Nickchris36 Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Arinos said: Μοναστηράκι Ποσειδώνος και Θησέως Μπροστά από τον Μασούτη στον Φλοίσβο Σβαρνα 4 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου On 23/10/2024 at 3:15 ΜΜ, Arinos said: Μοναστηράκι Ποσειδώνος και Θησέως Μπροστά από τον Μασούτη στον Φλοίσβο Τραγικά αποτελέσματα για το κέντρο της πρωτεύουσας 6 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου On 17/10/2024 at 6:46 ΜΜ, marios239 said: Πλέον δεν τις υποτιμάω τόσο τις ζεύξεις. Οι συνεργάτιδες σώθηκαν στο Πήλιο. Η κοσμοτε απ' τη στιγμή που κόπηκε η οπτική της, καπουτ το δίκτυο. Γενικά απ' τις πλημμύρες κατάλαβα ότι θα πρέπει πάντα να έχω τουλάχιστον 2 παρόχους. Πλέον έχω κύριο νούμερο voda και 2η κάρτα cosmote. Αν θες να είσαι καλυμμένος πλήρως αυτό που έκανες είναι η καλύτερη λύση. Στο λέω με 10 χρόνια εμπειρία με dual sim. Όσο για τις συνεργάτιδες, παρόλο που έχει καλύτερο value for money η Vodafone σε κλήσεις και sms η Nova είναι 100% αξιόπιστη. On 23/10/2024 at 3:15 ΜΜ, Arinos said: Μοναστηράκι Ποσειδώνος και Θησέως Μπροστά από τον Μασούτη στον Φλοίσβο Αξιοπρεπής στα πρώτα δυο…στο Φλοίσβο είναι απαράδεκτη. 9 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου On 23/10/2024 at 3:15 ΜΜ, Arinos said: Μοναστηράκι Ποσειδώνος και Θησέως Μπροστά από τον Μασούτη στον Φλοίσβο b3 στα 10mhz και πολλά δίνει Νοβα δε 1/2 σεκτορ 8μβπς νετγουορκ🤣 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 3 minutes ago, cmvr said: b3 στα 10mhz και πολλά δίνει Νοβα δε 1/2 σεκτορ 8μβπς νετγουορκ🤣 Την κίνηση την είδες; 😂 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Arinos said: Την κίνηση την είδες; 😂 Πάλι καλά σε 1800 έδινε και 5mhz κάποτε 🤣 1 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Χθες στς 10:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:48 πμ Μια μέτρηση του δικτύου 4G+ NOVA στο σπίτι μου 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 10:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:50 πμ Just now, Dimitris_15 said: Μια μέτρηση του δικτύου 4G+ NOVA στο σπίτι μου Είδες που στο είπα με μικρή κίνηση πάει καλύτερα; Netmonster δεν έδωσες κατά την μέτρηση 😅 αλλά δε πειράζει. 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 10:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:51 πμ Just now, elkons said: Είδες που στο είπα με μικρή κίνηση πάει καλύτερα; Netmonster δεν έδωσες κατά την μέτρηση 😅 αλλά δε πειράζει. Σαφώς, όλο το cell δικό του, μια χαρά 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Χθες στς 10:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:51 πμ Τώρα θα κάνω άλλη μια με νετμονστερ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 10:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:51 πμ Καλά για πολύ μικρή κίνηση πχ 8 μπορεί και πολύ καλύτερα αλλά τι να κάνεις, αξιοπρεπής είναι. 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Χθες στς 10:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:58 πμ Άλλη μια 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 10:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:59 πμ 1 minute ago, Dimitris_15 said: Άλλη μια 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Χθες στς 10:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:59 πμ Το βράδυ όμως πιάνει ακόμα ποιο πολύ που δεν έχει κίνηση σαφώς καλύτερη και από την βονταφον αλλά θα δείξει και το Ιανουάριο με αγορά νέας 5G συσκευής 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 10:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:59 πμ 😅😅😅 Just now, Dimitris_15 said: Το βράδυ όμως πιάνει ακόμα ποιο πολύ που δεν έχει κίνηση σαφώς καλύτερη και από την βονταφον αλλά θα δείξει και το Ιανουάριο με αγορά νέας 5G συσκευής Τα ξημερώματα γκαζώνουν πολύ εγώ με Cosmote 7 το πρωί σπίτι έχω 80mbps με 2 γραμμές και το μεσημέρι 20mbps (4G+) Να ναι καλά το 5G που υπάρχει 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Χθες στς 11:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:01 πμ Το μόνο που με χαλάει είναι όταν καλώ κάποιον σε Κοσμοτε και το έχει κλειστό και βγάζει προώθηση μου γυρίζει σε 2G 1 minute ago, elkons said: 😅😅😅 Τα ξημερώματα γκαζώνουν πολύ εγώ με Cosmote 7 το πρωί σπίτι έχω 80mbps με 2 γραμμές και το μεσημέρι 20mbps (4G+) Να ναι καλά το 5G που υπάρχει Ωραίος ναι πάλι καλά που υπάρχει και το 5G 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 11:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:04 πμ 5G αλλά Ν78 😃 Αν είχα Ν28 παρόμοια θα είχα με 4G συνήθως 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Χθες στς 11:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:09 πμ 3 minutes ago, elkons said: 5G αλλά Ν78 😃 Αν είχα Ν28 παρόμοια θα είχα με 4G συνήθως Εγώ με νόβα 5G όταν πάρω την συσκευή θα παίζει στην N1 όπως και η βονταφον παρόλο που έχει βγάλει άδειες για Ν78 αλλά δεν τις έχει εγκαταστήσει ποτέ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 11:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:11 πμ Και που ξέρεις μπορεί με το που πάρεις το κινητό να έχουν και Ν78. Αναμένουμε μελλοντικά με μετρήσεις 5G. (Cosmote δεν έχει εκεί N78; νομίζω πως έχει) 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Χθες στς 11:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:13 πμ Έχει είδη Ν78 στην περιοχή μου έχω μετρήσει με 5G συσκευή φίλου πολύ καλά πάει κάτσε να την πάρω και θα τεσταρω 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 11:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:15 πμ 1 minute ago, Dimitris_15 said: Έχει είδη Ν78 στην περιοχή μου έχω μετρήσει με 5G συσκευή φίλου πολύ καλά πάει κάτσε να την πάρω και θα τεσταρω 5GNR βάλε τη μέτρηση, αν κάνεις και 4G με τη συσκευή του 4GLTE Αν κάνεις συγκριτικά όλα μαζί στο συγκριτικό νήμα. 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Χθες στς 11:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:16 πμ Μου έχει πει ο @marios239 σχετικά με την περιοχή μου ότι η βονταφον έχει είδη άδειες για Ν78 5G κεραίες αλλά δεν τις έχουν εγκαταστήσει και η νόβα δεν έχει Ν78 θα παίζει στην Ν1 και η κοσμοτε έχει Ν78 είδη 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Χθες στς 11:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:35 πμ 43 minutes ago, Dimitris_15 said: Μια μέτρηση του δικτύου 4G+ NOVA στο σπίτι μου Ποια NOVA; Quote How would you rate Telestet? 😛 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 11:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:36 πμ Just now, Bas said: Ποια NOVA; 😛 Telestet only 😅😂🤣 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Χθες στς 11:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:51 πμ 34 minutes ago, Dimitris_15 said: Μου έχει πει ο @marios239 σχετικά με την περιοχή μου ότι η βονταφον έχει είδη άδειες για Ν78 5G κεραίες αλλά δεν τις έχουν εγκαταστήσει και η νόβα δεν έχει Ν78 θα παίζει στην Ν1 και η κοσμοτε έχει Ν78 είδη https://youtu.be/ASDTDxcw4Kg?si=J_q31kJOK7NJTomd 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts