Jump to content

blogging @ myphone.gr: Editor's voice, iPhone 5s & iPhone 5c


DJDB
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει καταντήσει κουραστικό. Σε 3 θέματα εκφράζονται οι ίδιες απόψεις οι οποίες μπορεί να περιέχουν κάποιες αλήθειες, αλλά το πράγμα χαλάει όταν αρχίζει η απαξίωση από τους μεν για τους δε.

 

Για μένα και οι δυο πλευρές έχουν άδικο.

Οι της Apple χρησιμοποιούν επιχειρήματα που ίσχυαν το 2010 ενώ οι λοιποί αρνούνται να καταλάβουν ότι σε κάποιους αρέσει το λιτό αλλά καλαίσθητο iOS σε συνάρτηση με το κλασικό πια design του iPhone.

 

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι καθένας επιλέγει με τις ανάγκες του.

Αυτό που ταιριάζει σε μας δεν είναι αναγκαστικά καλύτερο για τους άλλους.

Η επιλογή γίνεται με βάση τις πρωτεραιοτητες που έχουμε.

Τέλεια συσκευή και λειτουργικό δεν υπάρχει.

 

Το κακό είναι όταν επιλέγουμε κάτι που δεν κάνει την δουλειά μας όπως θέλουμε.

 

Το 5s βελτιώθηκε σε κάποια σημεία που έπρεπε όπως η λήψη νυχτερινών φωτό, ο επεξεργαστής έγινε πιο δυνατός για να τα βγάζει με άνεση πέρα στις νέες προσθήκες.

Το σκαναρισμα των αποτυποματων απαιτεί επεξεργαστική ισχύ ώστε να γίνεται άμεσα η αναγνώριση και το ξεκλειδωμα. Διαφορετικά θα ηταν μια άχρηστη και προβληματικη λειτουργία.

 

Η κάμερα παρέμεινε στα 8 mp γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να καταργηθεί η έκδοση των 16gb.

Η αλλαγή αισθητήρα θα δώσει καλύτερες φωτο το βράδυ αλλά σε νορμαλ συνθήκες θα υστερεί σε ευκρίνεια σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 110
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η καινοτομίες έχουν πεθάνει προ πολλού αν υπήρξαν ποτε εδώ που τα λέμε.

Όλα δίνονται σε δόσεις και δεν θα συνέφερε κανέναν κατασκευαστή να κατασκευάσει την τέλεια συσκευη,διότι μετά τι θα πουλήσει.

Αέρα κοπανιστος αυτή τη φορά με γεύση φράουλα απο ότι την πρώτη φορά με γεύση ροδακινο:lol:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Πειτε μου ποιος καινοτομησε περισσοτερο φετος.

 

Προσωπικά δεν υποστήριξα ότι καινοτόμησε κανένας.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν υποστήριξα ότι καινοτόμησε κανένας.

Ε, αρα συμφωνουμε.

Γιατι λοιπον να καινοτομησει η απλ?

Την πιεσε κανεις να το κανει?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

 

Καλα τα νουμερα αλλα θα πιστεψω αυτο που βλεπω με τα ματια μου ;)

Link to comment
Share on other sites

Ξαναλέω, η καινοτομία (είτε υπάρχει στα φετινά προϊόντα της Apple, είτε όχι) δεν αποφασίζεται. Προέρχεται από έμπνευση. Και δεν έρχεται κάθε χρόνο.

 

Όσο για το thread, ξεκινήσαμε καλά και στην πορεία άστα....

Link to comment
Share on other sites

τα iphone ειναι κατι σαν τα νεα mini cooper .trendy ,καλοφτιαγμενα αλλα υπερτιμημενα αυτοκινητα.

 

 

μου αρεσε που προωθει τα 64bit ,ακομη και αν ολα δειχνουν οτι ειναι διαφημιστικο τεχνασμα πανω στην εφαρμογη της αρχιτεκτονικης ενος επεξεργαστη και οχι τελικα ουσια με απτο αποτελεσμα αφου με τις παρουσες συνθηκες δε μπορει να δωσει τιποτε παραπανω στην αποκριση των λειτουργιων και τελικα στην εμπειρια χρησης. ειναι ομως ενα βημα προς τη σωστη κατευθυνση, μια κατευθυνση ανανεωσης που πιεζει τον ανταγωνισμο προς τα εμπρος και αυτο χαιρετιζω.

 

 

θα περιμενα και αλλες τετοιες ωστε να μου αλλαξει την αποψη που εχω περι υπερτιμημενων παροχων σε σχεση με τη τιμη στο ραφι, το περιβοητο value for money και σιγουρα η -ξανα- αφετηρια των 16giga σαν βασικη μνημη, το ξαναζεσταμενο πλεον βαρετο φαγητο στο design και τα τεραστια bezel, η παλι απαραδεκτα μικρη,μη λειτουργικη μπαταρια και το νεο ios με τα ανωριμα παιδικα (μη παραμετροποιησιμα...) χρωματα με αντιγραφες και επι μερους προσθηκες και οχι με πραγματικες καινοτομιες σαν νεο λειτουργικο ,με κανουν να ειμαι ακομα επικριτικος στην αποψη που εχω

 

 

για το πλαστικο ιphone...

 

..καλυτερα να μην επεκταθω περεταιρω... ;)

 

Συφμωνω πληρως μαζι σου! Κατι τετοιο θα εγραφα και εγω. Ξαναζεσταμμενο φαγητο . Και οπως ειπα το πλαστικο iphone δεν χριζει καν κριτικης. Διαβαζω ποστ του τυπου αν το 5c εκανε τοσο θα εσβηνε τα αλλα κινητα. Καταρχας ΔΕΝ κανει "τοσο" . Κανει "τοοοοοσο". Καταδευτερον και 400 να εκανε οταν υπαρχει σε αυτη την τιμη galaxy s4, htc one κτλ παλι απο κατω θα το παταγανε.

Πρωτη φορα στα χρονικα που βγαινουν νεα iphone και πεφτει 11% η τιμη της μετοχης της apple. Το χρημα ξερει παντα πως θα κινηθει η αγορα.

Link to comment
Share on other sites

Πρωτη φορα στα χρονικα που βγαινουν νεα iphone και πεφτει 11% η τιμη της μετοχης της apple. Το χρημα ξερει παντα πως θα κινηθει η αγορα.

Ναι, θα πουλήσει καμιά 60αριά εκατομμύρια iPhone το Q4. ;)

Link to comment
Share on other sites

Ναι, θα πουλήσει καμιά 60αριά εκατομμύρια iPhone το Q4. ;)

 

Ναι ναι και λιγα λες! :lol:

Μην ξεχασεις ομως να μας πεις ποσα θα ειναι 4S, 5C & 5S. :happy:

ΜySmartphone: Xiaomi 14 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

 

Link to comment
Share on other sites

70kk ειναι τα συνολικα που εχει πουλησει..Δε θελω να χρεοκοπησει η apple. Να σοβαρευτει θελω
Link to comment
Share on other sites

Τα είπε όλα κατ'εμέ. Αυτό εννοώ όταν λέω καινοτομία. Και πάλι, το τονίζω, άποψη μου είναι αυτή. Μη κατευθυνόμενη, μη fanboyιστικη κλπ κλπ...

 

Καταρχας μονο που εχεις avatar το iphone νομιζω αρκει και αναιρει την οποια υποψια αντικειμενικοτητας που ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει. Σαν να εχω εγω avatar το σημα τoυ Ολυμπιακου και να σχολιασω "αντικειμενικα" τις φετινες μεταγραφες κτλ. Αποψη μου ουτε ο Jony δεν θα εγραφε αυτα περι καινοτομιας και δεν ειναι τυχαιο που πολλοι απο ολες τις αποψεις εντοπισαν τη δικη σου. Και φυσικα το να λες καινοτομια κατι που ηδη υπαρχει οχι μονο σε κινητα αλλα και λαπτοπ κτλ δηλ την αναγνωριση αποτυπωματων νομιζω οτι απλα αποδεικνυει την αγνοια σου και το γεγονος οτι οποιος θελει λεει οτι να ναι. Συγχωρεστε μου το υφος αλλα τα editors voice αν και ειναι καλη σαν ιδεα απλα θα πρέπει να προσφερουν κατι που να προσφέρει σε εμας τους υπολοιπους και να μην ειναι απλα λογια για λογια.

 

Επισης καλο θα ηταν να υπαρχουν και 2 λογια για το background του καθε editor για να κρίνεται αντιστοιχα και η αξιοπιστία του οπως σε αλλα αντίστοιχα site.

 

Και κατι τελευταιο. Οταν λεμε editor's voice εννουμε την αποψη του ενος. Οταν εχουμε περισσότερες αποψεις οπως εδω το σωστο ειναι editors' voices.

Edited by paris_gr
Link to comment
Share on other sites

Πάντως τηρουμένων των αναλογιών (συσκευές του ανταγωνισμού, οικονομική ευμάρεια της ίδιας) έπρεπε να έρθει με μεγαλύτερη μπαταρία και 4.3'' 720p οθόνη, κι ας έχανε μερικά χιλιοστά στο πάχος και το πλάτος... Τα S4 / Droid mini εμφανίζονται πολύ καλύτερα σε τεχνικά και είναι μεσαίες συσκευές με μισές τιμές - εντάξει το Droid είναι ακριβό αλλά έχει όλα τα τεχνικά του MotoX ενός chip οικονομίας α λα Μ7 συμπεριλαμβανομένου...

 

Α, ναι! Και 200 ευρώ πιο φθηνό.

Edited by Stratosnen
Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.
Link to comment
Share on other sites

+1 αυτο για το editors. Το να λεμε απλα κατι για να λεμε δεν προσφερει κατι.

Επισης το να πει καποιος εχω 750 ευρω θελω 16αρι iphone 5s γιατι ΕΤΣΙ το καταλαβαινω πληρως.

Το να μου δικαιολογουν ομως το 5c που ειναι στην τιμη του παλιου, χωρις να εχει και την ποιοτητα του ε οχι ειναι υπερβολικο..

 

Επισης η apple ειπε κατι που δεν βλεπω να σχολιαστηκε και ειναι για απειρα γελια.

Λεει συνηθιζαμε καθε χρονο να ριχνουμε την τιμη του παλιου και να βγαζουμε νεο. ΟΧι πια. Τωρα εχετε δυο νεα μοντελα.

 

Και λιγο μετα διαβαζω πως θα κρατησουν το πιο παλιο μοντελο το 4s , θα το ριξουν στα 8 γιγα και θα το δινουν δωρεαν με δυο χρονια κλειστο συμβολαιο!!!!!!!!!!Δηλαδη μας κοροιδευουν οσο παει!!!!!!!

 

 

Και επειδη το να κραζω χωρις να λεω τι θα ηθελα ειναι αντιπαραγωγικο θα σας πω ευθεις αμεσως.

Iphone 5s στα 32 γιγα και τιμη 499 ευρω με φπα

iphone 5c στα 32 και τιμη 299 ευρω με φπα

iphone 5 πωληση δωρεαν ΜΟΝΟ μεσω συμβολαιου για να επιβραβευσω τις εταιριες κινητης που με στηριζουν αλλα να παρω και απο εκει μερος της πιτας.

Δηλαδη ειναι τοσο παραλογα τα παραπανω; Εχει καποια τεχνολογια το κινητο που δικαιολογει καποια παραπανω τιμη απο αυτη που ανεφερα; Επισης ειναι απλα βλακωδες να χρεωνουν παραπανω επειδη μπαινεις σε δικο τους οικοσυστημα οταν στην ουσια τους δινεις χρηματα ετσι. Η google ( με τα χιλια δυο αρνητικα της αλλα αυτο σε αλλο θεμα ) αυτο κανει και δεν ειναι τυχαιο που οι πωλησεις καθε χρονο ειναι και πιο ψηλα.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχας μονο που εχεις avatar το iphone νομιζω αρκει και αναιρει την οποια υποψια αντικειμενικοτητας που ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει.

@plankton

Καταλαβες Χρηστακο τι γινεται?

Join the club:rolleyes:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Αν η Apple πούλαγε στις μισές τιμές, σε ένα μήνα θα έμπαινε μέσα. Μη γράφετε ότι νάναι.

 

ποστ χωρις μισο επιχειρημα.

 

εβαλα τιμες και σπεκς του ipod touch σε αλλο τοπικ, το οποιο πωλειται στα 229 δολλαρια. το οποιο διαφερει απειροελαχιστα απο το 5c, και απο το οποιο ΣΤΑΝΤΑΡ η απλ εχει παλι καλο ποσοστο κερδους, γιατι ειναι τετοια η φιλοσοφια της σαν εταιρεια (=κερδος απο οτιδηποτε πουλαει, ειτε ειναι εφαρμογη των 0.99c, ειτε ειναι ανταπτορας, ειτε ειναι imac). μια χαρα θα μπορουσε να πουλαει στη μιση τιμη, οπως θα μπορουσε να πουλαει κι η σαμμυ κι η lg (βλεπε n4), κι ολοι οι κατασκευαστες.

απλα η apple, κι η σαμμυ πλεον (αν και σε μικροτερο βαθμο) εχουν δημιουργησει τετοιο brand name και fan base, που ξερουν οτι θα πουλησουν με υπερκερδος ακομα κι αν παρουσιασουν μια πλαστικη καρεκλα. και ειδικα για την apple, τωρα που ανοιξε κι ο δρομος της china mobile, την ενδιαφερει ελαχιστα ακομα κι αν πουλησει μισο iphone σε ολη την ευρωπη.

 

κατα τ'αλλα, εχω γραψει απειρες φορες οτι εκτος απο τον κοσμο που μισει την apple φανατικα, υπαρχει και κοσμος που θα ηθελε να δοκιμασει το apple οικοσυστημα αλλα σε λογικες τιμες. οχι απαραιτητα γιατι δεν εχει λεφτα, αλλα γιατι δεν θελει να πληρωνει υπερκοστολογημενα προιοντα. ο κοσμος αυτος ακολουθει την ιδια λογικη και στο αντροιντ. αυτον τον κοσμο, με εξαιρεση το Ipad mini (το οποιο αποδεικνυει οτι η apple μπορει να πουλησει σε μιση τιμη), η apple συνεχιζει να τον γραφει στα παλια της παπουτσια. ε οσο συνεχιζει να το κανει αυτο (για να διατηρησει το brand name της και το ψευτο-prestige των συσκευων της), θα συνεχιζω να την γραφω κι εγω. οσο ******** και να ειναι το οικοσυστημα της, αν ειναι να χρειαζομαι 700 + 600 + 1300 (iphone, ipad, mbp) + οτιδηποτε εξτρα ανταπτορες και hw (apple tv, κτλ) για να απολαυσω την τελεια εμπειρια (που το τελεια μπορει να ειναι και καθαρα ψυχαναγκασμος μερικες φορες οταν εχεις πληρωσει τοοοοσα λεφτα), προτιμω να δινω λιγοτερα και ας κανω και customιες και 100 παραπανω google search για να βρω μια ακρη με τα μισα λεφτα (που δεν χρειαζεται τιποτα απ ολα αυτα εννοειται).

 

κι επειδη ξερω οτι θα σκασει comment "ειμαστε σε τεχνολογικο φορουμ και εσεις ακομα τρωγεστε με την τιμη", απλα να υπενθυμισω οτι εκτος απο το γεγονος οτι βρισκομαστε στην ελλαδιτσα, το οποιο το ξεπερναω για την οικονομια της κουβεντας, ειμαστε σε ενα φορουμ που δεν απευθυνεται μονο σε hardcore γκατζετακηδες, αλλα και σε απλους χρηστες που θα μπουν να ψαξουν ή να συγκρινουν κινητα με οριζοντα αρκετων χρονων.

 

 

 

---Από Ομάδα Διαχείρισης---

Απαγορεύονται οι άσεμνες εκφράσεις

Edited by impreza_sti
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.
Link to comment
Share on other sites

Παιδια αφηστε τα γραφικα join the club κτλ. Εχετε δει σε πολλα forum ιδιαίτερα του εξωτερικου οι "editors" να ειναι βαμμενοι στα χρωματα της καθε εταιριας; Εκτος αν "editor" γινεται οποιος να ναι οποτε τοτε ειναι κατανοητο να γραφονται οτι να ναι. Στη συγκεκριμενη περιπτωση βεβαια οσα γράφονται απλα επιβεβαιωνονται απο το avatar. Edited by paris_gr
Link to comment
Share on other sites

 

οσο ******* και να ειναι το οικοσυστημα της, αν ειναι να χρειαζομαι 700 + 600 + 1300 (iphone, ipad, mbp) + οτιδηποτε εξτρα ανταπτορες και hw (apple tv, κτλ) για να απολαυσω την τελεια εμπειρια (που το τελεια μπορει να ειναι και καθαρα ψυχαναγκασμος μερικες φορες οταν εχεις πληρωσει τοοοοσα λεφτα), προτιμω να δινω λιγοτερα και ας κανω και customιες και 100 παραπανω google search για να βρω μια ακρη με τα μισα λεφτα (που δεν χρειαζεται τιποτα απ ολα αυτα εννοειται).

Αυτο λεμε. Ο καθενας κανει τις επιλογες του.

Εσυ προτιμας αυτο. Εγω, το αλλο.

Και δεν ειναι αναγκη να τα αλλαζεις καθε χρονο.

Edited by impreza_sti

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

δεν αμφισβητησα ΕΣΕΝΑ ή οποιονδηποτε αλλο χρηστη επειδη κανατε τις επιλογες σας και δωσατε τα ωραια σας λεφτα. να τις χαιρεστε τις επιλογες σας και να λειτουργουν απροβληματιστα (δεν το λεω ειρωνικα :) ).

 

εγω την apple κραζω σαν εταιρεια που δημιουργεια μια ψευδη (κατα τη γνωμη μου) καταναλωτικη συνειδηση και αναγκη για το τελειο που πρεπει να το χρυσοπληρωσεις. μου τη σπαει η νοοτροπια αυτη γενικα. σε ολες τις πτυχες της κοινωνιας κι απο οποιοδηποτε κι αν ερχεται. απλα μπορει να το κανει κι η σαμμυ κι η lg κι η htc για τις ναυαρχιδες τους, αλλα εχουν και μια γκαμα συσκευων που απευθυνονται και σε ενα μεσο χρηστη πχ.

 

και επαναλαμβανω οτι ολα αυτα τα λεω σαν ενας απλος καταναλωτης που θα αγοραζα ανετοτατα προιοντα apple. ειχα αλλωστε και χρησιμοποιουσα πολυ καιρο πριν.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.
Link to comment
Share on other sites

Παιδια αφηστε τα γραφικα join the club κτλ. Εχετε δει σε πολλα forum ιδιαίτερα του εξωτερικου οι "editors" να ειναι βαμμενοι στα χρωματα της καθε εταιριας; Εκτος αν "editor" γινεται οποιος να ναι οποτε τοτε ειναι κατανοητο να γραφονται οτι να ναι. Στη συγκεκριμενη περιπτωση βεβαια οσα γράφονται απλα επιβεβαιωνονται απο το avatar.

 

Σιγά μη ζητήσουν οι Editors και την άδειά σας για το τι θα προτιμήσουν. Καλά που ζείτε; Εδώ είστε για να σχολιάζετε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα όσα γράφονται και όχι να κρίνετε επί προσωπικού τους συντάκτες. Όλοι όσοι σκέφτονται όπως εσύ είναι ανεπιθύμητοι στο myphone.

 

Αν θέλετε. Αν δεν θέλετε please, άμε στο καλό. :blink:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

Μάλιστα βρήκαν τρόπο οι Αμερικάνοι να περνούν τα αποτυπώματα μας να τους πληρώνουμε και να λέμε και ευχαριστώ...τρελή καινοτομία!Τελικά είμαστε πολύ ωραίοι τύποι! :-)
Link to comment
Share on other sites

Η apple με την πολιτική που ισχύει στην Αμερική δεν είναι πιο ακριβή από τους άλλους.

Εκεί το συμβόλαιο 2 χρονών είναι στάνταρ. Δίνεις 70$ τον μήνα και έχεις τα πάντα. Οπότε αν δώσεις 199$ μαζί με το συμβόλαιο θα πάρεις οποία ναυαρχίδα θέλεις. Αρα δεν ξεχωρίζει κάποιος επειδή έχει iPhone.

Στον υπόλοιπο κόσμο που κυριαρχούν τα καρτοκινητα οι τιμές είναι υπερμετρα υψηλές. Εκεί θα πρέπει να βρει σύντομα λύση γιατί οι πωλήσεις της θα πέσουν περισσότερο απ ότι σήμερα.

Δεν γίνεται να πωλείται στο αμερικάνικο apple store 700$ και στο γαλλικό 800 ευρώ.

Γιατί όλοι οι άλλοι κατασκευαστες έχουν ενιαιες τιμές η έστω μικροδιαφορες που οφείλονται στην διαφορά φόρων?

Πχ εγω αγοράζω τα samsung στην Αίγυπτο οσο και στον Λονδίνο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

Ε, αρα συμφωνουμε.

Γιατι λοιπον να καινοτομησει η απλ?

Την πιεσε κανεις να το κανει?

 

Όχι δεν έχω απαίτηση να καινοτομήσει κάνεις. Άλλωστε τα smartphone αν δεν έχουν φτάσει ήδη, πλησιάζουν ταβάνι μέχρι να βγει κάτι επαναστατικό.

 

Για όσους υποστηρίζουν τις μαζεμένες καινοτομίες το είπα.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Link to comment
Share on other sites

Για το 5s ήτανε αναμενόμενο οι όποιες προσθήκες να κυμαίνονται στα κλασσικά επίπεδα που ορίζει η Apple.

Το μεγάλο λάθος για μένα είναι το 5c.

Όταν σκέφτομαι Apple,σκέφτομαι premium υλικά.

Για την τιμή....ουδέν σχόλιον.

Όλοι συμφωνούμε ότι η τιμολόγηση είναι υπερκοστολογημενη.

 

Ε, αρα συμφωνουμε.

Γιατι λοιπον να καινοτομησει η απλ?

Την πιεσε κανεις να το κανει?

 

Για μένα είσαι ο ΖΟΡΟ της Apple.

Μη τυχόν και πούμε τπτ κακό γι αυτή,θα τρέξεις να την προστατεύσεις.

Σε όποιο τοπικ και να μπω αυτό συναντώ :):):)

Link to comment
Share on other sites

Για το 5s ήτανε αναμενόμενο οι όποιες προσθήκες να κυμαίνονται στα κλασσικά επίπεδα που ορίζει η Apple.

Το μεγάλο λάθος για μένα είναι το 5c.

Όταν σκέφτομαι Apple,σκέφτομαι premium υλικά.

Για την τιμή....ουδέν σχόλιον.

Όλοι συμφωνούμε ότι η τιμολόγηση είναι υπερκοστολογημενη.

 

 

 

Για μένα είσαι ο ΖΟΡΟ της Apple.

Μη τυχόν και πούμε τπτ κακό γι αυτή,θα τρέξεις να την προστατεύσεις.

Σε όποιο τοπικ και να μπω αυτό συναντώ :):):)

 

Με πληρωνουν καλα, that's why.:)

Περα απο την πλακα, τι να κανω ρε Λευτερη, να μην πω τη γνωμη μου? οι περισσοτεροο πραγματικα εχουν βαρεθει να απαντουν στα ιδια και στα ιδια. Ε, θα βαρεθω και εγω σε λιγακι.

 

Το 5c ειναι μια χαρα ποιοτικοτατο. Φανταζομαι δηλαδη, οτι θα ειναι στα επιπεδα των λουμια (800,920 κλπ). Το οποιο ειναι υπεραρκετο.

Τα galaxy απο την αλλη (αναποφευκτη η συγκριση, αφου μιλαμε για πλαστικα κινητα κλπ) εχουν το προβλημα του αδιαφορου σχεδιασμου και της φτηνης αισθησης στο χερι. Δεν ειναι το ιδιο το πλαστικο το προβλημα τους, οπως 1000αδες φορες εχουμε πει. Το προβλημς τους ειναι η φτηνη αισθηση που δινουν στον κατοχο τους. Το 920, παροτι πλαστικο , δεν δινει τετοια αισθηση και ποτε κανεις δεν παραπονεθηκε για τις πλαστικουρες της νοκια.

 

Δεν ξερω αν το εχει προσεξει κανεις, αλλα οι διαστασεις του 5c δεν ειναι ιδιες με τις διαστασεις του 5. Το c ειναι λιγο μεγαλυτερο, λιγο βαρυτερο...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

 

Για μένα είσαι ο ΖΟΡΟ της Apple.

Μη τυχόν και πούμε τπτ κακό γι αυτή,θα τρέξεις να την προστατεύσεις.

Σε όποιο τοπικ και να μπω αυτό συναντώ :):):)

Χα χα χα :D

 

Καθότι είναι δικηγόρος ο Γιάννης, η apple έχει δωρεάν νομική υποστήριξη στο μεγαλύτερο τεχνολογικό φόρουμ της Ελλάδας. :)

Με τόσες δωρεάν παροχές μας λέτε ότι η εταιρεία έχει έξοδα και γι αυτό είναι ακριβή. :p

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...