Jump to content

[Προς κυκλοφορία] LG Nexus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διάβασα από εδω μέσα ότι αυξάνει την διάρκεια της μπαταρίας και είπα να το δοκιμάσω αλλά αφού μου λέτε ότι δεν αξίζει τον κόπο για το πολύ καμιά ώρα παραπάνω μπαταρία θα το αφήσω ως έχει να μην κάνω κανένα λάθος και μετά άντε να το διορθώνω. Ευχαριστώ πάντως

• Απαντήσεις 453
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διάβασα από εδω μέσα ότι αυξάνει την διάρκεια της μπαταρίας και είπα να το δοκιμάσω αλλά αφού μου λέτε ότι δεν αξίζει τον κόπο για το πολύ καμιά ώρα παραπάνω μπαταρία θα το αφήσω ως έχει να μην κάνω κανένα λάθος και μετά άντε να το διορθώνω. Ευχαριστώ πάντως

Μπορεί να σου δώσει και παραπανω μπαταρία αλλά νομιζω οτι δεν αξίζει για την ωρα.Ασε να ωριμάσει το ART και οι εφαρμογές και τοτε το χρησιμοποιείς.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

επισης πιστευω ειναι κορυφαια αγορα αυτην την στιγμη αλλα καλο ειναι το 32αρι να το αγοραζουν κατασταλαγμενοι χρηστες.

ειναι πιο vfm το 16αρι.

Τι εννοείς vfm?

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

meχρι τις γιορτες ανετα θα φθασει 7 ωρες...

το ζητημα ειναι να ξεπερναμε ανετα τις 3 στο 3g...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Καλά ότι σε αυτή την τιμή και το ότι είναι pure android δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο σε αντροιτ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει περίπτωση οι εφαρμογές και τα παιχνίδια να μπορούν να εκμεταλευτουν όλη την οθόνη μια και το χώρο που πιάνουν τα σοφτ πλήκτρα νομίζω ότι είναι μειονέκτημα. Ή μόνο στα βίντεο εκμεταλλευεται όλη την οθόνη; υπήρχε νομίζω τρόπος στο 4αρι ή κάνω λάθος. Ευχαριστώ προκαταβολικα.

Υπάρχει Μιχάλη.αλλά θέλει mod.

Ευχαριστώ. Επειδή έχω το νεξους 7 και τα σοφτ πλήκτρα στην 7αρα οθόνη δεν με ενόχλησαν και ποτέ. Στο 5αρι όμως νομίζω ότι χρειάζεται φουλ.

Υπαρχει και εφαρμογη στο play αλλα θελει root

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.hidesoftkeys

Είμαι και ρουτ. Απλά δεν με ενόχλησε πότε στο 7αρι και δεν το έψαξα ποτέ ευχαριστώ πολύ όμως :-)

Edit: μόλις το εγκατέστησα. Ευχαριστώ :-)

Edited by mixail72

Είμαι και ρουτ. Απλά δεν με ενόχλησε πότε στο 7αρι και δεν το έψαξα ποτέ ευχαριστώ πολύ όμως :-)

Τιποτα φιλε μου.Νομιζω οτι βοηθαει πιο πολυ σε τηλεφωνο αλλα και στο tablet μια χαρα ειναι να εχεις ολη την οθονη οταν την χρειαζεσαι.

Αρκετά παραμετροποίησιμο είναι και το Ultimate Dynamic Navbar ,είναι όμως επι πληρωμή .

Samsung galaxy s21+

Να ρωτησω κατι. Το root στα nexus υποθετω οτι ειναι οπως στις αλλες συσκευες, δεν μπορεις να παρεις OTA update αν δεν το επαναφερεις, σωστα? Edited by ardi21

Να ρωτησω κατι. Το root στα nexus υποθετω οτι ειναι οπως στις αλλες συσκευες, δεν μπορεις να παρεις OTA update αν δεν το επαναφερεις, σωστα?

Αν δεν εχεις σβησει εφαρμογες συστηματος και εχεις stock recovery δεν βλεπω το λογο να πρεπει να το επαναφερεις πρωτα

Για το navbar οποιος βολευεται με lmt εχει βγει v2.0 rc4 που παιζει και το back button.Προσπαθησα για transparent status bar με nova αλλα δεν τα καταφερα....τζιφος

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αν δεν εχεις σβησει εφαρμογες συστηματος και εχεις stock recovery δεν βλεπω το λογο να πρεπει να το επαναφερεις πρωτα

Ολα στοκ, μονο root.

Eπισης χρειαζεται σεταρισμα απο την αρχη? Γιατι στο xda διαβασα αυτο:

Note that if your device had not been unlocked before, this procedure will wipe all your data !

Ολα στοκ, μονο root.

Eπισης χρειαζεται σεταρισμα απο την αρχη? Γιατι στο xda διαβασα αυτο:

Note that if your device had not been unlocked before, this procedure will wipe all your data !

Για να κάνεις unlock τον bootloader ναι ,γιατί γίνετε full wipe .

Samsung galaxy s21+

Καλά ότι σε αυτή την τιμή και το ότι είναι pure android δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο σε αντροιτ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει περίπτωση οι εφαρμογές και τα παιχνίδια να μπορούν να εκμεταλευτουν όλη την οθόνη μια και το χώρο που πιάνουν τα σοφτ πλήκτρα νομίζω ότι είναι μειονέκτημα. Ή μόνο στα βίντεο εκμεταλλευεται όλη την οθόνη; υπήρχε νομίζω τρόπος στο 4αρι ή κάνω λάθος. Ευχαριστώ προκαταβολικα.

Σε πολλά reviews λένε οτι οι εφαρμογές θα αναπτυχθούν αντίστοιχα και θα εκμεταλλεύεται όλη την οθόνη μετα.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

παιδακια να υποθεσω οτι sms δε γραφει 160 χαρακτηρες στα Ελληνικα, ετσι;

κανένα δεν γράφει σχεδόν. Όμως κατεβαζεις άλλο SMS program και το πρόβλημα έχει λυθεί.

''Ipad mini 2''

Αναφέρονται συνεχώς 3 μειωνεκτηματα της συσκευής ασχέτως ραδιοφώνου η έλλειψης επέκτασης καρτας.

1) μικρη μπαταρία

2) κακή κάμερα

3) κακή ποιότητα μεγαφωνου.

Σε παρα πολλά reviews που έχω δει πλεον θεωρουν οτι το 2 και το 3 θα φτιαχτεί πολύ σύντομα γιατί είναι θέμα software. Επίσης για τους έχοντες τη συσκευή ηδη στο xda έχει βγει patch για τη φωτογραφική που βελτιώνει παρα πολύ το sharpness και τη ταχύτητα του focus.

Τώρα στο θέμα της μπαταρίας φυσικά και όσοι παραπονιούνται έχουν δίκιο. Όμως και εκεί θεωρώ οτι πολύ σύντομα θα δουμε βελτίωση απο διάφορες ρομς που θα ακολουθήσουν. Ήμουν πολύ σκεπτικός μιας και ήρθε η ωρα να αλλάξω το galaxy s3 μου αλλά πλέον είμαι σχεδόν πεπεισμενος οτι πάω προς n5. Ενα πράγμα που θαύμαζω στο Google είναι οτι και σήμερα που δουλεύω το galaxy nexus φίλου με pure ROM είναι οτι τρέχει πολύ πιο smooth ακόμα απο το 4 πυρηνο ροοταρισμενο και κλοκαρισμενο γαλαξία μου.

''Ipad mini 2''

Αναφέρονται συνεχώς 3 μειωνεκτηματα της συσκευής ασχέτως ραδιοφώνου η έλλειψης επέκτασης καρτας.

1) μικρη μπαταρία

2) κακή κάμερα

3) κακή ποιότητα μεγαφωνου.

Σε παρα πολλά reviews που έχω δει πλεον θεωρουν οτι το 2 και το 3 θα φτιαχτεί πολύ σύντομα γιατί είναι θέμα software. Επίσης για τους έχοντες τη συσκευή ηδη στο xda έχει βγει patch για τη φωτογραφική που βελτιώνει παρα πολύ το sharpness και τη ταχύτητα του focus.

Τώρα στο θέμα της μπαταρίας φυσικά και όσοι παραπονιούνται έχουν δίκιο. Όμως και εκεί θεωρώ οτι πολύ σύντομα θα δουμε βελτίωση απο διάφορες ρομς που θα ακολουθήσουν. Ήμουν πολύ σκεπτικός μιας και ήρθε η ωρα να αλλάξω το galaxy s3 μου αλλά πλέον είμαι σχεδόν πεπεισμενος οτι πάω προς n5. Ενα πράγμα που θαύμαζω στο Google είναι οτι και σήμερα που δουλεύω το galaxy nexus φίλου με pure ROM είναι οτι τρέχει πολύ πιο smooth ακόμα απο το 4 πυρηνο ροοταρισμενο και κλοκαρισμενο γαλαξία μου.

Στο τελευταίο φταίει το πανάθλιο από όλες τις απόψεις touchqwiz της Samsung. Οπως βασικά ΟΛΑ τα UI (LG, Sony etc) εκτός παραδόξως το τελευταίο Sense 5.0 και πάνω το οποίο είναι εφάμιλλο σε ταχύτητα του στοκ.

Ολα τα Nexus δυστυχώς έχουν αδύναμο ηχείο και μέτρια κάμερα. Για το ηχείο δεν μπορώ να πω ακόμη, αλλά για την κάμερα από ότι φαίνεται και από τα δείγματα που υπάρχουν ως τώρα εχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου στην ποιότητα των φωτογραφιών. Μόνο πρόβλημα η αργή απόκριση της κάμερας, αλλά λογικά θα λυθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

What u take is what u give...

Για κάποιους φίλους που ρώτησαν για το SAR της συσκευής, έχουμε και λέμε :

Head SAR : 0,799 W/Kg (1g)

Body -worn SAR : 0,648 W/Kg (1g) at 15 mm

Όσοι έχετε το κινητό, συνήθως το έχετε 2G ή 3G?Ρωτάω γιατί παρατήρησα ότι όταν μιλάω με 2G,όλοι μου λένε οτι δεν με ακούνε καθαρά και είναι σαν να μιλάω ψιθυριστά.Όταν έκανα την αλλαγή σε 3G ακουγόμουν πολύ καλύτερα σχεδόν τέλεια.Νομίζω οτι είναι ένα θέμα.Εγώ τους ακούω όλους πεντακάθαρα.Έχει παρατηρήσει κανένας κάτι παρόμοιο ή να αρχίσω να ανυσηχώ?

Στο τελευταίο φταίει το πανάθλιο από όλες τις απόψεις touchqwiz της Samsung. Οπως βασικά ΟΛΑ τα UI (LG, Sony etc) εκτός παραδόξως το τελευταίο Sense 5.0 και πάνω το οποίο είναι εφάμιλλο σε ταχύτητα του στοκ.

Ολα τα Nexus δυστυχώς έχουν αδύναμο ηχείο και μέτρια κάμερα. Για το ηχείο δεν μπορώ να πω ακόμη, αλλά για την κάμερα από ότι φαίνεται και από τα δείγματα που υπάρχουν ως τώρα εχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου στην ποιότητα των φωτογραφιών. Μόνο πρόβλημα η αργή απόκριση της κάμερας, αλλά λογικά θα λυθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Για το ηχείο -και γενικά τις εντάσεις- απλώς είναι θέμα χρόνου -ημερών- να βγει το NexusLouder για 4.4 και τέλος η γκρίνια. Για την κάμερα έχουμε ήδη αποτελέσματα :cool:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...