Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά κρατάει η Καλλικράτεια

50,0 / 24,8

http://www.speedtest.net/my-result/a/6421589916

Άγιος Παύλος

22,0 / 14,9

http://www.speedtest.net/my-result/a/6421611956

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

• Απαντήσεις 19,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

2026

• p_k

1337

• cmvr

1738

• Nikolas14

1044

Να πω και εγώ παιδιά που ταξιδεύω συχνά, ότι η Wind έχει σαφώς βελτιώσει το δίκτυό της κατά πολύ σε σχέση με παλιότερα. Edited by XP130TD
Σύγκριση - off topic

Να πω και εγώ παιδιά που ταξιδεύω συχνά, ότι η Wind έχει σαφώς βελτιώσει το δίκτυό της κατά πολύ σε σχέση με παλιότερα.

Οντως ειδικα στις εθνικες οδους εχει την καλητερη καλυψη.

Κεντρική πλατεία Σπάρτης. Έχει αρκετό κόσμο τέτοια ώρα.

Σκέτη B3 με 10 MHz. Το δίκτυο είναι 3-4 χρόνια που δεν έχει αναβαθμιστεί. Η WIND είναι η μόνη που έχει μείνει χωρίς 4G+ εδώ...

2020-08-25-20-00-54-761.png

2020-08-25-20-01-29-217.png

Κεντρική πλατεία Σπάρτης. Έχει αρκετό κόσμο τέτοια ώρα.

Σκέτη B3 με 10 MHz. Το δίκτυο είναι 3-4 χρόνια που δεν έχει αναβαθμιστεί. Η WIND είναι η μόνη που έχει μείνει χωρίς 4G+ εδώ...

2020-08-25-20-00-54-761.png

2020-08-25-20-01-29-217.png

Αθλια πράγματα από κάθε άποψη

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Πολύ ησυχία στο νήμα.. Μάλλον ολα καλα. Πάντως Πατρα στη περιοχή της Αγυιας χαροπαλευει το φορτζακι.. Ολες βασικα στη περιοχή αυτή ειναι περίεργα τα πραματα για αυτές..

Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ ησυχία στο νήμα.. Μάλλον ολα καλα. Πάντως Πατρα στη περιοχή της Αγυιας χαροπαλευει το φορτζακι.. Ολες βασικα στη περιοχή αυτή ειναι περίεργα τα πραματα για αυτές..

Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κεντρο πατρα μια χαρα ηταν ναι δεν βλεπρις 200 300 οπως με την πρασινη αλλα ηταν αξιοπρεπεστατη...υπηρχαν ομως γειτονιες που η wind ηταν για οτι νανε...Γενικα υπαρχουν τρυπες σε 4G στην wind

Από Ρόδο σε χωριό με TCL10L 4G+ (δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα) Download 139Mbps και Upload 12Mbps.

Η μέτρηση έγινε με την εφαρμογή της Ookla.

Παραλιακή οδός Ιτέα Φωκίδα,αραχτά ήσυχη βραδιά κοκτέιλ και μέτρηση να περάσει η ώρα...στα μέρη μου δεν παίζεται η μπλε...

Screenshot-20200902-215351.jpg

Konakis.

Παραλιακή οδός Ιτέα Φωκίδα,αραχτά ήσυχη βραδιά κοκτέιλ και μέτρηση να περάσει η ώρα...στα μέρη μου δεν παίζεται η μπλε...

Screenshot-20200902-215351.jpg

Σε ποιο σημειο ,γιατι στις παραλιες και στην οδο απο ναυπακτο μεχρι Μαραθια ειδα το χειροτερο performance που εχω δει

Εγώ μένω μόνιμα εδώ ή μπλε έχει τρομερή βελτίωση εδώ και ένα εξάμηνο περίπου. Στην διαδρομή που πηγες η κόκκινη ηταν "ανύπαρκτη" μέχρι πρόπερσι που ήμουν συνδρομητής της. Ειδικά από Γαλαξίδι μέχρι Αγ. Πάντες και μέχρι κοντά Ερατεινή με συνεχόμενες στροφές δεν υπήρχε καν σήμα. Τώρα όσον αφορά την Ιτέα όλη η παραλιακή οδός 28ης Οκτωβρίου με τα μαγαζιά, ξυρίζει....Ίσως παίζει ρόλο και το κινητό(oneplus 7prο) το οποίο είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου έχει καταπληκτικό σήμα εκεί που κρεμάνε οι περισσότερες συσκευές...

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα ουδέποτε ...οι περισσότεροι έχουν cosmote & Vodafone...Η ταχύτητα είναι απλά με μία λέξη απίστευτη, ακαριαία θα έλεγα, πιθανόν λόγω λίγων συνδρομητών- χρηστών και δεν παρουσιάζει ποτέ υπερφόρτωση.

Konakis.

Εγώ μένω μόνιμα εδώ ή μπλε έχει τρομερή βελτίωση εδώ και ένα εξάμηνο περίπου. Στην διαδρομή που πηγες η κόκκινη ηταν "ανύπαρκτη" μέχρι πρόπερσι που ήμουν συνδρομητής της. Ειδικά από Γαλαξίδι μέχρι Αγ. Πάντες και μέχρι κοντά Ερατεινή με συνεχόμενες στροφές δεν υπήρχε καν σήμα. Τώρα όσον αφορά την Ιτέα όλη η παραλιακή οδός 28ης Οκτωβρίου με τα μαγαζιά, ξυρίζει....Ίσως παίζει ρόλο και το κινητό(oneplus 7prο) το οποίο είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου έχει καταπληκτικό σήμα εκεί που κρεμάνε οι περισσότερες συσκευές...

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα ουδέποτε ...οι περισσότεροι έχουν cosmote & Vodafone...Η ταχύτητα είναι απλά με μία λέξη απίστευτη, ακαριαία θα έλεγα, πιθανόν λόγω λίγων συνδρομητών- χρηστών και δεν παρουσιάζει ποτέ υπερφόρτωση.

Τουλαχιστον τις ημερες που ειμαι εκει κατω ουτε google μπορεις να μπεις...

Οσο αναφορα το κινητο ναι οντως ειναι με τον 855+ εξερετικος επεξεργαστης ειδικα οσο αναφορα τα δικτυα

Πανόραμα Θεσσαλονίκης - Γένεσις

Εντός της κλινικής οριακό Edge...

Κακή κάλυψη αλλά και χωρητικότητα...

https://www.speedtest.net/my-result/a/6467271288

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Ντροπή και μόνο εδώ κολλάει που λέμε έχεις 4G

Ναι μόνο στην ένδειξη

Αντε να έχεις κανένα άρρωστο μέσα και να θες λίγο να ξεφεύγεις να περάσεις την ώρα σου

Σώθηκες

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Κάτω τούμπα Θεσσαλονίκη

30896e44224a5b6386a77deefb9b7cba.jpg

Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κέντρο Σπάρτης με B3. Έψαχνα καιρό την συγκεκριμένη κεραία και μάλλον είναι ΕΚΚΧΟ (microcell) συνεγκατασταση με την 890 της Vodafone. Η άδεια της WIND δεν υπάρχει στο κεραίες ΕΕΤΤ. Το σήμα ήταν παρόμοιο και στις 2 εταιρείες, παρόλο που το eNB είναι διαφορετικό. Δεν πιάνουν μακριά.

2020-09-08-09-14-26-392.png

https://ibb.co/5WYBCHq

Μερικά χθεσινά τεστ, στο χωριό λίγο έξω από την Σπάρτη. Σέρβερ Wingo.

B20 συνεγκατασταση με Vodafone.

2020-09-10-08-18-36-038.png

2020-09-10-08-19-08-808.png

B3 της WIND

2020-09-10-08-19-34-325.png

2020-09-10-08-20-07-257.png

Γελάστε αλλά θελω να ρωτήσω αν ξέρουμε ποιες μπάντες 5g θα χρησιμοποιηθούν εδω στην Ελλάδα.

Έστω αυτές που είναι σίγουρες μεχρι στιγμής και ποιες μπορεί να μην υπάρχουν αν αγοράσουμε κινεζικές εκδόσεις κινητών.

H ερώτηση είναι πολύ σωστή και αφορά το κοντινό μέλλον.

Ας απαντήσουν οι γνωρίζοντες.

Παύλος Παυλίδης 

Γελάστε αλλά θελω να ρωτήσω αν ξέρουμε ποιες μπάντες 5g θα χρησιμοποιηθούν εδω στην Ελλάδα.

Έστω αυτές που είναι σίγουρες μεχρι στιγμής και ποιες μπορεί να μην υπάρχουν αν αγοράσουμε κινεζικές εκδόσεις κινητών.

Δεν είναι σίγουρο ακόμα. Οι επικρατέστερες φαντάζουν οι N28 (700 MHz) και N78 (3500 MHz).

Κάτι ακούγεται και για N258 (26 GHz), αλλά μάλλον θα έχουν ελάχιστη χρήση (κάνα γήπεδο πχ).

Δεν είναι σίγουρο ακόμα. Οι επικρατέστερες φαντάζουν οι N28 (700 MHz) και N78 (3500 MHz).

Κάτι ακούγεται και για N258 (26 GHz), αλλά μάλλον θα έχουν ελάχιστη χρήση (κάνα γήπεδο πχ).

Τρεις μπάντες δηλαδή.

Παύλος Παυλίδης 

Με spectrum sharing θεωρητικά όλες.

Mmwave αμφιβάλλω αν θα παίξει.

Λέω Ν28, Ν78 και Ν38.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με spectrum sharing θεωρητικά όλες.

Mmwave αμφιβάλλω αν θα παίξει.

Λέω Ν28, Ν78 και Ν38.

Αντίστοιχα οι συχνότητες;

Παύλος Παυλίδης 

Αντίστοιχα οι συχνότητες;

Τις έγραψα πιο πάνω, 700 και 3500.

Η N38 είναι 2600 TDD. Η WIND νομίζω δεν έχει αγοράσει φάσμα σε αυτή την μπάντα (B38 για 4G), μόνο σε B7 (2600 FDD).

• The title was changed to Nova 4G