mavrios Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 branded iPhone δεν υπαρχει παντως! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 εγω το πηρα χτες.. αλλωστε autoupload photos σε dropbox κανω, μου αυτοαποκλειω να χρειαστω πανω απο 4gb, α εχω και spotify σε κανενα κινητο δεν βαζω μουσικη.. αναβαθμιση φοβαμαι να ψιλοκανω με καποιες τελευταιες ψιλοανεντιμες αναβαθμισεις.. αυταααα ,εγω θα λεγα αν ειναι προσεκτικη η δικια σου να το παρει, αν ειναι χυμα στη χρηση πας για μεγαλυτερα gb... α εχω και 1tb,ναι 1tb σε mail ru,που ειναι τζαμπε,βαλτο!!,καπου θα εχει και εφαρμογη για ios, οποτε εκει θα εχω ολα τα τεραστια αρχεια μου,ετσι κανω στα wp,android ως τωρα,οποτε ουτε γιαστειο δε σκεφτηκα να παρω το 16αρι.. να δουμε αν θα διαψευστω πως τα πας μέχρι στιγμής; τα καταφέρνεις με τα 8 gb ή τελικά είναι πολύ λίγα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 (edited) πως τα πας μέχρι στιγμής; τα καταφέρνεις με τα 8 gb ή τελικά είναι πολύ λίγα; μια χαρα ως τωρα,απλα εγω ενα παιχνιδι και αμα ,εχω παντα, κατεμέ οτι ειχα πει ισχυει,δλδ κάποιος που απλά θέλει 5-6-7 εφαρμογες το παιρνει. αφού όλα στο cloud τα έχουμε μωρέ.. αρκεί μια φορά το μήνα ο ιδιοκτήτης να κάνει πέταμα στις χιλιάδες φωτό και εφαρμογές του, αλλά αυτό έτσι κιαλλιώς το κάνεις για να μην κολλά..σαν cleaner.. τώρα ειλικρινά εγώ το έχω για β' κινητό,είναι για multimedia πολύυ μικρούλι για μένα. οπότε και χρησιμότατο για επικοινωνία λόγω διαστάσεων!!! αναι εγω σκουπιδια icloud,itunes κλπ δεν χρησιμοποιώ ,από άποψη,όλα τα εναλλακτικά προτιμώ,και οκ όλα απλά αγνοώ τα μηνύματα που στην επανεκκίνηση μου πετά... Edited July 6, 2015 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 παιδια, μετά από 1 βδομάδα σε αναβαθμιμένο 8.3 5c, επαθα το συνιθισμένο απότι διάβασα πρόβλημα του να κολλά το καμερα app, να μην δουλεύει φακός και όταν δουλεύει το καμερα app να δουλεύει μόνο η μπροστινή κάμερα. έκανα αναβάθμιση σε 8.4, επαναφορά με Itunes σε 8.4 ,δεν επιασε κατι. το θέμα είναι πως με 8.3 ήμουν οκ και ξαφνικά συνέβη αυτό.. πάω service??? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikostories Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Καλησπέρα σας.... συμβαίνει κατι που δεν μπορει κανεις να δωσει μια εξήγηση. Ειχα για πολλά χρόνια ένα iphone 4s το οποίο είχα αγοράσει καινούργιο. Αποφάσισα να το αλλαξω πλέον και αγόρασα ενα μεταχειρισμένο 5c από κατάστημα (με 4μηνες εγγύηση). Εβγαλα την καρτα sim από το παλιό, την εβαλα στο καινούργιο αφού του πέρασα ενα αντιγραφο στο i-tunes που είχα κάνει. Στο παλιό τηλέφωνο επανέφερα τις εργοστασιακες ρυθμίσεις ωστε να το δωσω στον μικρο μου γιο. Ειδα οτι ολοκληρώθηκε, δεν ειχε τιποτα παλαιο μεσα και το εφυσα πανω στο γραφειο. Περασαν 5 μερες και ολα ηταν μια χαρα ωστου χτυπωντας το νεο μου τηλέφωνο, πηγα να το απαντησω και ειδα να κουδουνιζουν και τα δυο ταυτοχρονα απο το ιδιο νουμερο. Να σημειωσω πως το παλιο τηλεφωνο δεν εχει καρτα sim μεσα. Κοιτώντας την λιστα τηλεφωνου ειδα οτι εχει καταγραψει οτι εισερχομενη και εξερχομενη κληση εχουν γινει τις τελευταιες 5 μερες από το νεο τηλέφωνο. Το καταστημα δεν γνωριζει πως γινετε αυτο, αλλοι μου μιλάνε για υποκλοπή, αλλοι για συγχρονισμο και γενικά εχω ακουσει οτι θελετε..... Όταν εβαλα την καρτα μου σε αλλο τηλέφωνο δεν γινοταν το ιδιο. Μονο απο τα δυο iphone. Υπάρχει κάτι το οποιο τα συγχρονίζει ? Το εχω και σε βιντεακι αυτο αλλα δεν μπορω να το ανεβάσω δυστυχως ..... Θα ηθελα πολυ να μου λυσετε αυτο το περιεργο φαινόμενο :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ανέβασέ το YouTube και δώσε το link. :) Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Προφανως το παλιο εχει κρατησει μεσα το icloud σου και με τη δυνατοτητα του continuity τα κανει να χτυπανε και τα δυο (εμενα ετσι χτυπανε 5 συσκευες μαζι σε καθε κληση!) Μπες στο findmyphone απο το icloud.com και αφαιρεσε τη παλια συσκευη απο τις συσκευες σου κ δες μεσα στη συσκευη αν εχει ακομη το apple iD σου ή οχι Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Καλησπέρα σας.... συμβαίνει κατι που δεν μπορει κανεις να δωσει μια εξήγηση. Ειχα για πολλά χρόνια ένα iphone 4s το οποίο είχα αγοράσει καινούργιο. Αποφάσισα να το αλλαξω πλέον και αγόρασα ενα μεταχειρισμένο 5c από κατάστημα (με 4μηνες εγγύηση). Εβγαλα την καρτα sim από το παλιό, την εβαλα στο καινούργιο αφού του πέρασα ενα αντιγραφο στο i-tunes που είχα κάνει. Στο παλιό τηλέφωνο επανέφερα τις εργοστασιακες ρυθμίσεις ωστε να το δωσω στον μικρο μου γιο. Ειδα οτι ολοκληρώθηκε, δεν ειχε τιποτα παλαιο μεσα και το εφυσα πανω στο γραφειο. Περασαν 5 μερες και ολα ηταν μια χαρα ωστου χτυπωντας το νεο μου τηλέφωνο, πηγα να το απαντησω και ειδα να κουδουνιζουν και τα δυο ταυτοχρονα απο το ιδιο νουμερο. Να σημειωσω πως το παλιο τηλεφωνο δεν εχει καρτα sim μεσα. Κοιτώντας την λιστα τηλεφωνου ειδα οτι εχει καταγραψει οτι εισερχομενη και εξερχομενη κληση εχουν γινει τις τελευταιες 5 μερες από το νεο τηλέφωνο. Το καταστημα δεν γνωριζει πως γινετε αυτο, αλλοι μου μιλάνε για υποκλοπή, αλλοι για συγχρονισμο και γενικά εχω ακουσει οτι θελετε..... Όταν εβαλα την καρτα μου σε αλλο τηλέφωνο δεν γινοταν το ιδιο. Μονο απο τα δυο iphone. Υπάρχει κάτι το οποιο τα συγχρονίζει ? Το εχω και σε βιντεακι αυτο αλλα δεν μπορω να το ανεβάσω δυστυχως ..... Θα ηθελα πολυ να μου λυσετε αυτο το περιεργο φαινόμενο :blink: Μάλλον δεν έκανες πλήρη επαναφορά έμεινε το iCloud σου και βαράει και στις δυο συσκευές. Στο 4s πήγαινε ρυθμίσεις /γενικά/επαναφορά/περιεχόμενο και ρυθμίσεις. Αφού τελειώσει η διαδικασία θα σου βγάλει τις οθόνες για το πρώτο set up γλώσσα wifi και λοιπά. Αν βάλεις το iCloud πάλι θα χτυπάει και στα δυο. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikostories Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Σας ευχαριστώ, όλα οκ..... δεν υπήρχαν φαντασματα τελικά ουτε με παρακολουθούσαν κακοποιά στοιχεία..... Να'στε καλα :):p:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Σας ευχαριστώ, όλα οκ..... δεν υπήρχαν φαντασματα τελικά ουτε με παρακολουθούσαν κακοποιά στοιχεία..... Να'στε καλα :):p:rolleyes: Δεν μάθαμε όμως τι έγινε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 εχω παρει ενα μεταχειρισμενο iphone 5c σε καλη κατασταση , ολα λειτουργουν αλλα εχω ενα προβλημα με την ωρα , απο ενα μικρο ψαξιμο που εκανα ειδα οτι υπαρχει γενικα θεμα με αυτο, γνωριζετε καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 εχω παρει ενα μεταχειρισμενο iphone 5c σε καλη κατασταση , ολα λειτουργουν αλλα εχω ενα προβλημα με την ωρα , απο ενα μικρο ψαξιμο που εκανα ειδα οτι υπαρχει γενικα θεμα με αυτο, γνωριζετε καποια λυση? Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός; Σε ίδια συσκευή που έχω στην οικογένεια δεν έχει παρατηρηθεί κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 ρυθμιζω την ωρα , οταν κλειδωσει η οθονη , η ωρα κολλαει στις 8 και καθε τοσο κανει ρεσετ και παλι στις 8 αν το ρυθμισω να μη κλειδωνει η οθονη δουλευει σωστα η ωρα εχω δοκιμαζει επαναφορα και επανεγκατασσταση μεσω itunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Το ιδιο που λεει ο athanaso77 παραπανω κ εγω δεν εχω παρατηρησει κατι σε μελος της οικογενειας μου που το εχει σε ιδιαιτερα ταλαιπωρημενη συσκευη κιολας Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Απο ενα γρήγορο ψάξιμο που έκανα, υπάρχει τέτοιο πρόβλημα με αυτη τηβ συσκευή. Στα γρήγορα που έψαξα δεν βρήκα λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Απο ενα γρήγορο ψάξιμο που έκανα, υπάρχει τέτοιο πρόβλημα με αυτη τηβ συσκευή. Στα γρήγορα που έψαξα δεν βρήκα λύση Αυτό το δοκίμασες; Ok, so this is a two fold problem. One just like brad805 pointed out you have to have Settings App > General > Date & Time > if Set Automatically is OFF > ON, if it was ON > OFF > Set Date & Time yourself (but when you bring up this screen to manually set time there is this little reminder about having location services set to ON for it to change time zones correctly). So, leave it Settings App > General > Date & Time > if Set Automatically is OFF > ON, now go back to Settings App>Privacy>Location Services>ON (if off). Once I did this (which mine was off) and I went back to Date & Time instead of it thinking I was in New York, it now showed a very complicated America/Indiana/Indiana... (I suspect this is due to the fact that Indiana has 3 time zones EST, EDT (for the counties that observe) and CDT). Now time is running automatic and smoothly. This was on an iPhone 5c 16 GB running 7.1.2 on Verizon. I hope this helps. On a side note, its sad that techs in the store cannot read the screen and Apples little notes on it to help you out. Σε κάποιους που είχαν το ίδιο πρόβλημα δούλεψε. Πηγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 τιποτα , ειναι προβλημα γενικα τουλαχιστον στο 5c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Γενικά δεν είναι, υπάρχουν κάποια σχετικά συμπτώματα στους κατόχους αλλά οι περισσότεροι το λύνουν με τη λύση ή παροιμίες λύσεις σαν αυτή που έδωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 βασικα τα εκανα κατα προσεγγιση , τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα και δεν επιασα αυτα που γραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Δεν φταίνε τόσο τα αγγλικά σου, και ο τύπος δεν μιλάει και τα καλύτερα αγγλικά αλλα αν το πάρεις σιγά σιγά το τι λέει θα βγάλεις άκρη μετά από μερικές αναγνώσεις. Αν βρω χρόνο θα σου το μεταφράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) αυτο με μπερδευει if Set Automatically is OFF > ON, if it was ON > OFF > Set Date & Time yourself (but when you bring up this screen to manually set time there is this little reminder about having location services set to ON for it to change time zones correctly). αν το κανω on δεν μπορω να ρυθμισω χειροκίνητα την ωρα Edit έβαλα στο αυτόματο την ωρα και δεν βρίσκει την ζωνη ώρας Edited April 29, 2016 by tempes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 αυτο με μπερδευει if Set Automatically is OFF > ON, if it was ON > OFF > Set Date & Time yourself (but when you bring up this screen to manually set time there is this little reminder about having location services set to ON for it to change time zones correctly). αν το κανω on δεν μπορω να ρυθμισω χειροκίνητα την ωρα Edit έβαλα στο αυτόματο την ωρα και δεν βρίσκει την ζωνη ώρας Θα πας ρυθμίσεις > απόρρητο > υπηρεσίες τοποθεσίας > υπηρεσίες συστήματος > ρύθμιση ζώνης ώρας και το βάζεις στο on. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanphone Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Καλησπέρα Σας! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, θέλω να αγοράσω ένα κινητό iphone 5c από το ηλεκτρονικό εμπόριο eBay έχω ψάξει γενικά όλο το θέμα και νομίζω είναι μια χαρά! Θα ήθελα να ρωτήσω ξέρετε από το παρακάτω λινκ που έχω που είναι το κινητό εάν υπάρχει καμία κλεψια? Κλειδωμένο τίποτα τέτοιο? Ευχαριστώ πολύ http://m.ebay.com/itm/351684619949 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Κλειδωμένο δεν είναι. Απλά ανακατασκευασμενο σε κάποια σημεία. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanphone Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Δηλαδή θα μου πρότεινες να το αγοράσω? Ή να πάρω κανένα Asus zenfone max! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts