Tragos13 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Παιδια εχω στο σκληρο δισκο την baseband μπαινω στο odin αλλα δεν βλεπω πουθενα μεσω odin την baseband τι λαθος κάνω? Πρεπει να την αποσυμιεσω πριν την βαλω στο odin?Μεσω PDA ή αλλη επιλογη θά κάνω? Edited December 15, 2013 by Tragos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Αποσυμπίεσε τα περιεχόμενα του zip σε ένα φάκελο, και εκεί θα το δει. Ναι, στην επιλογή pda θα πατήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Λοιπον επειδη μολις εκανα μιας φιλης το κινητο θα αναφερω λιγο τα βηματα γιατι στην αρχη το πρωτο ποστ σε μπερδευει και θα πω γιατι το λεω αυτο. Στην αρχη σου λεει τα βηματα πως να βαλεις custom recovery, SU, και custom rom.... Ομως σε οσους βαζουνε ξανα αλλη baseband δεν λεει οτι πρεπει να τα κανεις ξανα απο την αρχη ολα παλι..... Αρα οσοι πρεπει να βαλουν baseband αν περασουν custom recovery και μετα baseband πρεπει μετα να ξαναπερασουν το custom recovery και μετα να βαλουν την PMP απο την SD τους. Αυτα εκανα εγω και περασε με επιτυχια. Ευχαριστω τα παιδια για τις οδηγιες και τον κοπο που εκανε ο φιλος να τα βαλει ολα μαζι.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis141 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) :wacko:Μηδενισε τον counter με triangle και τέλος ;)ευχαριστώ Liam 69..αλλά δεν καταλαβαίνω τι ειναι το :: (Μηδενισε τον counter με triangle) Edited December 16, 2013 by babis141 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Έχει έναν μετρητή που μετράει πόσες φορές έχει φλασαριστει. Αν η τιμή του είναι πάνω από 0, εμφανίζει ένα κίτρινο τρίγωνο με ένα θαυμαστικό στην έναρξη, και εννοείται πως είναι ένδειξη ότι έχει πειραχτεί για να μην ισχύσει εγγύηση αν πάει σέρβις. Με το πρόγραμμα triangle away, μπορείς να μηδενίσεις το μετρητή και να εξαφανίσεις την ένδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) Έχει έναν μετρητή που μετράει πόσες φορές έχει φλασαριστει. Αν η τιμή του είναι πάνω από 0, εμφανίζει ένα κίτρινο τρίγωνο με ένα θαυμαστικό στην έναρξη, και εννοείται πως είναι ένδειξη ότι έχει πειραχτεί για να μην ισχύσει εγγύηση αν πάει σέρβις. Με το πρόγραμμα triangle away, μπορείς να μηδενίσεις το μετρητή και να εξαφανίσεις την ένδειξη. Αν το εχεις περασει αυτο το triangle away και θες να μας πεις βήμα βήμα το τροπο γιατι και στο play store και στο xda οι οδηγιες εμενα προσωπικα με μπερδεψαν λίγο. Κατα τα άλλα χθες περασα και εγώ τη PM_Light V10.1 στο κινητο του φίλου. Είχα ενα θεμα όπως προλαβε και πιο πανω ο satizen να γραψει οτι περασα πρώτα το recovery μεσω odin και μετα μεσω odin περασα και το baseband μετα πήγα να μπω στο recovery για να κανω τη διαδικασια για να περασω την PM_Light v10.1 αλλα ειδα οτι ειχα μπει σε στοκ recovery γιατι στις οδηγιες στη πρωτη σελιδα ο χρηστος που εκανε αυτο to thread ξεχασε να μας πει οτι περνώντας την baseband που στην ουσια εμενα μου φαινεται ειναι μια αλλη official rom (αν δεν κανω λάθος απο οσα διαβασα της ινδιας) οποτε το CWM recovery 5 που ειχαμε περασει πριν αυτοματως σβηστηκε και ειχε περαστει το στοκ recovery της baseband (ή καινουριας official) που περασαμε με αποτελεσμα ηθελε ξανα να γίνει η διαδικασια της αλλαγης recovery ενώ θα γλιτωναμε χρονο αν ξεραμε απο την αρχη να περασουμε πρωτα το baseband και μετα να αλλαζαμε το recovery. Απο την συγκεκριμενη πάντως ρομ μου αρεσαν πολυ τα χρωματα της. Ειδα οτι ο χρονισμος της ήταν στα 1200 hz όταν το ανοιξα αλλα εχει προγραμμα να το ανεβασετε να το κατεβασετε όσο θελετε αναλόγως τις αναγκες ταχύτητας του καθενα αλλα δεν θα συνιστουσα πάνω απο 1400hz γιατι μπορει να υπερθερμανθει και να σας μεινει στο χερι. Ο φιλος που το εκανα επειδη δεν εχει ιδιατερες απαιτησεις του το κατεβασα στο νορμαλ για το κινητο σας στα 1000hz για εξοικονομηση μπαταριας κιόλας, αυτο ειναι καθαρα δικη σας επιλογη εγω το δικο μου που εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με αυτο επειδη το ζοριζω πολυ το εχω συνήθως στα 1200. Τελος αυτο που λενε και επανω τα παιδια οταν φλασαρετε πλεον τη custom rom στην επανεκκινηση θα σας πεταει αυτό http://thumb7.shutterstock.com/thumb_small/103246/103246,1273153149,1/stock-photo-yellow-warning-triangle-sign-with-exclamation-mark-isolated-on-white-background-52483753.jpg στο κάτω μερος της οθονης μην τρομοκρατηθειτε κολπο της samsung είναι για να βλεπει αν φλασαρετε custom rom να μην σας το επισκευαζει με εγγυηση αλλα και αυτο λυνεται με το προγραμμα triangle away που το εξαφανιζει αυτο. Και ελπιζω ο mark να μας πει και ακριβώς τον τροπο. Σκεφτομαι ίσως αν βρω λίγο χρονο να γράψω έναν οδηγό πιο ξεκαθαρο από την αρχή που να λεει αποκλειστικα πως περνατε μια custom rom και να παραλειψω τα βήματα για root αφου όλες οι custom ειναι απευθειας root. Θα ήθελα βεβαια απο τον mark και ολα τα υπολοιπα παιδια να με πουν αν δεν εχουν αντιρρηση με copy paste να χρησιμοποιησω συμβουλες και οδηγιες τους. Θα αφησω μια εβδομαδα να με απαντησουν οσοι περισσοτεροι και μετα θα πραξω αναλόγως Edited December 16, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Οδηγος για το Triangle Away Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Οδηγος για το Triangle Away Ευχαριστω, τελικα ειναι τοσο απλο περνας την εφαρμογη κατεβαζοντας απο το play store που ειναι επι πληρωμης αλλιως απο το xda που την δίνουν δωρεάν εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114 και αφου την κανεις εγκατασταση απλώς πατας την επιλογη reset και εισαι κομπλε καλη φαση Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Ωραία. Αφού τα βρήκατε για το triangle away όλα καλά. Για το baseband, αρκεί να ξέρετε τι είναι. Είναι το κομμάτι του τηλεφώνου που διαχειρίζεται τις ασύρματες επικοινωνίες. Δεν ξέρω αν μπορεί μπορεί να βρεθεί κάπου αρχείο που αλλάζει μόνο αυτό. Το αρχείο που κατεβάζετε όμως, είναι ολόκληρη rom με διαφορετικό λογισμικό baseband. Οπότε είναι λογικό πως αν την περάσεις, έχεις μια στοκ rom με στοκ recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonb Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Τελικα η PM_Light V10.1 περναει απ' ευθειας ή θελει αναβαθμιση απο την 7 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis141 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Μηδενισε τον counter με triangle και τέλος Δεν ξεκινά το τηλ με τίποτα Ενώ έχω στήσει την kyleopen rom πολλές φορές την PMP_Light_ROMv7 τίποτα :(:( Απο CWM Recovery δείχνει ότι στήνεται Οκ αλλά οταν κανω reboot το έχω αφήσει και μισή ώρα αναβοσβηνη και τρίζει η δόνηση αλλά δεν ξεκινά με τίποτα...... Εχει κάποιος κάποια ιδέα....???? Θα είμαι ευγνώμων !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Wipe data δοκίμασες να κάνεις από cwm; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Τελικα η PM_Light V10.1 περναει απ' ευθειας ή θελει αναβαθμιση απο την 7 ; Στο ζιπ που εχω ανεβασει και εχω μεσα την PM_Light V10.1 ειναι το φουλ πακετο και περναει απευθειας εφοσον εχεις περασει το baseband που λεει στην πρωτη σελιδα και και το CWM Recovery 5 που και αυτα τα εχω μεσα στο zip αρχειο Δεν ξεκινά το τηλ με τίποτα Ενώ έχω στήσει την kyleopen rom πολλές φορές την PMP_Light_ROMv7 τίποτα :(:( Απο CWM Recovery δείχνει ότι στήνεται Οκ αλλά οταν κανω reboot το έχω αφήσει και μισή ώρα αναβοσβηνη και τρίζει η δόνηση αλλά δεν ξεκινά με τίποτα...... Εχει κάποιος κάποια ιδέα....???? Θα είμαι ευγνώμων !!!! Καταρχάς πριν περασεις την PM_Light περασες μέσω Odin αυτήν S7562DDBMD1 (S7562XXBMF2_S7562ODDBMF1_S7562DDBMD1) ? Είναι πολυ βασικο ή συτή ή κάποια άλλη ρομ που προτειενει ο κατασκεαστης της PM να εχεις "φορεσει" στο κινητο σου πριν περασεις την PM_Light. Κατα δευτερον ποια PM_Light έχεις κατεβάσει? Γιατι υπαρχει η full package που εχω ανεβασει και εγώ υπάρχει και άλλη που ειναι απλο update για όσους ήδη φορουσανε προηγούμενη έκδοση της PM_Light αν περασες καποιο τετοιο update λογικο ειναι να κολλησες το κινητο σου αλλα μην πανικοβάλεσσαι πανε μεσω odin περνα τη ρομ που λεμε πρώτα μετα recovery και μετα το φουλ πακετο της PM_Light και θα εισαι οκ πιστευω Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis141 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Στο ζιπ που εχω ανεβασει και εχω μεσα την PM_Light V10.1 ειναι το φουλ πακετο και περναει απευθειας εφοσον εχεις περασει το baseband που λεει στην πρωτη σελιδα και και το CWM Recovery 5 που και αυτα τα εχω μεσα στο zip αρχειο Καταρχάς πριν περασεις την PM_Light περασες μέσω Odin αυτήν S7562DDBMD1 (S7562XXBMF2_S7562ODDBMF1_S7562DDBMD1) ? Είναι πολυ βασικο ή συτή ή κάποια άλλη ρομ που προτειενει ο κατασκεαστης της PM να εχεις "φορεσει" στο κινητο σου πριν περασεις την PM_Light. Κατα δευτερον ποια PM_Light έχεις κατεβάσει? Γιατι υπαρχει η full package που εχω ανεβασει και εγώ υπάρχει και άλλη που ειναι απλο update για όσους ήδη φορουσανε προηγούμενη έκδοση της PM_Light αν περασες καποιο τετοιο update λογικο ειναι να κολλησες το κινητο σου αλλα μην πανικοβάλεσσαι πανε μεσω odin περνα τη ρομ που λεμε πρώτα μετα recovery και μετα το φουλ πακετο της PM_Light και θα εισαι οκ πιστευω Ευχαριστώ παιδιά για τις οδηγίες σας αλλά αυτά τα έχω κάνει όλα ....έχω περάσει την S7562DDBMD1 και με αυτή έχω βάλει την KYLEOPEN rom που και αυτή δείχνει καλή..(αρκετά ελαφριά ,αν και δεν την έχω δουλέψει αρκετά) Αλλά προσπαθώ να βάλω και την pm_light αφου εχω κανει wipe data wipe cache.davlik cache,wipe battery stats απο το recovery.για να την δώ και αυτή τι παίζει αλλά μάταια Θα το παλέψω πάλι και θα πούμε.....ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoya Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 την δοκιμασε κανεις αλλος να μας πει τις εντυπωσεις του?αξιζει?παει καλυετρα το κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Σκεφτομαι ίσως αν βρω λίγο χρονο να γράψω έναν οδηγό πιο ξεκαθαρο από την αρχή που να λεει αποκλειστικα πως περνατε μια custom rom και να παραλειψω τα βήματα για root αφου όλες οι custom ειναι απευθειας root. Θα ήθελα βεβαια απο τον mark και ολα τα υπολοιπα παιδια να με πουν αν δεν εχουν αντιρρηση με copy paste να χρησιμοποιησω συμβουλες και οδηγιες τους. Θα αφησω μια εβδομαδα να με απαντησουν οσοι περισσοτεροι και μετα θα πραξω αναλόγως αναμένουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonb Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Λοιπον περασα την PM_Light V10.1 χωρις να κανω Wipe data, cache και dalvik cache ουτε wipe battery stats, ετσι δεν εχασα κατι απο τα δεδομενα που ειχα στην συσκευη απ πριν, για μια ημερα χρησης παει μια χαρα. Εχει δοκιμασει καποιος αλλος χωρις να κανει Wipe data, cache, dalvik cache και wipe battery stats μετα την εγκαταστση της νεας rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculpture Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 περασα την 10.1 ROM αλλα εχω προβλημα με το kies δεν αναγνωριζει την συσκευη...ξερει κανεις τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 περασα την 10.1 ROM αλλα εχω προβλημα με το kies δεν αναγνωριζει την συσκευη...ξερει κανεις τι μπορω να κανω? Νομιζω με οποια custom rom και να βαλεις δεν θα αναγνωριζεται πλεον το κινητο σου απο kies αν το θες για backup κατεβασε to super backup και εισαι κομπλε. Πάντως στον φιλο που την περασα με λεει πλεον δεν κραταει η μπαταρια πανω απο 1μιση μερα ενω πριν τον πηγαινε πολυ περισσοτερο και δεν παιζει γενικως παιχνιδια ή κατι και σερφαρει ελαχιστα. Εχει αλλος θεμα με την μπαταρια με την 10.1? Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculpture Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Νομιζω με οποια custom rom και να βαλεις δεν θα αναγνωριζεται πλεον το κινητο σου απο kies αν το θες για backup κατεβασε to super backup και εισαι κομπλε. Πάντως στον φιλο που την περασα με λεει πλεον δεν κραταει η μπαταρια πανω απο 1μιση μερα ενω πριν τον πηγαινε πολυ περισσοτερο και δεν παιζει γενικως παιχνιδια ή κατι και σερφαρει ελαχιστα. Εχει αλλος θεμα με την μπαταρια με την 10.1? με την μπαταρια δεν ειχα θεμα απλα εχω μηνύματα και αλλα στο kies και δεν ξερω πως να τα περασω τωρα στο κινητο.επισης μεσα στην 10.1 εχει να πειραζεις καποια θεματα στην cpu που εχουν να κανουν με ταχυτητα επεξεργαστη κτλ τα οποια επισης δεν ξερω πως πρεπει να τα λειτουργησω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 πήρα back up με το super back-up, εφαρμογες, μνματα, επαφές, πέρασα την Lp10, και τώρα πως μπορω να τα επαναφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakis7361 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Εχω αγορασει αυτο το κινητο εδω και ενα τριμηνο και αρχιζει να μου φαινεται βαρετο. Ενω δεν ξαναειχα επαφη με android συσκευες, τωρα εχω τρελαθει. Προγραμματα, παιχνιδια, εφαρμογες, wallpapers, facebook, messenger και δεν ξερω γω τι αλλο. Το καημενο ομως δεν αντεχει. Απο οτι βλεπω δεν του φτανει η ram. Εβαλα προγραμματακι για να κανει ενισχυση και καθαρισμο (RAM Control eXtreme) και απο οτι καταλαβαινω, οταν παιζω καποιο παιχνιδακι σβηνει ολες τις αλλες εφαρμογες που τρεχουν απο πισω.Για αυτο οταν κλεινω το παιχνιδι, στην οθονη δεν υπαρχουν εικονιδια, περιμενω περιπου 10sec για να ξαναφορτωσουν. Δεν το συζηταω τη συμβαινει οταν παιζω παιχνιδι και δεχομαι κληση. την χανω. Δεν προλαβαινει να γυρισει απο το παιχνιδι στην οθονη κλησης, με αποτελεσμα να χασεις την κληση , και να βγεις εκτος παιχνιδιου με αποτελεσμα να χανεις οτι δεν ηταν μεχρι τωρα save. Το επομενο μου προβλημα ειναι οτι η μνημη του κινητου 4 GB (1.8 GB user available) φουλαρισε, και δεν μπορω να κανω εγκατασταση στην καρτα μνημης, οπως καποιες αλλες συσκευες) παρα μονο τραβηξα απο μεσα μουσικη, φωτο και βιντεο στην καρτα. Ειμαι ετοιμος να το σκοτωσω 120 € και να παρω κανα κινεζικο. Αλλα φοβαμαι που θα μπλεξω. Οι προτασεις μου: Να κανω full backup Να κανω root την συσκευη μου (φοβαμαι για Flash Custom ROM) Να κανω την μνημη συσκευης μεγαλυτερη οπως λεει εδω http://rootsmart.blogspot.gr/2013/08/how-to-increase-internal-memory-of.html Να κανω την μνημη ram μεγαλυτερη οπως λεει εδω http://rootsmart.blogspot.gr/2013/10/how-to-increase-ram-in-samsung-galaxy-s.html Να κανω restore απο το backup. Θα τα καταφερω; Πως σας φαινεται; θα εχει επιτυχια να κανει το κινητο να πεταει; Και επειδη βλεπω οτι πολλοι κανουν μετρησεις με το AnTuTu, εμενα πιανει 2764 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) καλησπέρα, είμαι στο βήμα 12. Καντε επανεκινηση σε Recovery Mode πατωντας Vol. UP + Vol. Down + Home + Power Κρατηστε τα πατημενα μεχρι να δειτε το λογοτυπο της Samsung και μολις το δειτε αφηστε τα κουμπια. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ BACK AND RESTORE ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ FULL NADROID BACKUP ΔΙΑΛΕΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ BACKUP. θΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ Με τα πληκτρα Vol. Up και Down μεταφερθητε στο install zip from sdcard και πατηστε το Home Button για να το επιλεξετε. Επιλεξτε install zip from sd card. πατω Vol. UP + Vol. Down + Home + Power και οι επιλογές που μου εμφανίζει έιναι reboot system now apply update from external storage wipe data/factory reset wipe cache partition apply update from cache Edited February 7, 2014 by xlidas Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 παιδια εχω κανει ολη την διαδικασια και δεν μου δουλευει το play store..ολα τα αλλα κανονικα..τι εκανα λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 καλησπέρα, είμαι στο βήμα 12. Καντε επανεκινηση σε Recovery Mode πατωντας Vol. UP + Vol. Down + Home + Power Κρατηστε τα πατημενα μεχρι να δειτε το λογοτυπο της Samsung και μολις το δειτε αφηστε τα κουμπια. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ BACK AND RESTORE ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ FULL NADROID BACKUP ΔΙΑΛΕΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ BACKUP. θΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ Με τα πληκτρα Vol. Up και Down μεταφερθητε στο install zip from sdcard και πατηστε το Home Button για να το επιλεξετε. Επιλεξτε install zip from sd card. πατω Vol. UP + Vol. Down + Home + Power και οι επιλογές που μου εμφανίζει έιναι reboot system now apply update from external storage wipe data/factory reset wipe cache partition apply update from cache Λογικα καπου θα "πηδηξες" καποια βηματα στην αρχη και δεν περασες την custom recovey εισαι ακομα με τη στοκ recovery για αυτο δεν βλεπεις τις αλλες επιλογες Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts