stefanos1999 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) Στο cellmapper παντως η χαρτογραφηση χρηστων στο 3G και κυριως στο 4G στη βορεια Ελλαδα ειναι ελαχιστη εως και ανυπαρκτη.. Edited August 7, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Δεν δουλεύει σχεδόν κανένας Έλληνας αυτό το app... τουλάχιστον λέει τις μπάντες και το bandwidth... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) Στη wind μονο απ οτι φαινεται οντως δεν το δουλευουν οι χρηστες... Εξαλλου και τα στατιστικα χαρτογραφησης ανα δικτυο και τυπο δικτυου ειναι ενδεικτικα https://www.cellmapper.net/networks οπως και ο χαρτης https://www.cellmapper.net/map Edited August 7, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Μηλίνα Πήλιο. Παραλιακά. Από τα πιο τουριστικά μέρη στο Πήλιο πραγματικά φουλ στον κόσμο. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Καλά το φουλ κόσμο είναι σχετικο καθώς οι πιο πολλοί κοσμοτε θα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Για μενα μετα απο το 1996 wind τελος.Εδωσα πολλες ευκαιριες,αλλα η υπομονη εχει ορια.Περυσι Χαλκιδικη πρωτο ποδι,πληρης ανυπαρξια ιντερνετ,Χριστουγγενα Λουτρα Ποζαρ τα ιδια.Φετος στον Πορο ισα που μπορουσαμε να καλεσουμε. Τωρα Δασια στην Κερκυρα με πηραν 3 φορες και δεν κτυπησε το τηλ,προσπαθησα να στειλω 4 μηνυματσ κανενα δεν εφυγε.Ημαρτον πια ολη η οικογενεια wind ειμαστε και ολοι με το που γυρισουμε μεταφορα αριθμων Πληρωσα 30 ευρω συνολο για την προσφορα των 15 giga και δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω.Κυριολεκτικα πεταμενα χρηματσ Απ'ότι βλέπω δεν είμαι ο μόνος που είχε θέμα στην Χαλκιδική!!!Εκτός από σένα κι άλλοι έγραψαν! Ενημερωτικά....ήμουν 4 μέρες Ερμιόνη-Πόρτο Χέλι- Σπέτσες και σε γενικές γραμμές έπιανε κυρίως 3G αλλά όχι κάτι φοβερό σε ταχύτητες. Ήταν το πολύ γύρω στα 10mbps!Απλά δεν έχω στατιστικά γιατί κάναμε μετρήσεις με το δικό του κινητό κυρίως (galaxy s7). Τουλάχιστον εδώ υπήρχε ίντερνετ σε διάφορα σημεία. Αλλά και πάλι ο κολλητός μου απογοητευμένος! Συνεχώς hotspot (με cosmote) του έκανα για να δουλεύει άνετα!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 πολύ σπαστικό το network cell info light. με το που έκλεισε έχασε και την καταγραφή. Για πείτε μου τελικά network cell info light h to open signal που είναι ποιο διαδεδομένο ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Καλά το φουλ κόσμο είναι σχετικο καθώς οι πιο πολλοί κοσμοτε θα είναι Με roaming περισσότεροι Wind είναι. Λόγω ομίλων όλοι T-Mobile πάνε σε κοσμοτε και Vodafone πάνε Vodafone. Οι υπόλοιποι Wind. Επιβεβαιωμένο από πολλούς φίλους. Επομένως αυτό δεν.ισχύει. Επιπλέον πολλοί με Wind στην περιοχή λόγω κάλυψης. ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πολύ σπαστικό το network cell info light. με το που έκλεισε έχασε και την καταγραφή. Για πείτε μου τελικά network cell info light h to open signal που είναι ποιο διαδεδομένο ; Gnet track pro για χαρτογράφηση. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) Ενημερωτικά....ήμουν 4 μέρες Ερμιόνη-Πόρτο Χέλι- Σπέτσες και σε γενικές γραμμές έπιανε κυρίως 3G αλλά όχι κάτι φοβερό σε ταχύτητες. Ήταν το πολύ γύρω στα 10mbps!Απλά δεν έχω στατιστικά γιατί κάναμε μετρήσεις με το δικό του κινητό κυρίως (galaxy s7). Τουλάχιστον εδώ υπήρχε ίντερνετ σε διάφορα σημεία. Αλλά και πάλι ο κολλητός μου απογοητευμένος! Συνεχώς hotspot (με cosmote) του έκανα για να δουλεύει άνετα!!! Δεν ειναι και τοσο χαλια η καλυψη στην αργολιδα ημουν τολο, λυγουριο κτλ χθες. Απο ταχυτητες νταξει οκ οι κλασικες wind ... αλλα ψιλογινεται δουλεια. Ναυπλιο μαλιστα κανει και aggregation πλεον b3+b20 5+10mhz. Edited August 7, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) Με roaming περισσότεροι Wind είναι. Λόγω ομίλων όλοι T-Mobile πάνε σε κοσμοτε και Vodafone πάνε Vodafone. Οι υπόλοιποι Wind. Επιβεβαιωμένο από πολλούς φίλους. Επομένως αυτό δεν.ισχύει. Επιπλέον πολλοί με Wind στην περιοχή λόγω κάλυψης. ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Gnet track pro για χαρτογράφηση.Τελικά αγόρασα για 2.5€ το network cell info για ιδιωτική χρήση για να μην κουβαλαω το cell tracker της δουλειάς γιατί είναι γκουμουτσα και με κουράζει. Χοντρικά θέλω να κάνει καταγραφή 2g, 3g, 4g. Εσύ που το δουλεύεις καιρό ξέρεις αν ανεβάζει αυτόματα σε χάρτες της εταιρίας την κάλυψη που έχεις κάνει tracking ; ( θα παίξω μαζί του αυτές τις ημέρες ) Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Edited August 7, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Δεν ειναι και τοσο χαλια η καλυψη στην αργολιδα ημουν τολο, λυγουριο κτλ χθες. Απο ταχυτητες νταξει οκ οι κλασικες wind ... αλλα ψιλογινεται δουλεια. Ναυπλιο μαλιστα κανει και aggregation πλεον b3+b20 5+10mhz. Ναύπλιο και Τολό πάω το Σάββατο!!!Μακάρι να δουλεύει εκεί αν και τα 5GB τελειώνουν αύριο....!!! :mad: :!: :wacko: Πάντως εγώ μιλάω για τα μέρη που πηγαίνω και βλέπω και σε αυτά οι εντυπώσεις μου είναι αυτές!Τώρα αν εσείς παιδιά είστε ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις "κλασικές Wind".....ε συγγνώμη αλλά εν έτει 2017 όταν η τεχνολογία έχει φτάσει να μιλάμε για τριψήφια νούμερα σύνδεσης ίντερνετ....ε όχι.....τα μονοψήφια νούμερα mbps (αν και όπου τα πιάνεις και αυτά) ΔΕΝ είναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλά....! Ή να αναγκάζομαι χειροκίνητα να μπαίνω μόνο σε 3G ή μόνο σε 4G κ.α. για να κάνω την δουλειά μου και μέσα σε όλα να προσέχω και αν η συσκευή μου υποστηρίζεται (800αρα μπάντα)!!!!ΕΛΕΟΣ!Να μην μιλήσω για τις διαφημίσεις!Η παραπλάνηση της παραπλάνησης!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) Πάντως εγώ μιλάω για τα μέρη που πηγαίνω και βλέπω και σε αυτά οι εντυπώσεις μου είναι αυτές!Τώρα αν εσείς παιδιά είστε ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις "κλασικές Wind".....ε συγγνώμη αλλά εν έτει 2017 όταν η τεχνολογία έχει φτάσει να μιλάμε για τριψήφια νούμερα σύνδεσης ίντερνετ....ε όχι.....τα μονοψήφια νούμερα mbps (αν και όπου τα πιάνεις και αυτά) ΔΕΝ είναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλά....! Ή να αναγκάζομαι χειροκίνητα να μπαίνω μόνο σε 3G ή μόνο σε 4G κ.α. για να κάνω την δουλειά μου και μέσα σε όλα να προσέχω και αν η συσκευή μου υποστηρίζεται (800αρα μπάντα)!!!!ΕΛΕΟΣ!Να μην μιλήσω για τις διαφημίσεις!Η παραπλάνηση της παραπλάνησης!!! Η αληθεια ειναι οτι αν εθιστεις στις ταχυτητες και τη καλυψη αλλου δικτυου μετα τα υπολοιπα φαινονται πολυ λιγα. Edited August 7, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) Παιδιά έψαξα λίγο το network cell info και μπορούμε να φτιάξουμε ένα πανελλαδικό χάρτη (με τα αρχεία καταγραφής του) όπου θα βγαίνει στο τέλος πάνω σε ένα χάρτη του google maps. Όποιος ψήνεται να συμμετάσχει απλά μπορεί να στείλει τα CMWF αρχεία που αποθηκεύονται μέσα στο τηλέφωνο στο φάκελο network cell info ή network cell info light για να μοντάρουμε ένα πραγματικό πανελλαδικό χάρτη με το google maps :) ένα μικρό δείγμα παρακάτω. Edited August 7, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Ναύπλιο και Τολό πάω το Σάββατο!!!Μακάρι να δουλεύει εκεί αν και τα 5GB τελειώνουν αύριο....!!! :mad: :!: :wacko: Πάντως εγώ μιλάω για τα μέρη που πηγαίνω και βλέπω και σε αυτά οι εντυπώσεις μου είναι αυτές!Τώρα αν εσείς παιδιά είστε ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις "κλασικές Wind".....ε συγγνώμη αλλά εν έτει 2017 όταν η τεχνολογία έχει φτάσει να μιλάμε για τριψήφια νούμερα σύνδεσης ίντερνετ....ε όχι.....τα μονοψήφια νούμερα mbps (αν και όπου τα πιάνεις και αυτά) ΔΕΝ είναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλά....! Ή να αναγκάζομαι χειροκίνητα να μπαίνω μόνο σε 3G ή μόνο σε 4G κ.α. για να κάνω την δουλειά μου και μέσα σε όλα να προσέχω και αν η συσκευή μου υποστηρίζεται (800αρα μπάντα)!!!!ΕΛΕΟΣ!Να μην μιλήσω για τις διαφημίσεις!Η παραπλάνηση της παραπλάνησης!!! +1000 σε ολα φιλε μου.Οπως εγραψα εχουμε gb αλλα δεν μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 (edited) +1000 σε ολα φιλε μου.Οπως εγραψα εχουμε gb αλλα δεν μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμεΌντως δε μπορώ να κάνω κίνηση. Δε φεύγουν τα GB. Είναι στο Βόλο σήμερα για δουλειές (ξέχασα πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια δουλειά στην Ελλάδα) και όντως συνειδητοποίησα ότι ο Σωρός είναι ενεργός σε LTE band 3 5MHz low priority. Ταχύτητες χαμηλές όπως αναμενόταν από κεραία σε τέτοια θέση και τόση κίνηση. Αψυχολόγητη κίνηση κατά τη γνωμη μου. Θα μπορούσε να μπει Band 7+20 ως καλύτερος συνδυασμός. Η 7+3 έστω σαν μέση λύση. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Edited August 8, 2017 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Παιδιά έψαξα λίγο το network cell info και μπορούμε να φτιάξουμε ένα πανελλαδικό χάρτη (με τα αρχεία καταγραφής του) όπου θα βγαίνει στο τέλος πάνω σε ένα χάρτη του google maps. Όποιος ψήνεται να συμμετάσχει απλά μπορεί να στείλει τα CMWF αρχεία που αποθηκεύονται μέσα στο τηλέφωνο στο φάκελο network cell info ή network cell info light για να μοντάρουμε ένα πραγματικό πανελλαδικό χάρτη με το google maps :) ένα μικρό δείγμα παρακάτω. Το κατέβασα το πρόγραμμα αλλά δεν.βγάζω άκρη .Όλα ακαταλαβίστικα είναι..βέβαια στο τηλέφωνο εχω cote Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Όντως δε μπορώ να κάνω κίνηση. Δε φεύγουν τα GB. Είναι στο Βόλο σήμερα για δουλειές (ξέχασα πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια δουλειά στην Ελλάδα) και όντως συνειδητοποίησα ότι ο Σωρός είναι ενεργός σε LTE band 3 5MHz low priority. Ταχύτητες χαμηλές όπως αναμενόταν από κεραία σε τέτοια θέση και τόση κίνηση. Αψυχολόγητη κίνηση κατά τη γνωμη μου. Θα μπορούσε να μπει Band 7+20 ως καλύτερος συνδυασμός. Η 7+3 έστω σαν μέση λύση. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Αυτό συμβαίνει και στην Αθήνα. Έχει βάλει πολύ 1800 με 5 MHz bandwidth σε Low Priority, μόνο και μόνο για να βλέπουμε το σημαδάκι του 4G (και ταχύτητες χειρότερες από 3G). Αν υπάρχει και 800 στην περιοχή όμως, σε συνδέει με εκείνη και ας έχει χειρότερο σήμα και ας σέρνεται ακόμα περισσότερο από τις άλλες... :wacko: Υ.Γ. Ένα χθεσινό τεστ από το Μαρούσι, έξω από την αντιπροσωπεία της BMW και απέναντι από το κτίριο της Samsung Hellas. Αν είναι 2600, είναι πολύ χαμηλά... Εκτός κι αν με περιορίζει επειδή έχω Q... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Αυτό συμβαίνει και στην Αθήνα. Έχει βάλει πολύ 1800 με 5 MHz bandwidth σε Low Priority, μόνο και μόνο για να βλέπουμε το σημαδάκι του 4G (και ταχύτητες χειρότερες από 3G). Αν υπάρχει και 800 στην περιοχή όμως, σε συνδέει με εκείνη και ας έχει χειρότερο σήμα και ας σέρνεται ακόμα περισσότερο από τις άλλες... :wacko Οχι παντου στην Αθηνα, δυτικες συνοικιες ειναι λιγο το b3 (5mhz) το δικτυο παιζει κυριως μονο με b20 (γονατισμενες ηδη αρκετες). Β7 ουτε για αστειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Το b7 γιατί το τσιγκουνευεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Παιδιά έψαξα λίγο το network cell info και μπορούμε να φτιάξουμε ένα πανελλαδικό χάρτη (με τα αρχεία καταγραφής του) όπου θα βγαίνει στο τέλος πάνω σε ένα χάρτη του google maps. Όποιος ψήνεται να συμμετάσχει απλά μπορεί να στείλει τα CMWF αρχεία που αποθηκεύονται μέσα στο τηλέφωνο στο φάκελο network cell info ή network cell info light για να μοντάρουμε ένα πραγματικό πανελλαδικό χάρτη με το google maps :) ένα μικρό δείγμα παρακάτω. Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το πώς να το κάνω. Την light έκδοση εγκατέστησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 (edited) Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το πώς να το κάνω. Την light έκδοση εγκατέστησα.Απλά όταν είσαι στο tab με τον χάρτη αποθηκεύει το αρχείο της καταγραφής αφού πατήσεις το εικονίδιο με το τικ τέρμα κάτω. Το αρχείο αποθηκεύεται στο φάκελο με το ομώνυμο όνομα της εφαρμογής. Τα στέλνεις μετά τα αρχεία και το προσθέτω στον χάρτη. Θα ανεβάσω από τον Νομό που βρίσκομαι σήμερα αν προλάβω το link του χάρτη. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Edited August 8, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Πριν λίγο οι κάμερες ασφαλείας στην Κρύα Βρύση το γνωστό και πάλι (Δείτε λίγα ποστ πιο πίσω) Αντί για wind όμως ηρθε το βανακι της victus!!! Έπαιξε για λίγο χωρίς ίντερνετ βέβαια Αλλά αντι για Β20 έπαιζε σε Β3 με αποτέλεσμα να έρθει εδώ μια γραμμή 4G... Αν το αφήσουν έτσι την γ.....ε Τώρα δεν κάνει τεστ αλλα το απόγευμα ήταν κλειστό τελείως για κάποιες ώρες και αφού πέρασα Από εκεί απόγευμα δυστυχώς δεν είδα κανέναν τεχνικό!!! Τι φάση άραγε; τα παίξε Από την ζέστη; είχαμε 41 όμως έτσι κι αλλιώς... Η κεραία επανήλθε ακριβώς 10:30 με το που ήρθε η victus κι αμέσως άναψαν τα κόκκινα λαμπάκια στην κεραία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Παραλίες Λάρισας έχει κανείς εικόνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Δυστυχώς! Αγιόκαμπο παλιό UMTS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Αφού έχει και 3g πάλι καλά. Edge νόμιζα μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts