ddr2 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Στο speedport 724w του ΟΤΕ δεν αποσυνδέεται, και σε συνδυασμό με το τέλειο σήμα, δε πέφτει η μπαταρία σε standby για κανένα λόγο, κοιμάμαι με 100% και μετα απο 7ωρο ύπνου παραμένει εκεί...με την 7.1.2 την ίδια κατανάλωση βλέπω πάντως εγω.. Διαφορές στην κατανάλωση δεν βλέπω, ούτε προς τα κάτω, ούτε προς τα πάνω. Μόνο την αποσύνδεση του wifi διαπίστωσα, μόνο σε ορισμένα ρούτερ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Ας πούμε στο Netgear dgn1000 αποσυνδεόταν...με το 5s είμαι πολύ ευχαριστημένος και προβλέπω να το ξεζουμίζω, μιας και μόνο σειρά s αγοράζω, οπότε 6s και αν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Η διαφορα στην αυτονομία φαίνεται ακόμα και όταν δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και απλά το πηγαινοφερνω στην δουλειά μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Η διαφορα στην αυτονομία φαίνεται ακόμα και όταν δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και απλά το πηγαινοφερνω στην δουλειά μου. Κώστα, παρατηρείς αν αποσυνδέεται το wifi ,όταν η οθόνη σβήνει (λίγο μετά δηλαδή) ? Αν ναι, η διαφορά στην αυτονομία, σίγουρα οφείλεται σε αυτό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Κώστα, παρατηρείς αν αποσυνδέεται το wifi ,όταν η οθόνη σβήνει (λίγο μετά δηλαδή) ? Αν ναι, η διαφορά στην αυτονομία, σίγουρα οφείλεται σε αυτό. Έκλεισα τώρα τα δεδομένα και θα δω. Αν δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις σημαίνει ότι δεν μενει ανοικτό το wifi. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Έκλεισα τώρα τα δεδομένα και θα δω. Αν δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις σημαίνει ότι δεν μενει ανοικτό το wifi. Σωστό. Αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις αυτό. Όταν έχει αποσυνδεθεί και ανάβεις την οθόνη, για 1-2 δευτερόλεπτα φαίνεται ότι δεν είναι συνδεδεμένο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Σωστό. Αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις αυτό. Όταν έχει αποσυνδεθεί και ανάβεις την οθόνη, για 1-2 δευτερόλεπτα φαίνεται ότι δεν είναι συνδεδεμένο. Δουλεύει κανονικά το wifi με κλειστή οθόνη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Λες να θελει επαναφορα ρυθμισεων δικτυου για να μην αποσυνδεεται;; (Το δικο μου ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Λες να θελει επαναφορα ρυθμισεων δικτυου για να μην αποσυνδεεται;; (Το δικο μου ) Ειναι καθαρά θέμα ρουτερ. Το έχω πάθει παλιότερα με άλλες συσκευές. Σε nexus και iPhone 4 με το iOS 5. Δεν έβρισκα άκρη και άλλαξα router. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Ειναι καθαρά θέμα ρουτερ. Το έχω πάθει παλιότερα με άλλες συσκευές. Σε nexus και iPhone 4 με το iOS 5. Δεν έβρισκα άκρη και άλλαξα router. Πφφφφ Παντως, τωρα που του εκανα επανεκκινηση, δεν βλεπω να αποσυνδεεται πια..... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Καλημέρα. Επειδή σκέφτομαι να το γυρίσω πίσω στην Apple για service επειδή πολλοί μου λένε ότι δεν ακούγομαι καλά από το τηλέφωνο, να πάω εγώ ο ίδιος στην isquare? Έχω απόδειξη αγοράς από την wind. Επίσης, αν πάρω backup με το itunes, θα είμαι εντάξει ή χρειάζεται και κάτι άλλο για να μην χάσω τα δεδομένα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Καλημέρα. Επειδή σκέφτομαι να το γυρίσω πίσω στην Apple για service επειδή πολλοί μου λένε ότι δεν ακούγομαι καλά από το τηλέφωνο, να πάω εγώ ο ίδιος στην isquare? Έχω απόδειξη αγοράς από την wind. Επίσης, αν πάρω backup με το itunes, θα είμαι εντάξει ή χρειάζεται και κάτι άλλο για να μην χάσω τα δεδομένα; Ευχαριστώ. Ενταξει θα εισαιμε το backup, αλλα αν ειναι απο wind, νομιζω οτι πρεπει να το πας στη wind για σερβις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Κάθε φορά που πάω να πουλήσω το i5s κάτι με κάνει τελευταία στιγμή να το μετανιώνω. :) Μάλλον ειναι ότι κάποια πράγματα τα κάνει πάντα το ίδιο καλά. Όπως πχ η κάμερα. Μπορεί να μην βγάζει τις καλύτερες φωτο, αλλά ειναι άνω του μετρίου υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Όχι πολύ καλές υπό ιδανικές συνθήκες και για πέταμα στα δύσκολα όπως γίνεται με άλλες συσκευές. Σίγουρα θέλω μια μεγάλη συσκευή με ελευθερίες στις επιλογές μου, αλλά και το μικρό θαυματουργό 5s όταν δεν μπορώ να μεταφέρω τα τέρατα. Δεν ξέρω ίσως προτίμηση να το κρατήσω σαν δεύτερη συσκευή παρά να πάω στο i6 σαν μοναδικό smartphone. Ξανά έκανα JB. Πετάει η συσκευή μου αλλά έγινε και πιο λειτουργική με auxo2, camera tweak, apex2 κλπ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Κάθε φορά που πάω να πουλήσω το i5s κάτι με κάνει τελευταία στιγμή να το μετανιώνω. :) Μάλλον ειναι ότι κάποια πράγματα τα κάνει πάντα το ίδιο καλά. Όπως πχ η κάμερα. Μπορεί να μην βγάζει τις καλύτερες φωτο, αλλά ειναι άνω του μετρίου υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Όχι πολύ καλές υπό ιδανικές συνθήκες και για πέταμα στα δύσκολα όπως γίνεται με άλλες συσκευές. Σίγουρα θέλω μια μεγάλη συσκευή με ελευθερίες στις επιλογές μου, αλλά και το μικρό θαυματουργό 5s όταν δεν μπορώ να μεταφέρω τα τέρατα. Δεν ξέρω ίσως προτίμηση να το κρατήσω σαν δεύτερη συσκευή παρά να πάω στο i6 σαν μοναδικό smartphone. Ξανά έκανα JB. Πετάει η συσκευή μου αλλά έγινε και πιο λειτουργική με auxo2, camera tweak, apex2 κλπ. Εγώ ένα μήνα έχω το S3 αλλά κάτι μου λείπει από το iphone δεν ξέρω. Θυμάμαι βέβαια και τις στιγμές που το έβριζα γιατί είχα κάποια θέματα που δεν μ άρεσαν αλλά δεν ξέρω κάτι με κάνει να πάρω κάνα 5s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Εγώ ένα μήνα έχω το S3 αλλά κάτι μου λείπει από το iphone δεν ξέρω. Θυμάμαι βέβαια και τις στιγμές που το έβριζα γιατί είχα κάποια θέματα που δεν μ άρεσαν αλλά δεν ξέρω κάτι με κάνει να πάρω κάνα 5s Ε μα κι εσύ πήγες στο S3? Το πιο αποτυχημένο galaxy είναι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Άλλο πρόβλημα από χτες .. Δεν μπορώ να μπω στο Ίντερνετ μέσω 3G κάλεσα στην Vodafone και μου είπαν ότι από εκείνους είμαι οκ .. Τι μπορεί να φταίει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Άλλο πρόβλημα από χτες .. Δεν μπορώ να μπω στο Ίντερνετ μέσω 3G κάλεσα στην Vodafone και μου είπαν ότι από εκείνους είμαι οκ .. Τι μπορεί να φταίει ; ������ Κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, Ρυθμίσεις - γενικά - επαναφορά - ρυθμίσεις δικτύου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, Ρυθμίσεις - γενικά - επαναφορά - ρυθμίσεις δικτύου! Έκανα .. Τίποτα .. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Έκανα .. Τίποτα .. :( Κλήσεις και άνοιξε τη συσκευή σου, μήπως έχεις κλείσει τα δεδομένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Κλήσεις και άνοιξε τη συσκευή σου, μήπως έχεις κλείσει τα δεδομένα; :lol: δεν είμαι τόσο άσχετη καλε!!! :rolleyes: Ανοιχτά τα έχω μάλιστα μου δείχνει πάνω το 3G η 4g ανάλογα με το που βρίσκομαι αλλά δεν μου ανοίγει καμία σελίδα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 κλασσικα τοτε restore και Αγιος ο Cook.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 :lol: δεν είμαι τόσο άσχετη καλε!!! :rolleyes: Ανοιχτά τα έχω μάλιστα μου δείχνει πάνω το 3G η 4g ανάλογα με το που βρίσκομαι αλλά δεν μου ανοίγει καμία σελίδα ... Είμαι λίγο μακριά για να βλέπω τη συσκευή σου, για αρχή κλείσει και άνοιξε τη συσκευή σου και στη συνέχεια restore! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Restore η αλλαγή συσκευής να βρω την υγεία μου !!!!!:cool: Και χάνω τα πάντα έτσι ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Restore η αλλαγή συσκευής να βρω την υγεία μου !!!!!:cool: Και χάνω τα πάντα έτσι ε; εάν κρατήσεις τα αρχεία σου backup ή τα μεταφέρεις (φωτογρααφίες - video) δεν τα χάνεις, ναι εννοείται πως με το restore διαγράφονται όλα! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Restore η αλλαγή συσκευής να βρω την υγεία μου !!!!!:cool: Και χάνω τα πάντα έτσι ε; Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με τον πάροχο σου; Μήπως είναι δικό τους θέμα; Από την στιγμή που δοκίμασες τα πάντα εκτός από restore μπορεί και να μην φταίει η συσκευή. Επικοινώνησε μαζί τους και αν σου πουν όλα εντάξει τότε κάνεις restore. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts