Tasos19s Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Θα παω στο ired μεσα σε αυτες τις μερες να την αλλαξω. Ελπιζω να φτιαξει η κατασταση και να μην παει τσαμπα η επισκευη. Αν και λογικα αυτο θα ειναι, αφου εχει πεσει τοσο πολυ η χωρητικοτητα. Σίγουρα είναι αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ένας κωδικός επάνω στην μπαταρία αναγράφεται. Περισσότερα δεν γνωρίζω αα, εχω αλλάξει 2 μπαταρίες σε 4s χωρίς να έχω προσέξει αυτο που λες και δεν έχω κανένα πρόβλημα.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 αα, εχω αλλάξει 2 μπαταρίες σε 4s χωρίς να έχω προσέξει αυτο που λες και δεν έχω κανένα πρόβλημα.. Εγώ έχω τύχει σε πρόβλημα όποτε το έψαξα λίγο και για πιο σίγουρα βρήκα ότι πρέπει να βάλεις μπαταρία με ίδιο αριθμό Παραπάνω δεν γνωρίζω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Σίγουρα είναι αυτό Μην εισαι τόσο σίγουρος, τα 5και 5s βγάζουν προβλήματα με τον controller, αυτό το καταλαβαίνεις αν η μπαταρία πέφτει μέσα σε μερικές ώρες και η συσκευή ανεβάζει θερμοκρασία. Η επισκευή κοστίζει κοντά στα 100 και δεν είναι σίγουρο το αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Μην εισαι τόσο σίγουρος, τα 5και 5s βγάζουν προβλήματα με τον controller, αυτό το καταλαβαίνεις αν η μπαταρία πέφτει μέσα σε μερικές ώρες και η συσκευή ανεβάζει θερμοκρασία. Η επισκευή κοστίζει κοντά στα 100 και δεν είναι σίγουρο το αποτέλεσμα. Έχω τύχει κι εγώ σε προβληματική συσκευή. Εννοείται ότι μπορεί να είναι πολλά πράγματα αλλα ξεκινάς με την μπαταρία που είναι και φθηνή. Μπορεί και μητρική όμως όπως λες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Έχω τύχει κι εγώ σε προβληματική συσκευή. Εννοείται ότι μπορεί να είναι πολλά πράγματα αλλα ξεκινάς με την μπαταρία που είναι και φθηνή. Μπορεί και μητρική όμως όπως λες Το λέω από προσωπική εμπειρία, σωστά μια αλλαγή μπαταρίας είναι η καλή και εύκολη λύση. Μετα βλέπεις. Αν συνεχίσει το πρόβλημα πάει για ανταλλακτικά. Τωρα που έπεσε αρκετά η τιμή του δεν αξίζει επισκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Πας για αλλαγή κατευθείαν.. :X ------------------------------------------------ Battery CycleCount: 563 DesignCapacity: 1550 FullChargeCapacity: 1500 Status: Success BatteryCurrentCapacity: 33 BatteryIsCharging: true ExternalChargeCapable: false ExternalConnected: true FullyCharged: false GasGaugeCapability: true HasBattery: true εμένα πώς με βλέπετε ;; Δεν ξέρω τι σημαινουν αυτά τα νούμερα, αλλά από πού κατάλαβες ότι χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας ο lifeowner771? Από τον αριθμό (827) του CycleCount? Τι σημαίνει αυτό? Πόσες φορές έχει φορτιστεί η συγκεκριμένη μπαταρία? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Είναι οι κύκλοι φόρτισης που έκανε το συγκεκριμένο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomour Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Καλησπέρα θελω να αλλάξω μπαταρία στο κινητό αλλα βλέπω στο skroutz έχει παρά πολλές με διαφορετικούς κωδικούς?πρεπει να ανοίξω το κινητό μου να δω ποια φοράει η κάποια συγκεκριμένη ειναι καλύτερη από τις άλλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Καλησπέρα θελω να αλλάξω μπαταρία στο κινητό αλλα βλέπω στο skroutz έχει παρά πολλές με διαφορετικούς κωδικούς?πρεπει να ανοίξω το κινητό μου να δω ποια φοράει η κάποια συγκεκριμένη ειναι καλύτερη από τις άλλες? Οι αποψεις διαφερουν Εγω θα ελεγα ναι να το ανοιξεις και να βρεις μια μπαταρια με ιδιο apn για πιο σιγουρα. Αν δεν εχεις γνωσεις μην το ανοιξεις θα κανεις καμια ζημια. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Καλησπέρα θελω να αλλάξω μπαταρία στο κινητό αλλα βλέπω στο skroutz έχει παρά πολλές με διαφορετικούς κωδικούς?πρεπει να ανοίξω το κινητό μου να δω ποια φοράει η κάποια συγκεκριμένη ειναι καλύτερη από τις άλλες? εγω φιλε εφοσον βρισκεσαι σε μαγαλη πολη και εχεις την δυνατοτηα να βρεθεις σε καταστημα (ired) δεν κανω καμια διαφιμηση.υπαρχουν και αλλα αξιολογα.πηγαινε αλλαξε την εκει με κοστος 30-40 ευρο νομιζω..και σου δεινει την δυνατοτητα 6 μηνης εγγυησης οτι θα δουλευει καλα.τωρα για κανα 20ευρο παρπανω θα το κανα σε επισημο service apple ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomour Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 εγω φιλε εφοσον βρισκεσαι σε μαγαλη πολη και εχεις την δυνατοτηα να βρεθεις σε καταστημα (ired) δεν κανω καμια διαφιμηση.υπαρχουν και αλλα αξιολογα.πηγαινε αλλαξε την εκει με κοστος 30-40 ευρο νομιζω..και σου δεινει την δυνατοτητα 6 μηνης εγγυησης οτι θα δουλευει καλα.τωρα για κανα 20ευρο παρπανω θα το κανα σε επισημο service apple ;) Θα το ανοίξει ένας φίλος που ξέρει όχι εγω.απλα σκέφτομαι ότι με 15€ θα την αλλάξω ενώ σε κάποιο μαγαζί θα μου πάρει 40€.λιγο που είδα στο Ίντερνετ δεν ειναι πολύ δύσκολο πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Θα το ανοίξει ένας φίλος που ξέρει όχι εγω.απλα σκέφτομαι ότι με 15€ θα την αλλάξω ενώ σε κάποιο μαγαζί θα μου πάρει 40€.λιγο που είδα στο Ίντερνετ δεν ειναι πολύ δύσκολο πάντως. Δεν είναι δύσκολο. Αν κάποιος ξέρει θα γλυτώσεις πολύ απλά 25€. Λίγο ζέσταμα θέλει απλά η μπαταρία γιατι από κάτω έχει πολύ κόλλα και δεν ξεκολλάει έτσι απλά. Πρόσεχε οι 4 βίδες που θα βγουν από τους connectors της οθόνης να μπουν ΑΚΡΙΒΩΣ στην θέση τους Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomour Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Δεν είναι δύσκολο. Αν κάποιος ξέρει θα γλυτώσεις πολύ απλά 25€. Λίγο ζέσταμα θέλει απλά η μπαταρία γιατι από κάτω έχει πολύ κόλλα και δεν ξεκολλάει έτσι απλά. Πρόσεχε οι 4 βίδες που θα βγουν από τους connectors της οθόνης να μπουν ΑΚΡΙΒΩΣ στην θέση τους Ευχαριστώ πολύ για τα tips Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noumeraki Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Σκοπευω να παραγγειλω ενα I phone 5s ηλεκτρονικα. Τι σημαινει το 3 pin eu?? Τι να προσεξω? Θα ειναι σιγουρΑ γνησιο? Επισης υπαρχει περιπτωση να ειναι χρησιμοποιημενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Σκοπευω να παραγγειλω ενα I phone 5s ηλεκτρονικα. Τι σημαινει το 3 pin eu?? Τι να προσεξω? Θα ειναι σιγουρΑ γνησιο? Επισης υπαρχει περιπτωση να ειναι χρησιμοποιημενα? Ηλεκτρονικά από που; 3pin είναι ο φορτιστής για Αγγλία νομίζω. Ο δικός μας είμαι 2pin. Δεν υπάρχει πρόβλημα αγοράζεις από ενα μαγαζί με ηλεκτρολογικά ήδη έναν με κόστος 1-2€. Μπορεί να σου στείλει και το κατάστημα μαζί με την συσκευή ανταπτοτα Γιατι να είναι χρησιμοποιημένο; Βέβαια αν το πάρεις από όπου να ναι μπορεί να μην έρθει και ποτέ. Εξαρτάται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noumeraki Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Απο Skrootz. Πχ απο τo kaizershop.gr. οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Απο Skrootz. Πχ απο τo kaizershop.gr. οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη Το kaisershop είναι γνωστό κατάστημα, αν το πάρεις για καινούργιο... καινούργιο θα είναι. Τώρα η προέλευση μικρή σημασία έχει μιας και καλύπτεσαι από τον ένα χρόνο εγγύησης που παρέχει η Apple παγκοσμίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noumeraki Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Εαν "μετραει" ηδη ωρες χρησης το αναφερει στο σαιτ, σωστα? Τιμη στα 340 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Εαν "μετραει" ηδη ωρες χρησης το αναφερει στο σαιτ, σωστα? Τιμη στα 340 ευρω. Μην ψάχνεις άδικα. Μπες παρτο. Καινούργιο θα είναι σίγουρα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noumeraki Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Μην ψάχνεις άδικα. Μπες παρτο. Καινούργιο θα είναι σίγουρα To εκανα ηδη. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Πολύ καλή αγορά, δεν θα το μετανιώσεις....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Παιδιά καλησπερα αυριο πάω να παραλάβω το καινουργιο μου κινητό iPhone 5s θέλω να σας ρωτήσω τι γίνεται με τις ενημερώσεις.εχω το iPad Air Kai to air 2 Kai πάντα κάνω Τίς αναβαθμίσεις .εδω που διάβασα λιγο πολλοί ειναι αρνητικοί με αυτο οπως και για τις αναβαθμίσεις των Windows πχ. Τωρα που θα το πάρω να περάσω την τελευταία ενημέρωση η οχι ?παιζει θέμα μπαταρίας με αυτο? Επισεις πρεπει να κάνω κάτι ώστε να κρατάει η μπαταρία παραπάνω . Να εγκαταστήσει καμία εφαρμογή πχ? Ευχαριστω πολυ παιδιά Τελικά ειναι καλή αγορα η οχι το 5s? Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Παιδιά καλησπερα αυριο πάω να παραλάβω το καινουργιο μου κινητό iPhone 5s θέλω να σας ρωτήσω τι γίνεται με τις ενημερώσεις.εχω το iPad Air Kai to air 2 Kai πάντα κάνω Τίς αναβαθμίσεις .εδω που διάβασα λιγο πολλοί ειναι αρνητικοί με αυτο οπως και για τις αναβαθμίσεις των Windows πχ. Τωρα που θα το πάρω να περάσω την τελευταία ενημέρωση η οχι ?παιζει θέμα μπαταρίας με αυτο? Επισεις πρεπει να κάνω κάτι ώστε να κρατάει η μπαταρία παραπάνω . Να εγκαταστήσει καμία εφαρμογή πχ? Ευχαριστω πολυ παιδιά Τελικά ειναι καλή αγορα η οχι το 5s? Αφησε το κατα την γνωμη μου με την εκδοση που θα ερθει για αρχη. Μαλλον 9.2 θα εχει μεσα. Να κανεις κατι οταν λες? Υπαρχουν μερικα που πρεπει να κλεισεις αν δεν τα χρησιμοποιεις πχ. ανανεωση στο υποβαθρο, γνωστοποιησεις καποιων εφαρμογων που δεν χρειαζεσαι, τοποθεσια σε πολλες εφαρμογες και υπηρεσιες συστηματος. Γενικα υπαρχουν πραγματα που θα σε βοηθησουμε να κανεις αυριο με το καλο σιγα σιγα να παρεις την συσκευη και βλεπουμε. Οποιαδηποτε εφαρμογη τυπου battery saver ουτε κατα διανοια μην σκεφτεις να κατεβασεις δεν προκειται να σου κανει τιποτα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Ok να σαι καλα αυτα τα εχω ουτος η άλλος απενεργοποιημένα στα iPad μου. Να σαι καλα Τάσο Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts