mixtri Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Πτολεμαΐδα η παλιά κεραία με Το παλιό Η (πολύ χαμηλές ταχύτητες) που υπήρχε στο κέντρο με μικρή εμβέλεια ( ίσα ίσα το κέντρο σε εξωτερικούς χώρους) αναβαθμίστηκε σε Η+ όμως με την ίδια εμβέλεια! Από εχθές το μεσημέρι την έχουν ανοιχτή...άντε να δούμε θα καλύψουν ολόκληρη την πόλη η θα γίνει κάτι πρόχειρο; Μπήκαν νέα στοιχεία κεραίας; Γιατί μπορεί αν άλλαξαν απλά το rru και άφησαν την ίδια κεραία δε νομίζω να δεις κάποια διαφορά όσον αφορά την κάλυψη. Εκτός αν παίξει σε άλλη ένταση. Στην αρχή δε νομίζω να έχουν κάνει βασικές ρυθμίσεις όσον αφορά το tilting κτλ άρα η κάλυψη αλλάζει. Όσον αφορά την πρόχειρη δουλειά, μέχρι τώρα έχουν δείξει ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά. Όμως, πρέπει να σκεπτόμαστε ότι κάνουν ό,τι καλύτερο δεδομένου του budget που έχουν. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Πτολεμαΐδα η παλιά κεραία με Το παλιό Η (πολύ χαμηλές ταχύτητες) που υπήρχε στο κέντρο με μικρή εμβέλεια ( ίσα ίσα το κέντρο σε εξωτερικούς χώρους) αναβαθμίστηκε σε Η+ όμως με την ίδια εμβέλεια! Από εχθές το μεσημέρι την έχουν ανοιχτή...άντε να δούμε θα καλύψουν ολόκληρη την πόλη η θα γίνει κάτι πρόχειρο; Χειροτερη εμβελεια και απο micro ειχε. ελιπζω να αλλαξει το θεμα της καλυψης...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Χειροτερη εμβελεια και απο micro ειχε. ελιπζω να αλλαξει το θεμα της καλυψης...... Θεωρώ ότι ήταν θέμα άδειας. Λογικά θα έχουν βγάλει νέα άδεια. Πάντως η εμβέλεια ενός σταθμού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα. Μπορεί να είναι έτσι ο σχεδιασμός του δικτύου για θέμα χωρητικότητας ή θέμα άδειας. Τα πάνελ αλλάξανε; δε μου απαντήσατε. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Θεωρώ ότι ήταν θέμα άδειας. Λογικά θα έχουν βγάλει νέα άδεια. Πάντως η εμβέλεια ενός σταθμού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα. Μπορεί να είναι έτσι ο σχεδιασμός του δικτύου για θέμα χωρητικότητας ή θέμα άδειας. Τα πάνελ αλλάξανε; δε μου απαντήσατε. Δεν φαίνεται αν έχουν αλλάξει τα πάνελ γιατί η κεραία είναι μέσα σε κλωβό. Λογικά θα έχουν αναβαθμίσει και άλλες κεραίες ( 5 είναι στην Πτολεμαΐδα)γιατί μόνο με αυτή εδώ δουλειά δεν γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Δεν φαίνεται αν έχουν αλλάξει τα πάνελ γιατί η κεραία είναι μέσα σε κλωβό. Λογικά θα έχουν αναβαθμίσει και άλλες κεραίες ( 5 είναι στην Πτολεμαΐδα)γιατί μόνο με αυτή εδώ δουλειά δεν γίνεται! σιγα μην εχει 15 κεραιες στην πτολεμαιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Λιγη ακομη Υπομονη χρειάζεται. Και σε εμας εδώ στην αρχή είχε ανοίξει Η+ στην μια κεραία και έπιανε την ιδια εμβέλεια με ταχύτητα 4-7mbps. Τώρα η ίδια κεραία μετα και την εγκατάσταση του 4g πιάνει 15-20mpbs Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 σιγα μην εχει 15 κεραιες στην πτολεμαιδα. Έχει 2 εντός πόλεως σε οικοδομές και τρείς περιφερειακά της πόλης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Έπρεπε να το ζήσω, για να το χωνέψω. Πρόσφατες μετρήσεις από Βέροια. Μητρόπολη Ανάμεσα σε κτίρια στην παλαιά πόλη Παλαιά μητρόπολη Πλατεία ωρολογίου Πρέπει να έχει ικανοποιητική κάλυψη και εντός κτιρίων από τις ενδείξεις. Μεγάλη συγκίνηση. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Έχει 2 εντός πόλεως σε οικοδομές και τρείς περιφερειακά της πόλης. Οι περιφέριακες ποιες είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 @tetartos, το Snr δε με τρελαίνει though. Θα μπορούσε να είναι πολύ υψηλότερο. Στείλε μας και μια από εσωτερικό χώρο. Αν ανεβαίνει σε εσωτερικό χώρο το Snr τότε απλά η ένταση είναι μεγάλη και υπάρχει παρεμβολή σε εξωτερικό χώρο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Τον τέντωσαν τον εν Στρατή..ποτέ όμως..πέρσι Οκτώβριο η Λήμνος είχε κάλυψη αλλά όχι και ιδιαίτερα καλή προς κοντοπουλι κτλ..από αν Ευστράτιο είχε έρθει γνωστός(περαστικός) και έλεγε πως είχαν πρόβλημα όλες..αν τελείωσαν και το βόρειο ανατολικό Αιγαίο τώρα μένει η Πτολεμαΐδα,Κιλκίς κτλ και τελείωσε θα πρέπει να επικεντρωθεί στην αύξηση των άλλων συχνοτήτων εκτός 800αρας και να πυκνώσει το δίκτυο στις δύο μεγάλες πόλεις Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 https://www.speedtest.net/android/4446886530.png Αγοράστηκε και το πρωτο wind data nights πακέτο. Μπράβο ρε wind!!! Χτυπά χαλαρά στο upload που με ενδιαφέρει περισσότερο κάποιες ημέρες, τους αλλους 2 και με δεδομένο ότι δεν έχει όριο ούτε 3 gigabyte την ημέρα αλλά ούτε και μέχρι τέσσερις ενεργοποιήσεις του πακέτου το μήνα, μπορω να πω οτι το f2g μου γίνεται ξανά 2ο νουμερο βασικό στο κινητό μου. Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 @tetartos, το Snr δε με τρελαίνει though. Θα μπορούσε να είναι πολύ υψηλότερο. Στείλε μας και μια από εσωτερικό χώρο. Αν ανεβαίνει σε εσωτερικό χώρο το Snr τότε απλά η ένταση είναι μεγάλη και υπάρχει παρεμβολή σε εξωτερικό χώρο. Πιο σκατα έγινε τελευταία στη Βέροια... Τόσο πολύ ακτινοβολούσα ισχύ που δεν αποδίδει σε ταχύτητα... Κρίμα... Το ίδιο και στην συνεργάτιδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 https://www.speedtest.net/android/4446886530.png Αγοράστηκε και το πρωτο wind data nights πακέτο. Μπράβο ρε wind!!! Χτυπά χαλαρά στο upload που με ενδιαφέρει περισσότερο κάποιες ημέρες, τους αλλους 2 και με δεδομένο ότι δεν έχει όριο ούτε 3 gigabyte την ημέρα αλλά ούτε και μέχρι τέσσερις ενεργοποιήσεις του πακέτου το μήνα, μπορω να πω οτι το f2g μου γίνεται ξανά 2ο νουμερο βασικό στο κινητό μου. Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ σημαντικό το ότι δεν μπαίνουν κόφτες. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Κάνα νέο από Ν. Κοζάνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Στη Θήβα στο 90, η κεραία έγινε H+ Καλύφθηκε αυτό το κομμάτι. Προς Αθήνα έχει ένα μικρό κομμάτι ακόμα με edge και gprs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Κάνα νέο από Ν. Κοζάνης? 30 Νοεμβρίου θα γίνει μαζικό switch on σε Πτολεμαΐδα. Έχουν τελειώσει, έχουν κάνει τα τεστ και μένει να "γυρίσει ο διακόπτης". Αναμένουμε λοιπόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 30 Νοεμβρίου θα γίνει μαζικό switch on σε Πτολεμαΐδα. Έχουν τελειώσει, έχουν κάνει τα τεστ και μένει να "γυρίσει ο διακόπτης". Αναμένουμε λοιπόν! Άρα Κοζάνη - Πτολεμαίδα θα έχουν κανονικά 4g τέλη του μήνα. Ο Άγιος Παντελεήμονας στο Αμύνταιο και γενικά η Βεγορίτιδα ξέρουμε θετικά ότι έχουν 4g; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 (edited) 30 Νοεμβρίου θα γίνει μαζικό switch on σε Πτολεμαΐδα. Έχουν τελειώσει, έχουν κάνει τα τεστ και μένει να "γυρίσει ο διακόπτης". Αναμένουμε λοιπόν! Άλλαξαν και το omni? Κρίμας Τεστ ανοίγουν? Edited November 24, 2018 by sakels Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Θεσσαλονίκη. Περιοχή Ντεπώ /Βασιλίσσης Όλγας 4g download 6,5mbps.!! 3g download 11+ mbps.!! Ότι ναναι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Με ποια έννοια; Εμένα δε μου φαίνεται περίεργο. Η 3η γενιά είναι άδεια. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 κανα νεο απο τις επεκτασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Το είχα πει πριν κανένα χρόνο ότι μόλις καλύψει παντού θα νεκρώσει το τόπικ :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Νεότερα από Κοζάνη και Πτολεμαΐδα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 (edited) Κοζάνη-Γρεβενά πλήρης κάλυψη 4g μέσα στις πόλεις. Ενα σημείο που πριν καμμιά 2 εβδομάδες γυρνούσε σε 2g ήταν πάνω στην εγνατία οδό λίγο πριν την σήραγγα του ταξιάρχη και αυτό καλύφθηκε με 4g. Kαι σε διαδρομή Γρεβενα-Θεσσαλονίκη επιτέλους ακούς live radio χωρίς διακοπές. Το είχα πει πριν κανένα χρόνο ότι μόλις καλύψει παντού θα νεκρώσει το τόπικ Aκριβως.. Edited November 30, 2018 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts