p_k Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 Πάμε τώρα στο Λάκκωμα και στην αγαπημένη 11836, που είναι αναβαθμισμένη, αυτό που λείπει είναι Ν78 και δεν ξέρω αν θα μπει. Εδώ λοιπόν έχουμε παράδοξα πράγματα, καθώς για μία ακόμη φορά το 4G+ υπερισχύει του 5g. Δείτε τις μετρήσεις και θα καταλάβετε... 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 1 minute ago, p_k said: Πάμε τώρα στο Λάκκωμα και στην αγαπημένη 11836, που είναι αναβαθμισμένη, αυτό που λείπει είναι Ν78 και δεν ξέρω αν θα μπει. Εδώ λοιπόν έχουμε παράδοξα πράγματα, καθώς για μία ακόμη φορά το 4G+ υπερισχύει του 5g. Δείτε τις μετρήσεις και θα καταλάβετε... Μήπως αναβαθμίστηκε πρόσφατα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 Έχει ενάμιση χρόνο 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 2 minutes ago, p_k said: Έχει ενάμιση χρόνο Ίσως υπάρχει κάποια βλάβη. Κάνε μια κλήση στο 13700 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 5 minutes ago, p_k said: Επείγουσα ανάγκη η ενίσχυση του δικτύου στην περιοχή του ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη, μια έτσι και αλλιώς πολυσύχναστη περιοχή λόγω και του ΑΣ ΙΚΕΑ των αστικών λεωφορείων του πολύπαθου ΟΑΣΘ (με το ρεκόρ εξυπηρέτησης και φιλικής προς τους επιβάτες ατμόσφαιρας) παστώματος στα υπερσύγχρονα λεωφορεία. Λοιπόν, τα νούμερα είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί στον εξωτερικό χώρο του μεγάλου σούπερ μάρκετ. Στον εσωτερικό χώρο είχαμε ποικιλία αλλού 5g, αλλου 4G plus, αλλού σκέτο 4g, αλλού Ε. Και εδώ τα πράγματα γίνονται σοβαρά, καθώς στο ψυγείο που φιλοξενεί τις κρέμες γάλακτος χρειάστηκε να κάνω βιντεοκλήση με τη σύζυγο, για να δω ποια κρέμα γάλακτος θα αγοράσω (να μη γίνει κάποιο λάθος). Έλα όμως που με Ε βιντεοκλήση δεν μπορεί να γίνει ως γνωστόν... Έτσι, πήρα την πρωτοβουλία και διάλεξα μόνος μου κρέμα γάλακτος και τελικά ήταν η σωστή επιλογή λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας μου σε ψώνια για την οικογένεια. Οι φωνητικές κλήσεις γίνονταν πάντως μια χαρά, μόνο που σε απομονωμένα μέρη του καταστήματος έφευγε το Volte. Άρα ή θα ενισχυθεί το δίκτυο στο συγκεκριμένο σημείο ή οι υπεύθυνοι του καταστήματος θα αλλάξουν μέρος στις κρέμες γάλακτος. Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου! Και εγώ και με κοσμοτε στα σουπερ που συχναζω τυχαίνει σε κοσμοτε να μην έχει και καθόλου σήμα για απλή κλήση. Γενικά όσο πιο βαθιά στο κτίριο τόσο χειρότερα. Στις σερβιέτες παντα πετυχαινω 1-2 άτομα με τον προβληματισμό στο προσωπο τους (όπως και στο δικό μου προσωπο). Στάνταρ όποοα σκαρφίστηκε τόσα διαφορετικά είδη εκδικείται τους άνδρες.... 1 7 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 Έχω γίνει ειδικός 2 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 1 minute ago, p_k said: Έχω γίνει ειδικός Εγώ παιρνω μαζί μου (όταν θυμηθώ) άδεια συσκευασία, δεν είναι να παίζεις με τέτοια πραγματα! 3 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 Κι εγώ τα ίδια τραβάω. Με cosmote ήμουν εκτός. Με vf είμαι με 3G από ξεχασμένο micro πιω υπάρχει ακόμα για κάποιο λόγο. Πρέπει να είναι router του super market που δίνει 3G 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 Μάλλον, αφού έχει κλείσει το 3g 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 Πάντως λίγο πιο πανω, διπλα στο cosmos έχει κτίριο της βονταφον και φαντάζομαι στην ταράτσα θα έχει κεραία. 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 Έχει πολλές κεραίες τριγύρω. Δίπλα από το εμπορικό κέντρο είναι εμφανεστατες όλων των εταιρειών στη στέγη του κτηρίου. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 3 ώρες πριν, p_k said: Επείγουσα ανάγκη η ενίσχυση του δικτύου στην περιοχή του ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη, μια έτσι και αλλιώς πολυσύχναστη περιοχή λόγω και του ΑΣ ΙΚΕΑ των αστικών λεωφορείων του πολύπαθου ΟΑΣΘ (με το ρεκόρ εξυπηρέτησης και φιλικής προς τους επιβάτες ατμόσφαιρας) παστώματος στα υπερσύγχρονα λεωφορεία. Λοιπόν, τα νούμερα είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί στον εξωτερικό χώρο του μεγάλου σούπερ μάρκετ. Στον εσωτερικό χώρο είχαμε ποικιλία αλλού 5g, αλλου 4G plus, αλλού σκέτο 4g, αλλού Ε. Και εδώ τα πράγματα γίνονται σοβαρά, καθώς στο ψυγείο που φιλοξενεί τις κρέμες γάλακτος χρειάστηκε να κάνω βιντεοκλήση με τη σύζυγο, για να δω ποια κρέμα γάλακτος θα αγοράσω (να μη γίνει κάποιο λάθος). Έλα όμως που με Ε βιντεοκλήση δεν μπορεί να γίνει ως γνωστόν... Έτσι, πήρα την πρωτοβουλία και διάλεξα μόνος μου κρέμα γάλακτος και τελικά ήταν η σωστή επιλογή λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας μου σε ψώνια για την οικογένεια. Οι φωνητικές κλήσεις γίνονταν πάντως μια χαρά, μόνο που σε απομονωμένα μέρη του καταστήματος έφευγε το Volte. Άρα ή θα ενισχυθεί το δίκτυο στο συγκεκριμένο σημείο ή οι υπεύθυνοι του καταστήματος θα αλλάξουν μέρος στις κρέμες γάλακτος. Θέλει αναβάθμιση,οπωσδήποτε. Ήμουν προς το Διαβαλκανικό τελευταία, σε εσωτερικό χώρο στο -1, στα επείγοντα η Nova με Wifi Calling και Edge ήταν. 4G Πλαταμώνας Πιερίας στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος απέναντι. Λειτουργικό πλήρως το δίκτυο ανεξαρτήτως κίνησης. Στην έξοδο για Λιτόχωρο-Πλάκα στην ΠΑΘΕ, γυρνάει σε Edge χωρίς λόγο και κάνει ώρα να ξεκολλήσει. Θελει κεραία μάλλον,αν και η μορφολογία του εδάφους δεν βοηθάει. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 (edited) On 14/8/2023 at 8:11 ΜΜ, p_k said: Επείγουσα ανάγκη η ενίσχυση του δικτύου στην περιοχή του ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη, μια έτσι και αλλιώς πολυσύχναστη περιοχή λόγω και του ΑΣ ΙΚΕΑ των αστικών λεωφορείων του πολύπαθου ΟΑΣΘ (με το ρεκόρ εξυπηρέτησης και φιλικής προς τους επιβάτες ατμόσφαιρας) παστώματος στα υπερσύγχρονα λεωφορεία. Λοιπόν, τα νούμερα είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί στον εξωτερικό χώρο του μεγάλου σούπερ μάρκετ. Στον εσωτερικό χώρο είχαμε ποικιλία αλλού 5g, αλλου 4G plus, αλλού σκέτο 4g, αλλού Ε. Και εδώ τα πράγματα γίνονται σοβαρά, καθώς στο ψυγείο που φιλοξενεί τις κρέμες γάλακτος χρειάστηκε να κάνω βιντεοκλήση με τη σύζυγο, για να δω ποια κρέμα γάλακτος θα αγοράσω (να μη γίνει κάποιο λάθος). Έλα όμως που με Ε βιντεοκλήση δεν μπορεί να γίνει ως γνωστόν... Έτσι, πήρα την πρωτοβουλία και διάλεξα μόνος μου κρέμα γάλακτος και τελικά ήταν η σωστή επιλογή λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας μου σε ψώνια για την οικογένεια. Οι φωνητικές κλήσεις γίνονταν πάντως μια χαρά, μόνο που σε απομονωμένα μέρη του καταστήματος έφευγε το Volte. Άρα ή θα ενισχυθεί το δίκτυο στο συγκεκριμένο σημείο ή οι υπεύθυνοι του καταστήματος θα αλλάξουν μέρος στις κρέμες γάλακτος. Ο ΟΑΣΘ δεν συνεργάζεται με την TRATA την κονσερβοποιία για την στίβαξη και μετακίνηση των επιβατών με τα υπερσύγχρονα λεωφορεία EURO 0.1 (low ntoumani); Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Edited August 16, 2023 by memoriesradio 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2023 Μόνη Μετοχίου Πήλιο 3 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2023 30 minutes ago, mixtri said: Μόνη Μετοχίου Πήλιο Υπερδίκτυο η novara 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2023 Τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν σε όλα τα δίκτυα. Η γενίκευση δεν είναι σωστή. Χρόνια πολλά σε όλους! 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2023 17 minutes ago, p_k said: Τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν σε όλα τα δίκτυα. Η γενίκευση δεν είναι σωστή. Χρόνια πολλά σε όλους! Γιατί είναι γενίκευση το να πεις ότι στη Μονή Μετοχίου στο Πήλιο το δίκτυο της Nova δεν είναι καλό; Και πριν απαντήσεις σου επισημαίνω ότι το σχόλιο δεν ήταν σκέτο αλλά απάντηση στο speed test που αναφέρει την περιοχή. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2023 Γενίκευση είναι το σχόλιο Υπερδικτυο η νοβαρα. Όχι η μέτρηση 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2023 (edited) 26 minutes ago, p_k said: Γενίκευση είναι το σχόλιο Υπερδικτυο η νοβαρα. Όχι η μέτρηση Ναι αλλά το σχόλιο σου ξαναλέω δεν ήταν μόνο του. Ήταν ως απάντηση στο speed test που ανέφερε συγκεκριμένη περιοχή. Τεσπά η τακτική σου είναι γνωστή οπότε δεν έχει νόημα.. Edited August 15, 2023 by kalitexnis_g 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2023 2 ώρες πριν, p_k said: Γενίκευση είναι το σχόλιο Υπερδικτυο η νοβαρα. Όχι η μέτρηση Το υπερδίκτυο η Νοβάρα πήγαινε για τη συγκεκριμένη περιοχή. Χτες της έπλεξα το εγκώμιο της nova για τις αναβαθμίσεις στο δίκτυο σε δυτικά και νότια προάστια. Πάντα προσπαθώ να είμαι δίκαιος και φυσικά δεν είμαι υπέρ κάποιου δικτύου 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2023 23 ώρες πριν, mixtri said: Μόνη Μετοχίου Πήλιο Ευλόγησον γέροντα, τα uplink & τα downlink, τις basebands και τα downtilt, τους επενδυτάς εκ Βαλκανίων και τους ταλαιπωρημένους συνδρομητάς, του δικτύου τούτου... 6 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2023 4G Νέοι Πόροι, Venus Beach Bar Παραπάνω δεν πάει,έπιασε ταβάνι. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2023 10 minutes ago, Nikolas14 said: 4G Νέοι Πόροι, Venus Beach Bar Παραπάνω δεν πάει,έπιασε ταβάνι. Πολύ καλά είναι 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2023 Παραλία Μικρό Μαγνησίας 5 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2023 1 hour ago, mixtri said: Παραλία Μικρό Μαγνησίας Σαν μία απλή adsl. Τραγικά τα νούμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts