mixtri Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 1 hour ago, panos.k2 said: Και η ΕΕΑΕ πετάει χαρταετό; Δεν θα έπρεπε να φαινεται στην πράξη η υπέρβαση των Ορίων έντασης στους αριθμούς που εκδίδονται; Δε γνωρίζω τη μεθοδολογία τους αλλά προφανώς είναι εύκολο να την παρακάμψεις. Κανονικά θέλει μέτρηση πάνω στο πάνελ. Αν είσαι σε απόσταση μπορεί με το tilting να κάνουν manipulate. Δε γνωρίζω πως εργάζεται ο φορέας για να σου απαντήσω… 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 (edited) 25 minutes ago, mixtri said: Δε γνωρίζω τη μεθοδολογία τους αλλά προφανώς είναι εύκολο να την παρακάμψεις. Κανονικά θέλει μέτρηση πάνω στο πάνελ. Αν είσαι σε απόσταση μπορεί με το tilting να κάνουν manipulate. Δε γνωρίζω πως εργάζεται ο φορέας για να σου απαντήσω… https://eeae.gr/επιτόπιες-μετρήσεις-ηλεκτρομαγνητικών-πεδίων/σταθμός/1001160/23.06.2021 Εχει κάποιες πληροφορίες για τη μεθοδολογια. Ειναι ο εν λόγω σταθμός στην Μακρυνιτσα προς άγιο ονουφριο με eNb 157 Edited January 9, 2024 by panos.k2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 53 minutes ago, panos.k2 said: https://eeae.gr/επιτόπιες-μετρήσεις-ηλεκτρομαγνητικών-πεδίων/σταθμός/1001160/23.06.2021 Εχει κάποιες πληροφορίες για τη μεθοδολογια. Ειναι ο εν λόγω σταθμός στην Μακρυνιτσα προς άγιο ονουφριο με eNb 157 Σημείο 5 Επί του εδάφους, σε οριζόντια απόσταση 8 μέτρων περίπου, νότια του υπό μέτρηση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας. 8m από το σταθμό στα νότια και στο έδαφος. Μόνο εγώ βλέπω το λάθος; Πρέπει να στέλνουν drone στα panels για να κάνουν μετρήσεις. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 Πειραιάς Κερατσίνι σεεεεεερνεται το ίντερνετ και στο κινητό και στον υπολογιστή σε 5g μια χαρά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 2 minutes ago, ilka71 said: Πειραιάς Κερατσίνι σεεεεεερνεται το ίντερνετ και στο κινητό και στον υπολογιστή Κάτι κάνουν πάλι... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 πάει και το 5g.... σεεεεεερνεται και αυτό πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 2 ώρες πριν, mixtri said: Σημείο 5 Επί του εδάφους, σε οριζόντια απόσταση 8 μέτρων περίπου, νότια του υπό μέτρηση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας. 8m από το σταθμό στα νότια και στο έδαφος. Μόνο εγώ βλέπω το λάθος; Πρέπει να στέλνουν drone στα panels για να κάνουν μετρήσεις. Ο λοβός άλλου, και η μέτρηση επί εδάφους, στο γάμο του Καραγκιόζη... 31 minutes ago, Chrischal1908 said: Κάτι κάνουν πάλι... Ναι. Fine tuning... 1 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 1 ώρα πριν, memoriesradio said: Ο λοβός άλλου, και η μέτρηση επί εδάφους, στο γάμο του Καραγκιόζη... Ναι. Fine tuning... Η μέτρηση έγινε, ο εργολάβος τα πήρε και έφυγε. Αν είναι δυνατόν… και παιδί πέμπτης δημοτικού καλύτερα θα την έκανε τη μέτρηση… 2 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 5 minutes ago, mixtri said: Η μέτρηση έγινε, ο εργολάβος τα πήρε και έφυγε. Αν είναι δυνατόν… και παιδί πέμπτης δημοτικού καλύτερα θα την έκανε τη μέτρηση… Έχω πετύχει σε πρατήριο καυσίμων στο οποίο έχει εγκατασταθεί συμπιεστης για φυσικό αέριο (CNG για τροφοδοσία σε αμάξια - στην Ελλάδα είμαστε αιώνες πίσω στο θέμα αυτό στο μεταξύ..) να έρχεται "κλιμάκιο" από το αρμόδιο υπουργείο (ένας μόνος του με την κοιλιά έξω, με το ζόρι περπατούσε..) να εποπτεύσει και καλά και να δώσει έγκριση λειτουργίας, όλα εντάξει δηλαδή, ανοίξτε τις μάνικες. Ε δεν ασχολήθηκε πάνω από 5 λεπτά, είπε απλά βάλτε μπρος το είδε και έφυγε πήγε για καφέ. Ούτε μετρήσεις, ούτε να κάτσει να δει πώς θα δουλέψει και τι, ούτε μέτρα προστασίας, τίποτα απολύτως.. Και μετά λέμε τι δεν πάει καλά 🤣 Just now, johnny_htc said: Έχω πετύχει σε πρατήριο καυσίμων στο οποίο έχει εγκατασταθεί συμπιεστης για φυσικό αέριο (CNG για τροφοδοσία σε αμάξια - στην Ελλάδα είμαστε αιώνες πίσω στο θέμα αυτό στο μεταξύ..) να έρχεται "κλιμάκιο" από το αρμόδιο υπουργείο (ένας μόνος του με την κοιλιά έξω, με το ζόρι περπατούσε..) να εποπτεύσει και καλά και να δώσει έγκριση λειτουργίας, όλα εντάξει δηλαδή, ανοίξτε τις μάνικες. Ε δεν ασχολήθηκε πάνω από 5 λεπτά, είπε απλά βάλτε μπρος το είδε και έφυγε πήγε για καφέ. Ούτε μετρήσεις, ούτε να κάτσει να δει πώς θα δουλέψει και τι, ούτε μέτρα προστασίας, τίποτα απολύτως.. Και μετά λέμε τι δεν πάει καλά 🤣 Και μιλάμε για σοβαρή περίπτωση εγκατάστασης. Σωληνώσεις που δουλεύουν στα 240 bar σχεδόν. Καθόλου αστείες πιέσεις αυτές.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 (edited) 4 ώρες πριν, johnny_htc said: Έχω πετύχει σε πρατήριο καυσίμων στο οποίο έχει εγκατασταθεί συμπιεστης για φυσικό αέριο (CNG για τροφοδοσία σε αμάξια - στην Ελλάδα είμαστε αιώνες πίσω στο θέμα αυτό στο μεταξύ..) να έρχεται "κλιμάκιο" από το αρμόδιο υπουργείο (ένας μόνος του με την κοιλιά έξω, με το ζόρι περπατούσε..) να εποπτεύσει και καλά και να δώσει έγκριση λειτουργίας, όλα εντάξει δηλαδή, ανοίξτε τις μάνικες. Ε δεν ασχολήθηκε πάνω από 5 λεπτά, είπε απλά βάλτε μπρος το είδε και έφυγε πήγε για καφέ. Ούτε μετρήσεις, ούτε να κάτσει να δει πώς θα δουλέψει και τι, ούτε μέτρα προστασίας, τίποτα απολύτως.. Και μετά λέμε τι δεν πάει καλά 🤣 Και μιλάμε για σοβαρή περίπτωση εγκατάστασης. Σωληνώσεις που δουλεύουν στα 240 bar σχεδόν. Καθόλου αστείες πιέσεις αυτές.. Γιατί ήξερε να το ελέγξει; Τώρα κάνουν offshore και απευθείας αναθέσεις μέχρι να γίνει το μπαμ. Αστείες μετρήσεις. Μωρέ καλά κάνει η Nova! Καραγκιοζηδες… Edited January 9, 2024 by mixtri 3 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2024 Σπίτι νωρίτερα 🥳🤣🥖 3 3 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2024 4 minutes ago, Nickchris36 said: Σπίτι νωρίτερα 🥳🤣🥖 Σίγουρα είσαι σε σημείο με b20 και ξερό ψωμί 🤣 Πάλι καλά είσαι τζάμι αν είναι b20 🤣 Ναβάρα εγγύηση 🤣 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2024 Just now, cmvr said: Σίγουρα είσαι σε σημείο με b20 και ξερό ψωμί 🤣 Πάλι καλά είσαι τζάμι αν είναι b20 🤣 Μπαντ 20 φορ εβερρρ🤣🥖 6 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2024 Just now, Nickchris36 said: Μπαντ 20 φορ εβερρρ🤣🥖 Μονό νόβα οι άλλες δεν πιάνουν μια σε σχέση με αυτή. Η μόνη που σου δίνει εγγύηση ότι θα έχει b20 στην ύπαιθρο 🤣 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2024 Just now, cmvr said: Μονό νόβα οι άλλες δεν πιάνουν μια σε σχέση με αυτή. Η μόνη που σου δίνει εγγύηση ότι θα έχει b20 στην ύπαιθρο 🤣 Με πεθανεςςςς🤣🥳 7 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2024 2 ώρες πριν, Nickchris36 said: Με πεθανεςςςς🤣🥳 H nova για τα λεφτά που ζητάει για τα συμβόλαια με τις b20 στην ύπαιθρο πρέπει να σας κάνει δώρο starlink σε προνομιακή τιμή να μπορείτε να κάνετε τα αυτονόητα 🤣🤣🤣 1 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2024 1 minute ago, cmvr said: H nova για τα λεφτά που ζητάει για τα συμβόλαια με τις b20 στην ύπαιθρο πρέπει να σας κάνει δώρο starlink σε προνομιακή τιμή να μπορείτε να κάνετε τα αυτονόητα 🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣 πεστο ψέματα... 3 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2024 (edited) Τωρα Πςςςςςςςς!!!!!🤣🥳 Α..ξέχασα σε τηλ επικοινωνία με το τεχνικό.τμημα τα βλέπουν όλα να κυλλανε ρολόι λένε.. 🤣 Που να μην κυλουσαν κι ολας..🥳🤣 Κατά τα άλλα 5τζι σε ολη τη Χώρα Εδω μεσα γεναρη 2024 μπαντ 20 ακομα ..απελπισια. Ούτε καν μια β3... Edited January 17, 2024 by Nickchris36 1 1 3 4 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2024 ΚΤΕΛ Μακεδονία, υπεραστικος σταθμός Θεσσαλονίκης, στη δυτική έξοδο 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2024 Καλημέρες από το μαγευτικό και εξωτικό Ι εν μπι 2899 β20 σούπερ ντουπερ παουερ! 🥳🤣 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9853423891 6 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2024 7 minutes ago, Nickchris36 said: Καλημέρες από το μαγευτικό και εξωτικό Ι εν μπι 2899 β20 σούπερ ντουπερ παουερ! 🥳🤣 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9853423891 Κι εγώ με 5G δίπλα στην κεραία κάπου τόσο έχω δεν χάνεις και κάτι Μέρα με τη μέρα η nond γίνεται όλο και χειρότερη. Κάτω από την 5G κεραία, το έχω γυρίσει σε 4G γιατί μόνο έτσι χτυπάει 100αρια 2 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2024 4 ώρες πριν, Gv2008 said: Κι εγώ με 5G δίπλα στην κεραία κάπου τόσο έχω δεν χάνεις και κάτι Μέρα με τη μέρα η nond γίνεται όλο και χειρότερη. Κάτω από την 5G κεραία, το έχω γυρίσει σε 4G γιατί μόνο έτσι χτυπάει 100αρια τέτοια χάλια εχω στο πατρικο μου…από Δευτέρα θα πάει για διακοπή. Δεν το γλιτώνω το τρέξιμο. 3 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. January 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2024 (edited) 25 minutes ago, Nikolas14 said: τέτοια χάλια εχω στο πατρικο μου…από Δευτέρα θα πάει για διακοπή. Δεν το γλιτώνω το τρέξιμο. Που θα πας; 🟢; Edited January 21, 2024 by panos.k2 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, panos.k2 said: Που θα πας; 🟢; Σκέφτομαι επιστροφη στο cu… πρασινη εχω ήδη. 4G μέσα στο σπίτι, στο μπαλκόνι βλέπουμε με λίγη τύχη και ευνοϊκό άνεμο 5G N1 Edited January 21, 2024 by Nikolas14 4 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2024 2 ώρες πριν, Nikolas14 said: Σκέφτομαι επιστροφη στο cu… πρασινη εχω ήδη. 4G μέσα στο σπίτι, στο μπαλκόνι βλέπουμε με λίγη τύχη και ευνοϊκό άνεμο 5G N1 Ευνοϊκό άνεμο, να φανταστώ Βαρδάρη; Νίκο θύμισε μου περιοχή το σπίτι; 3 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts