Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, έχει ειπωθεί εδώ στο φόρουμ (μέσω πληροφοριών εκ των έσω φαντάζομαι) ότι στις 15 του Οκτώβρη θα γινόταν το περιβόητο γενικό Switch On, και η Wind πλέον θα είχε μπει αν και καθυστερημένα στην εποχή του ''Internet με κάποιες ταχύτητες'' ώστε να κάνει κάποιος τη δουλειά του αξιοπρεπώς. Οι ''πληροφορίες'' δεν μας είπανε ποια χρονιά θα γίνει αυτό γιατί έτσι όπως πάει έχει καταντήσει πλέον γραφική και η πλέον αναξιόπιστη εταιρία κινητής. Στην πόλη της Νάουσας και στο κέντρο της Βέροιας, τουλάχιστον εκεί που γνωρίζω εγώ, το παλιό δίκτυο καλά κρατεί με τις ''υπερβολικές'' ταχύτητες γύρω στο 1,0 down και 0,0 up. Στη δε Νάουσα ιδίως στην περιοχή ''Νοσοκομείου'' και στην περιοχή ''κουλούκι'' (1-4 χιλιόμετρα πριν μπεις στην πόλη), δεν έχει καν σήμα για πραγματοποίηση κλήσεων. Άλλοι ετοιμάζονται για 5G και η Wind σε πόλεις με αρκετή συγκέντρωση πληθυσμού δεν έχει σήμα ούτε για κλήσεις. Τι να το κάνω εγώ, διαβάζοντας στο φόρουμ ότι αναβαθμίζει την (χ) κολοπετινίτσα (δεν το λέω προσβλητικά) όταν αφήνει τον πολύ κόσμο στις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας στο έλεως του θεού και μάλιστα χωρίς κάποιο προγραμματισμό απ' ότι φαίνεται. Αυτά τα ...πέρασαν από κει αλλά ξέχασαν την τάδε κεραία κλπ κλπ κλπ είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και αυτό επιβεβαιώνει την προχειρότητα με την οποία ενεργεί η εταιρία. Τεσπα, παρενέβει διότι διαβάζω όλο και περισσότερα ποστ για την ''κορυφαία" αναβάθμιση της wind και είπα να εκφράσω την άποψη μου με αυτά που βιώνω στην περιοχή που κατοικώ, ως απλός καταναλωτής και πελάτης της εταιρίας (δεν ξέρω ακόμα για πόσο). Edited by frastgr
frastgr

Μια απορία αν γίνεται, επειδή είναι πολλά τα posts. Στην Αθήνα έχει ολοκληρωθεί αυτό που κάνουν στην περιφέρεια με Carrier Aggregation κι έτσι ή θα το κάνουν αφού ξεμπερδέψουν με την υπόλοιπη Ελλάδα? Από αυτό επωφελούνται μόνο όσοι έχουν συσκευές που το υποστηρίζουν ή θα δουν βελτιωση (έστω μικρότερη) όλοι? Μήπως έχουν γίνει στην Αθήνα/Λεκανοπέδιο και δεν το έχω πάρει χαμπάρι επειδή μάλλον δεν έχω συσκευή που το υποστηρίζει? Ty!

Καλημέρα, έχει ειπωθεί εδώ στο φόρουμ (μέσω πληροφοριών εκ των έσω φαντάζομαι) ότι στις 15 του Οκτώβρη θα γινόταν το περιβόητο γενικό Switch On, και η Wind πλέον θα είχε μπει αν και καθυστερημένα στην εποχή του ''Internet με κάποιες ταχύτητες'' ώστε να κάνει κάποιος τη δουλειά του αξιοπρεπώς. Οι ''πληροφορίες'' δεν μας είπανε ποια χρονιά θα γίνει αυτό γιατί έτσι όπως πάει έχει καταντήσει πλέον γραφική και η πλέον αναξιόπιστη εταιρία κινητής. Στην πόλη της Νάουσας και στο κέντρο της Βέροιας, τουλάχιστον εκεί που γνωρίζω εγώ, το παλιό δίκτυο καλά κρατεί με τις ''υπερβολικές'' ταχύτητες γύρω στο 1,0 down και 0,0 up. Στη δε Νάουσα ιδίως στην περιοχή ''Νοσοκομείου'' και στην περιοχή ''κουλούκι'' (1-4 χιλιόμετρα πριν μπεις στην πόλη), δεν έχει καν σήμα για πραγματοποίηση κλήσεων. Άλλοι ετοιμάζονται για 5G και η Wind σε πόλεις με αρκετή συγκέντρωση πληθυσμού δεν έχει σήμα ούτε για κλήσεις. Τι να το κάνω εγώ, διαβάζοντας στο φόρουμ ότι αναβαθμίζει την (χ) κολοπετινίτσα (δεν το λέω προσβλητικά) όταν αφήνει τον πολύ κόσμο στις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας στο έλεως του θεού και μάλιστα χωρίς κάποιο προγραμματισμό απ' ότι φαίνεται. Αυτά τα ...πέρασαν από κει αλλά ξέχασαν την τάδε κεραία κλπ κλπ κλπ είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και αυτό επιβεβαιώνει την προχειρότητα με την οποία ενεργεί η εταιρία. Τεσπα, παρενέβει διότι διαβάζω όλο και περισσότερα ποστ για την ''κορυφαία" αναβάθμιση της wind και είπα να εκφράσω την άποψη μου με αυτά που βιώνω στην περιοχή που κατοικώ, ως απλός καταναλωτής και πελάτης της εταιρίας (δεν ξέρω ακόμα για πόσο).

Αυτά που γράφονται εδώ στο φόρουμ αποτελούσαν (τουλάχιστον για μεγάλη περίοδο) προβλέψεις χαρτορίχτρας, μέντιουμ και καφετζούς μαζί. Έχουν γραφτεί κάποιες ημερομηνίες τελευταία οι οποίες έχουν βάση. Αν θες να δεις πότε θα έχει αναβαθμιστεί η περιοχή σου μπορείς να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Wind και θα σου πούνε με αρκετή ακρίβεια αν υπάρχει προγραμματισμός εντός τριμήνου. Το πρόγραμμα τηρείται με αρκετή ακρίβεια, εφόσον μιλάμε για τις περιοχές που είναι στο πρόγραμμα. Καμία κεραία δε ξεχάστηκε. Υπάρχουν και τεχνικές δυσκολίες αλλά και άδειες, εφόσον μιλάμε για δομικές αλλαγές.:!:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα, έχει ειπωθεί εδώ στο φόρουμ (μέσω πληροφοριών εκ των έσω φαντάζομαι) ότι στις 15 του Οκτώβρη θα γινόταν το περιβόητο γενικό Switch On, και η Wind πλέον θα είχε μπει αν και καθυστερημένα στην εποχή του ''Internet με κάποιες ταχύτητες'' ώστε να κάνει κάποιος τη δουλειά του αξιοπρεπώς. Οι ''πληροφορίες'' δεν μας είπανε ποια χρονιά θα γίνει αυτό γιατί έτσι όπως πάει έχει καταντήσει πλέον γραφική και η πλέον αναξιόπιστη εταιρία κινητής. Στην πόλη της Νάουσας και στο κέντρο της Βέροιας, τουλάχιστον εκεί που γνωρίζω εγώ, το παλιό δίκτυο καλά κρατεί με τις ''υπερβολικές'' ταχύτητες γύρω στο 1,0 down και 0,0 up. Στη δε Νάουσα ιδίως στην περιοχή ''Νοσοκομείου'' και στην περιοχή ''κουλούκι'' (1-4 χιλιόμετρα πριν μπεις στην πόλη), δεν έχει καν σήμα για πραγματοποίηση κλήσεων. Άλλοι ετοιμάζονται για 5G και η Wind σε πόλεις με αρκετή συγκέντρωση πληθυσμού δεν έχει σήμα ούτε για κλήσεις. Τι να το κάνω εγώ, διαβάζοντας στο φόρουμ ότι αναβαθμίζει την (χ) κολοπετινίτσα (δεν το λέω προσβλητικά) όταν αφήνει τον πολύ κόσμο στις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας στο έλεως του θεού και μάλιστα χωρίς κάποιο προγραμματισμό απ' ότι φαίνεται. Αυτά τα ...πέρασαν από κει αλλά ξέχασαν την τάδε κεραία κλπ κλπ κλπ είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και αυτό επιβεβαιώνει την προχειρότητα με την οποία ενεργεί η εταιρία. Τεσπα, παρενέβει διότι διαβάζω όλο και περισσότερα ποστ για την ''κορυφαία" αναβάθμιση της wind και είπα να εκφράσω την άποψη μου με αυτά που βιώνω στην περιοχή που κατοικώ, ως απλός καταναλωτής και πελάτης της εταιρίας (δεν ξέρω ακόμα για πόσο).

Καλημέρα.

Έχεις λιγάκι δίκιο σε αυτά που ανέφερες, θα διαφωνήσω μόνο στο "αναξιόπιστη εταιρεία" και σε μερικά άλλα.

Αναξιόπιστες μάλλον είναι οι πληροφορίες που αντλείς από εδώ μέσα σχετικά με τις ημερομηνίες (ράδιο αρβύλα).

Δεν βγήκε καμία Wind (εταιρεία) να ενημερώσει ή να ανακοινώσει ΕΠΙΣΗΜΑ σχετικά με ημερομηνίες.

Η (κάθε) εταιρεία έχει το πλάνο της και μόνο αυτή ξέρει πότε (περίπου) θα τελειώσουν οι εργασίες των αναβαθμίσεων.

Το μόνο επίσημο (τετελεσμένο) είναι όταν αλλάξει ο χάρτης κάλυψης στο επίσημο site τους.

Όλα τα υπόλοιπα όπως είπες και εσύ είναι "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε"...

Αν καθόμουν και εγώ και πίστευα τα λεγόμενα εδώ μέσα, θα έπρεπε εδώ στη Βέροια να έχουμε 4G από πέρυσι τα Χριστούγεννα.

Επίσης εάν μια εταιρεία δεν είναι "κορυφαία" για εμάς, μπορούμε να αλλάξουμε εταιρεία...

Επίσης η Wind ήταν και είναι η πλέον αξιόπιστη εταιρεία κινητής σε voice 2G, στην ποιότητα ήχου (συνομιλίας) αλλά και στην κάλυψη.

Στην συσκευή του κάθε χρήστη υπάρχουν ρυθμίσεις δικτύου (2G/3G/4G, only 2G, only 3G). Για κάποιο λόγο υπάρχουν...

Μην το κάνουμε σαν τους χρήστες αυτοκινήτων που ότι διακόπτη βρουν τον ανοίγουν και τρως κάτι φώτα ομίχλης χωρίς ομίχλη στην μάπα από το προπορευόμενο...

Φιλικά πάντα.

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Τέλεια .

Στην εποχή του 5G παρηγοριόμαστε επειδή κάποιος έχει το καλύτερο 2G.

Τέλεια .

Στην εποχή του 5G παρηγοριόμαστε επειδή κάποιος έχει το καλύτερο 2G.

Το 2G είναι legacy τεχνολογία και είναι καλό να λειτουργεί σωστά από πλευράς παρόχου. Από πλευράς πελάτη πλέον δεν έχει κάποια σημαντική αξία ΑΝ υπάρχει VoLTE/VoWifi. Άρα για τη Wind είναι σημαντικό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://i.imgur.com/NPW8r8i.jpg

Κοζάνη, πριν λίγα λεπτά. Διακρίνονται και οι εργαζόμενοι.

Τι εμβέλεια να έχει άραγε;

Γουστάρω τα 2 δίπολα (από κάποιο ραδιόφωνο) στην συγκεκριμένη οικοδομή μαζί με το link στους 1.7GHz για Μεταξά.

Κανονίστε θα στείλω την Σταυρούλα...

Edited by memoriesradio

2Km outdoors, 1km indoors. Έτσι ρυθμίζονται συνήθως. Θα μας πείτε εσείς. Ο άλλος σταθμός τι είναι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

2Km outdoors, 1km indoors. Έτσι ρυθμίζονται συνήθως. Θα μας πείτε εσείς. Ο άλλος σταθμός τι είναι;

Αν ο "παραλλαγής" είναι της victus, τον άλλον τον κόβω για πράσινη.

Η άλλη είναι η παλιά της wind η οποία θα κατεβαθιστει όταν ολοκληρωθεί η καινούργια...

Η άλλη είναι η παλιά της wind η οποία θα κατεβαθιστει όταν ολοκληρωθεί η καινούργια...

Αν είναι δυνατόν (αν ισχύει κάτι τέτοιο)!

Να ξηλώσουν την καλή, και να βάλουν την καμινάδα...

Εκτός και αν κοιτάνε το "οικιστικό" κομμάτι εκεί στην Κοζάνη.

Με την ευκαιρία, εκείνο το "μπαμ" για τις 15 Οκτωβρίου που ήταν να γίνει, για πότε να το περιμένουμε;

Ο ιστός ειναι της wind. Οι "καμινάδες" οι ήδη υπάρχουσες της vodafone που μπήκαν εδώ και 2-3 χρόνια. Τo πιάτο και μια άλλη κεραία εμπρός ξέμειναν απο την αναλογική εποχή της tv..

Ενημερωτικά η πράσινη έχει κεραίες και ιστούς "τέρατα" μπροστά στον ιστό της wind, απέναντι απο εκει πάνω στο κτίριο του ΟΤΕ

Γουστάρω τα 2 δίπολα (από κάποιο ραδιόφωνο) στην συγκεκριμένη οικοδομή μαζί με το link στους 1.7GHz για Μεταξά.

Κανονίστε θα στείλω την Σταυρούλα...

:lol: Το λινκ είναι στους 5.7ghz και ραδιόφωνο έχει ο fresh radio τώρα εκει

Edited by bbbb

:lol: Το λινκ είναι στους 5.7ghz και ραδιόφωνο έχει ο fresh radio τώρα εκει

Το πιάτο που φαίνεται μπροστά μπροστά είναι 1.7GHz.

Πιο πίσω φαίνονται (όχι και τόσο καθαρά) άλλοι 2 ιστοί γεμάτοι με γουίφια στους 5GHz...

Ξεχωρίζει και το link στους 5 για το ράδιο.

Edited by memoriesradio

Είναι η μοναδική κεραία της wind στην πόλη;

Το πιάτο που φαίνεται μπροστά μπροστά είναι 1.7GHz.

Πιο πίσω φαίνονται (όχι και τόσο καθαρά) άλλοι 2 ιστοί γεμάτοι με γουίφια στους 5GHz...

Ξεχωρίζει και το link στους 5 για το ράδιο.

Βγαινουμε offtopic αλλά το πιάτο αυτο συνδεόταν σε ένα transmitter που παίζει στους 5974,85mhz και έδινε σε αντίστοιχο πιάτο στον μεταξά

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι η μοναδική κεραία της wind στην πόλη;

Μέσα στην πόλη νομίζω ναι. Η kozani city 2 είναι εκτός πόλης. Επισης τώρα που κάνουν εργασίες, ενω είμαι κέντρο πόλης με δείχνει συνδεδεμένο στην RNC311 που είναι η kozani city 2 και έχω Η+ αλλά με πολύ χάλια ταχύτητα ενώ μέχρι χθες βράδυ στο κέντρο έδειχνε RNC301 και είχε φυσικά το παλιο 3g.. Μάλλον έχουν κλείσει την κεντρική κεραια λόγω των εργασιών και το κινητό πιάνει απο την πιο μακρινή.

Edited by bbbb

Βγαινουμε offtopic αλλά το πιάτο αυτο συνδεόταν σε ένα transmitter που παίζει στους 5974,85mhz και έδινε σε αντίστοιχο πιάτο στον μεταξά

ΟΚ. Γράψε λάθος.

Aνανεώθηκαν οι χάρτες κάλυψης.

Βέροια, Έδεσσα, υπόλοιπο Ν. Θεσσαλονίκης, Ν. Σερρών, Ν. Δράμας.

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g-diktuo-ths-wind/

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g-diktuo-ths-wind/

Και φυσικά, ως συνήθως, η πόλη της Νάουσας (φαίνεται στο χάρτη) είναι στην απέξω. Άντε και του χρόνου...

frastgr

Και φυσικά, ως συνήθως, η πόλη της Νάουσας (φαίνεται στο χάρτη) είναι στην απέξω. Άντε και του χρόνου...

Λίγη υπομονή, πλησιάζει η ώρα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Βέροια κέντρο έγινε Η+ το ίδιο και ο Άγιος Γεώργιος Ημαθίας επιτέλους η 5793... Ήρθα εκτάκτως το βράδυ φωτό και λεπτομέρειες... 7+ mbps και είναι stable τους είδα τώρα που έφυγαν...

Βέροια (Πανόραμα)

Ούτε λόγος φυσικά για LTE εδώ αλλά και μέσα στη πόλη και σήμερα.

https://www.speedtest.net/my-result/a/4347584916

Ο νέος χάρτης για το 4G, για την ώρα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα...

Edited by memoriesradio

Έμαθα ενημέρωση αλλά με κάθε επιφύλαξη και κρατά κάνα καλάθι...

Αύριο λένε η την Δευτέρα 4G... Από κατάστημα... Ήδη έμαθαν ότι έγινε στο κέντρο σήμερα εργασία και για τους χάρτες...

Μετά πήρα εξυπηρέτηση και λένε περίπου το ίδιο αλλά με επιφύλαξη μη γίνει πάλι παρεξήγηση...

Έτσι ήταν τότε με τους χάρτες στην Λαμία και μετά από 1 2 μέρες άνοιξε 4G...

Edit: για Κοζάνη θα αργήσετε λιγάκι...

Αυτό είναι ευχή, όχι η πραγματικότητα. Η πραγματικότητα αποτυπώνεται στο cellmapper κυριοι.3d7f30a68f235a2da56fc4b1185f7c9a.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο σε όλους ότι το να πιάνεις περιστασιακά 4g σήμα από κεραια B20 της Πιερίας, ενώ είσαι σε ταράτσα στη Χαλκιδική ή σε χωράφια στην Επανομή δε σημαίνει ότι αυτό είναι και λειτουργικό. Ο χάρτης που βλέπεται δεν είναι κάτι περισσοτερο από στεγνο δούλεμα. Σοβαρευτείτε.7533c4f0a03d2015868e0a068a2ba7c5.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Nova 4G