανους να συνεχισουν ετσι και ενα βραδυ να δωσουν μαζικο switch on. Η κρυα βρυση δεν εχει καθολου σημα πλεον; Επεσε η κεραια τους; Εγω παντως απο Τρικαλα,Πλατανο,Κλειδι βγαζω 4G απο Πιερια οπως ειχες γραψει και το H+ στο iPhone. Κρύα βρύση συνεχίζει να μην λειτουργεί όπως κι άλλες κεραίες και σήμερα το πρωί... 2G γιοκ 10:23 το πρωί...!!! ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ θα δω τι παίζει και στο Μαματσειο.. Υ.Γ. Είναι η Σιάτιστα Υ.Γ.1 όλα τα λεφτά οι διαφημίσεις του Ράδιο Δεσκάτη Τα λεγα αυτα...Από Λάρισα είδες τιποτα; Το Ραδιόφωνο δεν είναι όλο το 24ωρο μετά τις 9 κλείνει κι ανοίγει 7 το πρωί... που να ανέβεις ακόμα πιο ψηλά... θυμάσαι που έπαιζε παλιά η ert μαζί με 3 δορυφορικά κανάλια έξω από την Κοζάνη; Εν τω μεταξύ στο 2G Μόνο Γουρνοσοβο βλέπω με χαμηλή ισχύ σε σχέση με πριν... Κανένα άλλο 2G Για την ώρα... https://ibb.co/k8MBJc Πάλι καλά που ήρθε σήμα μετά από σχεδόν 10 ώρες... Edited April 23, 2018 by AntonisDedos92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Βλαβη ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Βλαβη ήταν. Προς Βέροια μεριά παίζει κανονικά απλά δεν έρχεται τίποτα εδώ ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Η κρύα βρύση επέστρεψε αλλά... https://ibb.co/i5pOEH Πολύ αδύναμα όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 (edited) Κρύα βρύση συνεχίζει να μην λειτουργεί όπως κι άλλες κεραίες και σήμερα το πρωί... 2G γιοκ 10:23 το πρωί...!!! ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα λεγα αυτα...Από Λάρισα είδες τιποτα; Το Ραδιόφωνο δεν είναι όλο το 24ωρο μετά τις 9 κλείνει κι ανοίγει 7 το πρωί... που να ανέβεις ακόμα πιο ψηλά... θυμάσαι που έπαιζε παλιά η ert μαζί με 3 δορυφορικά κανάλια έξω από την Κοζάνη; Nαι. Και μέσα στην Κοζάνη πιάνει απο Λάρισα? Μου φαίνεται για να πιάσει 4g θα πρέπει να ανεβώ στον ψηλό αη-λια :lol: ελπίζω όταν κάποτε σε μερικά χρόνια :lol: το φέρουν κανονικά να παίζει όπως πρέπει Edited April 23, 2018 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Nαι. Και μέσα στην Κοζάνη πιάνει απο Λάρισα? Μου φαίνεται για να πιάσει 4g θα πρέπει να ανεβώ στον ψηλό αη-λια :lol: ελπίζω όταν κάποτε σε μερικά χρόνια :lol: το φέρουν κανονικά να παίζει όπως πρέπει Αφού κατάλαβες πιο ψηλά ένα 4x4 δρόμος μέχρι το ύψωμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Καποτε λογω δουλειάς ανεβαινα σχεδόν μια φορα το μήνα στον Μεταξά στις κεραιες. Αν δεν πιάνει στον αη-λια με βλέπω να πηγαινω εκει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 το θεμα ειναι οτι δεν ειναι κεραιες της κοζανης αρα δεν εχει καποιο νοημα επειδη πιανει απο 100km μακρυα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Δυστυχως.. Πιο πολυ ειναι να εχουμε να λεμε η κατασταση οπως ειναι τωρα Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 (edited) ολα δειχνουν οτι Δ. μακεδονια θα γινει τελευταια δλδ τελος του 18 παντως στο νομο κοζανης η wind παιζει να εχει ολες και ολες 10 κεραιες λολ Edited April 23, 2018 by sakels Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Θεωρώ προσωπικά μονο με συνεγκατασταση με την voda θα καταφέρει να φέρει συντομα 4g εδώ. Πχ στο κέντρο της πόλης η wind έχει απο πολύ παλιά κεραία και πρόσφατα σχετικά πρόσθεσε και η voda. Με κρυφες καμιναδες μεν ενω της wind φαινεται κανονικα αλλα οκκκ.Θυμάμαι μάλιστα είχα ρωτήσει τους τεχνικούς αν βάζουν 4g για την wind (μιας και ήταν στης wind το σπιτάκι απέξω) και ειπαν ναι αλλά δεν τελικά.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 (edited) οταν περασε η voda και εβαλε 4g η wind κοιμοταν με αποτελεσματα να μεινει εντελως πισω η περιοχη. Edited April 23, 2018 by Vasileios Συγκρίσεις δικτύων δεν έχουν θέση σε αυτό το νήμα. Τα σχετικά μηνύματα διαγράφτηκαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 (edited) Θεωρώ προσωπικά μονο με συνεγκατασταση με την voda θα καταφέρει να φέρει συντομα 4g εδώ. Πχ στο κέντρο της πόλης η wind έχει απο πολύ παλιά κεραία και πρόσφατα σχετικά πρόσθεσε και η voda. Με κρυφες καμιναδες μεν ενω της wind φαινεται κανονικα αλλα οκκκ.Θυμάμαι μάλιστα είχα ρωτήσει τους τεχνικούς αν βάζουν 4g για την wind (μιας και ήταν στης wind το σπιτάκι απέξω) και ειπαν ναι αλλά δεν τελικά.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠάντως στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας το πρόβλημα νομίζω ότι δεν είναι το να εγκαταστήσουν τους σταθμούς βάσης αλλά το backbobe που χρειάζεται για να συνδεθούν οι σταθμοί βάσης στον κορμό της wind το οποίο είναι ανύπαρκτο. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν νομίζω ότι βγαίνει άκρη σε αυτό το πότε έρχεται η victus και τι εργασίες γίνονται στο κάθε δίκτυο. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited April 23, 2018 by Vasileios Συγκρίσεις δικτύων δεν έχουν θέση σε αυτό το νήμα Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Ας μου επιτραπεί μια διόρθωση: Η Βέροια και η Έδεσσα, που προς το παρόν δεν καλύπτονται από 4g, ανήκουν γεωγραφικά στην Κεντρική Μακεδονία και όχι στη Δυτική. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Ας μου επιτραπεί μια διόρθωση: Η Βέροια και η Έδεσσα, που προς το παρόν δεν καλύπτονται από 4g, ανήκουν γεωγραφικά στην Κεντρική Μακεδονία και όχι στη Δυτική. Εκτός από το κομμάτι του άγρα μέχρι το Καϊμακτσαλάν που είναι 20400!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 (edited) Ας μου επιτραπεί μια διόρθωση: Η Βέροια και η Έδεσσα, που προς το παρόν δεν καλύπτονται από 4g, ανήκουν γεωγραφικά στην Κεντρική Μακεδονία και όχι στη Δυτική.https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1_%CE%94%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82_%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82 Θα δεις ότι έχω δίκιο δυτική Μακεδονία είναι εκτός αν το ελληνικό κράτος δεν ξέρει τι του γίνεται :) Έχεις δίκιο και εσύ κάποια είναι στα όρια της κεντρικής Μακεδονίας με δυτικής . Γενικά δυτικά της Μακεδονίας. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited April 23, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 cmvr, δεν αναφέρομαι στην Κοζάνη που ανήκει στη δυτική Μακεδονία, αλλά στη Βέροια και Έδεσσα, που ανήκουν στην Κεντρική Μακεδονία. Η παραπομπή που έβαλες αυτό ακριβώς λέει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Κατι παίζεται αυτές τις ώρες.. οι κεραίες ανοιγοκλείνουν συνέχεια... 4G εδώ κοντά δεν είδα ούτε 3G+ άλλα μέχρι και το 2G συνδέεται με πολλές κεραίες της Θεσσαλονίκης λες κι είμαι εκεί... αντί για 20200 βλέπω 20370 20360 20350 και τα αντίστοιχα 3g+ και 4G Τους... μέχρι και -99dBm βλέπω στις 1800αρες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Λες να πλησιάζει η ώρα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 (edited) Λες να πλησιάζει η ώρα; Δε ξέρω το καλοκαίρι πάντως πλησιάζει... Όλα επέστρεψαν στο παλιό σύστημα με φουλ σήμα... Κι εκεί που γράφω τώρα κάνα δεν έχει σήμα κι έρχεται ξανά η Θεσσαλονίκη!!! Edited April 23, 2018 by Vasileios Συγκρίσεις δικτύων δεν έχουν θέση σε αυτό το νήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts