morfeas-dsl- Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 oxi. Tην amber εχω και κροατικο τηλεφωνο απο eshop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Δεν βρίσκω κάτι τέτοιο στις ρυθμίσεις.... τι παιζει;:confused: Δεν βλέπεις το "γρηγορη ματια" ή ψάχνεις κάτι για "ρολόι"??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ευχαριστώ πολύ φίλε εύχομαι σε κάποια αναβάθμιση να το κάνουν και αυτό! Κατα τα άλλα το τηλέφωνο απλά όσο το δουλεύω τόσο το γουστάρω....:) Δεν το βλέπω να γίνεται ούτε σε μελλοντική αναβάθμιση! Ο flash player πάει για κατάργηση γενικότερα σε όλες τις πλατφόρμες! Το θέμα είναι τα sites που τον υποστηρίζουν ακόμα να κάνουν γρήγορα τη μετάβαση σε HTML5! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Παίδες τα φώτα σας.... Συσκευή 920 (φυσικά), λειτουργικό gdr2 Σήμερα και χθες έκανα πολλά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο και είχα το τηλέφωνο σε φάουλ λειτουργία με Nokia maps και στο background μουσική και όλα να ακούγονται μέσω του Bluetooth του αυτοκινήτου. Το τηλέφωνο το φορτιζα με τον ίδιο φορτιστή 1.0 amper που φορτιζα στις ίδιες λειτουργίες το iPhone που είχα. Αποτέλεσμα; Το τηλέφωνο ΔΕΝ φορτιζε, αντίθετα, έχανε πάρα πάρα πολύ αργά την μπαταρία του (σε 7 ώρες έχασε περίπου 35%). Είναι λογικό ή χρειάζεται μεγαλύτερο φορτιστή; Επίσης, ενώ έπαιζε κανονικά στο background μουσική, όποτε γούσταρε (μετά από 10-15 τραγούδια) και ενώ βεβαίως είχα επιλέξει να παίξει όλη η συλλογή σε random mode (πάνω από 1700 τραγούδια) σταματούσε ξαφνικά η αναπαραγωγή.... Τα φώτα σας..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Να το ξαναδοκιμάσεις... Εγώ μια φορά το φορτιζα σπίτι και είδα οτι απλά έχανε πολύ αργά την μπαταρία. Είχε battery drain και δεν μπορούσε αν το φορτίσει... Οπότε ξαναδοκίμασε να είσαι σίγουρος οτι απλά δεν έτυχε να χεις battery drain εκείνη τη στιγμή. Μετά κοιτάμε τον φορτιστή... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Yπαρχει τροπος να μην βγαινει off το wi-fi οταν σβηνει οθονη του τηλεφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Yπαρχει τροπος να μην βγαινει off το wi-fi οταν σβηνει οθονη του τηλεφωνου? Ναι φυσικα στo μενού ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - WIFI - Συνθετες. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Έβαλα με χαρά το nokia mix radio αλλά με απογοήτευσε γιατί λέει πως δεν διαθέτει τις μίξεις στη χώρα μου (ελλάδα). Με το nokia music όμως είχα μίξεις κανονικότατα (άσε που έχω ως περιοχή το Ηνωμένο Βασίλειο). Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ευχαριστω jamesc!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Καλημέρα, ενεργοποιησα την φωνητικη αναγνωριση και θελω να την απενεργοποιησω. Πως γίνεται? Δεν μπορω να το βρω. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 καλημέρα,κάτοχος lumia 920 απο χτες.Ερχομαι απο Αndroid samsung. Mεχρι στιγμής όλα μου φαίνονται πολύ ωραία! Ακόμα το ξεψαχνίζω.Η 1η μου ερώτηση είναι στην οθόνη με τις εφαρμογές μας που είναι αλφαβητικά,ξαφνικά μου βγάζει και τα γράμματα της αλφαβήτου στην αρχή κ μετά απο κάτω η κάθε εφαρμογη.Πως φεύγουν τα γράμματα της αλφαβήτου,πως το έκανα?:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 ξεπερασες της 40 εφαρμογες για αυτο το εκανε μονο του.το κανει για ευκολια για να μην σκρολαρεις ολη την ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) Καλημέρα, ενεργοποιησα την φωνητικη αναγνωριση και θελω να την απενεργοποιησω. Πως γίνεται? Δεν μπορω να το βρω. Καλό ερώτημα..... Ούτε κι εγώ έχω βρει λύση..... Παίδες τα φώτα σας.... Συσκευή 920 (φυσικά), λειτουργικό gdr2 Σήμερα και χθες έκανα πολλά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο και είχα το τηλέφωνο σε φάουλ λειτουργία με Nokia maps και στο background μουσική και όλα να ακούγονται μέσω του Bluetooth του αυτοκινήτου. Το τηλέφωνο το φορτιζα με τον ίδιο φορτιστή 1.0 amper που φορτιζα στις ίδιες λειτουργίες το iPhone που είχα. Αποτέλεσμα; Το τηλέφωνο ΔΕΝ φορτιζε, αντίθετα, έχανε πάρα πάρα πολύ αργά την μπαταρία του (σε 7 ώρες έχασε περίπου 35%). Είναι λογικό ή χρειάζεται μεγαλύτερο φορτιστή; Επίσης, ενώ έπαιζε κανονικά στο background μουσική, όποτε γούσταρε (μετά από 10-15 τραγούδια) και ενώ βεβαίως είχα επιλέξει να παίξει όλη η συλλογή σε random mode (πάνω από 1700 τραγούδια) σταματούσε ξαφνικά η αναπαραγωγή.... Τα φώτα σας..... Καμμιά ιδέα.....; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited November 23, 2013 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Σου έγραψα την ιδέα μου... Αλλιώς δοκίμασε μεγαλέτερο φορτιστή αν βρείς μέχρι τα 1.3Α... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Σου έγραψα την ιδέα μου... Αλλιώς δοκίμασε μεγαλέτερο φορτιστή αν βρείς μέχρι τα 1.3Α... Την διάβασα την σκέψη σου αλλά την απόρριψα αμέσως μιας και μόλις διαπίστωσα το πρόβλημα έκλεισα όλες τις εφαρμογές, έκανα επανεκκίνηση την συσκευή, άνοιξα μόνο μουσική και Nokia here και πάλι τα ίδια...... Πάμε για φορτιστή λοιπόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) Τσέκαρε στο νετ τι λένε... Φαίνεται έχουν κι άλλοι τέτοιο πρόβλημα !!! http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/Issues-charging-in-the-car-Lumia-920/td-p/1612734 Δες μήπως βρεις κανέναν δανεικό φορτιστή να δοκιμάσεις... Edit: Κοίτα τα τελευταία 4-5 posts του θέματος !!! Φαίνεται να βρήκαν τι φταίει. Η συσκευή δεν το αναγνωρίζει σαν φορτιστή και γι αυτό δεν φορτίζει !!! Φταίει η κατασκευή του φορτιστή !!! 2: Επίσης... "The problem is you need a charge only USB cable, a data and charge cable will cause it to charge at .5A no matter the car chargers rating." 3: Δοκίμασε το καλώδιο της ΝΟΚΙΑ που ήρθε με την συσκευή... Edited November 23, 2013 by MIXOStsi Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Τσέκαρε στο νετ τι λένε... Φαίνεται έχουν κι άλλοι τέτοιο πρόβλημα !!! http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/Issues-charging-in-the-car-Lumia-920/td-p/1612734 Δες μήπως βρεις κανέναν δανεικό φορτιστή να δοκιμάσεις... Edit: Κοίτα τα τελευταία 4-5 posts του θέματος !!! Φαίνεται να βρήκαν τι φταίει. Η συσκευή δεν το αναγνωρίζει σαν φορτιστή και γι αυτό δεν φορτίζει !!! Φταίει η κατασκευή του φορτιστή !!! 2: Επίσης... "The problem is you need a charge only USB cable, a data and charge cable will cause it to charge at .5A no matter the car chargers rating." 3: Δοκίμασε το καλώδιο της ΝΟΚΙΑ που ήρθε με την συσκευή... Κι όμως.... Δυστυχώς με το καλώδιο της ΝΟΚΙΑ που ήρθε μαζί με την συσκευή το φόρτιζα.... Ουσιαστικά αντί να βάλω το μαμά καλώδιο σε φορτιστή USB για οικιακή ρεύμα, το έβαλα σε φορτιστή USB για ρεύμα αυτοκινήτου.... Μάλλον θα πάω για γνήσιο φορτιστή από ´Nokia μεριά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiros9 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Έβαλα με χαρά το nokia mix radio αλλά με απογοήτευσε γιατί λέει πως δεν διαθέτει τις μίξεις στη χώρα μου (ελλάδα). Με το nokia music όμως είχα μίξεις κανονικότατα (άσε που έχω ως περιοχή το Ηνωμένο Βασίλειο). Καμιά ιδέα; Πρέπει να αλλάξεις την χώρα απο το nokia acount σου στο website. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Κι όμως.... Δυστυχώς με το καλώδιο της ΝΟΚΙΑ που ήρθε μαζί με την συσκευή το φόρτιζα.... Ουσιαστικά αντί να βάλω το μαμά καλώδιο σε φορτιστή USB για οικιακή ρεύμα, το έβαλα σε φορτιστή USB για ρεύμα αυτοκινήτου.... Μάλλον θα πάω για γνήσιο φορτιστή από ´Nokia μεριά... Ναι το διάβασα αργότερα... Αυτό γίνεται γιατί για να καταλάβει η συσκευή οτι φορτίζει και δεν μεταφέρει δεδομένα πρέπει να βραχυκυκλώσουν τα καλώδια data. Ο φορτιστής που μπαίνει στην πρίζα το κάνει εσωτερικά... Θα πρέπει να βρεις κατάλληλο φορτιστή για το αυτοκίνητο δηλαδή, σίγουρα οι ΝΟΚΙΑ είναι οκ, αλλιώς αν πιάνουν τα χέρια μπορεις να modάρεις ενα καλώδιο.... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Έχει κανείς άλλος θέμα με τη δόνηση; Μου φαίνεται υπερβολικά αδύναμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Kaλημερα παιδιά, έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος δυσλειτουργία στα ξυπνητήρια του κινητού,δλδ πρακτικά,να μην χτυπάνε;έχω βάλει ένα επαναλαμβανόμενο στις 6.30 και σήμερα για δεύτερη φορά,το κινητό δεν χτύπησε.πριν λίγο που το ξεκλείδωσα το κινητό (βαζω λειτουργία πτήσης όταν κοιμάμαι) είδα στην οθόνη του έγραφε " 1 φορά".εχω το κινητό με την gdr3.πλεον δε το εμπιστεύομαι και αρα θα χρησιμοποιώ επίσης κ ένα παλιό κινητό Samsung για ξυπνητήρι. κανείς γνωμη/λύση; Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Kaλημερα παιδιά, έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος δυσλειτουργία στα ξυπνητήρια του κινητού,δλδ πρακτικά,να μην χτυπάνε;έχω βάλει ένα επαναλαμβανόμενο στις 6.30 και σήμερα για δεύτερη φορά,το κινητό δεν χτύπησε.πριν λίγο που το ξεκλείδωσα το κινητό (βαζω λειτουργία πτήσης όταν κοιμάμαι) είδα στην οθόνη του έγραφε " 1 φορά".εχω το κινητό με την gdr3.πλεον δε το εμπιστεύομαι και αρα θα χρησιμοποιώ επίσης κ ένα παλιό κινητό Samsung για ξυπνητήρι. κανείς γνωμη/λύση; το είχα και εγω με ένα Huawei που ειχα, αλλα περιέργως μόλις το έβαλα να χτυπάει 1 λεπτό μετά, όλα ήταν οκ. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 το είχα και εγω με ένα Huawei που ειχα, αλλα περιέργως μόλις το έβαλα να χτυπάει 1 λεπτό μετά, όλα ήταν οκ. για widows phone 8 συσκευη λες? δλδ το εβαλες ξερω'γω απο 6.30 να χτυπαει 6.31 ? δεν βλεπω καποια ρυθμιση για την αναβολή κτλ στα ξυπνητηρια της συσκευης lumia 920 αρα φανταζομαι ολα τα wp8 ετσι θα ειναι. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 καλημέρα, μετά από κανένα 2μηνο άψογης λειτουργίας χάθηκε ο ήχος γενικά εκτός από τις κλήσεις, το ακούω να χτυπάει αλλά δεν βγάζει κανένα άλλο ήχο ούτε απο μουσική, ούτε βίντεο ούτε παιχνίδια τίποτα. Έκανα soft reset 3-4 φορές αλλά μάταια, δεν το γλιτώνω το hard reset? Το κέρατο μου, το ειχα σετάρει μια χαρά με ένα σωρό εφαρμογές,τώρα πάλι από την αρχή, μου θύμισε το android κινητό που έχω κάθε λίγο και λιγάκι επανεγκαταστάσεις και customies..και είπα να το αποφύγω με windows phone κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Να ρωτησω, αν το εχει δοκιμασει κανεις..αν εχω το κινητο στην τσεπη, και ενεργοποιησω το nokia drive, ακουω την φωνητικη καθοδηγηση μεσα απο το hands free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts