Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ουτε γενεθλια εμφανιζει σε μενα... μονο αν εχω αποθηκευμενη την επαφη στα contacts moy.

Έτσι είναι σε όλους.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ωραια βλεπετε το bug αυτο,3 σελιδες με τα γεγονοτα και τα γενεθλια,γιορτες....

Εστειλε κανεις σας ενα mail στην apple?

Ειναι η μονη εταιρια που διαβαζει αμεσως και εκτιμαει τον χρονο σας.

Θυμαμαι παλια ειχα κανει κατι παρομοιο στο Leopard με κατι που ειχα δει και το εφτιαξαν μετα απο 3 μηνες.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ωραια βλεπετε το bug αυτο,3 σελιδες με τα γεγονοτα και τα γενεθλια,γιορτες....

Εστειλε κανεις σας ενα mail στην apple?

Ειναι η μονη εταιρια που διαβαζει αμεσως και εκτιμαει τον χρονο σας.

Θυμαμαι παλια ειχα κανει κατι παρομοιο στο Leopard με κατι που ειχα δει και το εφτιαξαν μετα απο 3 μηνες.

Το σήμερα είναι έλειπες. Αντιθέτως μπορείς να δεις τα παντα στο "Ολα". Οπότε δεν με απασχολεί.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Βγαζω μεσα στο σπιτι φωτογραφιες παρολου που εχει χαμηλο φωτισμο,το κινητο (iPhone 5s) βγαζει φωτογραφιες χωρις flash και το εχω και στο αυτοματο,και οι φωτογραφιες βγαινουν χαλια !

Δεν εχει επιλογη για στανταρ flash ?

Ξερετε καποιο άλλο πρόγραμμα φωτογραφιας που να επιλεγεις εσυ της διαφορες επιλογες που θες ?

Βγαζω μεσα στο σπιτι φωτογραφιες παρολου που εχει χαμηλο φωτισμο,το κινητο (iPhone 5s) βγαζει φωτογραφιες χωρις flash και το εχω και στο αυτοματο,και οι φωτογραφιες βγαινουν χαλια !

Δεν εχει επιλογη για στανταρ flash ?

Ξερετε καποιο άλλο πρόγραμμα φωτογραφιας που να επιλεγεις εσυ της διαφορες επιλογες που θες ?

Φίλε μου αν πατησεις στο φλας σου βγάζει 3 επιλογές επιλέγεις το ναι κ έχεις συνέχεια φλας....

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Φίλε μου αν πατησεις στο φλας σου βγάζει 3 επιλογές επιλέγεις το ναι κ έχεις συνέχεια φλας....
εχεις απολυτο δικιο !

νεος βλέπεις !

εγω μπερδευόμουνα με το HDR και δεν αλαζη η επιλογή.

Ευχαριστω !

Το σήμερα είναι έλειπες. Αντιθέτως μπορείς να δεις τα παντα στο "Ολα". Οπότε δεν με απασχολεί.

μπορεις να δεις στο ολα ποιος εχει γενεθλια απο τους φιλους σου στο fb?

μπορεις να δεις στο ολα ποιος εχει γενεθλια απο τους φιλους σου στο fb?

Ναι. Αν έχεις ρυθμίσει το Facebook να σου στέλνει ειδοποιήσεις για τα γενέθλια των φίλων σου θα σου εμφανιστεί η ειδοποίηση αφού το Όλα ειναι ο κατ' εξοχή χώρος των notifications.

@@ Να πω εδώ ότι παρόλο την γκρίνια μου για το γνωστό θέμα 3G=κακή αυτονομία και ανέβασμα θερμοκρασίας, μ έχει κερδίσει το 5s.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Nαι απλα εγω πχ δεν θελω να με ειδοποιει ,θελω να το κοιταω μονος μου και να βλεπω αν σημερα πχ εχει γενεθλια καποιος..Οχι να με ειδοποιει καθε φορα.

Ουσιαστικα δενε χει καν νοημα να εισαι με 3g ,το κινητο καιει ολοκληρο και η μπαταρια ειναι σαν να μην εχεις..Ποιο το νοημα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ λοιπον εκτος wifi?

Nαι απλα εγω πχ δεν θελω να με ειδοποιει ,θελω να το κοιταω μονος μου και να βλεπω αν σημερα πχ εχει γενεθλια καποιος..Οχι να με ειδοποιει καθε φορα.

Ουσιαστικα δενε χει καν νοημα να εισαι με 3g ,το κινητο καιει ολοκληρο και η μπαταρια ειναι σαν να μην εχεις..Ποιο το νοημα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ λοιπον εκτος wifi?

Χωρις 3g δεν νοείται smartphone.

Όλες οι συσκευές ζεσταίνονται μέχρι ενός σημείου τωρα το καλοκαίρι οταν δουλεύεις με 3g.

Με την 7.1.1 δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα ως προς την θερμοκρασία με το 3g.

Αν έχεις back cover δεν προβληματιζεσαι. Εχω μια δερμάτινη που αφαιρείται εύκολα όταν θέλω να το έχω γυμνό.

Η θερμοκρασια εξαρτάται και απο την εφαρμογή. Κάποιες εχουν πρόβλημα.

Αυτό είναι εξακριβωμενο.

Χθες βράδυ θέλησα να ακούσω μουσική απο το AccuRadio.

Ημουν με wifi.

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο τραγούδι, άρχισε να ζεσταίνεται.

Σε 3 λεπτά έκαιγε και η μπαταρία έπεφτε σφαίρα.

Το άφησα λιγο να κρυώσει και κατευθείαν έβαλα το Tunein Radio.

Καμιά σχέση. Δεν ζεσταθηκε καθόλου και η κατανάλωση ηταν φυσιολογική.

Είναι προφανές οτι κατι δεν πάει καλά με την εφαρμογή.

Μου έχει παρουσιαστεί το ίδιο και με άλλες. Μάλλον δεν μπορούν να συνεργαστούν με το 64αρη επεξεργαστή.

Ναι σιγουρα εχει να κανει με την εφαρμογη αλλα στις περισσοτερες ζεσταινεται και ειναι πολυ σπαστικο και εκτος αυτου η μπαταρια πεφτει σαν διαολος.. Παιζει με το ιος8 να αλλαξει κατι η με updates των εφαρμογων;

Εγώ πλέον παίζω μόνο 4G,στις διακοπές γυρνάω σε 3G...απορώ πού βρίσκετε wifi εκτός σπιτιού...το 80% είναι τα ζώα μου αργά...

Εγώ πλέον παίζω μόνο 4G,στις διακοπές γυρνάω σε 3G...απορώ πού βρίσκετε wifi εκτός σπιτιού...το 80% είναι τα ζώα μου αργά...

Κι εγώ data plan δουλεύω κατα 80% γιατί στο σπίτι το χρησιμοποιώ μόνο σαν τηλέφωνο.

Θύμα στο i4 όταν ήταν καινούργιο το 2010, είχα κατανάλωση στο browsing με wifi 20%

Υπάρχει βελτίωση λοιπόν έστω και μικρή.

αν δειτε την συμπεριφορα του κινητου σε LTE σωστο με πληρη καλυψη και χωρις πηγαινε/ελα 2g<>3g<>4g,θα καταλαβετε ποσο καλη δουλεια εχει γινει απο την apple.

σαφως ανωτερη συσκευη απο το 5 σε αυτον τον τομεα.Πλεον αν καποιος εχει σταθερο σημα LTE ειναι αστειο να χρησιμοποιει wifi μια και κερδιζει αποκλειστικα στην καταναλωση αλλα σε ταχυτητα ειμαστε σε αλλα επιπεδα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

αν δειτε την συμπεριφορα του κινητου σε LTE σωστο με πληρη καλυψη και χωρις πηγαινε/ελα 2g<>3g<>4g,θα καταλαβετε ποσο καλη δουλεια εχει γινει απο την apple.

σαφως ανωτερη συσκευη απο το 5 σε αυτον τον τομεα.Πλεον αν καποιος εχει σταθερο σημα LTE ειναι αστειο να χρησιμοποιει wifi μια και κερδιζει αποκλειστικα στην καταναλωση αλλα σε ταχυτητα ειμαστε σε αλλα επιπεδα.

Χρειάζεσαι όμως και mophie battery case αν το χρησιμοποιεις συνεχώς με LTE :)

Χρειάζεσαι όμως και mophie battery case αν το χρησιμοποιεις συνεχώς με LTE :)

οχι βεβαια,αν οπως εγραψα δεν κανει εναλλαγη σε 2g/3g/ LTE. ;)

αν το σημα δεν ειναι σταθερο τοτε δεν χρειαζεσαι morphie αλλα αυτο εδω..

Δημήτρης

XS Max 512gb.

το αστειο θα ειναι οταν του ερθει ο λογαριασμος αν σερφαρει μονο με LTE

εκει να δεις γέλιο

το αστειο θα ειναι οταν του ερθει ο λογαριασμος αν σερφαρει μονο με LTE

εκει να δεις γέλιο

αλλο αυτο!

εκει παω πασο αλλα δεν νομιζω οσοι εχουν 5s να μην εχουν και ενα tablet ή Mac/PC.

ακομα και αν εισαι σε διακοπες και εισαι πανω του,δεν μπορεις να πας πανω απο 3gb τον μηνα,εκτος αν βλεπεις online ταινιες.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

οχι βεβαια,αν οπως εγραψα δεν κανει εναλλαγη σε 2g/3g/ LTE. ;)

αν το σημα δεν ειναι σταθερο τοτε δεν χρειαζεσαι morphie αλλα αυτο εδω..

Δημήτρη εδώ δεν έχουμε LTE αλλά το 3g είναι πολύ καλό γιατί υπάρχουν παντού κεραίες. Στο σπίτι έχω συνεχώς 3-5 γραμμές. Στον δρόμο σταθερά 5. Για εναλλαγές ούτε λόγος.

Η κατανάλωση ακόμα κι έτσι ειναι μεγάλη.

Το i5s όπως είναι σήμερα χρειάζεται προσεκτική επιλογή εφαρμογών και λογική χρήση όταν είσαι με 3g 4g για να βγάλεις την μερα χωρίς φόρτιση.

Μιλαω γι αυτούς που ειναι συνεχώς έξω οχι για μένα.

παιδες καλησπέρα. παρελαβα σμρ αλλά βλέπω πίσω ο αριθμος του μοντελου ειναι Α1530;δεν επρεπε να ειναι 1457;;;;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Εξαρτάται από πού το αγόρασες. Αν το αγόρασες από επίσημο κανάλι διανομής, όπως πάροχο ή μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών ναι, θα έπρεπε να είναι το ευρωπαϊκό μοντέλο A1457. Το A1530 είναι το Asia & Pacific, China TD-LTE μοντέλο.

Από πλευράς δικτύου 2G/3G/3.5G, δεν θα έχεις πρόβλημα, μιας και όλα τα μοντέλα iPhone υποστηρίζουν όλες τις μπάντες. Αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος είναι το 4G-LTE. Νομίζω πως Cosmote και Vodafone λειτουργού στη μπάντα 3 (1800 MHz). Αν είμαι σωστός, θα έχεις τη δυνατότητα 4G επίσης. Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος.

Όσο αφορά το service, θα πρέπει να απευθύνεσαι στην Infoquest ή οποία παρέχει πολύ καλή εξυπηρέτηση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

το πήρα από smarties συγκεκριμένα οπου με διαβεβαιωσαν πως ειναι ευρωπαικο και εχω εγγυηση απο infoquest. οπως και να χει δεν το βλέπω να ειναι ευρωπαικο. ελπιζω να το αλλαξουν και να μην εχουμε τρεχαματα

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Συγγνώμη από τους mod που ξαναποσταρω αλλά γνωρίζει κανείς με σιγουριά αν έχω τη δυνατότητα σύνδεσης σε 4G σε μοντέλο A1530; αν μου πει η infoquest πως καλύπτομαι από εγγύηση σκέφτομαι να το κρατήσω

- Oneplus 12

Δεν νομιζω να εχεις την δυνατοτητα αυτη για 4G... συγκεκριμένα από όσο ξέρω πρέπει να ναι το Α1457 για 4G...
Samsung S21 Ultra

το πήρα από smarties συγκεκριμένα οπου με διαβεβαιωσαν πως ειναι ευρωπαικο και εχω εγγυηση απο infoquest. οπως και να χει δεν το βλέπω να ειναι ευρωπαικο. ελπιζω να το αλλαξουν και να μην εχουμε τρεχαματα

και εγω αυτο το μοντελο εχω...καλυπτει κανονικα η infoquest (παρε τφ και δωσε imei να το διαπιστωσεις)......και επισης στην Ελλάδα έχουμε FDD (Frequency Division Duplexing) υλοποίηση από Vodafone και Cosmote (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks)...ιδια band....ιδιες συχνοτητες...το hongkong έχει 2 παροχους fdd kai 1 tdd (Model A1457*: UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); LTE (Bands 1, 2, 3, 5, 7, 8, 20)

Model A1530*: UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); FDD-LTE (Bands 1, 2, 3, 5, 7, 8, 20); TD-LTE (Bands 38, 39, 40)

δεν το επιβεβαιωνω 100% μιας και εχω wind.....???

Edited by cyberbop
LG G4

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned