Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα η μεταβαση στο iphone ηταν πολυ ομαλη καθως ειχα ipad και παντα mac αλλα αυτες η 4 ιντσες με κουραζουν ρε παιδι μου... Πχ κανω συνεχεια λαθη κατα την πληκτρολογηση καθως με το ζορι βρισκω ακριβως το γραμμα στο πληκρτολογιο που θελω να πατησω. Να παει στις 4.3 η 4.7 να τελειωνουμε.....

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ολα ειναι σχετικά. Παίζει ρόλο πόσο σου ταιριάζει και πόσο σε καλύπτει.

Εγω θα το παραλάβω την Τετάρτη. Δεν ξέρω πως θα μου φανεί.

Πέρυσι ημουν έτοιμος πάλι για επιστροφή αλλά προτίμησα πριν πάρω το i5 να αγοράσω ενα 4s για δοκιμή.

Με απογοήτευσε σε πολλά πράγματα και δεν πραγματοποιησα την επιστροφή.

Δεν ηταν τόσο το μέγεθος όσο η ταχύτητα και η αυτονομία. Όταν δούλευα με 3g ζεσταίνονταν και γενικά ηταν πολύ πίσω σε σχέση με άλλες συσκευές που χρησιμοποιούσα παράλληλα.

Ελπίζω το 5s να με ικανοποιήσει και να παραμείνω γιατί δεν υπαρχει άλλη συσκευή που να με καλύπτει συνολικά σε όσα θέλω.

Αν είναι άμεσο στο άνοιγμα εφαρμογών όπως το Nexus μου και μου βγάζει άνετα τις δύσκολες μέρες θα είμαι ΟΚ.

Το εχω πάρει ζεστά το θέμα. Ήδη παράγγειλα SSD για το macbook μου και αρχίζω να το προετοιμάζω. Θα δούμε.

Πάντως εγώ δεν είμαι δυσαρεστημενος απο το android. Ούτε ήμουν απο το ios. Οι επιλογές των εταιρειών και της apple με δυσαρεστούν.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ψάχνω κάποια λύση home cinema με airplay, στα 500-600€, δε βρίσκω τπτ προς το παρόν, έναν denon βρήκα στα 350€ να του ρίξω πανω και δυο yamaha ηχεία στα 250€, εχει κανεις να προτείνει τπτ;(apple tv δε με ενδιαφέρει απο αυτά που διάβασα, δε θελω σύνδεση με τηλεοραση) Edited by dgeorge4

Εμενα η μεταβαση στο iphone ηταν πολυ ομαλη καθως ειχα ipad και παντα mac αλλα αυτες η 4 ιντσες με κουραζουν ρε παιδι μου... Πχ κανω συνεχεια λαθη κατα την πληκτρολογηση καθως με το ζορι βρισκω ακριβως το γραμμα στο πληκρτολογιο που θελω να πατησω. Να παει στις 4.3 η 4.7 να τελειωνουμε.....

Το βασικότερο μειονέκτημα για εμένα είναι το πληκτρολόγιο. Σίγουρα λίγο μεγαλύτερη οθόνη θα βοηθούσε. Αλλά προσωπικά θεωρώ ότι το μέλλον ανήκει στην τεχνολογία του swype. Πραγματικά είναι το μόνο που μου λείπει τις τελευταίες μέρες που επανήλθα σε ios. Κάποιοι (δυστυχώς αρκετοί) γράφουν με τα λεγόμενα greeklish και έτσι δεν τους βολεύει. Εγώ γράφω κι Ελληνικά και Αγγλικά και με το swype ήμουν πολλές ταχύτητες πάνω!

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Πως λένε την εφαρμογή για σημειώσεις που διαθέτει δικό της πληκτρολόγιο swipe?
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Swift key;

Νομίζω. Με copy paste αποτελεί μια λύση για κάποιον που θέλει να γράψει ένα μεγάλο κείμενο.

Σημερα παρελαβα το iPhone 5s το κινητο είναι καταπληκτικο βασικα τελεια ποιοτητα !

Προσπαθω να το συνηθίσω γιατι ημουν πολλα χρονια με androind.

Τωρα θελω να κανω μια ερωτηση ?

Το iPhone εχει φορτιστη ευρωπαικο και το κατάστημα μου εδωσε ανταπτορα για την πριζα,ειναι παρα πολυ σφιχτος και αν κανω χρηση θα φυγουν ολες οι πριζες από των τοιχο του σπιτιου.

Εχω φορτιστη από samsung με USB μπορω να το φορτισω ?

Ευχαριστω !

Σημερα παρελαβα το iPhone 5s το κινητο είναι καταπληκτικο βασικα τελεια ποιοτητα !

Το iPhone εχει φορτιστη ευρωπαικο και το κατάστημα μου εδωσε ανταπτορα για την πριζα,ειναι παρα πολυ σφιχτος και αν κανω χρηση θα φυγουν ολες οι πριζες από των τοιχο του σπιτιου.

Ευχαριστω !

Ναι μπορείτε το φορτίσετε χωρίς κανένα πρόβλημα!

Ευχαριστω !

Τι εννοείς ευρωπαϊκό;

Αν είναι έτσι τοτε ταιριάζει κανονικά. Ελλάδα δεν εισαι;

Καλύτερα φόρτισε με τον δικό του δεν ξέρουμε τι έξοδο έχει αυτός ο Samsung.

Nokia 8800 Scirocco

Τι εννοείς ευρωπαϊκό;

Αν είναι έτσι τοτε ταιριάζει κανονικά. Ελλάδα δεν εισαι;

Καλύτερα φόρτισε με τον δικό του δεν ξέρουμε τι έξοδο έχει αυτός ο Samsung.

Έχει 2 A αν είναι από Note 2, 3 η S4.

τι εννοεις απο samsumg usb? αφου και η συσκευασια εχει usb.Εννοεις ανταπτορα της samsung?
Ναι ανταπτορα της samsung που θα ενωσω το καλωδιο του iPhone για να φορτιση,ολοι οι φορτιστες είναι 5volt.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει 2 A αν είναι από Note 2, 3 η S4.
ο φορτιστης που εννοω ευρωπαικος είναι με 3 pin και θελει ανταπτορα για να φορτιση.

o samsung είναι από s4.

Ναι ανταπτορα της samsung που θα ενωσω το καλωδιο του iPhone για να φορτιση,ολοι οι φορτιστες είναι 5volt.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ο φορτιστης που εννοω ευρωπαικος είναι με 3 pin και θελει ανταπτορα για να φορτιση.

o samsung είναι από s4.

Αγγλικός εννοείς.

Θα χαλασεις την μπαταρία πρέπει να βρεις δικό του

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα !! Έδωσαν σε ενα φίλο ενα iphone και εχει έκδοση 5.0.4 νομίζω άσχετος με τηλέφωνα άσχετο και το άτομο που του το έδωσε .. Θελουμε να κανουμε update αλλα μέσω wifi γιατί δεν μπορούμε με PC θα χάσει φωτογραφίες και επαφές ;;;

Καλησπέρα !! Έδωσαν σε ενα φίλο ενα iphone και εχει έκδοση 5.0.4 νομίζω άσχετος με τηλέφωνα άσχετο και το άτομο που του το έδωσε .. Θελουμε να κανουμε update αλλα μέσω wifi γιατί δεν μπορούμε με PC θα χάσει φωτογραφίες και επαφές ;;;

Δες αν έχει μέσα εφαρμογή με όνομα cydia. Αν ναι δεν μπορείς να κανεις τίποτα πρέπει να πάρεις τις φωτογραφίες και μετά σύνδεση σε iTunes και update & restore.

Αν δεν έχει εφαρμογή τέτοια δηλαδή δεν είναι jailbreak τοτε παρακάτω.

μέσα από ρυθμίσεις γενικά ενημέρωση λογισμικού

ή

συνδεςη στο iTunes σε υπολογιστή και update.

Nokia 8800 Scirocco

Όχι δεν χάνει τίποτα, αρκει να επιλέξετε update κι όχι restore στη συνέχεια αφού συγχρονίσει επαφές και αποθηκεύσει φωτογραφίες μπορεί να κάνει clean install

Αγγλικός εννοείς.

Θα χαλασεις την μπαταρία πρέπει να βρεις δικό του

τι εννοεις θα χαλασει η μπαταρια? εμενα ειναι αγγλικο το τηλεφωνο και ετσι ο ανταπτορας της apple δεν κανει για την πριζα μου εδω στην ελλαδα.οποτε απο το μαγαζι που αγορασα το κινητο μου εδωσαν εναν ανταπτορα που τον συνδεω σε αυτον της apple και ετσι το φορτιζω.Που ειναι το προβλημα?

Δες αν έχει μέσα εφαρμογή με όνομα cydia. Αν ναι δεν μπορείς να κανεις τίποτα πρέπει να πάρεις τις φωτογραφίες και μετά σύνδεση σε iTunes και update & restore.

Αν δεν έχει εφαρμογή τέτοια δηλαδή δεν είναι jailbreak τοτε παρακάτω.

μέσα από ρυθμίσεις γενικά ενημέρωση λογισμικού

ή

συνδεςη στο iTunes σε υπολογιστή και update.

Οχι δεν ειναι jb αυτό το γνωρίζει !!!:lol:

Όχι δεν χάνει τίποτα, αρκει να επιλέξετε update κι όχι restore στη συνέχεια αφού συγχρονίσει επαφές και αποθηκεύσει φωτογραφίες μπορεί να κάνει clean install

Θα το κάνει μέσω wifi οποτε πατάμε update και μετα ;; Πρέπει να κανουμε κάπου συγχρονισμό πριν απο αυτό για να μην χάσουμε επαφές και τηλέφωνα ;;:O

τι εννοεις θα χαλασει η μπαταρια? εμενα ειναι αγγλικο το τηλεφωνο και ετσι ο ανταπτορας της apple δεν κανει για την πριζα μου εδω στην ελλαδα.οποτε απο το μαγαζι που αγορασα το κινητο μου εδωσαν εναν ανταπτορα που τον συνδεω σε αυτον της apple και ετσι το φορτιζω.Που ειναι το προβλημα?

Δεν υπάρχει πρόβλημα, απο τη στιγμη που το καλώδιο είναι της Apple και το αναγνωρίζει ως MFi

Θα το κάνει μέσω wifi οποτε πατάμε update και μετα ;; Πρέπει να κανουμε κάπου συγχρονισμό πριν απο αυτό για να μην χάσουμε επαφές και τηλέφωνα ;;:O

Οχι, δεν θα χαθει τιποτα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μόλις συνδέσει τη συσκευή στο iTunes θα της κρατήσει backup με το update δεν διαγράφεται τίποτα. Τι εννοείς μέσω Wifi ? στην iOS 5 δεν πρέπει να υπάρχει over the air update

Θα απαντησει καποιος υπευθυνα αν οντως δεν υπαρχει προβλημα με καποιον ανταπτορα γιατι ειχα ρωτησει και παλια εδω και μου ειχαν πει οχι.και τωρα ξαφνικα βλεπω αλλες αποψεις.

Θα απαντησει καποιος υπευθυνα αν οντως δεν υπαρχει προβλημα με καποιον ανταπτορα γιατι ειχα ρωτησει και παλια εδω και μου ειχαν πει οχι.και τωρα ξαφνικα βλεπω αλλες αποψεις.

Λοιπόν με τη λογική ο αντάπτορας τι ζημιά μπορεί να κάνει, ο Τασος αναφέρεται φια φορτιστή απο άλλη εταιρεία αλλά και πάλι από τη στιγμή που το καλώδιο είναι Apple δεν υπάρχει θέμα!

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned