Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ετσι ακριβως :)

Στο έχει κάνει με την 7.1 ?

Παιδιά, θέλω τη γνώμη σας για κάτι άλλο που παρατηρώ, μετά την αναβάθμιση σε 7.1:

Κάποιες φορές, πάρα πάρα πάρα πολύ σπάνια το power button (ίσως και το home button , αλλά δεν το θυμάμαι σίγουρα) ενώ το πατάω, δεν ανάβει τη συσκευή. Στα καπάκια το πατάω και ανάβει.

Είναι πάρα πολύ σπάνιο, ίσως 1 φορά στις 10 μέρες. Και δεν είναι το κλασικό ότι χάνει το κλίκ και έχει πρόβλημα το κουμπί, γιατί καταρχήν δεν το κάνει ποτέ στο σβήσιμο της οθόνης, μόνο στο άνοιγμα, δεύτερον είναι σούπερ σπάνιο και τρίτον μια φορά που πάτησα το power button και δεν άναψε η οθόνη, στα καπάκια πάτησα το home botton και τι έκανε?? τράβηξε screen shot!! Άρα, είχε πάρει το πρώτο κλίκ, αλλά δεν άναψε η οθόνη.

Έχει τύχει σε κανέναν άλλο, να μην ανάψει η οθόνη ?? επαναλαμβάνω, είναι πάρα πάρα πολύ σπάνιο...και δεν το έκανε πριν την 7.1.

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κατι αλλο που θελω να ρωτησω...ειμαι αναμεσα σε iphone 5s κ Htc One....????? καμια βοήθεια ???

Υπάρχει η κατάλληλη θεματική ενότητα για να απευθυνθείτε για Επιλογή συσκευής

Γιαννη αν ειναι οσο σπανιο λες μην δινεις καν σημασια.Σιγα το πραγμα.Δεν μου χει τυχει παντως.

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

Γιαννη αν ειναι οσο σπανιο λες μην δινεις καν σημασια.Σιγα το πραγμα.Δεν μου χει τυχει παντως.

Μπορει να κάνω ρεσταρτ και να μην το κάνει καθόλου.

Μπορεί να κάνω ρεσταρτ και να το κάνει πού και πού, 1 φορά στις 2-3 μέρες.

Είναι θέμα πώς να εκκινήσει μετά το ρεστάρτ, για αυτό το αποδίδω σε sw 100%.

Γνωρίζετε καμία καλή εφαρμογή για αντικατάσταση της κάμερας;χρησιμοποιώ το camera+ ! Κάμια άλλη υπάρχει;

Μπορει να κάνω ρεσταρτ και να μην το κάνει καθόλου.

Μπορεί να κάνω ρεσταρτ και να το κάνει πού και πού, 1 φορά στις 2-3 μέρες.

Είναι θέμα πώς να εκκινήσει μετά το ρεστάρτ, για αυτό το αποδίδω σε sw 100%.

Στο κανει πολυ καιρο? Κανεις restart τοσο συχνα την συσκευη σου?

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Στο κανει πολυ καιρο? Κανεις restart τοσο συχνα την συσκευη σου?

Κάνω 1-2 φορές τη βδομάδα. (επειδή μπορεί να χρησιμοποιήσω για 1-2 μέρες άλλη συσκευή).

Πριν την 7.1 δεν το είχε κάνει.

Τώρα, η συσκευή είναι ανοιχτή από την Παρασκευή και δεν το έχει κάνει, ενώ το κουμπί έχει πατηθεί πάνω από 500 φορές....

καλησπερα μολις παρελαβα το 5s,ολα μια χαρα,απλα μια ερωτηση..το power button ψιλοπαιζει λιγο,σαν να τρεμει,διαβασα οτι σε ολα το ιδιο ειναι,ισχυει?

καλησπερα μολις παρελαβα το 5s,ολα μια χαρα,απλα μια ερωτηση..το power button ψιλοπαιζει λιγο,σαν να τρεμει,διαβασα οτι σε ολα το ιδιο ειναι,ισχυει?

Κοίτα, υπάρχει ενα περιθώριο αλλά δεν παίζει. Στο δικο μου για να ακουστεί κάτι πρεπει να το χτυπήσω με το δάχτυλο πισω κοντα στην κάμερα και να το εχω διπλα στο αυτί μου με απόλυτη ησυχία.

Αν κουνήσω απλά την συσκευή δεν ακούγεται τίποτα.

Εντελώς φυσιολογική κατάσταση.

Πρέπει να υπάρχει μια μικρή ανοχή σ ενα button που το πατάμε δεκάδες φορές καθε μέρα. Αν ηταν απόλυτα εφαρμοστό, οοως τα volume buttons που τα χρησιμοποιούμε ελάχιστα, θα τριβονταν το μέταλο και θα υπήρχε φθορά.

Πρόβλημα υπάρχει αν κουνάς την συσκευή και χορεύει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κοίτα, υπάρχει ενα περιθώριο αλλά δεν παίζει. Στο δικο μου για να ακουστεί κάτι πρεπει να το χτυπήσω με το δάχτυλο πισω κοντα στην κάμερα και να το εχω διπλα στο αυτί μου με απόλυτη ησυχία.

Αν κουνήσω απλά την συσκευή δεν ακούγεται τίποτα.

Εντελώς φυσιολογική κατάσταση.

Πρέπει να υπάρχει μια μικρή ανοχή σ ενα button που το πατάμε δεκάδες φορές καθε μέρα. Αν ηταν απόλυτα εφαρμοστό, οοως τα volume buttons που τα χρησιμοποιούμε ελάχιστα, θα τριβονταν το μέταλο και θα υπήρχε φθορά.

Πρόβλημα υπάρχει αν κουνάς την συσκευή και χορεύει.

εαν βαλω το δαχτυλο επανω ψιλοπαιζει αριστερα δεξια,απο οτι διαβασα σε ολα ψιλοπαιζει,εχει κανονικα την αισθηση κλικ κ ειναι λειτουργικο.

εαν βαλω το δαχτυλο επανω ψιλοπαιζει αριστερα δεξια,απο οτι διαβασα σε ολα ψιλοπαιζει,εχει κανονικα την αισθηση κλικ κ ειναι λειτουργικο.

*Αν δε σε ενοχλει μην το ψηριζεις και πολυ. Σιγα το πραγμα αν ειναι ελαχιστο.Απολαυσε τη συσκευη σου χωρις να το ψαχνεις ετσι εκτος αν εχεις οντως κατασκευαστικο προβλημα

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Είναι νορμάλ, μην σε ανησυχεί.

Έτσι είναι στα περισσότερα, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου.

Κάποιες φορές, πάρα πάρα πάρα πολύ σπάνια το power button (ίσως και το home button , αλλά δεν το θυμάμαι σίγουρα) ενώ το πατάω, δεν ανάβει τη συσκευή. Στα καπάκια το πατάω και ανάβει.

Είναι πάρα πολύ σπάνιο, ίσως 1 φορά στις 10 μέρες. Και δεν είναι το κλασικό ότι χάνει το κλίκ και έχει πρόβλημα το κουμπί, γιατί καταρχήν δεν το κάνει ποτέ στο σβήσιμο της οθόνης, μόνο στο άνοιγμα, δεύτερον είναι σούπερ σπάνιο και τρίτον μια φορά που πάτησα το power button και δεν άναψε η οθόνη, στα καπάκια πάτησα το home botton και τι έκανε?? τράβηξε screen shot!! Άρα, είχε πάρει το πρώτο κλίκ, αλλά δεν άναψε η οθόνη.

Έχει τύχει σε κανέναν άλλο, να μην ανάψει η οθόνη ?? επαναλαμβάνω, είναι πάρα πάρα πολύ σπάνιο...και δεν το έκανε πριν την 7.1.

Το έχω παρατηρήσει και εγώ στο iPhone 4, μετά από αναβάθμιση σε iOS 7. Δηλαδή, πατάω το home button σε κατάσταση αδρανοποίησης για να δω τη lock screen και δεν ανταποκρίνεται με τη πρώτη. Σίγουρα ευθύνεται το λειτουργικό.

Στο iPhone 5, δεν έχω την 7 ακόμη. Προτιμώ να μείνω με το iOS 6.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το έχω παρατηρήσει και εγώ στο iPhone 4, μετά από αναβάθμιση σε iOS 7. Δηλαδή, πατάω το home button σε κατάσταση αδρανοποίησης για να δω τη lock screen και δεν ανταποκρίνεται με τη πρώτη. Σίγουρα ευθύνεται το λειτουργικό.

Στο iPhone 5, δεν έχω την 7 ακόμη. Προτιμώ να μείνω με το iOS 6.

Είναι γνωστό ζήτημα που ξεκίνησε με το iOS 7.0. Είναι βαρύ αρκετά τελικά και κάποιες φορές αργεί να ανταποκριθεί όπως το λες. Παίζει ρόλο και η συσκευή όμως, στα 5άρια ή στο 5S δεν θα το δεις (ή θα το δεις μια στις 100).

Μια φορα μου το εκανε και στο ipad mini τωρα που το θυμηθηκα.

Παντως, δεν εχω βρει αναφορες γενικοτερα, εκτος κι αν κατι μου διαφευγει...

Πηρε η φιλη ενα iphone 5s και πηγε να ενεργοποιησει το 4g αλλα ακομα και τωρα μετα απο δυο ωρες μονο 3g γραφει στη μπαρα.

Αν εχει cosmote θα πρεπει να ενεργοποιησει το 4g στον αριθμο της. Δηλαδη να παρει τηλ στην Εξ. Πελατων ή να στειλει 4g στο 1256 αν δεν κανω λαθος. Ας επιβεβαιωσει καποιος.

Είναι γνωστό ζήτημα που ξεκίνησε με το iOS 7.0. Είναι βαρύ αρκετά τελικά και κάποιες φορές αργεί να ανταποκριθεί όπως το λες. Παίζει ρόλο και η συσκευή όμως, στα 5άρια ή στο 5S δεν θα το δεις (ή θα το δεις μια στις 100).

....θα το δεις :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

....θα το δεις :wacko:

Αρα το εχεις δει και εσυ;

Μιλατε ωρε!!

Εγω το εχω δει παντως :)

Με ανακουφιζεις :)

Αν εχει cosmote θα πρεπει να ενεργοποιησει το 4g στον αριθμο της. Δηλαδη να παρει τηλ στην Εξ. Πελατων ή να στειλει 4g στο 1256 αν δεν κανω λαθος. Ας επιβεβαιωσει καποιος.

Πηγε στο γερμανο και εκανε αιτηση για 4g αλλα στη μπαρα εξακολουθει και γραφει μονο μεχρι 3g

Πηγε στο γερμανο και εκανε αιτηση για 4g αλλα στη μπαρα εξακολουθει και γραφει μονο 3g

Από τη συσκευή έχετε ενεργοποιημένη την εναλλαγή 4G; Ρυθμίσεις - Δεδομένα - 4G - on; Επίσης είστε σε περιβάλλον με 4G ταχύτητες;

Κάνε και μία επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, Ρυθμίσεις - Γενικά - Επαναφορά - Ρυθμίσεις Δικτύου! Κλείστε και ανοίξτε τη συσκευή.

Edited by DINFUN

εγω που πηρα στην κοσμοτε για να ενεργοποιησω το 4g μου ειπαν οτι μονο αν αλλαξω το πακετο μου στα 35 ευρω το μηνα και ανω θα μπορω να εχω 4g..

WTF? Εσεις δλδ που εχετε 4g εχετε ολοι απο 35 ευρω παγιο και πανω?

Επισης κατι αλλο κατεβασα το dropbox εχω 50 gb χωρο διαθεσιμο οπως και ελευθερο ,δεν εχω περασει κατι ακομα.(εκτος απο μια εικονα)

παραδειγμα οτι εχω χωρο στο κινητο μου 10gb ελευθερα και ξαφνικα περασω 10,5 gb στο dropbox μου μεσω pc πχ,θα μπορω να δω και τα 10,5 gb μεσω κινητου ? με συνδεση στο ιντερνετ η και χωρις? Εχει καποια σχεση ο χωρος που εχεις στο κινητο η οχι δλδ.Πχ περασα μια εικονα για δοκιμη και ενω δεν εχω ανοιχτο 3g ουτε wifi εννοειται μπορω να την δω την photo μεσω dropbox..Πως γινεται αυτο.? ισως επειδη εχω χωρο στο κινητο μου? Και αν δεν ειχα τι ακριβως θα εβλεπα?

Edited by m4rvel

Εγώ ενεργοποίησα το 4g πριν από ένα χρόνο περίπου που πήρα το iphone 5.

Τότε το έκαναν χώρις κάποια προυπόθεση.

Τώρα πρέπει να έισαι σε πρόγραμμα 4g.

Είτε cosmote 35 και άνω ή πρόγραμμα πρόσθετων mb δηλαδή 750mb(τιμή 10 ευρώ) και άνω.

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned