montoya_42 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Μήπως είναι ρυθμισμένο να αποθηκεύει αυτόματα μόλις συνδέεται στο pc? Οχι δεν του εχω κανει τετια τυθμιση ! ΑΑΑΧΧΧ Ν8 και που εισαι ! Δεν είναι θέμα λειτουργικού. Δε χρειάζεται να αναπολείς το Ν8 γιαυτό το λόγο...;) Δεν το βλέπει σαν σκληρό? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markakisk Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) Δεν το βλέπει σαν σκληρό? ναι το βλεπει κανονικα ! τις φοτο μπρω να τις παρω στα βιντεο μου το παρουσιασε ! μετα εκανα επιλογη πολον φοτο και βιντεο τα εσειρα σε ενα φακελο στο πσ και τα πειρε κανονικα χορισ κανενα προβλημα ! Δεν είναι θέμα λειτουργικού. Δε χρειάζεται να αναπολείς το Ν8 γιαυτό το λόγο... Ηταν και ειναι τηλεφοναρα ! Edited December 2, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Δεν το βλέπει σαν σκληρό? ναι το βλεπει κανονικα ! τις φοτο μπρω να τις παρω στα βιντεο μου το παρουσιασε ! μετα εκανα επιλογη πολον φοτο και βιντεο τα εσειρα σε ενα φακελο στο πσ και τα πειρε κανονικα χορισ κανενα προβλημα ! Δεν είναι θέμα λειτουργικού. Δε χρειάζεται να αναπολείς το Ν8 γιαυτό το λόγο... Ηταν και ειναι τηλεφοναρα ! κάνε μια προσπάθεια να δουλέψεις την πρόβλεψη λέξεων όταν γράφεις....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 καλημερα γνωριζουμε ποτε θα ερθει το νεο Update (GDR3) ? Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 καλημερα γνωριζουμε ποτε θα ερθει το νεο Update (GDR3) ? Έλα μου ντε!!! Πάντως μετά το Δεκέμβρη. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Γνωρίζετε αν υπάρχει η δυνατότητα να επιλέγουμε ώρα απενεργοποίησης και ενεργοποίησης του 920 μέσω κάποιου προγράμματος; Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Γνωρίζετε αν υπάρχει η δυνατότητα να επιλέγουμε ώρα απενεργοποίησης και ενεργοποίησης του 920 μέσω κάποιου προγράμματος; δεν γίνεται κάτι τέτοιο σε κανένα smartphone Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Βασικά έχω δει κάποια που γίνεται... ένα λενοβο νομίζω Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Η αυτόματη ενεργοποιηση/απενεργοποίηση είναι πράγματι ένα απο τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά των κινεζικών smartphone με android. Lenovo, ZYE, HUAWEI, όλα το έχουν αυτο το κολπάκι.μακαρι να γινοταν και σε εμάς.αν και,νομίζω η λειτ.πτησης καταναλώνει αειροελαχιστη μπαταρία τις λίγες ώρες που κοιμόμαστε. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Γνωρίζει κανείς πώς αλλάζει ο ήχος στο ημερολόγιο; Ακούγεται ένα "γκλινκ" που ποτέ σχεδόν δε γίνεται αντιληπτό! (Αν και νομίζω ότι για προ GDR3 δυστυχώς δεν αλλάζει..) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobs76 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Το έστειλα τελικα χθες κουριερ στην ARVATO (5€), μετα απο παρότρυνση του i-buy.gr που το αγόρασα. Και την ιδια μέρα μου στειλανε email απάντηση απο την ΝΟΚΙΑ (τους ειχα ρωτησει κι αυτους) και μου απαντούσαν να επισκευτω ενα καταστημα ΝΟΚΙΑ CARE (που δεν εχουμε στην Κομοτηνή). Θα σας κραταω ενήμερους... Ολα καλά, μου το στειλανε σε μια βδομαδα ακριβως (δωρεάν), με αλλαγμενη οθόνη χωρις αλλο προβλημα. Ευχαριστημένος από ΑΡΒΑΤΟ. Μόνη απώλεια, τα λεφτα της κουριερ και ο χαμένος χρόνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Το here drive εχει εκφωνηση οδων, η λεει μονο που να στριψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Το here drive εχει εκφωνηση οδων, η λεει μονο που να στριψεις; Κάπου το χε πάρει το μάτι μου, νομίζω οτι για ελληνικά δεν υπάρχει. Γενικά το υποστηρίζει. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IllusionOfLife Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Γεια σας παιδιά. Μία ερώτηση σχετικά με τα χαρακτηριστικά του κινητού. Μάλλον έχει απαντηθεί και παλιότερα, αλλά είναι τόσα πολλά τα posts, που θέλει ώρες να ψάξεις για να βρεις την απάντηση. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη. Στη αρχή του πρώτου επίσημου thread οι χρήστες διαμαρτυρόντουσαν για την έλλειψη ράδιο και microSD. Βλέπω όμως εδώ, ότι περιλαμβάνονται αυτά. Έχει βγει πιο καινούρια έκδοση; Επίσης, υποστηρίζεται flash player τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Ράδιο ναι micro-sd ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λέει οτι έχει κι έτσι είναι... Flash player επίσης όχι... ;) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IllusionOfLife Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Μάλλον διάβασα micro-sim και micro usb, και νόμιζα ότι είδα micro sd :lol: Τί γίνεται αν έχεις κανονική κάρτα; Στην κόβουν σε κάποιο μαγαζί (ελπίζω να μη λέω πατάτα:p); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Γίνεται αλλά καλύτερα να δώσεις 5€ και να πάρεις μια καινούργια micro sim... Έχουν αναφερθεί προβλήματα απο κομμένες sim :) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Μάλλον διάβασα micro-sim και micro usb, και νόμιζα ότι είδα micro sd :lol: Τί γίνεται αν έχεις κανονική κάρτα; Στην κόβουν σε κάποιο μαγαζί (ελπίζω να μη λέω πατάτα:p); Εγώ την έκοψα (στη wind - όχι ότι έχει σημασία) και λειτουργεί άψογα! :) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) κατέβασα χτες ένα παιχνίδι to What's the City?.Παίζω για κανένα 10λεπτο και μετά το αφήνω.Μετα απο λίγο μου βγάζει μήνυμα ότι battery drain.Προσπαθώ να δω τι γίνεται ,κλείνω διάφορες εφαρμογές στο background ,διαφορά όμως δεν βλέπω,έχανε χονδρικά 1% το λεπτο. Κάνω μία επανεκκίνηση και μόνο σε αυτή έχει χάσει 10%!! Τέλος πάντων μην τα πολυλογώ λέω κάτσε να απεγκαταστήσω την τελευταία εφαρμογή που έβαλα,δλδ το παιχνίδι και βουαλά μετά όλα όπως πρώτα,φυσιολογική κατανάλωση. Ηταν συμπτωματικό ή τελικά όντως έφταιγε το παιχνίδι? Edited December 5, 2013 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Γειά σας παιδιά. Μόλις έκανα παραγγελία το 920 και απο το κατάστημα μου είπαν οτι θα είναι μπράνντεντ η συσκευή, δηλαδή θα μου βγάζει το λογότυπο της plus και επίσης θα έχει και κάποιες εφαρμογές της ίδιασ εταιρίασ μέσα. Να την ακυρώσω την παραγγελία ή δεν παίζει ρόλο που είναι απο εταιρία ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Το here drive εχει εκφωνηση οδων, η λεει μονο που να στριψεις; κανονικές ελληνικές οδηγίες! ;) Γνωρίζετε αν υπάρχει η δυνατότητα να επιλέγουμε ώρα απενεργοποίησης και ενεργοποίησης του 920 μέσω κάποιου προγράμματος; δεν νομίζω να υπάρχει αλλά παίξε με NFC tags για τέτοια ρύθμιση, δηλαδή να μπαίνει σε flight mode και το αντίστροφο... δεν γίνεται κάτι τέτοιο σε κανένα smartphone σε blackberry (προ 2013) νομίζω υπάρχει αυτό..!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited December 5, 2013 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 κατέβασα χτες ένα παιχνίδι to What's the City?.Παίζω για κανένα 10λεπτο και μετά το αφήνω.Μετα απο λίγο μου βγάζει μήνυμα ότι battery drain.Προσπαθώ να δω τι γίνεται ,κλείνω διάφορες εφαρμογές στο background ,διαφορά όμως δεν βλέπω,έχανε χονδρικά 1% το λεπτο. Κάνω μία επανεκκίνηση και μόνο σε αυτή έχει χάσει 10%!! Τέλος πάντων μην τα πολυλογώ λέω κάτσε να απεγκαταστήσω την τελευταία εφαρμογή που έβαλα,δλδ το παιχνίδι και βουαλά μετά όλα όπως πρώτα,φυσιολογική κατανάλωση. Ηταν συμπτωματικό ή τελικά όντως έφταιγε το παιχνίδι? συμπτωματικό μάλλον. Κάνε μια δοκιμή πάλι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Γιατι τοτε εμενα στο δικο μου 920, δεν αναφερει οδους; Χρειαζεται καμια ρυθμιση ρε παιδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Δε περιστρέφεται η οθόνη. Εχω ψάξει τις ρυθμίσεις αλλά δεν το βρίσκω. Αν ξέρει κάποιος...! Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Γειά σας παιδιά. Μόλις έκανα παραγγελία το 920 και απο το κατάστημα μου είπαν οτι θα είναι μπράνντεντ η συσκευή, δηλαδή θα μου βγάζει το λογότυπο της plus και επίσης θα έχει και κάποιες εφαρμογές της ίδιασ εταιρίασ μέσα. Να την ακυρώσω την παραγγελία ή δεν παίζει ρόλο που είναι απο εταιρία ? Ευχαριστώ. Απ όσο έχω διαβάσει ,φλασαρεις μια άλλη ρόμ και καθάρισες. Προχωρά στη παραγγελία. Δεν παίζει κανένα ουσιαστικό ρόλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts