mspant Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Χρόνια πολλά σάς εύχομαι με υγεία, νέος στην οικογένεια της apple με αρχή ένα iphone 5s 64gb σε ios 8.3. Τελείως διαφορετικά πολλά πράγματα που είχα συνηθίσει σε nokia n8 και sony xperia mini. Διαφορετικά και ωραία , πιο εύκολα , πιο γρήγορα όχι τόσο χύμα όσο το android και με έμφαση στην ασφάλεια. Προσπαθώ να μάθω διαβάζοντας στο forum και ψάχνοντας . Υπάρχει σελίδα που να αναφέρει χρήσιμες εφαρμογές είτε σε καθαρό είτε σε jailbrake iphone ; Με tweaks κτλ ... Νεότερα για jailbreak πια σελίδα προτείνετε ; Mε τόσα που ψάχνω/βρίσκω τις τελευταίες μέρες έχω χαθεί λίγο και θέλω μια καθοδήγηση . Μια παρατήρηση, έβαλα δίπλα δίπλα ένα samsung φτηνιάρικο , το n8 μου , το iphone μου (ios 8.3), ένα άλλο 4s (ios 7.x) και ένα 4 (ios 7.x). Όλα τα iphone έβλεπαν στην συγκεκριμένη θέση μόνο 2 ασύρματα δίκτυα, ενώ τα άλλα τουλάχιστον 8 . Μάλιστα παρατήρησα ότι τα iphone έβλεπαν μόνα όσα δίκτυα είχαν 2 και 3 γραμμές σήμα. Τα άλλα με πιο αδύναμο σήμα τα "αγνοούσε" . Τι ακριβώς παίζει, μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση ; Σάς ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα. Μάνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Χρόνια πολλά σάς εύχομαι με υγεία, νέος στην οικογένεια της apple με αρχή ένα iphone 5s 64gb σε ios 8.3. Τελείως διαφορετικά πολλά πράγματα που είχα συνηθίσει σε nokia n8 και sony xperia mini. Διαφορετικά και ωραία , πιο εύκολα , πιο γρήγορα όχι τόσο χύμα όσο το android και με έμφαση στην ασφάλεια. Προσπαθώ να μάθω διαβάζοντας στο forum και ψάχνοντας . Υπάρχει σελίδα που να αναφέρει χρήσιμες εφαρμογές είτε σε καθαρό είτε σε jailbrake iphone ; Με tweaks κτλ ... Νεότερα για jailbreak πια σελίδα προτείνετε ; Mε τόσα που ψάχνω/βρίσκω τις τελευταίες μέρες έχω χαθεί λίγο και θέλω μια καθοδήγηση . Μια παρατήρηση, έβαλα δίπλα δίπλα ένα samsung φτηνιάρικο , το n8 μου , το iphone μου (ios 8.3), ένα άλλο 4s (ios 7.x) και ένα 4 (ios 7.x). Όλα τα iphone έβλεπαν στην συγκεκριμένη θέση μόνο 2 ασύρματα δίκτυα, ενώ τα άλλα τουλάχιστον 8 . Μάλιστα παρατήρησα ότι τα iphone έβλεπαν μόνα όσα δίκτυα είχαν 2 και 3 γραμμές σήμα. Τα άλλα με πιο αδύναμο σήμα τα "αγνοούσε" . Τι ακριβώς παίζει, μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση ; Σάς ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα. Μάνος Αν δεν κάνω λάθος, είναι προρυθμισμένα να αγνοούν τα αδύναμα δίκτυα. Απλά δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό. Καλορίζικο και καλό ψάξιμο!:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 @mspant welcome! Δες αυτή την σελίδα έχει αρκετό υλικό: http://www.iphonehacks.com/ Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Σάς ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις σας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Εδω και λιγο καιρο παρατηρησα οτι οταν συνδεω το τηλεφωνο με τον υπολογιστη , ενω συγχρονιζεται με το itunes δεν μου βγαζει την επιλογη για να το ανοιξω ως συσκευη (ουτε στον "υπολογιστην μου" το αναγνωριζει) για να αποθηκευσω τις φωτογραφιες . Τι μπορει να φταιει ? εκανα και επανεκκινηση αλλα παλι τα ιδια Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Κάποιο μπέρδεμα με τους drivers του iTunes, μάλλον. Αν θέλεις, κάνε επισκευή της εγκατάστασης του iTunes. Το κάνεις αυτό ακριβώς όπως θα έκανες απεγκατάσταση του προγράμματος, απλά επιλέγεις "Επισκευή" αντί για "Κατάργηση". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλησπέρα σας, αγόρασα πριν από έναν μήνα ένα 5s 64gb μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση με 6 μήνες εγγύηση ακόμα. Είναι αγορασμένο από vodafone , εταιρικό. Υπάρχει τρόπος να γίνει επέκταση εγγύησης ; Σάς ευχαριστώ, Μάνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Κάποιο μπέρδεμα με τους drivers του iTunes, μάλλον. Αν θέλεις, κάνε επισκευή της εγκατάστασης του iTunes. Το κάνεις αυτό ακριβώς όπως θα έκανες απεγκατάσταση του προγράμματος, απλά επιλέγεις "Επισκευή" αντί για "Κατάργηση". Την εκανα την διαδικασια αλλα και παλι τιποτα ! δεν το αναγνωριζει καν ως συσκευη :worry: Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλησπέρα σας, αγόρασα πριν από έναν μήνα ένα 5s 64gb μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση με 6 μήνες εγγύηση ακόμα. Είναι αγορασμένο από vodafone , εταιρικό. Υπάρχει τρόπος να γίνει επέκταση εγγύησης ; Σάς ευχαριστώ, Μάνος Από ό,τι ξέρω, για το iPhone, υπάρχει μόνο το Apple Care+. Ωστόσο το πακέτο αυτό θα πρέπει να το αγοράσεις είτε τη στιγμή που αγοράζεις και το iPhone, είτε μέσα σε 60 ημέρες από την ημέρα αγοράς. Τώρα αν υπάρχει κάτι από μεριάς της Vodafone, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Επικοινώνησε μαζί τους και ρώτα τους. Την εκανα την διαδικασια αλλα και παλι τιποτα ! δεν το αναγνωριζει καν ως συσκευη :worry: Δες αυτό για περεταίρω troubleshooting. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Ρε παιδιά για δείτε λίγο όσοι έχετε iOS 8.2 ή 8.3 μέσα στα διαγνωστικά μήπως έχετε κανένα αρχείο με όνομα Coretime.ips? Εμένα μου το εμφανίζει για την κάθε μέρα. Εχω κάνει 3 φορές επαναφορά το τηλέφωνο. Το τηλέφωνο δεν δουλεύει γρήγορα και η μπαταρία μου φεύγει νεράκι. Μέσα στο αρχείο βλέπεις κανείς καταγραφές για κάθε ώρα και λεπτό όλης της ημέρας. Κάτι είναι αυτό και δεν βρίσκω και κάποια πληροφορία στο Ίντερνετ έχουν κι άλλοι το πρόβλημα αλλά κανείς δεν γνωρίζει. Το είχα και σε 8.2 και είχα γυρίσει πίσω σε 8.1.3 όταν είχα προλάβει αλλά τώρα εχω αγανακτήσει πραγματικά δεν γίνεται αυτό. Και smooth δεν είναι το τηλέφωνο και η μπαταρία είναι χάλια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Μετά την 8.3 έχει πάψει να μου εμφανίζει το υπομενού "διαγνωστικά..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Μετά την 8.3 έχει πάψει να μου εμφανίζει το υπομενού "διαγνωστικά..." Δηλαδή δεν έχεις κολλήματα ΕΣΥ. Χαχαχα. Όλο κόλπα μας είναι τα iPhone. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Δηλαδή δεν έχεις κολλήματα ΕΣΥ. Χαχαχα. Όλο κόλπα μας είναι τα iPhone. Δεν κατάλαβες, δεν υπάρχει καθόλου η λέξη "διαγνωστικά", ώστε να πατήσω πάνω και να δω κάτι... Ως δια μαγείας εξαφανίστηκε..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Μετά την 8.3 έχει πάψει να μου εμφανίζει το υπομενού "διαγνωστικά..." Με την 8.3 μέσα στις Ρυθμίσεις/Απόρρητο στο τέλος έχω Διαγνωστικά και χρήση/Δεδομένα διαγνωστικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ρε παιδιά για δείτε λίγο όσοι έχετε iOS 8.2 ή 8.3 μέσα στα διαγνωστικά μήπως έχετε κανένα αρχείο με όνομα Coretime.ips? Εμένα μου το εμφανίζει για την κάθε μέρα. Εχω κάνει 3 φορές επαναφορά το τηλέφωνο. Το τηλέφωνο δεν δουλεύει γρήγορα και η μπαταρία μου φεύγει νεράκι. Μέσα στο αρχείο βλέπεις κανείς καταγραφές για κάθε ώρα και λεπτό όλης της ημέρας. Κάτι είναι αυτό και δεν βρίσκω και κάποια πληροφορία στο Ίντερνετ έχουν κι άλλοι το πρόβλημα αλλά κανείς δεν γνωρίζει. Το είχα και σε 8.2 και είχα γυρίσει πίσω σε 8.1.3 όταν είχα προλάβει αλλά τώρα εχω αγανακτήσει πραγματικά δεν γίνεται αυτό. Και smooth δεν είναι το τηλέφωνο και η μπαταρία είναι χάλια Και σε μένα σε 6 αρι εχει αυτό το αρχείο που λες στα διαγνωστικά αλλά εχει και άλλα οπως copilot ( Το gps που εχω ) το coretime που λές και μερικά αλλα που δεν ξέρω τι είναι , αλλά στη μπαταρία δεν εχω προσέξει κάτι.