p_k Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Καλά κρατάει η Καλλικράτεια 50,0 / 24,8 http://www.speedtest.net/my-result/a/6421589916 Άγιος Παύλος 22,0 / 14,9 http://www.speedtest.net/my-result/a/6421611956 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 (edited) Να πω και εγώ παιδιά που ταξιδεύω συχνά, ότι η Wind έχει σαφώς βελτιώσει το δίκτυό της κατά πολύ σε σχέση με παλιότερα. Edited August 24, 2020 by XP130TD Σύγκριση - off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Να πω και εγώ παιδιά που ταξιδεύω συχνά, ότι η Wind έχει σαφώς βελτιώσει το δίκτυό της κατά πολύ σε σχέση με παλιότερα. Οντως ειδικα στις εθνικες οδους εχει την καλητερη καλυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Και Σαντορίνη που παλιότερα ήταν μέτρια, πλέον παίζει πολύ δυνατά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Κεντρική πλατεία Σπάρτης. Έχει αρκετό κόσμο τέτοια ώρα. Σκέτη B3 με 10 MHz. Το δίκτυο είναι 3-4 χρόνια που δεν έχει αναβαθμιστεί. Η WIND είναι η μόνη που έχει μείνει χωρίς 4G+ εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Κεντρική πλατεία Σπάρτης. Έχει αρκετό κόσμο τέτοια ώρα. Σκέτη B3 με 10 MHz. Το δίκτυο είναι 3-4 χρόνια που δεν έχει αναβαθμιστεί. Η WIND είναι η μόνη που έχει μείνει χωρίς 4G+ εδώ... Αθλια πράγματα από κάθε άποψη Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Πολύ ησυχία στο νήμα.. Μάλλον ολα καλα. Πάντως Πατρα στη περιοχή της Αγυιας χαροπαλευει το φορτζακι.. Ολες βασικα στη περιοχή αυτή ειναι περίεργα τα πραματα για αυτές.. Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Πολύ ησυχία στο νήμα.. Μάλλον ολα καλα. Πάντως Πατρα στη περιοχή της Αγυιας χαροπαλευει το φορτζακι.. Ολες βασικα στη περιοχή αυτή ειναι περίεργα τα πραματα για αυτές.. Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κεντρο πατρα μια χαρα ηταν ναι δεν βλεπρις 200 300 οπως με την πρασινη αλλα ηταν αξιοπρεπεστατη...υπηρχαν ομως γειτονιες που η wind ηταν για οτι νανε...Γενικα υπαρχουν τρυπες σε 4G στην wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Από Ρόδο σε χωριό με TCL10L 4G+ (δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα) Download 139Mbps και Upload 12Mbps. Η μέτρηση έγινε με την εφαρμογή της Ookla. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Παραλιακή οδός Ιτέα Φωκίδα,αραχτά ήσυχη βραδιά κοκτέιλ και μέτρηση να περάσει η ώρα...στα μέρη μου δεν παίζεται η μπλε... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Παραλιακή οδός Ιτέα Φωκίδα,αραχτά ήσυχη βραδιά κοκτέιλ και μέτρηση να περάσει η ώρα...στα μέρη μου δεν παίζεται η μπλε... Σε ποιο σημειο ,γιατι στις παραλιες και στην οδο απο ναυπακτο μεχρι Μαραθια ειδα το χειροτερο performance που εχω δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Εγώ μένω μόνιμα εδώ ή μπλε έχει τρομερή βελτίωση εδώ και ένα εξάμηνο περίπου. Στην διαδρομή που πηγες η κόκκινη ηταν "ανύπαρκτη" μέχρι πρόπερσι που ήμουν συνδρομητής της. Ειδικά από Γαλαξίδι μέχρι Αγ. Πάντες και μέχρι κοντά Ερατεινή με συνεχόμενες στροφές δεν υπήρχε καν σήμα. Τώρα όσον αφορά την Ιτέα όλη η παραλιακή οδός 28ης Οκτωβρίου με τα μαγαζιά, ξυρίζει....Ίσως παίζει ρόλο και το κινητό(oneplus 7prο) το οποίο είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου έχει καταπληκτικό σήμα εκεί που κρεμάνε οι περισσότερες συσκευές... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα ουδέποτε ...οι περισσότεροι έχουν cosmote & Vodafone...Η ταχύτητα είναι απλά με μία λέξη απίστευτη, ακαριαία θα έλεγα, πιθανόν λόγω λίγων συνδρομητών- χρηστών και δεν παρουσιάζει ποτέ υπερφόρτωση. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Εγώ μένω μόνιμα εδώ ή μπλε έχει τρομερή βελτίωση εδώ και ένα εξάμηνο περίπου. Στην διαδρομή που πηγες η κόκκινη ηταν "ανύπαρκτη" μέχρι πρόπερσι που ήμουν συνδρομητής της. Ειδικά από Γαλαξίδι μέχρι Αγ. Πάντες και μέχρι κοντά Ερατεινή με συνεχόμενες στροφές δεν υπήρχε καν σήμα. Τώρα όσον αφορά την Ιτέα όλη η παραλιακή οδός 28ης Οκτωβρίου με τα μαγαζιά, ξυρίζει....Ίσως παίζει ρόλο και το κινητό(oneplus 7prο) το οποίο είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου έχει καταπληκτικό σήμα εκεί που κρεμάνε οι περισσότερες συσκευές... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα ουδέποτε ...οι περισσότεροι έχουν cosmote & Vodafone...Η ταχύτητα είναι απλά με μία λέξη απίστευτη, ακαριαία θα έλεγα, πιθανόν λόγω λίγων συνδρομητών- χρηστών και δεν παρουσιάζει ποτέ υπερφόρτωση. Τουλαχιστον τις ημερες που ειμαι εκει κατω ουτε google μπορεις να μπεις... Οσο αναφορα το κινητο ναι οντως ειναι με τον 855+ εξερετικος επεξεργαστης ειδικα οσο αναφορα τα δικτυα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 (edited) Πανόραμα Θεσσαλονίκης - Γένεσις Εντός της κλινικής οριακό Edge... Κακή κάλυψη αλλά και χωρητικότητα... https://www.speedtest.net/my-result/a/6467271288 Edited September 5, 2020 by memoriesradio Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 (edited) Ντροπή και μόνο εδώ κολλάει που λέμε έχεις 4G Ναι μόνο στην ένδειξη Αντε να έχεις κανένα άρρωστο μέσα και να θες λίγο να ξεφεύγεις να περάσεις την ώρα σου Σώθηκες Edited September 5, 2020 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Κάτω τούμπα Θεσσαλονίκη Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Κέντρο Σπάρτης με B3. Έψαχνα καιρό την συγκεκριμένη κεραία και μάλλον είναι ΕΚΚΧΟ (microcell) συνεγκατασταση με την 890 της Vodafone. Η άδεια της WIND δεν υπάρχει στο κεραίες ΕΕΤΤ. Το σήμα ήταν παρόμοιο και στις 2 εταιρείες, παρόλο που το eNB είναι διαφορετικό. Δεν πιάνουν μακριά. https://ibb.co/5WYBCHq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Μερικά χθεσινά τεστ, στο χωριό λίγο έξω από την Σπάρτη. Σέρβερ Wingo. B20 συνεγκατασταση με Vodafone. B3 της WIND Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Γελάστε αλλά θελω να ρωτήσω αν ξέρουμε ποιες μπάντες 5g θα χρησιμοποιηθούν εδω στην Ελλάδα. Έστω αυτές που είναι σίγουρες μεχρι στιγμής και ποιες μπορεί να μην υπάρχουν αν αγοράσουμε κινεζικές εκδόσεις κινητών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 H ερώτηση είναι πολύ σωστή και αφορά το κοντινό μέλλον. Ας απαντήσουν οι γνωρίζοντες. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Γελάστε αλλά θελω να ρωτήσω αν ξέρουμε ποιες μπάντες 5g θα χρησιμοποιηθούν εδω στην Ελλάδα. Έστω αυτές που είναι σίγουρες μεχρι στιγμής και ποιες μπορεί να μην υπάρχουν αν αγοράσουμε κινεζικές εκδόσεις κινητών. Δεν είναι σίγουρο ακόμα. Οι επικρατέστερες φαντάζουν οι N28 (700 MHz) και N78 (3500 MHz). Κάτι ακούγεται και για N258 (26 GHz), αλλά μάλλον θα έχουν ελάχιστη χρήση (κάνα γήπεδο πχ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Δεν είναι σίγουρο ακόμα. Οι επικρατέστερες φαντάζουν οι N28 (700 MHz) και N78 (3500 MHz). Κάτι ακούγεται και για N258 (26 GHz), αλλά μάλλον θα έχουν ελάχιστη χρήση (κάνα γήπεδο πχ). Τρεις μπάντες δηλαδή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Γελάστε αλλά θελω να ρωτήσω αν ξέρουμε ποιες μπάντες 5g θα χρησιμοποιηθούν εδω στην Ελλάδα. Έστω αυτές που είναι σίγουρες μεχρι στιγμής και ποιες μπορεί να μην υπάρχουν αν αγοράσουμε κινεζικές εκδόσεις κινητών. Με spectrum sharing θεωρητικά όλες. Mmwave αμφιβάλλω αν θα παίξει. Λέω Ν28, Ν78 και Ν38. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Με spectrum sharing θεωρητικά όλες. Mmwave αμφιβάλλω αν θα παίξει. Λέω Ν28, Ν78 και Ν38. Αντίστοιχα οι συχνότητες; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Αντίστοιχα οι συχνότητες; Τις έγραψα πιο πάνω, 700 και 3500. Η N38 είναι 2600 TDD. Η WIND νομίζω δεν έχει αγοράσει φάσμα σε αυτή την μπάντα (B38 για 4G), μόνο σε B7 (2600 FDD). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts