filipsyros Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλησπέρα! ίσως φανεί χαζή ερώτηση, υπάρχουν θήκες που πρέπει να αποφύγω που μπορεί να προκαλέσουν φθορές με τον καιρό στο αλουμίνιο στο πίσω μέρος και περιμετρικά της συσκευής; Ξέρω οι θήκες είναι για να προστατεύουν άλλα καμιά φορά.. τώρα το έχω με μια απλή σιλικόνης πολύ λεπτή 0.3mm, ψάχνω ebay να πάρω κι άλλες και είχα αυτή την απορία. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Δεν είναι κάτι παραπάνω. Είναι 200€ 259 πήρα το 5s εχθές απο πλαίσιο. Το είχαν βγάλει μια προσφορά την Παρασκευή Δεν διαφωνώ, απλά έδωσα την καλύτερη επιλογή ανεξαρτήτως χρημάτων. Αξίζει την διαφορά για μένα αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα και κυρίως η θέληση να δώσεις την διαφορά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλησπέρα! ίσως φανεί χαζή ερώτηση, υπάρχουν θήκες που πρέπει να αποφύγω που μπορεί να προκαλέσουν φθορές με τον καιρό στο αλουμίνιο στο πίσω μέρος και περιμετρικά της συσκευής; Ξέρω οι θήκες είναι για να προστατεύουν άλλα καμιά φορά.. τώρα το έχω με μια απλή σιλικόνης πολύ λεπτή 0.3mm, ψάχνω ebay να πάρω κι άλλες και είχα αυτή την απορία. Έχουν παρατηρηθεί κατα καιρούς διαφορά τέτοια. Τώρα ακριβώς ποια θήκη δύσκολα να σου πούμε. Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές. Κατα κύριο λόγο δεν νομιζω να έχεις πρόβλημα όμως Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Δεν διαφωνώ, απλά έδωσα την καλύτερη επιλογή ανεξαρτήτως χρημάτων. Αξίζει την διαφορά για μένα αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα και κυρίως η θέληση να δώσεις την διαφορά. Τελικα το έδωσα το 5s. Είναι ακομα με iPhone 6 Έχω σκεφτεί να δώσω το 6 και να πάρω το SE αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Το 6 πάντως πάει πολυ σφαίρα με 9.3.1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Τελικα το έδωσα το 5s. Είναι ακομα με iPhone 6 Έχω σκεφτεί να δώσω το 6 και να πάρω το SE αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Το 6 πάντως πάει πολυ σφαίρα με 9.3.1 Και πολύ σωστά έπραξες....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Και πολύ σωστά έπραξες....;) Το 5s πάντως δουλεύει μια χαρά. Είναι μια ιδέα πίσω σε ταχύτητα ο Safari. Επειδή αυτό χρησιμοποιώ μέσα στην μερα συνέχεια. Ούτε παιχνίδια παίζω ούτε τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Τελικα το έδωσα το 5s. Είναι ακομα με iPhone 6 Έχω σκεφτεί να δώσω το 6 και να πάρω το SE αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Το 6 πάντως πάει πολυ σφαίρα με 9.3.1 Και πολύ σωστά έπραξες....;) Συμφωνώ και εγώ ότι καλά έκανες. Αν επιμείνεις στη θέληση σου για 4 ίντσες δεν νομίζω να έχεις χασούρα για την μετάβαση από 6->SE. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Καλησπέρα! ίσως φανεί χαζή ερώτηση, υπάρχουν θήκες που πρέπει να αποφύγω που μπορεί να προκαλέσουν φθορές με τον καιρό στο αλουμίνιο στο πίσω μέρος και περιμετρικά της συσκευής; Ξέρω οι θήκες είναι για να προστατεύουν άλλα καμιά φορά.. τώρα το έχω με μια απλή σιλικόνης πολύ λεπτή 0.3mm, ψάχνω ebay να πάρω κι άλλες και είχα αυτή την απορία. Προτίμησε τις μαλακές θήκες ή τουλάχιστον με μαλακό εσωτερικό γιατί οι σκληρές θα το αφήσουν το σημάδι τους. Προσωπικά είμαι fan των uag & spigen αλλά από εκεί και πέρα οι επιλογές είναι πάμπολλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Το 5s πάντως δουλεύει μια χαρά. Είναι μια ιδέα πίσω σε ταχύτητα ο Safari. Επειδή αυτό χρησιμοποιώ μέσα στην μερα συνέχεια. Ούτε παιχνίδια παίζω ούτε τίποτα Αφού η κύρια χρήση σου είναι το internet browsing, μην πας ούτε στο se, πάλι θα σου λείψει το μέγεθος της οθόνης του 6 και θα θες να επιστρέψεις. Για αυτή τη δουλειά οι 4" είναι πολύ λίγες πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Αφού η κύρια χρήση σου είναι το internet browsing, μην πας ούτε στο se, πάλι θα σου λείψει το μέγεθος της οθόνης του 6 και θα θες να επιστρέψεις. Για αυτή τη δουλειά οι 4" είναι πολύ λίγες πλέον. Με έχει πιάσει το μικρόβιο της αλλαγής και αλλάζω συνέχεια συσκευές. Πιστεύω ότι θα κανω βλακεία αν πάω σε μικρότερη όμως όπως λέτε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Προτίμησε τις μαλακές θήκες ή τουλάχιστον με μαλακό εσωτερικό γιατί οι σκληρές θα το αφήσουν το σημάδι τους. Προσωπικά είμαι fan των uag & spigen αλλά από εκεί και πέρα οι επιλογές είναι πάμπολλες. Έχουν παρατηρηθεί κατα καιρούς διαφορά τέτοια. Τώρα ακριβώς ποια θήκη δύσκολα να σου πούμε. Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές. Κατα κύριο λόγο δεν νομιζω να έχεις πρόβλημα όμως Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :up: Έχει πάρα πολλές στο ebay (κλασική περίπτωση iphone) σκεφτόμουν κι εγώ να αποφύγω αυτές που είναι σκληρές, πλαστικές κλπ. Προς το παρόν παρηγγηλα μια ακόμη σιλικόνης και μια με αλουμίνιο απ'εξω και από μέσα με μαλακό υλικό σύμφωνα με όσα έλεγε ο πωλητής. Οι uag & spigen είναι φουλ ανθεκτικές απ'οτι είδα θα πάρω αργότερα και μια τέτοια! Edited May 21, 2016 by filipsyros Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :up: Έχει πάρα πολλές στο ebay (κλασική περίπτωση iphone) σκεφτόμουν κι εγώ να αποφύγω αυτές που είναι σκληρές, πλαστικές κλπ. Προς το παρόν παρηγγηλα μια ακόμη σιλικόνης και μια με αλουμίνιο απ'εξω και από μέσα με μαλακό υλικό σύμφωνα με όσα έλεγε ο πωλητής. Οι uag & spigen είναι φουλ ανθεκτικές απ'οτι είδα θα πάρω αργότερα και μια τέτοια! Θηκες αλλουμινιου εγω ειχα προβλημα στο σημα.εγω οι πιο απλες θηκες και απο τις καλυτερες που εχω χρησιμοποιησει (μαρεσουν οι θηκες που ειναι οσο περισσοτερο διακριτικες) ειναι η OSAKI.ultra thin 0.3 και βαρος 0.2 γραμμαρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Με έχει πιάσει το μικρόβιο της αλλαγής και αλλάζω συνέχεια συσκευές. Πιστεύω ότι θα κανω βλακεία αν πάω σε μικρότερη όμως όπως λέτε Για μπόλικο browsing μέσα στη μέρα ακόμα και οι 4,7 του 6αριου είναι οριακές. Θυμάμαι είχες κάνει ένα πέρασμα από Plus, δεν σε είχε βολέψει το μέγεθος; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Για μπόλικο browsing μέσα στη μέρα ακόμα και οι 4,7 του 6αριου είναι οριακές. Θυμάμαι είχες κάνει ένα πέρασμα από Plus, δεν σε είχε βολέψει το μέγεθος; Έχω περάσει απο όλες τις συσκευές. Τώρα ειδικά για καλοκαίρι δεν βολεύει είναι πολυ μεγάλο. Επίσης τότε δεν δούλευα. Τώρα δουλεύω και εκεί που δουλεύω δεν μπορω να έχω τόσο μεγαλη συσκευή όσο το plus μαζί μου. Εντάξει εννοείται το 6 είναι καλη συσκευή σίγουρα καλύτερη απο το 5s αλλά για τα βασικά που κανω εγώ και το μικρό καλό είναι. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Δυστυχώς τα iPhone 4/5 με τις μεταλλικές θήκες (αυτές που δεν καλύπτουν τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης) ακόμα και οι πιο μαλακες δημιουργούν θέματα όπως στα περιμετρικά των Galaxy ακόμα και αν δεν αλλάζονταν συνέχεια. Όπως είπαν και οι φίλοι , ultra thin μαλακή η μονη λύση , ειδικά αν αλλάζεις συνέχεια. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Θηκες αλλουμινιου εγω ειχα προβλημα στο σημα.εγω οι πιο απλες θηκες και απο τις καλυτερες που εχω χρησιμοποιησει (μαρεσουν οι θηκες που ειναι οσο περισσοτερο διακριτικες) ειναι η OSAKI.ultra thin 0.3 και βαρος 0.2 γραμμαρια. Μάλλον Ozaki εννοείς γιατί osaki δεν βρήκα κάτι :p πολύ ωραίες φαίνονται αλλά και ακριβές, τουλάχιστον στο ebay που κοίταξα. Η πιο φθηνή ήταν γύρω στα 11€ μαζί με έξοδα αποστολής από Αγγλία Δυστυχώς τα iPhone 4/5 με τις μεταλλικές θήκες (αυτές που δεν καλύπτουν τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης) ακόμα και οι πιο μαλακες δημιουργούν θέματα όπως στα περιμετρικά των Galaxy ακόμα και αν δεν αλλάζονταν συνέχεια. Όπως είπαν και οι φίλοι , ultra thin μαλακή η μονη λύση , ειδικά αν αλλάζεις συνέχεια. Συμφωνώ και αυτή αλουμινίου που πήρα δεν το καλύπτει πλήρως όποτε δε νομίζω να την χρησιμοποιώ συνέχεια. Επίσης πήρα και μια στυλ πορτοφόλι δερμάτινη αλλά με σιλικόνη το εσωτερικό που μπαίνει το τηλέφωνο και όχι πλαστικό που πάντα με χάλαγε Edited May 21, 2016 by filipsyros Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Εγώ πάντως συνηθίζω να βάζω μόνο bumper στις συσκευές μου Αλλιώς χαλάει η αίσθηση στο χέρι και δεν μ αρέσει Ειδικά κάτι χοντρές θήκες που καλύπτουν μπρος πίσω δεν τις θέλω καθόλου Έχει κάτι bumper αλουμινίου και το τηλέφωνο είναι τέλειο. Αν βάλεις και ένα tempered glass δεν έχεις θέμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Έχει κάτι bumper αλουμινίου και το τηλέφωνο είναι τέλειο. Τα οποία βέβαια σημαδεύουν τα ίδια τη συσκευή εκ των έσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Τα οποία βέβαια σημαδεύουν τα ίδια τη συσκευή εκ των έσω. Δεν είχα ποτε πρόβλημα. Ειδικά στο 5s είχα 4-5 bumper Πλαστικά και αλουμίνιο. Ήταν και τα αγαπημένα μου. Είχα και κάτι θήκες αλλά δεν τις έβαζα ποτε Και στο 4s επίσης μόνο bumper είχα πλαστικό Στο 6 τώρα δεν έχω βρει κάποιο να μ αρέσει. Τον περισσότερο χρόνο την έχω την συσκευή γυμνή εντελώς δεν έχω θέμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Με iOS 8 γιατί νομίζω ότι ήταν χειρότερο; Μια χαρά κρατάει ακόμα Με την 8.3 και την 8.4 ήταν καλύτερο από ποτέ. Από 9.0 και μετά έχω παρατηρήσει μειωμένη απόδοση σε αρκετά σημεία, εκκινήσεις εφαρμογών και οπτικά εφέ. Η αυτονομία θα πω ίσως είναι λίγο καλύτερη - αλλά η απόδοση σε καμία περίπτωση ισάξια ή καλύτερη των 8.3-8.4. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Με την 8.3 και την 8.4 ήταν καλύτερο από ποτέ. Από 9.0 και μετά έχω παρατηρήσει μειωμένη απόδοση σε αρκετά σημεία, εκκινήσεις εφαρμογών και οπτικά εφέ. Η αυτονομία θα πω ίσως είναι λίγο καλύτερη - αλλά η απόδοση σε καμία περίπτωση ισάξια ή καλύτερη των 8.3-8.4. Νομιζω δεν πρόλαβα το 5s με 8.4 δεν είμαι σίγουρος Δεν έχω άποψη για την συγκεκριμένη έκδοση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Τελικά έδωσα το 6αρι σε κάποιον από εδω μέσα στο forum και κράτησα το 5s Μου λείπει λίγο το 6αρι αλλά δεν ξέρω ίσως αντέξω το καλοκαίρι με αυτό που είναι άνετο με το ένα χέρι Λίγο μια ιδέα πιο αργος είναι ο Safari Κατα τα αλλά δεν έχω κάτι άλλο προς το παρών Α και δεν έχω και θήκες. Πρέπει να πάρω πάλι από την αρχή. Τις έδωσα δώρο τις άλλες στο 6αρι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Μπορεί κανείς να μου λύση μια απορία? Γιατί το συγκεκριμένο τηλέφωνο ( Apple iPhone 5S (32GB) ) στα σκρουτζομαγαζα ακρίβυνε τόσο πολύ το τελευταίο καιρό??? Απο 342€(3/05/2016) σήμερα στα 444,49€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Μπορεί κανείς να μου λύση μια απορία? Γιατί το συγκεκριμένο τηλέφωνο ( Apple iPhone 5S (32GB) ) στα σκρουτζομαγαζα ακρίβυνε τόσο πολύ το τελευταίο καιρό??? Απο 342€(3/05/2016) σήμερα στα 444,49€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Το παρακολουθούσα κι εγώ τελευταία. Δεν πρέπει να έχει καθόλου ζήτηση και μάλλον ότι συσκευές έχουν μείνει σε καταστήματα-αποθήκες τα δίνουν σε παράλογες τιμές γιατί δεν ασχολούνται ίσως Και 350€ δεν νομίζω πως τα αξίζει αν και το τηλέφωνο επειδή το έχω δυο εβδομάδες σχεδόν δεν έχει να ζηλέψει κάτι. Σφαίρα πάει και με ικανοποιεί πλήρως. Είχα πριν και το 6 και το 6 plus Αν θέλει κάποιος μικρή συσκευή στα 249€ που είχα τύχει μια προσφορά το 16αρι ειναι καλά πιστεύω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Το παρακολουθούσα κι εγώ τελευταία. Δεν πρέπει να έχει καθόλου ζήτηση και μάλλον ότι συσκευές έχουν μείνει σε καταστήματα-αποθήκες τα δίνουν σε παράλογες τιμές γιατί δεν ασχολούνται ίσως Και 350€ δεν νομίζω πως τα αξίζει αν και το τηλέφωνο επειδή το έχω δυο εβδομάδες σχεδόν δεν έχει να ζηλέψει κάτι. Σφαίρα πάει και με ικανοποιεί πλήρως. Είχα πριν και το 6 και το 6 plus Αν θέλει κάποιος μικρή συσκευή στα 249€ που είχα τύχει μια προσφορά το 16αρι ειναι καλά πιστεύω Πιθανόν να είναι όπως τα λες. Έχω το 4s αρκετά χρόνια και θέλω να το αλλάξω (έκανα μια προσπάθεια για το SE αλλά μου έτυχε και βγήκε ελαττωματικό, το έχω γράψει και εδώ), οπότε και λόγω οικονομικών συνθηκών προσανατολίζομαι και προς το 5s. Η τιμή που το πήρες όντως είναι πολύ καλή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts