Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να μη χρησιμοποιοείτε το home button μπορεί να ενεργοποιήσετε το assistive touch, αν και δεν το θεωρώ εύχρηστο. Ρυθμίσεις - Γενικά - Προσβασιμότητα - assistive touch.

-Πολύ καλό! Το ενεργοποίησα.

Ετσι δεν υποφέρει και το booton...

-Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτεια ρύθμιση!!!

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόνο στην περίπτωση που το μήνυμα είναι iMessage δηλ. όταν στέλνεις σε iOS συσκευή.

Σε άλλη περίπτωση πριν το μήνυμα βαζεις, για την περίπτωση που έχεις COSMOTE, το *0# αφήνεις κενό και μετά πληκτρολογείς το κείμενο.

Να σημειώσω ότι το *0# δεν το βλέπει ο παραλήπτης (είναι εντολή)

οκ ευχαριστω ! Edited by DALIKERMAN84

Είναι σίγουρο ότι θα πεθάνει σύντομα. Το είχα απορία και ρώτησα τεχνικό όταν πήγα να αλλάξω την μπαταρία στο iphone μου και μου είπε ούτε καν να το σκεφτώ. Βγάζει πολλά περισσότερα volt ο φορτιστής του ipad και την καταστρέφει την μπαταρία. Οπότε πρέπει να το σταματήσεις και να το φορτίζεις με τον κανονικό του φορτιστή. 6 μήνες κράτησε η μπαταρία σε πελάτη που τους είπε ότι το φόρτιζε συνέχεια με φορτιστή ipad.

Πωωω με τρομαζεις!!! Το κοβω αμεσως...

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Για να μη χρησιμοποιοείτε το home button μπορεί να ενεργοποιήσετε το assistive touch, αν και δεν το θεωρώ εύχρηστο. Ρυθμίσεις - Γενικά - Προσβασιμότητα - assistive touch.

-Μήπως υπάρχει και κάτι αντίστοιχο για το power-button:)

Θα με εξυπηρετούσε πολύ...

-Μήπως υπάρχει και κάτι αντίστοιχο για το power-button:)

Θα με εξυπηρετούσε πολύ...

Φυσικά και υπάρχει στο assistive touch επιλέξτε συσκευή και κλείδωμα οθόνης όπως διακρίνετε στη photo guide

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42935&stc=1&d=1395736458

Πωωω με τρομαζεις!!! Το κοβω αμεσως...
Δεν ήθελα να σε τρομάξω χαχαχαχ απλά σου είπα αυτά που μου είπε ο τεχνικός και τι είχε συμβεί σε πελάτη που φόρτιζε το κινητό με πρίζα από iPad.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μια βοηθεια θελω !

Ημουν κανονικα συνδεμενος με το app store,σημερα του εκανα μια επανεκινηση και μετα που πηγα να μπω στο app store μου εγραφε cannot connect to app store,αφου εχω κανονικα Internet,πως ξανασυνδέομαι ?

Οι κωδικοι μου δεν αποθηκεύονται ?

Και αν όχι ποια ρυθμιση κανω για να ξανασυνδεθώ ?

Ευχαριστω !

Μια βοηθεια θελω !

Ημουν κανονικα συνδεμενος με το app store,σημερα του εκανα μια επανεκινηση και μετα που πηγα να μπω στο app store μου εγραφε cannot connect to app store,αφου εχω κανονικα Internet,πως ξανασυνδέομαι ?

Ευχαριστω !

Κάνε ένα restart πατώντας παρατεταμένα home + Power buttons μέχρι να δεις το μήλο και αφησέ το να κάνει επανεκκίνηση πάλι. Αν δεν αλλάξει τίποτε πήγαινε ρυθμίσειε iTunes & App Store και κάνε log out log in.. και αν δεν επανέλθει τα ξανασυζητάμε! :)

Μια βοηθεια θελω !

Ευχαριστω !

Κλεισε την εφσρμογη απο το multitasking και ξαναπεοσπαθησε

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Πρεπει να είχε κάποιο πρόβλημα απο τα κεντρικά της εταιρείας γιατί και σ ένα φίλο το έκανε ενώ το δικό μου δούλευε
Nokia 8800 Scirocco

είναι εύκολο να μας επισυνάψετε την αντίστοιχη εφαρμογή για android;

δυστυχώς δεν υπάρχει σαν εφαρμογή... αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι πρέπει να είναι ενσωματωμένο στον dialer της.

Φυσικά και υπάρχει στο assistive touch επιλέξτε συσκευή και κλείδωμα οθόνης όπως διακρίνετε στη photo guide

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42935&stc=1&d=1395736458

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά εννοούσα ακριβώς το αντίθετο. Από κλειδωμένη οθόνη να ανοίγει η συσκευή

Να μην χρειάζεται δηλ να πατάω power-button για να ανοίξει η οθόνη...:)

Δεν θέλω να πατάω κανένα button!!

Θέλω να γίνονται όλα από touch...:)

Lg G2 τοτε. Στην συσκευη αυτη δεν γινεται

Nokia 8800 Scirocco

Εντάξει ρε Τάσο, μη τα παίρνεις....

Είπαμε Αν.. γίνεται!

Μονο jailbroken υπήρχε ένα tweak όπου χρησιμοποιούσε τον αισθητήρα φωτεινότητας για να ανοίξει η συσκευή. Περνούσες το χέρι από πανω και άνοιγε μαγικά!

Μονο jailbroken υπήρχε ένα tweak όπου χρησιμοποιούσε τον αισθητήρα φωτεινότητας για να ανοίξει η συσκευή. Περνούσες το χέρι από πανω και άνοιγε μαγικά!

Ok..

jailbroken δεν πρόκειτε να γίνει, οπότε μένω "ως" έχει...

Τουλάχιστον παρακάμψαμε το home-button, κάτι είναι και αυτό!!!

Εντάξει ρε Τάσο, μη τα παίρνεις....

Είπαμε Αν.. γίνεται!

Δεν είχα πρόθεση απλά είπα τι ακριβώς παίζει με 2 λόγια

Nokia 8800 Scirocco

Έχεις δίκιο το επιβεβαίωσα οπότε γίνεται :)

Ωραία τέλεια οπότε το κάνουμε κανονικά ..

Μια χαζή ερώτηση ... Μήπως ξέρουμε περίπου πόση ώρα κάνει για την αναβάθμιση ;

Συγνωμη που σας ζαλίζω ! Αλλα το androind εχει πολλες περισσοτερες ρυθμίσεις,το κανεις οτι θες εδώ περιορίζονται οι ρυθμισεις.

Πως γινεται οταν μου στελνουν μηνυμα στο κινητο και είναι στην αναμονη και αναβει η οθονη όταν μου ερθει μηνυμα και δειχνει των αποστολέα αλλα να μην δειχνει τι γράφει κιόλας.

Edited by DALIKERMAN84

Ωραία τέλεια οπότε το κάνουμε κανονικά ..

Μια χαζή ερώτηση ... Μήπως ξέρουμε περίπου πόση ώρα κάνει για την αναβάθμιση ;

θέλεις περίπου κανένα 20λεπτο για να κατεβεί η έκδοση και κανένα 10λεπτο για εγκατάσταση :)

Συγνωμη που σας ζαλίζω ! Αλλα το androind εχει πολλες περισσοτερες ρυθμίσεις,το κανεις οτι θες εδώ περιορίζονται οι ρυθμισεις.

Πως γινεται οταν μου στελνουν μηνυμα στο κινητο και είναι στην αναμονη και αναβει η οθονη όταν μου ερθει μηνυμα και δειχνει των αποστολέα αλλα να μην δειχνει τι γράφει κιόλας.

Γι' αυτό είμαστε εδώ :)

Ρυθμίσεις - Κέντρο Γνωστοποιήσεων - Μηνύματα - Προεπισκόπηση off - Επανεκκίνηση της συσκευής!

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42958&stc=1&d=1395776938

Edited by DINFUN

Μόνο ; Νόμιζα πιο πολύ...Δεν έχει σημασία που ειναι 5.0.4 ; :O

Άσχετη τελείως !!!

Ευχαριστώ παρά πολύ !!!!!!!!!!!

Όχι δεν παίζει κάνενα ρόλο όλα είναι αυτοματοποιημένα, εσύ μόνο update επιλέγεις είτε OTA είτε από το iTunes!

θελω να αγορασω ενα φορτιστη αυτοκινητου.Γνωριζει να μου πει καποιος τι να προσεξω ωστε να μην εχω προβλημα με την φορτιση και την μπαταρια εννοειται?

BTW το αμαξι μου εχει θυρα usb s αλλα δεν εχω δοκιμασει να το συνδεσω να δω αν φορτιζει.Το iphone 4 που ειχα δεν φορτιζε παντως.Ενω το samsung s3 φοριτζε.Τεσπα.Οποιος γνωριζει ας μου πει.

Εdit:υπαρχει ανταπτορας για το αυτοκινητο που να σου δινει απλα usb ετσι ωστε να χρησιμοποιω το καλωδιο που ηδη εχω και ολα καλα?Και αν ναι ποιον προτεινετε?

Edited by m4rvel

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned