Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βότση Καλαμαριά!

39241fb15e52d8c85193d7f5cae0a7b1.jpg

Huawei mate 8 & galaxy note 3 neo!

Βοτση που; Θα τσεκαρω και εγω αμα παω στα μικελ και στον doufa.Υπ οψην κοντα στο 2ο σημειο,εχει κεραια(Μιχαηλ Ψελλου).

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

H wind εδω Κοζάνη και υποθέτω και σε άλλες περιοχές στην Δυτική Μακεδονία συνδέεται σε αυτόν τον server στο αυτόματο και θέλει να βάλεις χειροκίνητα κάποιον απο Ελλάδα πχ hyperhosting.Αλλά αυτό δεν αλλάζει την εμπειρία που εισπράττει ο συνδρομητής απο το δίκτυο της wind..

Koζάνη... Για να είμαστε απόλυτα σωστοί με την wind έχουν μια κεραία στο κέντρο της πόλης που όπου πιάνει δίνει σαφώς καλύτερες ταχύτητες.Κοιτώντας απο την κεντρική πλατεία της πόλης καταλαβαίνεις βέβαια πολλά..H φτωχική κεραία της wind 33077599221_719ffd9547_c.jpg2017-03-02_02-33-28 by Chris M, on Flickr που πιάνει umts και το σοβαρό κεραιοσύστημα της cosmote 32823120090_385a8e986d_c.jpg2017-03-02_02-32-51 by Chris M, on Flickr που πιάνει 4g..

Αραγε πόσες χιλιάδες ευρώ χρειάζονται για να αναβαθμιστεί το όλο σύστημα? Και το κυριότερο..τα διαθέτει και έχει σκοπό να τα δώσει η wind??

Εγώ βλέπω και voda εκεί μαζί :lol: Και μετά υπάρχει ο δρέπανος πιο έξω, τον είχα αναβαθμίσει πριν καιρό.

Πολυ χαμηλα παντως,απο 800 ειναι;Τοσο ειχα στη Καρολου Ντηλ στο υψος του Mon frere,γωνια με Προξενου Κορομηλα απο Band 7 με οριακο σημα.Ανατολικα παντως,τετοιες ταχυτητες δεν εχω.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να τονισω στις αναβαθμισεις στα περιχωρα της Θεσσαλονικης συμφωνα με την εξυπερετηση πελατων αλλαζεται και το backbone,με σκαψιμο για να περασουν οπτικες ινες.Ετοιμαστειτε να ανεβουν και οι ταχυτητες στους σταθμους.

Μην το τονίζεις πολύ γιατί δε συμβαίνει.

Βοτση που; Θα τσεκαρω και εγω αμα παω στα μικελ και στον doufa.Υπ οψην κοντα στο 2ο σημειο,εχει κεραια(Μιχαηλ Ψελλου).

Κοντά στο παλιό ΙΚΑ στο ύψος τον της alpha bank κοντά στην εθνικής αντιστάσεως.

Εγώ βλέπω και voda εκεί μαζί :lol: Και μετά υπάρχει ο δρέπανος πιο έξω, τον είχα αναβαθμίσει πριν καιρό.

Στην κεραία της wind λες ότι βλέπεις και vodafone μαζί? Αυτό υποψιάζομαι και εγώ και είδα πριν λίγο στο keraies.eeet.gr ότι όντως πλέον έβαλε και η vodafone εκεί κεραία..Αρα? Τα έξτρα μηχανήματα όπως οι ντουλάπες του ΟΤΕ Κηφισιάς και τα RRU στο band3 συν οι καμινάδες που μπήκαν την τελευταία 2ετια και είναι ήδη σε λειτουργία είναι όλα της vodafone? Και η wind απλά δεν έχει βάλει τίποτε καινούριο ακόμη στην κεραία? :mad:

Στη wind δίπλα είναι, η cosmote είναι μόνη της.

Δεν καταλαβαίνω τα Κινέζικα συγνώμη.

Edited by leosedf

Οκ μου απάντησες ότι ήθελα να μάθω :) Τώρα εξηγούνται όλα και γιατί θα κάνουμε πολυυυυυυυ καιρό ακόμη να δούμε εδώ σοβαρό δίκτυο απο τη wind.Α και είναι το Δρέπανο όχι ο Δρέπανος :p

Όταν ήρθα για συντήρηση στο κέντρο μου είπαν ότι περιμένουν δικαστήρια κλπ κλπ και γύρισα πίσω.

Οπότε δεν ήσουν εσύ αυτός μαζί με έναν άλλο τύπο που πριν κανένα μήνα συνάντησα στην κεραία και μου είπε ότι βάζουν 3g για wind και να δοκιμάσω άμεσα την νέα ταχύτητα του δικτύου :lol:

Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, band 20.c138e4ca586c6f5b4bb75bc7979f41b9.jpg

Μέσα? Έξω? Η από πάνω?

Οπότε δεν ήσουν εσύ αυτός μαζί με έναν άλλο τύπο που πριν κανένα μήνα συνάντησα στην κεραία και μου είπε ότι βάζουν 3g για wind και να δοκιμάσω άμεσα την νέα ταχύτητα του δικτύου :lol:

Όχι δεν ήμουν εγώ.

Το πιο βαρετό πράγμα στο γαλαξία είναι τα screenshot με τις ταχύτητες...

Όχι δεν ήμουν εγώ.

Το πιο βαρετό πράγμα στο γαλαξία είναι τα screenshot με τις ταχύτητες...

Καλά εγώ νόμιζα κάποιους τους ενδιαφέρουν. Σορρυ κιόλας μην ενοχλούμε και τους ειδικούς. Έλεος!

Καλά εγώ νόμιζα κάποιους τους ενδιαφέρουν. Σορρυ κιόλας μην ενοχλούμε και τους ειδικούς. Έλεος!

Ειδικοί (ειδικά κάποιοι) στο φλόμωμα με τεχνική ορολογία,

λες και δεν είναι το αποτέλεσμα που μετρά.

Το τι μετρά για τους ίδιους, άλλο θέμα: Δεν πιάνει παιδιά (-ειδικοί): Καταλάβετέ το.

40dd9245fc400cde086b1618ca2c5f02.jpgb52b9abb7166dc8cd1e4af89377a491e.jpg

Και αυτό να Ναβαρίνου εξωτερικό χώρο. Και πείτε μου αν αυτό είναι δίκτυο 4g. Όσο βαρετό και να είναι ο χρήστης τι καταλαβαίνει?

Συγνώμη κιόλας, ένα screenshot δεν είναι ηλίθιο? Δηλαδή την ώρα που τραβούσες εσύ αν ήταν άλλοι 50 στη γραμμή και μετά από 5 λεπτά κανένας πως μπορείς να μου αποδείξεις ότι το αποτέλεσμα είναι σωστό?

Έχει τόσες μεταβλητές η ιστορία που είναι μάταιο, να πω όταν κάνω π.χ. τεστ εγώ κλειδωμένος μόνος μου και φαίνεται η ταχύτητα του κάθε sector ξεχωριστά (ναι κάπου στα 65 είναι κλάψτε) εκεί θα φανεί αν έχει και πρόβλημα. Από κει και πέρα?

Ο άλλος έβαλε Δημαρχείο, εντάξει, καταλάβαμε. :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και αυτό να Ναβαρίνου εξωτερικό χώρο. Και πείτε μου αν αυτό είναι δίκτυο 4g. Όσο βαρετό και να είναι ο χρήστης τι καταλαβαίνει?

Πάνε στην ταράτσα έχει καλύτερο σήμα εκεί.:lol:

Συγνώμη κιόλας, ένα screenshot δεν είναι ηλίθιο? Δηλαδή την ώρα που τραβούσες εσύ αν ήταν άλλοι 50 στη γραμμή και μετά από 5 λεπτά κανένας πως μπορείς να μου αποδείξεις ότι το αποτέλεσμα είναι σωστό?

Έχει τόσες μεταβλητές η ιστορία που είναι μάταιο, να πω όταν κάνω π.χ. τεστ εγώ κλειδωμένος μόνος μου και φαίνεται η ταχύτητα του κάθε sector ξεχωριστά (ναι κάπου στα 65 είναι κλάψτε) εκεί θα φανεί αν έχει και πρόβλημα. Από κει και πέρα?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάνε στην ταράτσα έχει καλύτερο σήμα εκεί.:lol:

Προσωπικά στο κέντρο όλη μέρα κόσμο έχει άρα χαμηλές ταχύτητες και μετράω συχνά. Δημαρχείο Θεσσαλονίκης έβαλα νομίζω δεν είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις, μπροστά από τη πύλη στο συντριβάνι ακριβώς.

Λογικό δεν είναι?? Τι περίμενες? Τόσες ενεργές συνδέσεις έχει.

Κάτσε παίρνω τηλ όλο το κέντρο να κλείσει τηλέφωνα για να μπεις και να ναι χαλαρό.

Στο προηγούμενο post μου , προφανώς, και δεν αναφερόμουν σε σένα.

Αλλά για το προκείμενο που λες:

Όταν εγώ προσωπικά σπίτι μου (μέσα και έξω) κάνω τουλάχιστον 20 speedtests τη βδομάδα (ασε που βρίσκω τα data: Η μόνη που χρεώνει data για speedtests πια είναι η Wind)

επί 3 χρόνια,

και άλλα τόσα πιο πρι από το 2010, αλλά πιο αραιά,

και

α) πάντα οι "άλλες¨είναι πολύ παραπάνω

β) ακόμα και 04:00 μετά τα μεσάνυχτα έχει ακόμα και <5Mbps τις περισσότερες φορές,

Θες να πεις ότι είναι τυχαίο, έτσι;

ΟΚ...Γι'αυτό και κάνω #20# speedtests ανά βδομάδα: Να "πιάσω" τη σωστή μετρηση: Ως τώρα 3 χρόνια ΔΕΝ την έχω "πιάσει": Πού θα μου πάει;.....:lol:

Αα καλά... Εγώ δεν είχα πρόθεση για τέτοια κόντρα. Ίσα ίσα ενδιαφέρομαι και για όσα έγραφες ακόμα και πολύ πριν από ένα χρόνο για τη Θεσσαλονίκη. Και ούτε έχω παράπονο για να γκρινιάζω το βασικό μου νούμερο στη wind είναι! Εσύ θα χαίρεσαι μόνο όταν ανεβάζει τα 100+mbps κάπου σε ένα μοναδικό σημείο?

Εμ πληρώνετε δίφραγκα (wind) θέλετε και 100MBps.:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι να σου πω, δεν με ενδιαφέρει δεν έχω wind έτσι κι αλλιώς :lol:

Μην το λες: Πολύ παραπάνω στη Wind. Νέες τιμ€ς από τέλη 2016.....Θα αφομοιωθούν/κατανοηθούν απ'τον κόσμο ως το τέλος αυτού του χρόνου: Είναι νωρίς ακόμα.

Εσύ θα χαίρεσαι μόνο όταν ανεβάζει τα 100+mbps κάπου σε ένα μοναδικό σημείο?

Αν χαίρομαι λέει? Μη σου πω το ζητώ κιόλας. Ανεξαρτήτως εταιρίας. Όταν είμαι βέβαια στο σταθμό το κάνω κιόλας... Τα παίρνω όλα εγώ :lol:

Σε αυτό έχεις δίκιο.Κάποτε η wind ήταν η πιο οικονομική και γιαυτό την προτιμήσαμε και δώσαμε χρήματα και χρόνο ώστε να φτιάξει το δίκτυο της τουλάχιστον αξιοπρεπές για 2-3 απλά πράγματα.Παράτυπα για μένα προσωπικά μοίρασε αβέρτα φοιτητικά πακέτα ως "ειδικά" σε κόσμο που κανονικά δεν το δικαιούνταν,μόνο και μόνο για να κρατήσει πελατεία στο άθλιο δίκτυο της...Πολλοί προφανώς "τσίμπησαν" και δίνουν τα 8.5€ το μήνα χωρίς καν να ξοδεύουν ούτε τα μισά από τα 1500 και νιώθουν ευτυχισμένοι,συμβιβαζόμενοι στο άθλιο δίκτυο της

• The title was changed to Nova 4G