bill33 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Δεν ξέρω... Ίσως να ακουστεί περισσότερο ότι πλέον η wind έχει και αυτή 4G! Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό που λες. Μην βλέπουμε παντου συνωμοσίες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό που λες. Μην βλέπουμε παντου συνωμοσίες . Αυτή ήταν η άποψη μου! Η δικιά σου? Ότι ξαφνικά το 3G στη Θεσσαλονίκη σε πολλά και διαφορετικά σημεία χάλασε? Φιλικά πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Πήγα το σαββατοκύριακο στην όμορφη Θεσσαλονίκη και προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι στο κινητό μου ΔΕΝ έγραψε ΚΑΘΟΛΟΥ 4G , ούτε στην πλατεία Αριστοτέλους , ούτε και στον σταθμό του ΟΣΕ . Η κάρτα που έχω είναι 2 εβδομάδων μόλις , MULTI SIM 64K και ο κωδικός είναι 8930100000032 και λοιπά . Απ' ότι έχω διαβάσει εδώ στο myphone , είναι η ΣΩΣΤΗ κάρτα . Πρέπει να ενεργοποιήσω το 4G στην εξυπηρέτηση πελατών ή όχι ? Γιατί δεν μου έδειξε καθόλου 4G και μόνο κορυφαίο H+ ? Ευχαριστώ , καλημέρα σε όλον τον κόσμο ;) Τι συσκευη εχεις φιλε; Σε samsung υπαρχει κρυφο μενου για να μπεις και να το ρυθμισεις. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Αυτή ήταν η άποψη μου! Η δικιά σου? Ότι ξαφνικά το 3G στη Θεσσαλονίκη σε πολλά και διαφορετικά σημεία χάλασε? Φιλικά πάντα! Αποψη και λογική δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζουν.Εγώ πάντως θα προτιμήσω την λογική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Η κάρτα που έχω είναι 2 εβδομάδων μόλις , MULTI SIM 64K και ο κωδικός είναι 8930100000032 και λοιπά . Δεν είναι η σωστή . Έμενα γράφει 89301010000... Edited May 12, 2015 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Αποψη και λογική δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζουν.Εγώ πάντως θα προτιμήσω την λογική. Οκ. Ποια είναι η λογική? Μπορείς να μου εξηγήσεις ή μόνο να με κρίνεις? Εσύ τι πιστεύεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Η δικιά μου άποψη είναι πως δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο λόγο να "σπρώξουν" το κόσμο στο 4G. Απλά είναι ένα διαφημιστικό τρικ που πουλάει, μια κι ήταν η μόνη που δεν είχε 4G ως τώρα. Παρόλο που είναι χάλια, μπορούν να κοκορεύονται πως το παρέχουν.. έστω, με τα χίλια του προβλήματα.. Για τις ταχύτητες τώρα το θέμα είναι απλό. H WIND και η κάθε wind, έχει ένα bandwidth που μπορεί και "ρουφά" internet από το εξωτερικό ή από το ελληνικό internet... και το μοιράζει στους 100(x) πελάτες της. Ανάλογα με τις ταχύτητες που έπιαναν (max μέχρι H+), τραβούσαν όλοι με έναν μέσο όρο 3mbps ας πούμε. Ας πούμε λοιπόν πως αυτό το bandwidth είναι μια μεγάλη λεκάνη με νερό και ο καθένας πλησιάζει με το καλαμάκι του (χοντρό ή λεπτό) και ρουφά νεράκι. Οι ταχύτητες δεν ήταν σούπερ, αλλά τουλάχιστον κάποιοι έπιναν νεράκι αξιοπρεπώς. Ξαφνικά, ένα ωραίο πρωινό, είπαν θα δώσουμε 4G στο λαό. Πουλάει, είναι καλό, είναι σούπερ, είναι το μέλλον. Ξαφνικά λοιπόν, κάποιοι απέκτησαν 4G και απλά πήραν πιο χοντρό καλαμάκι. Ρουφάνε περισσότερο νερό σε λιγότερο χρόνο, με αποτέλεσμα κάποιοι που είχαν ένα αξιοπρεπές internet, τώρα να προλαβαίνουν 5-10 γουλιές λιγότερες. Αυτό έρχεται και σαν αποτέλεσμα του ότι η WIND έδωσε πιο χοντρά καλαμάκια στους πελάτες της (4G), αλλά η λεκάνη έμεινε στο ίδιο μέγεθος. Οπότε κάποιοι προλαβαίνουν κ πίνουν πιο πολύ κ κάποιοι λιγότερο. Ήταν και τσάμπα αν θυμάστε. ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ επίσης, πως λόγω αυτού, στη συνέχεια μπήκε κι ένα cap σε όσους είχαν το 4G, ώστε να μη παίρνουν περισσότερο νερό και το στερούν από τους υπόλοιπους. Σε γενικές γραμμές, όλα τα παραπάνω δημιούργησαν μια ανισορροπία που μάλλον δεν έχουν μπορέσει να τη "ρυθμίσουν" ακόμα. Ο μέσος όρος των 3mbps μπορεί να άλλαξε, αλλά δυστυχώς δεν ανέβηκε.. γιατί ενώ κάποιοι (10-20) τραβάνε με μεγάλο καλαμάκι πολύ νερό, οι υπόλοιποι 80 τραβάνε λιγότερο νερό, οπότε ο μέσος όρος έπεσε. Αυτά όλα στη σφαίρα της υπόθεσης, της φαντασίας και του παραμυθιού. υ.γ.: όταν βγήκε το 4g, ακόμα και μέσα στο σπίτι δεν είχα λόγο να'χω το wifi, μια και το lte ήταν αισθητά πιο γρήγορο. Φόρτωναν όλα αμέσως. Πλέον, το ανοίγω κι ενώ λέει lte η ένδειξη, περιμένω κάνα λεπτό για να ανοίξει η κάθε σελίδα (χωρίς να'χει πρόβλημα η σελίδα). Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Ξαφνικά λοιπόν, κάποιοι απέκτησαν 4G και απλά πήραν πιο χοντρό καλαμάκι. καλή η θεωρία και έτσι έπρεπε να είναι κανονικά αλλά δεν ισχύει αυτό. Μιας και οι ταχύτητες του 3G ακόμα και στη δοκιμαστική περίοδο στην Αθήνα ήταν δραματικά χαμηλότερες σε σχέση με το 4G. Άρα το χοντρό το καλαμάκι το είχανε οι 3G χρήστες και όχι οι 4G. Κάτι άλλο παίζει με τη wind. Και ακόμα δεν έχουμε διαβάζει λογική εικασία (δε μιλάω καν για εξήγηση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Μιας και οι ταχύτητες του 3G ακόμα και στη δοκιμαστική περίοδο στην Αθήνα ήταν δραματικά χαμηλότερες σε σχέση με το 4G. Άρα το χοντρό το καλαμάκι το είχανε οι 3G χρήστες και όχι οι 4G. αφού είχαν δραματικά χαμηλότερες ταχύτητες, πώς είχαν πιο χοντρό καλαμάκι; Κάτι δεν κατάλαβα/ες; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Τι συσκευη εχεις φιλε; Σε samsung υπαρχει κρυφο μενου για να μπεις και να το ρυθμισεις. Δεν έχω samsung Νίκο , έχω το Vodafone Smart 4 Max . Οπότε δηλαδή , πρέπει να πάω να αλλάξω πάλι την sim μου . Μετά πρέπει να καλέσω το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Wind για να ενεργοποιήσω το 4G ή όχι ? Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Παιδιά ωραίες οι θεωρίες που διαβάζω αλλά το θέμα είναι ποιο απλό από όσο φανταζόμαστε. Η wind έδωσε πολλά και με χαμηλή τιμή στην καρτοκινητή και συν την επιβάρυνση του 4g το θέμα ήρθε και γονάτισε. Πιστεύω ότι θα το ρυθμίσουν το όλο θέμα απλά όσο δεν γκρινιάζει κανείς τόσο και αυτοί θα το τρενάρουν. Εδώ λέγανε ότι μέσα στο 2015 θα έχουν παντού 3g και ακόμα είναι πάρα πολύ πίσω. Λίγο υπομονή και θα φανεί σύντομα σε κανένα τρίμηνο πιστεύω που πάει η βαλίτσα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Λέω εγώ τώρα! Μήπως επιτιδες έχουν ρίξει τις ταχύτητες στο 3G ώστε να προωθήσουν τους περισσότερους χρήστες να πάνε στο 4G? Όταν η Wind βάζει σταθμό 4G, βάζει και ανάλογο link? Δηλαδή εχει μια κεραία 3G που συνδέεται με 100Mbits με το δίκτυο κορμού. Όταν βάζει 4G κανει την αναλογη αναβάθμιση προς τα πίσω; Καλο να εχεις μια βρύση και να προσθέτεις μια μεγαλύτερη δίπλα ακριβώς, αλλά για να εχεις ροη, πρεπει να αλλάξεις και όλους τους σωλήνες μέχρι το υδραγωγείο με μεγαλύτερης διαμέτρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Δεν έχω samsung Νίκο , έχω το Vodafone Smart 4 Max . Οπότε δηλαδή , πρέπει να πάω να αλλάξω πάλι την sim μου . Μετά πρέπει να καλέσω το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Wind για να ενεργοποιήσω το 4G ή όχι ? Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας . Όχι σε f2g δεν χρειάζεται ενεργοποίηση. Αφού αλλάξεις sim απλά πρέπει να βάλεις το κινητό σε 4g mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Όταν η Wind βάζει σταθμό 4G, βάζει και ανάλογο link? Δηλαδή εχει μια κεραία 3G που συνδέεται με 100Mbits με το δίκτυο κορμού. Όταν βάζει 4G κανει την αναλογη αναβάθμιση προς τα πίσω; Καλο να εχεις μια βρύση και να προσθέτεις μια μεγαλύτερη δίπλα ακριβώς, αλλά για να εχεις ροη, πρεπει να αλλάξεις και όλους τους σωλήνες μέχρι το υδραγωγείο με μεγαλύτερης διαμέτρου. Το θέμα είναι όμως ότι ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει δει μεγάλες ταχύτητες με το 4G για να πούμε ότι τραβάνε όλο ο bandwidth οι χρήστες 4G. Ούτε καν σε άκυρες ώρες τύπου 3-4 τα ξημερώματα. Τις περισσότερες μάλιστα φορές το 4G είναι πιο αργό από το 3G (H+).:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Το θέμα είναι όμως ότι ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει δει μεγάλες ταχύτητες με το 4G για να πούμε ότι τραβάνε όλο ο bandwidth οι χρήστες 4G. Ούτε καν σε άκυρες ώρες τύπου 3-4 τα ξημερώματα. Τις περισσότερες μάλιστα φορές το 4G είναι πιο αργό από το 3G (H+).:blink: Το δυσάρεστο είναι ότι ενώ το 3g ΟΠΟΥ έπιανε ήταν πολύ καλό τώρα χάλασε και αυτό! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Όχι σε f2g δεν χρειάζεται ενεργοποίηση. Αφού αλλάξεις sim απλά πρέπει να βάλεις το κινητό σε 4g mode. Eυχαριστώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Το δυσάρεστο είναι ότι ενώ το 3g ΟΠΟΥ έπιανε ήταν πολύ καλό τώρα χάλασε και αυτό! 3g ταχύτερο από το 4g στο Μαρούσι που το έχω δοκιμάσει. και το 3g μερικές φορές δεν αντιδρά καθόλου....την μια είναι αργο την άλλη γρήγορο...Δηλαδή οκ έχουμε που έχουμε σημα 3g σε λίγα σημεία αλλα ας δουλεύει! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Είμαι με φιλαράκι χθες βράδυ για καφέ στη πλατεία του Μοσχάτου. LTE σταθερό και σερφάρουμε για να του δείξω 4-5 σελίδες που θέλω, να με συμβουλέψει για κάτι. Δεν πάει σφαίρα, αλλά κάνουμε τη δουλειά μας. Έχω 1gb και άλλα 200mb από blender οπότε δε με νοιάζει καν η "χρέωση". Σερφάρουμε αρκετά και παρατηρώ ότι μένει σταθερά στο LTE. Κάποια στιγμή, μου λέει βάλε να σου δείξω ένα βιντεάκι στο youtube. Με το που φόρτωνε το πρώτο λεπτό του βίντεο, έπεφτε σε edge και μετά από προσπάθεια, connection timeout. Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου, τίποτα. Δοκιμάσαμε 5-6 βιντεάκια και έκανε τα ίδια. Το ξεχνάμε.. μετά από λίγο όμως, ο κολλητός θέλει internet να μπει fb, οπότε κάνω hotspot το κινητό μου και μπαίνει facebook. Σταθερά LTE και να πηγαίνει σφαίρα. Λέω παροδικό θα'ταν. Για άνοιξε μου λέει να σου δείξω το βιντεάκι.. με το που φορτώνει το youtube, EDGE. Connection timeout. Αυτό έγινε και τρίτη φορά, μετά από 1 ώρα, από το σπίτι μου (που πιάνω LTE σταθερά) που ήταν και σχετικά αργά (όχι ώρα αιχμής). Ευχαριστώ τη WIND για τη συνεργασία και τις προσφορές, αλλά ως εδώ.. το να έχω 1gb φθηνό και να μη μπορώ να χαλάσω ούτε το 1/5 μέσα στην Αθήνα, δε με ικανοποιεί. Άντε γεια.. μετρήσεις σήμερα και πριν μερικές μέρες: http://i.imgur.com/51amTEv.png Edited May 14, 2015 by Delijohn Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Πάω σήμερα σε ένα άσχετο σημείο. Σχολή δικαστων Θεσσαλονίκη για όσους ξέρουν όπου το πιο κοντινό σπίτι είναι 1χλμ και βλέπω σήμα... 4g. Μέτρηση speedtest 19.8mbs download.. Θα μας τρελάνει η Wind..αλλου δεν έχει σήμα και σε άσχετα μέρη... Τι να πει κανείς.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Πάω σήμερα σε ένα άσχετο σημείο. Σχολή δικαστων Θεσσαλονίκη για όσους ξέρουν όπου το πιο κοντινό σπίτι είναι 1χλμ και βλέπω σήμα... 4g. Μέτρηση speedtest 19.8mbs download.. Θα μας τρελάνει η Wind..αλλου δεν έχει σήμα και σε άσχετα μέρη... Τι να πει κανείς.. Ναι το ξέρουμε το σημείο. Αλλά δεν το χουμε δει ποτέ με το φως της ημέρας. Μόνο νύχτα.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Ναι το ξέρουμε το σημείο. Αλλά δεν το χουμε δει ποτέ με το φως της ημέρας. Μόνο νύχτα.:shifty: Πιστεύω για τη φοβερή θέα πάνω από όλα.!:o:o:p Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Είμαι με φιλαράκι χθες βράδυ για καφέ στη πλατεία του Μοσχάτου. LTE σταθερό και σερφάρουμε για να του δείξω 4-5 σελίδες που θέλω, να με συμβουλέψει για κάτι. Δεν πάει σφαίρα, αλλά κάνουμε τη δουλειά μας. Έχω 1gb και άλλα 200mb από blender οπότε δε με νοιάζει καν η "χρέωση". Σερφάρουμε αρκετά και παρατηρώ ότι μένει σταθερά στο LTE. Κάποια στιγμή, μου λέει βάλε να σου δείξω ένα βιντεάκι στο youtube. Με το που φόρτωνε το πρώτο λεπτό του βίντεο, έπεφτε σε edge και μετά από προσπάθεια, connection timeout. Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου, τίποτα. Δοκιμάσαμε 5-6 βιντεάκια και έκανε τα ίδια. Το ξεχνάμε.. μετά από λίγο όμως, ο κολλητός θέλει internet να μπει fb, οπότε κάνω hotspot το κινητό μου και μπαίνει facebook. Σταθερά LTE και να πηγαίνει σφαίρα. Λέω παροδικό θα'ταν. Για άνοιξε μου λέει να σου δείξω το βιντεάκι.. με το που φορτώνει το youtube, EDGE. Connection timeout. Αυτό έγινε και τρίτη φορά, μετά από 1 ώρα, από το σπίτι μου (που πιάνω LTE σταθερά) που ήταν και σχετικά αργά (όχι ώρα αιχμής). Ευχαριστώ τη WIND για τη συνεργασία και τις προσφορές, αλλά ως εδώ.. το να έχω 1gb φθηνό και να μη μπορώ να χαλάσω ούτε το 1/5 μέσα στην Αθήνα, δε με ικανοποιεί. Άντε γεια.. μετρήσεις σήμερα και πριν μερικές μέρες: http://i.imgur.com/51amTEv.png αυτά είναι γκάζια 4g :w00t: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 αυτά είναι γκάζια 4g :w00t: Το 3G ιδιο ειναι :P Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Το 3G ιδιο ειναι :P μπα το 3g είναι πιο γρήγορο :X Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Τι συσκευη εχεις φιλε; Σε samsung υπαρχει κρυφο μενου για να μπεις και να το ρυθμισεις. πού είναι το κρυφό μενού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts