Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hardware δεν νομίζω.

Καλύτερα να κανεις backup οτι χρειάζεσαι και μετά απο το iTunes restore

αλλαζεις τον διακοπτη για το αθορυβο (να μην εχει ηχο το κινητο)... μπουμ... respring...

Από εδώ έβγαλα το συμπέρασμα hardware, κάτι τέτοιο δεν θεωρείται software καθώς το respring έρχεται από μηηχανική εντολή, τεχνικός δεν είμαι.. αλλά τεχνικούς έχω και ρωτάω για τις πιθανότητες.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αλλαζεις τον διακοπτη για το αθορυβο (να μην εχει ηχο το κινητο)... μπουμ... respring...

Από εδώ έβγαλα το συμπέρασμα hardware, κάτι τέτοιο δεν θεωρείται software καθώς το respring έρχεται από μηηχανική εντολή, τεχνικός δεν είμαι.. αλλά τεχνικούς έχω και ρωτάω για τις πιθανότητες.

Μπορεί όταν παει να γίνει η αλλαγή του προφίλ να έχει κάποιο θέμα κάποιο αρχείο να είναι κατεστραμμένο και να κάνει respring.

Hardware απλά δεν θα έμπαινε στο αθόρυβο και τελείωσε δεν υπάρχει λόγος για respring

Nokia 8800 Scirocco

Μπορεί όταν παει να γίνει η αλλαγή του προφίλ να έχει κάποιο θέμα κάποιο αρχείο να είναι κατεστραμμένο και να κάνει respring.

Hardware απλά δεν θα έμπαινε στο αθόρυβο και τελείωσε δεν υπάρχει λόγος για respring

Θα το διελευκάνουμε σύντομα, εάν ακολουθήσει τη συμβουλή σου για restore και setup as new .. εάν στρώσει τότε κάποιος πρέπει να απολυθεί σύντομα εδώ, που διαρρηγνυει τα ιμάτιά του :)

Θα το κανω αυριο που θα εχω χρονο παιδια. Ευχαριστω για τον χρονο σας και θα σας ενημερωσω. Το κινητο εχει 300mb ελευθερα μονο...
Samsung S21 Ultra

Θα υπαρξει κ αλλη αναβαθμιση πριν το 8 η με 7.1 θα παει το πραγμα; Κ μενα μου τρωει κολληματα κ με πεταει εξω απο εφαρμογες χωρις να το χω φορτωσει η να χω κανει jb. Σημερα δεν διαβαζε το μεγεθυντικο φακο για να διορθωσω κειμενο. Λυπαμαι που το λεω αλλα στην επιστροφη μ στην apple βλεπω πως υπαρχουν ιδια κ παραπανω προβληματα απ τα κορυφαια android. Να κρασαρει το σαφαρι χωρις λογω σε συσκευες ολοκαινουργιες και χωρις ζορισμα ειναι ξενερωμα. Μου φαινεται ο μυθος της σταθεροτητας μονο στα macOs λειτουργει γιατι 3 χρονια που χω macbook πραγματικα δεν εχω κανενα θεμα

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

Καλησπερα... Θελω να αγορασω ενα 5S για mia θεια μου που μενει Αλεξανδρουπολη και δεν μπορει να το δει, θελει να ξερει αν ειναι γνησια κλπ κλπ ξερετε...

Ποιο καταστημα προτεινετε ? κατι που πρεπει να προσεξω ?

Παιδια υπαρχει τροπος χωρις jb να κανω κατι για να περασω wallpaper οπως το θελω; Βαζω απ τις φωτογραφιες μου κ την εμφανιζει μεγενθυμενη ακομα κ χωρις προοπτικη κ ετσι πεφτει το προσωπο πανω στην ωρα. Μπορω να αλλαξω το πως εμφανιζετε η ωρα η ακομα κ να τη βγαλω χωρις jb? Kατεβασα wallpapers και απο εφαρμογη κ εχω το ιδιο θεμα.

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

Θα το διελευκάνουμε σύντομα, εάν ακολουθήσει τη συμβουλή σου για restore και setup as new .. εάν στρώσει τότε κάποιος πρέπει να απολυθεί σύντομα εδώ, που διαρρηγνυει τα ιμάτιά του :)

Εντάξει μεταξύ σοβαρού και αστείου ας δοκιμάσει οτι τον βολεύει είπαμε 2-3 πιθανές λύσεις

Nokia 8800 Scirocco

το παρέλαβα... είναι Ευρωπαϊκό από Γερμανία συγκεκριμένα... Δίνει 7 εργάσιμες DOA το μαγαζί για να ξέρετε... Αυτά, τώρα ότι απορία προκύψει εδώ είστε :)
kTm Duke 690

Εγω πάντως που είμαι και JB δεν έχω προβλήματα. Δεν κλείνω εφαρμογές πλην όσων χρησιμοποιούν gps.

Άλλα είναι αυτά που με ενοχλούν τα οποία δεν τα βλεπουν οι περισσότεροι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καποιος φιλος ειπε πιο πανω οτι η εγγυηση του ειναι παγκοσμια. Αυτο δεν ισχυει. Τα Ευρωπαικα εχουν εγγυηση σε ολη την Ευρωπη και στην Ελλαδα απο info quest. Τα Ελληνικα εγγυηση απο τους παροχους. Τα Αμερικανικα ( ολα εκτοε Ευρωπης) δεν τα δεχονται εγγυηση στηβ Ελλαδα.
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Εγω πάντως που είμαι και JB δεν έχω προβλήματα. Δεν κλείνω εφαρμογές πλην όσων χρησιμοποιούν gps.

Άλλα είναι αυτά που με ενοχλούν τα οποία δεν τα βλεπουν οι περισσότεροι.

Τι σε ενοχλει δλδ για πες παραδειγματα.

Εχω το iPhone 5s δεν το σβηνω ποτε,χρειαζεται καπου καπου να του κανω επανεκκινηση ?

Δεν εχω καποιο πρόβλημα,απλα ρωταω !

Εχω το iPhone 5s δεν το σβηνω ποτε,χρειαζεται καπου καπου να του κανω επανεκκινηση ?

Δεν εχω καποιο πρόβλημα,απλα ρωταω !

Οποτε βλέπεις να σου κάνει τίποτα περίεργα καλύτερα να κάνεις μια επανεκκίνηση.

1 στις 10 μέρες ίσως. Ανάλογα και τις εφαρμογές. Αν έχεις καμία και σε τρώει τίποτα κολλήματα πιο συχνά.

Αν δεν έχεις πρόβλημα γιατί να το κλείσεις δεν παθαίνει τίποτα

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπερα. Φιλος αγορασε iPhone 5S απο σκρουτζομαγαζο και εχει θεμα με τον ηχο. Τον χαρακτηριζει καπως ξερο σε σχεση με το 5αρι και επισης μεχρι στιγμης δεν εχει πιασει 4G. Ειναι μοντελο A1530. Νομιζω οτι δεν το πιανει η εγγυηση για infoquest ετσι; Σε αυτην την περιπτωση το παει στο... καταστημα;

Καλησπερα. Φιλος αγορασε iPhone 5S απο σκρουτζομαγαζο και εχει θεμα με τον ηχο. Τον χαρακτηριζει καπως ξερο σε σχεση με το 5αρι και επισης μεχρι στιγμης δεν εχει πιασει 4G. Ειναι μοντελο A1530. Νομιζω οτι δεν το πιανει η εγγυηση για infoquest ετσι; Σε αυτην την περιπτωση το παει στο... καταστημα;

Θα πρέπει στην αρχή να απευθυνθεί στο καταπστημα που το αγόρασε. Στη συνέχεια μπορεί να απευθυνθεί στην iSquare

Τι εννοει οτι ο ηχος ειναι "ξερος"; Ποια εταιρεια εχει; Το 4G το εχει ενεργοποιημενο; Καταστημα και infoquest για εγγυηση.

GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD...

Ο ήχος του ηχείου! Δεν έχει το βάθος του ήχου που έχει το ηχείο στο 4S! Αυτό στους ήχους κλήσεων και μηνυμάτων! Στα τραγούδια και τα βίντεο δεν έχω άποψη το πως ακούγεται. Όχι δεν ενεργοποίησε τίποτα! Μάλλον πρέπει να πάρει στην Cosmote όπου ανήκει οι αριθμός έτσι;

Εχθες το βραδυ ηθελα να καταγραψω ενα βιντεο (μια ληστεια ενος αυτοκινητου...) και δεν ηθελα να εχω φλας... και ενω πατουσα να το βγαλω το φλας, δεν μπορουσα οπως θα δειτε κ στην εικονα... (αν κ ειναι να βγαλει φωτο, και στο βιντεο το ιδιο κανει)

Τι να πω... σημερα οπως ειπα θα κανω ενα setup as new... και βλεπουμε... :mad::mad:

Samsung S21 Ultra

Εκανα setup as new και το προβλημα με την καμερα οπως φαινεται στην επανω εικονα παραμενει.... τις μισες φορες το βγαζει ετσι ..
Samsung S21 Ultra

Εκανα setup as new και το προβλημα με την καμερα οπως φαινεται στην επανω εικονα παραμενει.... τις μισες φορες το βγαζει ετσι ..

Εάν το πρόβλημα επηρεάζει τη χρήση που του κάνεις, θα πρέπει να επισκεφθείς το κατάστημα που το αγόρασες, κάποιο πρόβλημα υπάρχει..

Εάν το πρόβλημα επηρεάζει τη χρήση που του κάνεις, θα πρέπει να επισκεφθείς το κατάστημα που το αγόρασες, κάποιο πρόβλημα υπάρχει..

Αφου ειναι θεμα software, τι να μου κανει το καταστημα; Στο δικο σου δεν κανει ποτε ετσι; Να επικαλυπτονται οι επιλογες του φλας (το ΟΧΙ δηλαδη) με τον χρόνο του βίντεο; (η το "Αυτοματο HDR" σε περιπτωση φωτο)

Samsung S21 Ultra

Αφου ειναι θεμα software, τι να μου κανει το καταστημα; Στο δικο σου δεν κανει ποτε ετσι; Να επικαλυπτονται οι επιλογες του φλας (το ΟΧΙ δηλαδη) με τον χρόνο του βίντεο; (η το "Αυτοματο HDR" σε περιπτωση φωτο)

Καλημέρα, τώρα κατάλαβα τι θέλεις να πεις, συγγνώμη, εννοείς κατά τη διάρκεια της λήψης :). Δεν μπορείς να κλείσεις το φλας, οχι. Δεν το είχα προσέξει αυτό.

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned