ddr2 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 ουτε γενεθλια εμφανιζει σε μενα... μονο αν εχω αποθηκευμενη την επαφη στα contacts moy. Έτσι είναι σε όλους. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 ωραια βλεπετε το bug αυτο,3 σελιδες με τα γεγονοτα και τα γενεθλια,γιορτες.... Εστειλε κανεις σας ενα mail στην apple? Ειναι η μονη εταιρια που διαβαζει αμεσως και εκτιμαει τον χρονο σας. Θυμαμαι παλια ειχα κανει κατι παρομοιο στο Leopard με κατι που ειχα δει και το εφτιαξαν μετα απο 3 μηνες. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 ωραια βλεπετε το bug αυτο,3 σελιδες με τα γεγονοτα και τα γενεθλια,γιορτες.... Εστειλε κανεις σας ενα mail στην apple? Ειναι η μονη εταιρια που διαβαζει αμεσως και εκτιμαει τον χρονο σας. Θυμαμαι παλια ειχα κανει κατι παρομοιο στο Leopard με κατι που ειχα δει και το εφτιαξαν μετα απο 3 μηνες. Το σήμερα είναι έλειπες. Αντιθέτως μπορείς να δεις τα παντα στο "Ολα". Οπότε δεν με απασχολεί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Βγαζω μεσα στο σπιτι φωτογραφιες παρολου που εχει χαμηλο φωτισμο,το κινητο (iPhone 5s) βγαζει φωτογραφιες χωρις flash και το εχω και στο αυτοματο,και οι φωτογραφιες βγαινουν χαλια ! Δεν εχει επιλογη για στανταρ flash ? Ξερετε καποιο άλλο πρόγραμμα φωτογραφιας που να επιλεγεις εσυ της διαφορες επιλογες που θες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Βγαζω μεσα στο σπιτι φωτογραφιες παρολου που εχει χαμηλο φωτισμο,το κινητο (iPhone 5s) βγαζει φωτογραφιες χωρις flash και το εχω και στο αυτοματο,και οι φωτογραφιες βγαινουν χαλια ! Δεν εχει επιλογη για στανταρ flash ? Ξερετε καποιο άλλο πρόγραμμα φωτογραφιας που να επιλεγεις εσυ της διαφορες επιλογες που θες ? Φίλε μου αν πατησεις στο φλας σου βγάζει 3 επιλογές επιλέγεις το ναι κ έχεις συνέχεια φλας.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Φίλε μου αν πατησεις στο φλας σου βγάζει 3 επιλογές επιλέγεις το ναι κ έχεις συνέχεια φλας....εχεις απολυτο δικιο ! νεος βλέπεις ! εγω μπερδευόμουνα με το HDR και δεν αλαζη η επιλογή. Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Το σήμερα είναι έλειπες. Αντιθέτως μπορείς να δεις τα παντα στο "Ολα". Οπότε δεν με απασχολεί. μπορεις να δεις στο ολα ποιος εχει γενεθλια απο τους φιλους σου στο fb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) μπορεις να δεις στο ολα ποιος εχει γενεθλια απο τους φιλους σου στο fb? Ναι. Αν έχεις ρυθμίσει το Facebook να σου στέλνει ειδοποιήσεις για τα γενέθλια των φίλων σου θα σου εμφανιστεί η ειδοποίηση αφού το Όλα ειναι ο κατ' εξοχή χώρος των notifications. @@ Να πω εδώ ότι παρόλο την γκρίνια μου για το γνωστό θέμα 3G=κακή αυτονομία και ανέβασμα θερμοκρασίας, μ έχει κερδίσει το 5s. Edited June 17, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Nαι απλα εγω πχ δεν θελω να με ειδοποιει ,θελω να το κοιταω μονος μου και να βλεπω αν σημερα πχ εχει γενεθλια καποιος..Οχι να με ειδοποιει καθε φορα. Ουσιαστικα δενε χει καν νοημα να εισαι με 3g ,το κινητο καιει ολοκληρο και η μπαταρια ειναι σαν να μην εχεις..Ποιο το νοημα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ λοιπον εκτος wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Nαι απλα εγω πχ δεν θελω να με ειδοποιει ,θελω να το κοιταω μονος μου και να βλεπω αν σημερα πχ εχει γενεθλια καποιος..Οχι να με ειδοποιει καθε φορα. Ουσιαστικα δενε χει καν νοημα να εισαι με 3g ,το κινητο καιει ολοκληρο και η μπαταρια ειναι σαν να μην εχεις..Ποιο το νοημα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ λοιπον εκτος wifi? Χωρις 3g δεν νοείται smartphone. Όλες οι συσκευές ζεσταίνονται μέχρι ενός σημείου τωρα το καλοκαίρι οταν δουλεύεις με 3g. Με την 7.1.1 δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα ως προς την θερμοκρασία με το 3g. Αν έχεις back cover δεν προβληματιζεσαι. Εχω μια δερμάτινη που αφαιρείται εύκολα όταν θέλω να το έχω γυμνό. Η θερμοκρασια εξαρτάται και απο την εφαρμογή. Κάποιες εχουν πρόβλημα. Αυτό είναι εξακριβωμενο. Χθες βράδυ θέλησα να ακούσω μουσική απο το AccuRadio. Ημουν με wifi. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο τραγούδι, άρχισε να ζεσταίνεται. Σε 3 λεπτά έκαιγε και η μπαταρία έπεφτε σφαίρα. Το άφησα λιγο να κρυώσει και κατευθείαν έβαλα το Tunein Radio. Καμιά σχέση. Δεν ζεσταθηκε καθόλου και η κατανάλωση ηταν φυσιολογική. Είναι προφανές οτι κατι δεν πάει καλά με την εφαρμογή. Μου έχει παρουσιαστεί το ίδιο και με άλλες. Μάλλον δεν μπορούν να συνεργαστούν με το 64αρη επεξεργαστή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ναι σιγουρα εχει να κανει με την εφαρμογη αλλα στις περισσοτερες ζεσταινεται και ειναι πολυ σπαστικο και εκτος αυτου η μπαταρια πεφτει σαν διαολος.. Παιζει με το ιος8 να αλλαξει κατι η με updates των εφαρμογων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Εγώ πλέον παίζω μόνο 4G,στις διακοπές γυρνάω σε 3G...απορώ πού βρίσκετε wifi εκτός σπιτιού...το 80% είναι τα ζώα μου αργά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Εγώ πλέον παίζω μόνο 4G,στις διακοπές γυρνάω σε 3G...απορώ πού βρίσκετε wifi εκτός σπιτιού...το 80% είναι τα ζώα μου αργά... Κι εγώ data plan δουλεύω κατα 80% γιατί στο σπίτι το χρησιμοποιώ μόνο σαν τηλέφωνο. Θύμα στο i4 όταν ήταν καινούργιο το 2010, είχα κατανάλωση στο browsing με wifi 20% Υπάρχει βελτίωση λοιπόν έστω και μικρή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 αν δειτε την συμπεριφορα του κινητου σε LTE σωστο με πληρη καλυψη και χωρις πηγαινε/ελα 2g<>3g<>4g,θα καταλαβετε ποσο καλη δουλεια εχει γινει απο την apple. σαφως ανωτερη συσκευη απο το 5 σε αυτον τον τομεα.Πλεον αν καποιος εχει σταθερο σημα LTE ειναι αστειο να χρησιμοποιει wifi μια και κερδιζει αποκλειστικα στην καταναλωση αλλα σε ταχυτητα ειμαστε σε αλλα επιπεδα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 αν δειτε την συμπεριφορα του κινητου σε LTE σωστο με πληρη καλυψη και χωρις πηγαινε/ελα 2g<>3g<>4g,θα καταλαβετε ποσο καλη δουλεια εχει γινει απο την apple. σαφως ανωτερη συσκευη απο το 5 σε αυτον τον τομεα.Πλεον αν καποιος εχει σταθερο σημα LTE ειναι αστειο να χρησιμοποιει wifi μια και κερδιζει αποκλειστικα στην καταναλωση αλλα σε ταχυτητα ειμαστε σε αλλα επιπεδα. Χρειάζεσαι όμως και mophie battery case αν το χρησιμοποιεις συνεχώς με LTE :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Χρειάζεσαι όμως και mophie battery case αν το χρησιμοποιεις συνεχώς με LTE :) οχι βεβαια,αν οπως εγραψα δεν κανει εναλλαγη σε 2g/3g/ LTE. ;) αν το σημα δεν ειναι σταθερο τοτε δεν χρειαζεσαι morphie αλλα αυτο εδω.. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 αν δειτε την συμπεριφορα του κινητου σε LTE σωστο με πληρη καλυψη και χωρις πηγαινε/ελα 2g<>3g<>4g,θα καταλαβετε ποσο καλη δουλεια εχει γινει απο την apple. σαφως ανωτερη συσκευη απο το 5 σε αυτον τον τομεα.Πλεον αν καποιος εχει σταθερο σημα LTE ειναι αστειο να χρησιμοποιει wifi μια και κερδιζει αποκλειστικα στην καταναλωση αλλα σε ταχυτητα ειμαστε σε αλλα επιπεδα. το αστειο θα ειναι οταν του ερθει ο λογαριασμος αν σερφαρει μονο με LTE εκει να δεις γέλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 το αστειο θα ειναι οταν του ερθει ο λογαριασμος αν σερφαρει μονο με LTE εκει να δεις γέλιο αλλο αυτο! εκει παω πασο αλλα δεν νομιζω οσοι εχουν 5s να μην εχουν και ενα tablet ή Mac/PC. ακομα και αν εισαι σε διακοπες και εισαι πανω του,δεν μπορεις να πας πανω απο 3gb τον μηνα,εκτος αν βλεπεις online ταινιες. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 οχι βεβαια,αν οπως εγραψα δεν κανει εναλλαγη σε 2g/3g/ LTE. ;) αν το σημα δεν ειναι σταθερο τοτε δεν χρειαζεσαι morphie αλλα αυτο εδω.. Δημήτρη εδώ δεν έχουμε LTE αλλά το 3g είναι πολύ καλό γιατί υπάρχουν παντού κεραίες. Στο σπίτι έχω συνεχώς 3-5 γραμμές. Στον δρόμο σταθερά 5. Για εναλλαγές ούτε λόγος. Η κατανάλωση ακόμα κι έτσι ειναι μεγάλη. Το i5s όπως είναι σήμερα χρειάζεται προσεκτική επιλογή εφαρμογών και λογική χρήση όταν είσαι με 3g 4g για να βγάλεις την μερα χωρίς φόρτιση. Μιλαω γι αυτούς που ειναι συνεχώς έξω οχι για μένα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 παιδες καλησπέρα. παρελαβα σμρ αλλά βλέπω πίσω ο αριθμος του μοντελου ειναι Α1530;δεν επρεπε να ειναι 1457;;;; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Εξαρτάται από πού το αγόρασες. Αν το αγόρασες από επίσημο κανάλι διανομής, όπως πάροχο ή μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών ναι, θα έπρεπε να είναι το ευρωπαϊκό μοντέλο A1457. Το A1530 είναι το Asia & Pacific, China TD-LTE μοντέλο. Από πλευράς δικτύου 2G/3G/3.5G, δεν θα έχεις πρόβλημα, μιας και όλα τα μοντέλα iPhone υποστηρίζουν όλες τις μπάντες. Αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος είναι το 4G-LTE. Νομίζω πως Cosmote και Vodafone λειτουργού στη μπάντα 3 (1800 MHz). Αν είμαι σωστός, θα έχεις τη δυνατότητα 4G επίσης. Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος. Όσο αφορά το service, θα πρέπει να απευθύνεσαι στην Infoquest ή οποία παρέχει πολύ καλή εξυπηρέτηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 το πήρα από smarties συγκεκριμένα οπου με διαβεβαιωσαν πως ειναι ευρωπαικο και εχω εγγυηση απο infoquest. οπως και να χει δεν το βλέπω να ειναι ευρωπαικο. ελπιζω να το αλλαξουν και να μην εχουμε τρεχαματα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Συγγνώμη από τους mod που ξαναποσταρω αλλά γνωρίζει κανείς με σιγουριά αν έχω τη δυνατότητα σύνδεσης σε 4G σε μοντέλο A1530; αν μου πει η infoquest πως καλύπτομαι από εγγύηση σκέφτομαι να το κρατήσω Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Δεν νομιζω να εχεις την δυνατοτητα αυτη για 4G... συγκεκριμένα από όσο ξέρω πρέπει να ναι το Α1457 για 4G... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) το πήρα από smarties συγκεκριμένα οπου με διαβεβαιωσαν πως ειναι ευρωπαικο και εχω εγγυηση απο infoquest. οπως και να χει δεν το βλέπω να ειναι ευρωπαικο. ελπιζω να το αλλαξουν και να μην εχουμε τρεχαματα και εγω αυτο το μοντελο εχω...καλυπτει κανονικα η infoquest (παρε τφ και δωσε imei να το διαπιστωσεις)......και επισης στην Ελλάδα έχουμε FDD (Frequency Division Duplexing) υλοποίηση από Vodafone και Cosmote (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks)...ιδια band....ιδιες συχνοτητες...το hongkong έχει 2 παροχους fdd kai 1 tdd (Model A1457*: UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); LTE (Bands 1, 2, 3, 5, 7, 8, 20) Model A1530*: UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); FDD-LTE (Bands 1, 2, 3, 5, 7, 8, 20); TD-LTE (Bands 38, 39, 40) δεν το επιβεβαιωνω 100% μιας και εχω wind.....??? Edited June 20, 2014 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts