Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, cmvr said:

Θα σας μαλώσω όποιους λέτε ότι δεν είναι υπερδικτυο 🤣

Όσο για τη Cosmote είναι υπερδικτυο στο εκτός πόλης ακόμα γεωγραφικά και στις μεγάλες πόλεις παρά τις τρύπες. Μόλις τελειώσει η αναβάθμιση (εύχομαι μέχρι το Μάρτιο) και ανοίξουν το NR CA οι συσκευές που το υποστηρίζουν θα είναι σε άλλη φάση για τους γκαζιάριδες. Να μην ξεχνάμε ότι στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος 😃

Και εσύ που γνωρίζεις ότι κάτι αντίστοιχο με τις αναβαθμίσεις θα γίνει και στην Nova. Απλώς πληρώνει την αδράνεια και την παθογένειας της περιόδου των μη επενδύσεων στο δίκτυο κινητής. Θα υπάρξει βελτίωση στο δίκτυο αυτή την ενημέρωση έχω! Δεν εικάζω.

Edited by Chrischal1908

3 minutes ago, Chrischal1908 said:

Και εσύ που γνωρίζεις ότι κάτι αντίστοιχο με τις αναβαθμίσεις θα γίνει και στην Nova. Απλώς πληρώνει την αδράνεια και τις παθογένειας της περιόδο των μη επενδύσεων στο δίκτυο κινητής. Θα υπάρξει βελτίωση στο δίκτυο αυτή την ενημέρωση έχω! Δεν εικάζω.

Δεν εικάζουμε, το βλέπουμε καθημερινά.

Όσο για τα υπερδίκτυα... εντάξει, οι λέξεις έχασαν το νόημά τους.

Όμως δεν είναι εδώ το κατάλληλο νήμα για συγκρίσεις.

Εδώ μιλάμε για τη NOVA και διαβάζουμε για πράσινα υπερδίκτυα

😂😂😂

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

47 minutes ago, johnny_htc said:

Έχουν κεραία εκεί κοντά απλά... 😏

Και που έχει αν έχεις 50-100Mbps δίπλα είναι πρόβλημα. Έχουν κάλυψη και αξιοπρεπείς ταχύτητες λόγω ότι έχουν εταιρικά ΓΕΣ, σώματα ασφαλείας και έχει κάτι γραφεία η ΕΡΤ στη Κατεχάκη. 

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Κάθε φορά γίνεται αυτό και χάνεται ο ειρμός της συζήτησης.

Υπάρχει ειδικό νήμα συγκρίσεων για απλά δίκτυα, ενισχυμένα, υπερδίκτυα, σούπερ ντούπερ δίκτυα.

Παύλος Παυλίδης 

9 minutes ago, Chrischal1908 said:

Και εσύ που γνωρίζεις ότι κάτι αντίστοιχο με τις αναβαθμίσεις θα γίνει και στην Nova. Απλώς πληρώνει την αδράνεια και τις παθογένειας της περιόδο των μη επενδύσεων στο δίκτυο κινητής. Θα υπάρξει βελτίωση στο δίκτυο αυτή την ενημέρωση έχω! Δεν εικάζω.

Ωραία αφού είσαι της εταιρίας και ξέρεις στείλε μου ένα pm που γίνονται οι αναβαθμίσεις να χαρώ και εγώ.

1 minute ago, p_k said:

Κάθε φορά γίνεται αυτό και χάνεται ο ειρμός της συζήτησης.

Υπάρχει ειδικό νήμα συγκρίσεων για απλά δίκτυα, ενισχυμένα, υπερδίκτυα, σούπερ ντούπερ δίκτυα.

Συμφωνώ αλλά δεν μπορεί τα ίδια πρόσωπά να γράφουν τις ίδιες μπαρούφες συνέχεια. Είδαμε και το δίκτυο στη Θεσσαλονίκη μόνο στο κέντρο.

Εύχομαι και παντού αλλά μακρυά πάει η βαλίτσα.

Όσο για την cosmote άλλος έγραψε για πράσινη οπότε να μαλώσεις αυτόν πρώτα 🤣

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

11 minutes ago, Nikolas14 said:

Και που έχει αν έχεις 50-100Mbps δίπλα είναι πρόβλημα. Έχουν κάλυψη και αξιοπρεπείς ταχύτητες λόγω ότι έχουν εταιρικά ΓΕΣ, σώματα ασφαλείας και έχει κάτι γραφεία η ΕΡΤ στη Κατεχάκη. 

Ναι το ξέρω. Πρέπει να πέσεις στο σημείο για να χαρείς τις ταχύτητες αυτές. Εκεί είναι όλα τα στρατιωτικά νοσοκομεία και το πάρκο στρατού, that's why... 😏

1 minute ago, ilka71 said:

μια ερώτηση με speedtest ποια είναι η αποδεκτή ταχύτητα download με 4g και ποια με 5g;και upload; 

Δεν υπάρχει κάποια γενική παραδοχή αποδέκτης ταχύτητας. Εσένα τι σου αρκεί είναι το θέμα. Αρκεί να κάνεις τη μέτρηση την ώρα αιχμής. Γτ άμα πέσεις σε B20 της Nova που δίνει 50 mbps άδεια, με λίγους χρήστες πάνω.. Γειά σας 👋🏻

Καμία μπαρουφα δεν έχω διαβάσει.

Παύλος Παυλίδης 

3 minutes ago, p_k said:

Καμία μπαρουφα δεν έχω διαβάσει.

Τις υπερβολές και του διθυράμβους με τα δυο δις επενδύσεων στην Ελλάδα και τελικά που πούλησε τους σταθμούς όλους 1,3δις για να μη βαρέσουν λουκέτο σαν όμιλος τα οποία τα λένε τα μέσα που ασχολούνται με τις  τηλεπικοινωνίες της χωράς, τις ανύπαρκτες υπεραναβαθμισεις που κάποιοι μας φλομώσανε  διαβάζοντας εδώ μέσα που τις είδαμε και στην Αθήνα και στην επαρχία εκτός των πολύ κεντρικών σημείων και πολλά άλλα.

Δεν είναι αυτό που ενοχλεί η κατάσταση του δικτύου γιατί κάνουν προσπάθεια με τα μέσα που έχουν αλλά οι συγκεκριμένοι που είναι σαν να αναμεταδίδουν ότι λέει το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρίας και τα δελτία τύπου φανατικά και αυτό έχει εξοργίσει όλη την κοινότητά μας και δεν το κάνουν μόνο για τη νόβα αλλά και για τα άλλα δίκτυα απλά για τη νόβα γίνεται σε υπερθετικό βαθμό από την εξαγγελία του μάρκετινγκ των 2 δις. Τα είδαμε τα αποτελέσματα 7Mbps διαφορά από το δεύτερο δίκτυο πανελλαδικά και το εκτός σε μη τουριστικές b20 και ξερό ψωμί 🤣

Προσωπικά με στεναχωρεί που δεν τρέχουν τα πράγματά πιο γρήγορα στη νόβα γιατί θα μπορούσε να βοηθήσει μετά την πτώση των τιμών συμβολαίων που ανάγκασε τον ανταγωνισμό να ρίξει τιμές να γίνει πιο ανταγωνιστική ώστε να ζοριστούν και άλλοι στον ρυθμό που γίνονται οι αναβαθμίσεις. 

Και αφού είναι το θέμα του 4g δεν παλεύεται πια η κατάσταση με τις b20 απηύδησα στο τελευταίο ταξίδι στην περιφέρεια.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

πάλι είχε κολλήσει για 10 λεπτά. δεν άνοιγε τίποτα. γιατί εάν αλλάξω από 4g σε 5g/4g(και το ανάποδο) φτιάχνει για λίγο και μετά ξανά χαλάει; 

Ε, πρέπει να έχει θέμα κάποια κεραια.

Στο μπαλκόνι δουλεύει? Μήπως βρει κάποια άλλη κεραία?

13700 δωρεάν στην τεχνική υποστήριξη 

Παύλος Παυλίδης 

1 ώρα πριν, p_k said:

Όπως επίσης και έλεγχο στο ίδιο σημείο/περιοχή με άλλη συσκευή...

Μου ήρθαν στο μυαλό αναμνήσεις, τότε που κατηγορούσαν κόσμος και κοσμάκης ότι το "Χ" δίκτυο δεν έχει 4G σήμα, ενώ οι συσκευές (του κοσμάκη) ήταν πετυχημένες κινεζοαγορές άνευ Β20 μπάντας...

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

49 minutes ago, memoriesradio said:

Μου ήρθαν στο μυαλό αναμνήσεις, τότε που κατηγορούσαν κόσμος και κοσμάκης ότι το "Χ" δίκτυο δεν έχει 4G σήμα, ενώ οι συσκευές (του κοσμάκη) ήταν πετυχημένες κινεζοαγορές άνευ Β20 μπάντας...

Πωω τι μου θύμησες τώρα και μένα. Αχαχαχ. Παλιό συσκευές του πεταματου.. Έπαιζαν με κάτι μπάντες B3 και κάτι άλλες βλακειες και δεν είχαν την πιο σημαντική, την B20 και οι πονηροί οι σχιστοματηδες χλεύαζαν με αυτόν τον τρόπο το Diamond δίκτυο.... 😏

2 ώρες πριν, memoriesradio said:

μπα με κινητά samsung s21 , iphone 15 δεν νομίζω να φταίνε οι μπάντες

4 ώρες πριν, p_k said:

ναι καλά. οι προτάσεις τους είναι ήταν η εξής μια επανεκκίνηση του κινητού κάνατε;δεν ξέρουμε για κάποια βλάβη στην περιοχή σας έλεος... 

4 ώρες πριν, hercoulis said:

Ε, πρέπει να έχει θέμα κάποια κεραια.

Στο μπαλκόνι δουλεύει? Μήπως βρει κάποια άλλη κεραία?

όπου και να πάω το ίδιο δεν αλλάζει

7 ώρες πριν, ilka71 said:

μπα με κινητά samsung s21 , iphone 15 δεν νομίζω να φταίνε οι μπάντες

ναι καλά. οι προτάσεις τους είναι ήταν η εξής μια επανεκκίνηση του κινητού κάνατε;δεν ξέρουμε για κάποια βλάβη στην περιοχή σας έλεος... 

όπου και να πάω το ίδιο δεν αλλάζει

Καλημέρα.

Δοκίμασε αν μπορείς και είναι εφικτό, στο ίδιο σημείο, με τις ίδιες συσκευές, αλλά με άλλον πάροχο (Vodafone ή Cosmote).
Επαναλαμβάνω, με τις ίδιες συσκευές, απλά άλλη κάρτα sim.
Επίσης screenshot από το NetMonster την στιγμή που σου κάνει τα κουλά.
Για παρεμβολή μου μοιάζει.

Ευχαριστώ.

Edited by memoriesradio

13 minutes ago, memoriesradio said:

Καλημέρα.

Δοκίμασε αν μπορείς και είναι εφικτό, στο ίδιο σημείο, με τις ίδιες συσκευές, αλλά με άλλον πάροχο (Vodafone ή Cosmote).
Επαναλαμβάνω, με τις ίδιες συσκευές, απλά άλλη κάρτα sim.
Επίσης screenshot από το NetMonster την στιγμή που σου κάνει τα κουλά.
Για παρεμβολή μου μοιάζει.

Ευχαριστώ.

δεν γίνεται αυτό. μόνο nova έχουμε όλοι.. net monster ειναι εφαρμογη ;

46 minutes ago, ilka71 said:

δεν γίνεται αυτό. μόνο nova έχουμε όλοι.. net monster ειναι εφαρμογη ;

Ναι εφαρμογή. Σαν το CellMapper, και δείχνει αρκετές χρήσιμες πληροφορίες για την μετάδοση του δικτύου και του κινητού.
Αν βρεθεί πάντως μια κάρτα sim άλλου παρόχου, (καρτοκινητό) θα μας λυθούν πολλές απορίες... Καταρχάς θα υπάρξει άμεση σύγκριση και συμπέρασμα.

Edited by memoriesradio

4 minutes ago, ilka71 said:

αυτή την στιγμή με 5g οριακό αυτά δείχνει το NetMonster. μόλις αρχίσει τα κολλήματα θα ξανά βγάλω

Δεν φαίνεται κάτι 

45 minutes ago, ilka71 said:

αυτή την στιγμή με 5g οριακό αυτά δείχνει το NetMonster. μόλις αρχίσει τα κολλήματα θα ξανά βγάλω

Σε αυτό και στο επόμενό σου ποστ, ΔΕΝ φαίνεται κάτι που έχεις ανεβάσει...

Αν μπορείς ανέβασε το screenshot που είχες τραβήξει πριν (και φαντάζομαι ακόμη το έχεις - τι ψυχή (σε μέγεθος) έχει ένα screenshot), αλλά τελικά δεν ανέβηκε, για να πάρουμε μία πρώτη γεύση.

Edited by memoriesradio

8 minutes ago, memoriesradio said:

Σε αυτό και στο επόμενό σου ποστ, ΔΕΝ φαίνεται κάτι που έχεις ανεβάσει...

Αν μπορείς ανέβασε το screenshot που είχες τραβήξει πριν (και φαντάζομαι ακόμη το έχεις - τι ψυχή (σε μέγεθος) έχει ένα screenshot), για να πάρουμε μία πρώτη γεύση.

ναι τώρα το είδα. χωρίς Tapatalk χεστα. ακόμα περιμένουμε τους mods

Screenshot_20240202_155854_NetMonster.jpg

Screenshot_20240202_155850_NetMonster.jpg

Edited by ilka71

Just now, ilka71 said:

ναι τώρα το είδα. 

Screenshot_20240202_155854_NetMonster.jpg

Screenshot_20240202_155850_NetMonster.jpg

Κάτσε να το δει και ο Μιχάλης, να μας πει την γνώμη του.