Εσυ πώς καταλαβες οτι το coretime σου τρώει μπαταρία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ρε παιδιά για δείτε λίγο όσοι έχετε iOS 8.2 ή 8.3 μέσα στα διαγνωστικά μήπως έχετε κανένα αρχείο με όνομα Coretime.ips? Εμένα μου το εμφανίζει για την κάθε μέρα. Εχω κάνει 3 φορές επαναφορά το τηλέφωνο. Το τηλέφωνο δεν δουλεύει γρήγορα και η μπαταρία μου φεύγει νεράκι. Μέσα στο αρχείο βλέπεις κανείς καταγραφές για κάθε ώρα και λεπτό όλης της ημέρας. Κάτι είναι αυτό και δεν βρίσκω και κάποια πληροφορία στο Ίντερνετ έχουν κι άλλοι το πρόβλημα αλλά κανείς δεν γνωρίζει. Το είχα και σε 8.2 και είχα γυρίσει πίσω σε 8.1.3 όταν είχα προλάβει αλλά τώρα εχω αγανακτήσει πραγματικά δεν γίνεται αυτό. Και smooth δεν είναι το τηλέφωνο και η μπαταρία είναι χάλια Από την μέρα που έβαλα την 8.3 έχει log το Coretime.ips, όπως και εσένα κάθε ώρα. Δεν είδα όμως κολλήματα και πρόβλημα στην μπαταρία. Ίσως να παίζει ρόλο πως έχω βάλει να μην στέλνει τα διαγνωστικά στην apple. Δες το και εσύ. Παντως και εγώ που το έψαξα λίγο στο net και άλλοι έχουν θέμα και δεν υπάρχει καμία εξήγηση πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Από την μέρα που έβαλα την 8.3 έχει log το Coretime.ips, όπως και εσένα κάθε ώρα. Δεν είδα όμως κολλήματα και πρόβλημα στην μπαταρία. Ίσως να παίζει ρόλο πως έχω βάλει να μην στέλνει τα διαγνωστικά στην apple. Δες το και εσύ. Παντως και εγώ που το έψαξα λίγο στο net και άλλοι έχουν θέμα και δεν υπάρχει καμία εξήγηση πουθενά. Το 6 έχει καλή μπαταρία έτσι κι αλλιώς. Βέβαια δεν μπορείς να ξέρεις γιατί δεν μπορείς να πεις παλιά μου κρατούσε παραπάνω αφού δεν υπάρχει iOS 7 για iPhone 6. Εμένα μου ρουφάει κάτι την μπαταρία. Σίγουρα. 100% είναι αυτό. Και η συσκευή δεν δουλεύει άνετα όπως παλιά λες και είναι iPhone 5. Το εχω κάνει restore εχω βάλει να μην στέλνει τα δεδομένα εχω δοκιμάσει τα πάντα. Περιμένω την 8.4. Αν δεν διορθωθεί θα το πουλήσω. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Το 6 έχει καλή μπαταρία έτσι κι αλλιώς. Βέβαια δεν μπορείς να ξέρεις γιατί δεν μπορείς να πεις παλιά μου κρατούσε παραπάνω αφού δεν υπάρχει iOS 7 για iPhone 6. Εμένα μου ρουφάει κάτι την μπαταρία. Σίγουρα. 100% είναι αυτό. Και η συσκευή δεν δουλεύει άνετα όπως παλιά λες και είναι iPhone 5. Το εχω κάνει restore εχω βάλει να μην στέλνει τα δεδομένα εχω δοκιμάσει τα πάντα. Περιμένω την 8.4. Αν δεν διορθωθεί θα το πουλήσω. Για το 5s μιλάω,αυτό έχω και εγώ :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Για το 5s μιλάω,αυτό έχω και εγώ :happy: Λάθος. Η τοποθέτηση μου έγινε για τον pavlosdr που είπε ότι έχει το 6αρι και βλέπει το συγκεκριμένο αρχείο στα διαγνωστικά ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ίδιο υπήρχε στο 8.2 και μόλις το είχα καταλάβει πρόλαβα και είχα γυρίσει σε 8.1 αλλά πλέον δεν γίνεται. Απο αυτό είναι. 1000% Αν δεις μέσα έχει καταγραφές κάθε στιγμή για όλη την ημέρα. Δηλαδή κάτι γίνεται σ όλη την διάρκεια της ημέρας και γι αυτό τρώει την μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Λάθος. Η τοποθέτηση μου έγινε για τον pavlosdr που είπε ότι έχει το 6αρι και βλέπει το συγκεκριμένο αρχείο στα διαγνωστικά ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ίδιο υπήρχε στο 8.2 και μόλις το είχα καταλάβει πρόλαβα και είχα γυρίσει σε 8.1 αλλά πλέον δεν γίνεται. Απο αυτό είναι. 1000% Αν δεις μέσα έχει καταγραφές κάθε στιγμή για όλη την ημέρα. Δηλαδή κάτι γίνεται σ όλη την διάρκεια της ημέρας και γι αυτό τρώει την μπαταρία φίλε μου αυτό το αρχείο και πολλά άλλα υπάρχουν και στο 6 αρι μου και στο 5αρι της γυναίκας μου αλλά και στο iPad Air 2 που έχουμε και κατάλαβα ότι αυτά δημιουργούνται αυτόματα απο τις συσκευές χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι στο να μη στέλνονται αλλά προβλήματα στη μπαταρία δεν έχουμε σε καμμία συσκευή .Πως κατάλαβες και πως είδες ότι αυτά σου τρώνε τη μπαταρία ;Μήπως ειναι κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 φίλε μου αυτό το αρχείο και πολλά άλλα υπάρχουν και στο 6 αρι μου και στο 5αρι της γυναίκας μου αλλά και στο iPad Air 2 που έχουμε και κατάλαβα ότι αυτά δημιουργούνται αυτόματα απο τις συσκευές χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι στο να μη στέλνονται αλλά προβλήματα στη μπαταρία δεν έχουμε σε καμμία συσκευή .Πως κατάλαβες και πως είδες ότι αυτά σου τρώνε τη μπαταρία ;Μήπως ειναι κάτι άλλο? Έκανα 3 φορές restore. Δεν πέρασα απολύτως τίποτα. Ούτε άλλαξα κάτι. Μέσα σε 24 ώρες εμφανίζεται αυτό το αρχείο. Μέσα οι καταγραφές του δηλώνουν ότι κάτι γίνεται κάθε λεπτό όλη την ημέρα. Αν ψάξεις στο Ίντερνετ έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα και όλοι λένε ότι τρώγεται η μπαταρία χωρίς λόγο. Σε αναμονή το βράδυ μου τρώει πάνω από 10%. Παλιά 3-4%. Αν στην δίκη σου συσκευή δεν επηρεάζει δεν γνωρίζω αλλά στην δίκη μου σίγουρα έχει σχέση με αυτό ότι δεν δουλεύει καλά η συσκευή και τρώει μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Καταγράφει συμβάντα της προηγούμενης μέρας. Δηλαδή της 10/5 που βλέπω τώρα έχει εγγραφές της 9/5 σχεδόν κάθε 5 λεπτά Τους τελευταίους 2 μήνες το κλείνω το βράδυ, σήμερα λέω να το αφήσω να δω πόσο κατανάλωση θα έχει. Παλιά που το άφηνα ήταν 2-3% από μετρήσεις που είχα κάνει. Πάντως στην χρήση που πρόσεξα σήμερα είδα το pacer 58% ( αν είναι δυνατόν) και Skype 17% χωρίς να τα χρησιμοποιήσω τις τελευταίες 24 ώρες. Στις εφαρμογές στο υπόβαθρο έχω μόνο το viber ενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Καταγράφει συμβάντα της προηγούμενης μέρας. Δηλαδή της 10/5 που βλέπω τώρα έχει εγγραφές της 9/5 σχεδόν κάθε 5 λεπτά Τους τελευταίους 2 μήνες το κλείνω το βράδυ, σήμερα λέω να το αφήσω να δω πόσο κατανάλωση θα έχει. Παλιά που το άφηνα ήταν 2-3% από μετρήσεις που είχα κάνει. Πάντως στην χρήση που πρόσεξα σήμερα είδα το pacer 58% ( αν είναι δυνατόν) και Skype 17% χωρίς να τα χρησιμοποιήσω τις τελευταίες 24 ώρες. Στις εφαρμογές στο υπόβαθρο έχω μόνο το viber ενεργό. Τι να πω εμένα πάντως να μόλις έκανα πάλι restore. Δεν σώνεται η κατάσταση. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Χρησιμοποιεί κανείς iOS 8.4? Ποτέ αναμένετε η τελική έκδοση; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Χρησιμοποιεί κανείς iOS 8.4? Ποτέ αναμένετε η τελική έκδοση; Στο 6 plus το έχω περάσει. Όπου έχω διαβάσει λένε για το WWDC. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts