kapet Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Μόλις μίλησα με κατάστημα wind και μου είπαν πως κάποιες κάρτες ίσως χρειαστούν αλλαγή. Εχω συμβόλαιο και η κάρτα είναι αγορασμένη Δεκέμβριο '14... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
graffic Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καρτοσυμβόλαιο plus στο Πύργο Αθηνών και στη Κυψέλη, iphone 6, 3G :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Σημερα εγώ σε καισαριανη- υμηττού - Παγκράτι- και Δαμάρεως που μετακινήθηκα full σήμα 4G Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Σημερα εγώ σε καισαριανη- υμηττού - Παγκράτι- και Δαμάρεως που μετακινήθηκα full σήμα 4G Πες μας περισσότερες πληροφορίες ...άλλαξες sim ; Edited March 3, 2015 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Πες μας περισσότερες πληροφορίες ...άλλαξες sim ; Όχι δεν χρειάστηκε να αλλάξω sim Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 πήγα σήμερα σε 4 καταστήματα wind και δεν γνωρίζανε τίποτα...! τους έδειξα επίσης και στην ιστοσελίδα που το αναφέρει για δωρεάν αντικατάσταση sim μιλήσανε με τα κεντρικά και δεν γνωρίζανε λέει ούτε εκεί..! πλακα μας κάνουνε? που θα βρω 4G sim? η άλλη μου έλεγε να σου δώσω μια καινούρια και να την πληρώσεις.. και το γέλιο είναι ότι δεν γνωρίζανε καν για την τις νέες κάρτες 4G.. επικοινώνησα και με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπανε όντως θέλει αντικατάσταση η κάρτα μου...! γνωρίζει κάποιος που θα βρούμε 4G sim? με βολεύει στις παρακάτω περιοχές: ιλιον πετρούπολη περιστέρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Στο κατάστημα στις Αχαρνές μου είπαν πως λογικά θα παραλάβουν αύριο κατόπιν τηλεφωνικής συνομιλίας. Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 οποτε παιδια παμε για καινουργια καρτα 4g ετσι? εγω εχω f2g φοιτιικο απο αυτο που εκαναν προμοσιον αυτα που τα εδεινα ετσι η wind φοιτιτικα αλλα δεν ειναι στο ονομα μου να ρωτησω θα μου την αλλαξουν και θα ισχυει το φοιτιτικο πακετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Κανένα speedtest ρε παιδιά! Κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) οποτε παιδια παμε για καινουργια καρτα 4g ετσι? εγω εχω f2g φοιτιικο απο αυτο που εκαναν προμοσιον αυτα που τα εδεινα ετσι η wind φοιτιτικα αλλα δεν ειναι στο ονομα μου να ρωτησω θα μου την αλλαξουν και θα ισχυει το φοιτιτικο πακετο? αλλαγή κάρτας αν δεν είναι στο όνομά σου δεν μπορεί να γίνει! Το πακέτο δεν επηρεάζεται... Τελικά iPhone 5s κτλ που έλεγαν κάποιοι με το φάσμα πως δεν το καλύπτει για 4G, τί παίζει τελικά?? 800MHz και στα 2600MHz είναιτ ο 4G της?? θυμάμαι καλά??? Edited March 3, 2015 by DemetreKre Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 αλλαγή κάρτας αν δεν είναι στο όνομά σου δεν μπορεί να γίνει! Το πακέτο δεν επηρεάζεται... Τελικά iPhone 5s κτλ που έλεγαν κάποιοι με το φάσμα πως δεν το καλύπτει για 4G, τί παίζει τελικά?? 800MHz και στα 2600MHz είναιτ ο 4G της?? θυμάμαι καλά??? εαν την παρω στο ονομα μου φιλε μου θα χασω την προσφορα αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 εαν την παρω στο ονομα μου φιλε μου θα χασω την προσφορα αυτη? θα παραμείνει κανονικά η προσφορά. το θέμα είναι πως θα γίνει η αλλαγή στο όνομά σου. κάλεσε όποτε έχεις χρόνο το 1260 εξήγησέ τους, να στο προχωρήσουν στο όνομα. Αν δεν είναι στα στοιχεία σου (χτύπα ξύλο) γίνει κάτι δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα. Περισσότερα ό,τι χρειαστείς στο αντίστοιχο θέμα με Φοιτητικά. Πολύ ευχαρίστως αν μπορούμε να βοηθήσουμε.... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Κανένα speedtest ρε παιδιά! Κάποιος. Για δες πιο πίσω, ποσταρα Screenshot με speedtest... Δεν τρελάθηκα :( Sim κάρτα ΔΕΝ άλλαξα εγώ, το έχω αλλάξει το 2008 από κανονικό sim σε Micro sim, και έχω 4g κανονικά Αθήνα κέντρο, Παλαιο Φάληρο και Νέα Σμύρνη δεν έχει 4g όμως Edited March 3, 2015 by john74 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Δηλαδή την πολύ αραιή κάλυψη 3g στην επαρχία την παρατάνε ; :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Πάντως σήμερα 3 Μαρτίου 2015 που έγινε το λανσάρισμα του Wind 4G , πήρε ΦΩΤΙΑ το θέμα εδώ στο myphone ;) Ευχάριστο που υπάρχει ενδιαφέρον . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Χθες βράδυ μίλησα με τα κεντρικά. Ελέγχουν την κάρτα και σου λένε αν χρειάζεται αλλαγή. Η δικιά μου τελικά δεν χρειάζεται. Δεν είχα σήμα γιατί κοιτώντας τον χάρτη μου είπε ότι καματερό δεν καλύπτεται προσωρινά, αλλά μέσα στις επόμενες μέρες θα καλυφθεί κανονικά. Οπότε να ξέρετε ότι σταδιακά καλύπτεται όλο το λεκανοπέδιο...Γι΄αυτό και είναι δωρεάν μέχρι τις 30/4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Οντως να επιβεβαιωσω για καματερο οτι δεν εχει καλυψη 4G. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chem Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Εγώ πάντως Νέο Ηράκλειο με Lumia 925 και usim του 2014 δεν είδα 4G. Πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι μέχρι στιγμής μόνο ορισμένες περιοχές της Αττικής έχουν 4G και σ'αυτές δεν είναι το Ηράκλειο. Αναμένουμε λοιπόν...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Αναμένουμε για το 4G αν και έπιασα μέσα στην Αθήνα σε αρκετές περιοχές. Επίσης, εξαιρετική κίνηση τα δωρεάν GB μέχρι τέλος Απριλίου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Λογικά στο Σύνταγμα , στην Ομόνοια , στην Πλατεία Βικτωρίας και στον Σταθμό Λαρίσης του ΟΣΕ στην Αθήνα , θα έχει η Wind ΚΟΡΥΦΑΙΟ σήμα 4G . Aλοίμονο αν δεν υπάρχει 4G σε αυτές τις περιοχές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Αχαρνές και Αγίους Αναργύρους έχει 4g πάντως. Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Επαρχία και συγκεκριμένα Θεσσαλία τι παίζει? , γιατί εγώ που δοκίμασα Λάρισα δεν είδα κάτι συγκλονιστικό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Speedtest με 4g κοντά στην Ομονοια έκανα και πάλι στα 10 mbps μόνο!!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Εγω παιδια ειμαι στον ερυθρο σταυρο και δεν πιανω 4g εχω f2g φοιτιτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Εγω παιδια ειμαι στον ερυθρο σταυρο και δεν πιανω 4g εχω f2g φοιτιτικο. Οι καρτοκινητοί πρέπει να αλλάξουν κάρτα SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts