DINFUN Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Hardware δεν νομίζω. Καλύτερα να κανεις backup οτι χρειάζεσαι και μετά απο το iTunes restore αλλαζεις τον διακοπτη για το αθορυβο (να μην εχει ηχο το κινητο)... μπουμ... respring... Από εδώ έβγαλα το συμπέρασμα hardware, κάτι τέτοιο δεν θεωρείται software καθώς το respring έρχεται από μηηχανική εντολή, τεχνικός δεν είμαι.. αλλά τεχνικούς έχω και ρωτάω για τις πιθανότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 αλλαζεις τον διακοπτη για το αθορυβο (να μην εχει ηχο το κινητο)... μπουμ... respring... Από εδώ έβγαλα το συμπέρασμα hardware, κάτι τέτοιο δεν θεωρείται software καθώς το respring έρχεται από μηηχανική εντολή, τεχνικός δεν είμαι.. αλλά τεχνικούς έχω και ρωτάω για τις πιθανότητες. Μπορεί όταν παει να γίνει η αλλαγή του προφίλ να έχει κάποιο θέμα κάποιο αρχείο να είναι κατεστραμμένο και να κάνει respring. Hardware απλά δεν θα έμπαινε στο αθόρυβο και τελείωσε δεν υπάρχει λόγος για respring Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μπορεί όταν παει να γίνει η αλλαγή του προφίλ να έχει κάποιο θέμα κάποιο αρχείο να είναι κατεστραμμένο και να κάνει respring. Hardware απλά δεν θα έμπαινε στο αθόρυβο και τελείωσε δεν υπάρχει λόγος για respring Θα το διελευκάνουμε σύντομα, εάν ακολουθήσει τη συμβουλή σου για restore και setup as new .. εάν στρώσει τότε κάποιος πρέπει να απολυθεί σύντομα εδώ, που διαρρηγνυει τα ιμάτιά του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Θα το κανω αυριο που θα εχω χρονο παιδια. Ευχαριστω για τον χρονο σας και θα σας ενημερωσω. Το κινητο εχει 300mb ελευθερα μονο... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Θα υπαρξει κ αλλη αναβαθμιση πριν το 8 η με 7.1 θα παει το πραγμα; Κ μενα μου τρωει κολληματα κ με πεταει εξω απο εφαρμογες χωρις να το χω φορτωσει η να χω κανει jb. Σημερα δεν διαβαζε το μεγεθυντικο φακο για να διορθωσω κειμενο. Λυπαμαι που το λεω αλλα στην επιστροφη μ στην apple βλεπω πως υπαρχουν ιδια κ παραπανω προβληματα απ τα κορυφαια android. Να κρασαρει το σαφαρι χωρις λογω σε συσκευες ολοκαινουργιες και χωρις ζορισμα ειναι ξενερωμα. Μου φαινεται ο μυθος της σταθεροτητας μονο στα macOs λειτουργει γιατι 3 χρονια που χω macbook πραγματικα δεν εχω κανενα θεμα Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Καλησπερα... Θελω να αγορασω ενα 5S για mia θεια μου που μενει Αλεξανδρουπολη και δεν μπορει να το δει, θελει να ξερει αν ειναι γνησια κλπ κλπ ξερετε... Ποιο καταστημα προτεινετε ? κατι που πρεπει να προσεξω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδια υπαρχει τροπος χωρις jb να κανω κατι για να περασω wallpaper οπως το θελω; Βαζω απ τις φωτογραφιες μου κ την εμφανιζει μεγενθυμενη ακομα κ χωρις προοπτικη κ ετσι πεφτει το προσωπο πανω στην ωρα. Μπορω να αλλαξω το πως εμφανιζετε η ωρα η ακομα κ να τη βγαλω χωρις jb? Kατεβασα wallpapers και απο εφαρμογη κ εχω το ιδιο θεμα. Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Θα το διελευκάνουμε σύντομα, εάν ακολουθήσει τη συμβουλή σου για restore και setup as new .. εάν στρώσει τότε κάποιος πρέπει να απολυθεί σύντομα εδώ, που διαρρηγνυει τα ιμάτιά του :) Εντάξει μεταξύ σοβαρού και αστείου ας δοκιμάσει οτι τον βολεύει είπαμε 2-3 πιθανές λύσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 το παρέλαβα... είναι Ευρωπαϊκό από Γερμανία συγκεκριμένα... Δίνει 7 εργάσιμες DOA το μαγαζί για να ξέρετε... Αυτά, τώρα ότι απορία προκύψει εδώ είστε :) Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εγω πάντως που είμαι και JB δεν έχω προβλήματα. Δεν κλείνω εφαρμογές πλην όσων χρησιμοποιούν gps. Άλλα είναι αυτά που με ενοχλούν τα οποία δεν τα βλεπουν οι περισσότεροι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
claire1991 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 παιδία εδώ TiAiNO αν βάλω το e-mail συγχρονίζονται και οι επαφές?? μην κάτσω και τις περάσω μία μία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Καποιος φιλος ειπε πιο πανω οτι η εγγυηση του ειναι παγκοσμια. Αυτο δεν ισχυει. Τα Ευρωπαικα εχουν εγγυηση σε ολη την Ευρωπη και στην Ελλαδα απο info quest. Τα Ελληνικα εγγυηση απο τους παροχους. Τα Αμερικανικα ( ολα εκτοε Ευρωπης) δεν τα δεχονται εγγυηση στηβ Ελλαδα. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εγω πάντως που είμαι και JB δεν έχω προβλήματα. Δεν κλείνω εφαρμογές πλην όσων χρησιμοποιούν gps. Άλλα είναι αυτά που με ενοχλούν τα οποία δεν τα βλεπουν οι περισσότεροι. Τι σε ενοχλει δλδ για πες παραδειγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εχω το iPhone 5s δεν το σβηνω ποτε,χρειαζεται καπου καπου να του κανω επανεκκινηση ? Δεν εχω καποιο πρόβλημα,απλα ρωταω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εχω το iPhone 5s δεν το σβηνω ποτε,χρειαζεται καπου καπου να του κανω επανεκκινηση ? Δεν εχω καποιο πρόβλημα,απλα ρωταω ! Οποτε βλέπεις να σου κάνει τίποτα περίεργα καλύτερα να κάνεις μια επανεκκίνηση. 1 στις 10 μέρες ίσως. Ανάλογα και τις εφαρμογές. Αν έχεις καμία και σε τρώει τίποτα κολλήματα πιο συχνά. Αν δεν έχεις πρόβλημα γιατί να το κλείσεις δεν παθαίνει τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidus Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Καλησπερα. Φιλος αγορασε iPhone 5S απο σκρουτζομαγαζο και εχει θεμα με τον ηχο. Τον χαρακτηριζει καπως ξερο σε σχεση με το 5αρι και επισης μεχρι στιγμης δεν εχει πιασει 4G. Ειναι μοντελο A1530. Νομιζω οτι δεν το πιανει η εγγυηση για infoquest ετσι; Σε αυτην την περιπτωση το παει στο... καταστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Καλησπερα. Φιλος αγορασε iPhone 5S απο σκρουτζομαγαζο και εχει θεμα με τον ηχο. Τον χαρακτηριζει καπως ξερο σε σχεση με το 5αρι και επισης μεχρι στιγμης δεν εχει πιασει 4G. Ειναι μοντελο A1530. Νομιζω οτι δεν το πιανει η εγγυηση για infoquest ετσι; Σε αυτην την περιπτωση το παει στο... καταστημα; Θα πρέπει στην αρχή να απευθυνθεί στο καταπστημα που το αγόρασε. Στη συνέχεια μπορεί να απευθυνθεί στην iSquare Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Καλησπερα. Φιλος αγορασε iPhone 5S απο σκρουτζομαγαζο και εχει θεμα με τον ηχο. Τον χαρακτηριζει καπως ξερο σε σχεση με το 5αρι και επισης μεχρι στιγμης δεν εχει πιασει 4G. Ειναι μοντελο A1530. Νομιζω οτι δεν το πιανει η εγγυηση για infoquest ετσι; Σε αυτην την περιπτωση το παει στο... καταστημα; Τι εννοει οτι ο ηχος ειναι "ξερος"; Ποια εταιρεια εχει; Το 4G το εχει ενεργοποιημενο; Καταστημα και infoquest για εγγυηση. Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidus Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Ο ήχος του ηχείου! Δεν έχει το βάθος του ήχου που έχει το ηχείο στο 4S! Αυτό στους ήχους κλήσεων και μηνυμάτων! Στα τραγούδια και τα βίντεο δεν έχω άποψη το πως ακούγεται. Όχι δεν ενεργοποίησε τίποτα! Μάλλον πρέπει να πάρει στην Cosmote όπου ανήκει οι αριθμός έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Εχθες το βραδυ ηθελα να καταγραψω ενα βιντεο (μια ληστεια ενος αυτοκινητου...) και δεν ηθελα να εχω φλας... και ενω πατουσα να το βγαλω το φλας, δεν μπορουσα οπως θα δειτε κ στην εικονα... (αν κ ειναι να βγαλει φωτο, και στο βιντεο το ιδιο κανει) Τι να πω... σημερα οπως ειπα θα κανω ενα setup as new... και βλεπουμε... :mad::mad: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Κι εγω το χω παθει. Restart της εφαρμογης και εφτιαξε Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Εκανα setup as new και το προβλημα με την καμερα οπως φαινεται στην επανω εικονα παραμενει.... τις μισες φορες το βγαζει ετσι .. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Εκανα setup as new και το προβλημα με την καμερα οπως φαινεται στην επανω εικονα παραμενει.... τις μισες φορες το βγαζει ετσι .. Εάν το πρόβλημα επηρεάζει τη χρήση που του κάνεις, θα πρέπει να επισκεφθείς το κατάστημα που το αγόρασες, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Εάν το πρόβλημα επηρεάζει τη χρήση που του κάνεις, θα πρέπει να επισκεφθείς το κατάστημα που το αγόρασες, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.. Αφου ειναι θεμα software, τι να μου κανει το καταστημα; Στο δικο σου δεν κανει ποτε ετσι; Να επικαλυπτονται οι επιλογες του φλας (το ΟΧΙ δηλαδη) με τον χρόνο του βίντεο; (η το "Αυτοματο HDR" σε περιπτωση φωτο) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Αφου ειναι θεμα software, τι να μου κανει το καταστημα; Στο δικο σου δεν κανει ποτε ετσι; Να επικαλυπτονται οι επιλογες του φλας (το ΟΧΙ δηλαδη) με τον χρόνο του βίντεο; (η το "Αυτοματο HDR" σε περιπτωση φωτο) Καλημέρα, τώρα κατάλαβα τι θέλεις να πεις, συγγνώμη, εννοείς κατά τη διάρκεια της λήψης :). Δεν μπορείς να κλείσεις το φλας, οχι. Δεν το είχα προσέξει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts