Jump to content

[Προς κυκλοφορία] LG Nexus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι καιρός πλέον να ανοίξουμε ενα τόπικ για το επερχόμενο nexus 5 με ότι πληροφορία έχει διαρεύσει μέχρι τώρα.

λοιπόν αναμενόμενη ανακοίνωση του στις 14/10/2013 μαζί με την έκδοση kit kat 4.4

SPECS speculations

snapdragon 800 cpu 2.2

2gb ram

5inch screen full hd

16/32 gb version

4g ισως

13mpx camera

2300mah battery

βασισμενο στο lg g2 μοντελο

τιμές οπως υπολογιζούν 399/450 usd

αναμένουμε λοιπον την επίσημη ανακοίνωση του

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

• Απαντήσεις 453
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εδω δινει αλλα χαρακτηριστηκα:http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5-5705.php

ολα ειναι φημες οταν ανακοινωθει θα ξερουμε σιγουρα οποτε και θα αλλαξω τα δεδομενα :)

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

• 2 weeks later...

Εχω σκαλωσει με αυτα που διαβαζω για τις διαστασεις μιας και αν το Ν5 ειναι παντοφλα θα προτιμησω το Ν4

(ιδανικο σε διαστασεις πιστευω ειναι το Moto X - αλλα που να το βρουμε)

οι διαστασεις του Ν4 ειναι 133.9 x 68.7 x 9.1 mm

και για το Ν5 τα οι πληροφοριες λενε 131.9 x 68.2

στις φωτ της Google το 5 φαινεται γαιδουρι διπλα στο 4,

πως γινεται να ειναι μικροτερο?

Λογικά θα είναι το επόμενο κινητό μου, μετά το SGNex..."πήδηξα" το N4 γιατί θέλω να νιώθω ότι "επενδύω" τα λεφτά μου και παίρνω κάτι καινούριο και σημαντικό για αυτά που ξοδεύω...

Αν τελικά η τιμή του 32GB είναι στα 349 (και όχι 399 που έχω δει αλλού) τότε θα είναι η δική μου επιλογή...τα 16GB του SGNex με "στενεύουν" πολύ...Άντε να το δούμε στο Store και σε μαγαζιά, για να κρίνουμε πόσο και από που θα το πάρουμε ;)

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Τελευταία κυκλοφόρησε ανεπίσημα η τιμή του Google Nexus 5, που όπως είναι γνωστό πια, κατασκευάζει η LG. Σύμφωνα με πληροφορίες του PhoneArena, η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, με διαφορετική μπαταρία και αποθηκευτικό χώρο, και βεβαίως διαφορετικό... κόστος. Το 16GB Nexus 5 θα είναι εφοδιασμένο με μπαταρία 2300mAh και θα κοστίζει $299 ενώ το 32GB Nexus 5 θα διαθέτει μπαταρία 3000mAh και θα κοστίζει $399.

http://www.digitallife.gr/google-nexus-5-by-lg-pricing-119710

Μεταφέρω ως φήμη κάτι που έμαθα χθες και που προέρχεται από "εκτιμήσεις"/"δέσμευση"/"εικασία" ??? του εισαγωγέα: το "μικρό" Ν5 θα κάνει κάτω από 300€ :w00t:

Αν ισχύσει, θα πάω ενάντια στο βασικό κανόνα μου και θα το αγοράσω πριν καν περιμένω να δω προσφορές, πόσο και πότε θα πέσει, αγορές από εξωτερικό κλπ...η μοναδική μου επιφύλαξη θα είναι να δω τη τιμή του "μεγάλου", καθότι αν παίξει τριγύρω στα 350€ (που είναι το πιθανότερο) θα είμαι σε σοβαρότατο δίλημα...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Μεταφέρω ως φήμη κάτι που έμαθα χθες και που προέρχεται από "εκτιμήσεις"/"δέσμευση"/"εικασία" ??? του εισαγωγέα: το "μικρό" Ν5 θα κάνει κάτω από 300€ :w00t:

Αν ισχύσει, θα πάω ενάντια στο βασικό κανόνα μου και θα το αγοράσω πριν καν περιμένω να δω προσφορές, πόσο και πότε θα πέσει, αγορές από εξωτερικό κλπ...η μοναδική μου επιφύλαξη θα είναι να δω τη τιμή του "μεγάλου", καθότι αν παίξει τριγύρω στα 350€ (που είναι το πιθανότερο) θα είμαι σε σοβαρότατο δίλημα...

Αν ερθουν σε τετοιες τιμες στην Ελλαδα, θα εξαφανιστουν σε μερικες ωρες.

Του γκουντ του μπει τρουθ!Απο το στομα του εισαγωγεα και στης γουγλε το αυτι!

καλα εχεις μαθει, μονο που το μεγαλο για την ωρα θα ειναι το 16αρι (349). Μενει να επιβεβαιωθουν οι πληροφοριες που εχω εδω και μια εβδομαδα...

καλα εχεις μαθει, μονο που το μεγαλο για την ωρα θα ειναι το 16αρι (349). Μενει να επιβεβαιωθουν οι πληροφοριες που εχω εδω και μια εβδομαδα...

Δηλαδη απο αυτα που εχεις μαθει ακυρη η φημη για εκδοση 32gb και 3000mah μπαταρια;

Λοιπόν επειδή πλησιάζει η μέρα που θα βγει στην αγορά μήπως μπορεί να ποστάρει κάποιος ολόκληρες τις οδηγίες ώστε να παραγγείλουμε από αγγλικό play store? Προσπαθώ να βρω αυτές τις οδηγίες στο θέμα του N4 και δεν βρίσκω τίποτα..

Λοιπόν επειδή πλησιάζει η μέρα που θα βγει στην αγορά μήπως μπορεί να ποστάρει κάποιος ολόκληρες τις οδηγίες ώστε να παραγγείλουμε από αγγλικό play store? Προσπαθώ να βρω αυτές τις οδηγίες στο θέμα του N4 και δεν βρίσκω τίποτα..

http://www.doctorandroid.gr/2013/02/how-to-shop-nexus-device-from-other-country-play-store.html?m=1

Στο νημα για αγορα του νεξους4 λενε οτι η goole το καταλαβε και δε δεχεται ελληνικη καρτα. Δηλαδη δεν την ξεγελαμε επειδη δηλωνουμε αγγλικη διευθυνση στην ελληνικη μας καρτα.

Διαβασε και τα σχολια του παραπανω link.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο νημα για αγορα του νεξους4 λενε οτι η goole το καταλαβε και δε δεχεται ελληνικη καρτα. Δηλαδη δεν την ξεγελαμε επειδη δηλωνουμε αγγλικη διευθυνση στην ελληνικη μας καρτα.

Διαβασε και τα σχολια του παραπανω link.

δεν θα το λεγα γιατι περνουν και απο αλλες χωρες μεσω vpn απλα μεμονωμενα ισως υπαρχει σε καποιους περισοτερος ελεγχος απο τις τραπεζες τους και το παγωνουν ;)

δεν θα το λεγα γιατι περνουν και απο αλλες χωρες μεσω vpn απλα μεμονωμενα ισως υπαρχει σε καποιους περισοτερος ελεγχος απο τις τραπεζες τους και το παγωνουν ;)

Μακαρι. Αλλά τα σχολια και στα δυο νηματα ειναι κατυγορηματικα οτι μετα το Μαρτιο, απ'οτι βλεπω τις ημερομηνιες, η goole ελεγχει τη διευθυνση του κατοχου της καρτας. Διαβαστε τα κι εσεις μηπως δε καταλαβα καλα.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά τι αγχώνεστε ? Αν δεν κάνει κάποιο τρελό promo η Google μέσω Store, θα μπορούμε να το βρούμε σε παραπλήσια τιμή σε οποιοδήποτε γερμανικό, αγγλικό, γαλλικό κλπ site την επόμενη μέρα...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Μακαρι. Αλλά τα σχολια και στα δυο νηματα ειναι κατυγορηματικα οτι μετα το Μαρτιο, απ'οτι βλεπω τις ημερομηνιες, η goole ελεγχει τη διευθυνση του κατοχου της καρτας. Διαβαστε τα κι εσεις μηπως δε καταλαβα καλα.

Δε θα το έλεγα γιατί πριν ένα μήνα αγόρασα ένα για τον αδερφό μου και η κάρτα μου πέρασε κανονικά, ενώ δεν είχα βάλει τη δική μου διεύθυνση αλλά ενός φίλου στην Αγγλία που θα το παραλαμβάνε.

Το προβλημα ειναι στη τραπεζα που πολυ σωστα βλεπει χρηση της καρτας για αγορα προιοντος με διευθυνση παραδοσης διαφορετικη απο τη δηλωθεισα..και καλα κανουν γιατι αν την εχουν κλεψει η εχουν υποκλεψει στοιχεια χακερς οπως εχει συμβει στο παρελθον και μου εχει τυχει καο μενα..θα πρεπει να ενημερωσετε την τραπεζα για την χρεωση ωστε να την δεχτει..
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Μαλλον δεν θα ειναι ετσι το ασπρο.Το εβαλα περισσοτερο σαν render.Παντως εμενα θα μου αρεσε να ηταν ετσι.Και σιγουρα θα βγαλουν μια ασπρη εκδοση.Ισως οχι στο λανσαρισμα αν και πριν λιγες μερες ειχε γινει leak το κουτι του ασπρου.Κυριακη κοντη γιορτη!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...