Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως μπορω να δω αν το κινητο μου ειναι απο παροχο; Εγω το πηρα απο public

Δεν είναι. Μόνο στο εξωτερικό έχουν από παροχο.

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, λίγο τα φώτα σας.

Στη λίστα αγνόησης έχω καταχωρήσει κάποιους αριθμούς , μεταξύ των οποίων και κάποια τηλέφωνα από τα οποία καλούν για διάφορες προσφορές από δίκτυα κινητής κλπ, ξέρετε, αυτοί που καλούν ότι ώρα να είναι και μας πρήζουν.

Σήμερα, δέχτηκα μια κλήση λοιπόν. Το κινητό χτυπούσε κανονικά. Αντί αναγνώρισης, μου έβγαζε «ο αριθμός αυτός έχει αναγνωριστεί ως spam». Απάντησα και πράγματι ήταν από δίκτυο κινητής για προσφορα κλπ. Κλείνοντας, κοιτάζω στο ιστορικό κλήσεων, δεν υπήρχε αριθμός συγκεκριμένος, αλλά στη θέση του αριθμού που με πήρε υπήρχε η ένδειξη «ο αριθμός αυτός έχει αναγνωριστεί ως spam» και ήταν ήδη στη λίστα αγνόησης. Αλλά, κατάφερε να με καλέσει και το κινητό χτυπούσε.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να μην χτυπήσει το κινητό??

Μπορούν με κάποιο τρόπο να παρακάμπτουν τη ρύθμιση αυτή?

Πολυ περιεργα πραγματα.... κανονικα δεν μπορουν. Ουτε επρεπε να χτυπησει το κινητο ουτε τιποτα... :wacko::wacko: Ο αριθμος που σε πηρε τηλ, και ο αριθμος που εχεις κατοχυρωμένος ειναι ιδια μορφη; (πχ αρχιζουν και οι 2 απο +30...) ?

Samsung S21 Ultra

Παιδιά, δεν πρέπει να είναι bug, κάτι περίεργο έχει γίνει.

Καταρχήν, μέσα στις επαφές μου, υπήρχε πράγματι μια επαφή με όνομα «έχει χαρακτηριστεί ως spam». Μέσα εκεί υπήρχαν διάφορα νούμερα.

Το θέμα είναι ότι εγώ δεν είχα φτιάξει ποτέ τέτοια επαφή. Επίσης στην επαφή αυτή υπήρχε και σημείωση που έλεγε «don’t remove this _truecaller id» κάπως έτσι…

Το χαζοπρόγραμμα (που στα 5 λεπτά το ειχα σβήσει) πρέπει να έκανε όλα αυτά. Μόνο του δημιούργησε την επαφή, πέρασε μέσα κάποια νούμερα (που πράγματι πρέπει να είναι αριθμοί που καλούν από δίκτυα για προσφορές) και είχε βάλει και αποκλεισμό καλούντος, ο οποίος όμως, δεν δούλεψε….

Τέσπα, την εφαρμογή truecaller την έχω έτσι και αλλιώς διαγράψει, διέγραψα και την επαφή αυτή και έβαλα μόνο τον αριθμό που με κάλεσε σε λίστα αγνόησης. Θα το παρακολουθήσω…

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Πως μπορω να δω αν το κινητο μου ειναι απο παροχο; Εγω το πηρα απο public

Τα public έχουν συνεργασία με τη wind το πιο πιθανό είναι το service να το έχει η wind

Και η wind συνεργαζεται με την αρβατο να υποθεσω....? με λιγα λογια... Fingers crossed να μη τους χρειαστω!
:cool:

Και η wind συνεργαζεται με την αρβατο να υποθεσω....? με λιγα λογια... Fingers crossed να μη τους χρειαστω!

Ε, περίπου έτσι...:lol:

Έδωσες μόνη σου την απάντηση :)

Στην infoquest δε μπορούμε να το παμε; Από Γερμανό το πηρα

Μπορείς να τηλεφωνήσεις στην quest και να ρωτήσεις. Θα σου ζητήσουν το serial/imei για να σου απαντήσουν.

Στην infoquest δε μπορούμε να το παμε; Από Γερμανό το πηρα

Όχι δεν μπορείτε δεν το αναλαμβάνουν, Germanos=Cosmote ακολουθείτε τη διαδικασία των παρόχων, κοινώς arvato!

Όχι δεν μπορείτε δεν το αναλαμβάνουν, Germanos=Cosmote ακολουθείτε τη διαδικασία των παρόχων, κοινώς arvato!
.....κοινώς "να είσαι τυχερός"

Ολα τα μεγαλα καταστηματα συνεργαζονται με καποια απο τις 3 εταιριες cosmote win k vodafon και εχουν σερβις στην αρβατο εκτος απο το you.gr που εχει συνεργασια με vodafon και σερβις στην infoquest. Και το 90% των σκρουτζομαγαζω σερβις στην infoquest εχει οποτε μπορεις να αγοραζεις απο εκει ποιο φθηνα και να εχεις και καλο σερβις

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Ναι αυτο για την αρβατο δε το χα ψαξει πριν το παρω... Ευχαριστω για τις απαντησεις παντως αν και μου κανατε τη καρδια περιβολι :p

Ναι αυτο για την αρβατο δε το χα ψαξει πριν το παρω... Ευχαριστω για τις απαντησεις παντως αν και μου κανατε τη καρδια περιβολι :p

(off topic) Μετά από αυτά, είναι να μην πάρεις το s5?

Αχαχαχα!!!

Χαχαχαχα ναι το περιμενω πως κ πως!!! Μου χουν λειψει τα lags της sammy :p

Όχι και lags. Σε κάνει απλά με το ζόρι να περιμένεις και να ασχολείσαι παραπάνω μαζί του το τηλέφωνο.

Nokia 8800 Scirocco

Παιδια θελω λιγο βοηθεια. Εχω κανει Apple ΙD μεσω υπολογιστη και ενω οτι μου την επαληθευσαν οταν παω να την βαλω στο itunes στο κινητο μου λεει οτι το apple ID σας δεν εχει χρησιμοποιηθει ξανα στο itunes και δεν με βαζει. παλευω εδω και ωρες, μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει σε αυτο το προβλημα?

Παιδια θελω λιγο βοηθεια. Εχω κανει Apple ΙD μεσω υπολογιστη και ενω οτι μου την επαληθευσαν οταν παω να την βαλω στο itunes στο κινητο μου λεει οτι το apple ID σας δεν εχει χρησιμοποιηθει ξανα στο itunes και δεν με βαζει. παλευω εδω και ωρες, μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει σε αυτο το προβλημα?

Καλησπέρα σας, πηγαίνετε Ρυθμίσεις - iCloud - και δημιουργήστε λογαριασμό στο iCloud με το Apple ID πρώτη φορά ενεργοποιήση πρέπει να γίνει από iOS συσκευή!

Καλησπέρα σας, πηγαίνετε Ρυθμίσεις - iCloud - και δημιουργήστε λογαριασμό στο iCloud με το Apple ID πρώτη φορά ενεργοποιήση πρέπει να γίνει από iOS συσκευή!

μολις το εκανα αυτο που ειπες αλλα το itunes παλι τα ιδια μου λεει...μηπως θα πρεπει να περιμενω καποιο χρονικο διαστημα?

μολις το εκανα αυτο που ειπες αλλα το itunes παλι τα ιδια μου λεει...μηπως θα πρεπει να περιμενω καποιο χρονικο διαστημα?

έχεις κάνει verify το Apple ID από το email που έχει σταλεί από την Apple και log στο account σου ώστε να ενεργοποιηθεί;

edit: εάν βάλετε εδώ το Apple ID σας τι σας λέει;

My Apple ID

Edited by DINFUN

Καλησπερα αυριο παραλαμβανω το iPhone 5s μετα από πολλα χρονια με andorind κινητα και το τελευταιο που εχω είναι samsung s4 i9505 και αυτό γιατι ξενερωσα με τα προβλήματα του κινητου και της συνεχομενες λανθασμενες ενημερώσεις από 2.2.2 εως την τελευταια 4.4 !

Οσοι φιλοι μου εχουν iPhone είναι ευχαριστημενοι και για αυτό περνω και εγω iPhone !

Καλησπερα αυριο παραλαμβανω το iPhone 5s μετα από πολλα χρονια με andorind κινητα και το τελευταιο που εχω είναι samsung s4 i9505 και αυτό γιατι ξενερωσα με τα προβλήματα του κινητου και της συνεχομενες λανθασμενες ενημερώσεις από 2.2.2 εως την τελευταια 4.4 !

Οσοι φιλοι μου εχουν iPhone είναι ευχαριστημενοι και για αυτό περνω και εγω iPhone !

Σοφή επιλογή, καλώς να το δεχθείς τότε, για οποιαδήποτε βοήθεια εδώ θα είμαστε :)

Ευκαιρια να μαθεις τι σημαινει ταχυτητα και ποιοτητα κατασκευης :)

Ευκαιρια να μαθεις τι σημαινει ταχυτητα και ποιοτητα κατασκευης :)

Και συνεπεια και πολλα αλλα βεβαια.:)

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned