bill971 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Να σας πω τον πόνο μου! Πήρα το τηλέφωνο & μετά από 2 βδομάδες το πήγα στο nokia care της περιοχής μου λόγω προβλήματος. Ηθελε αλλαγή η πλακέτα. Μου είπαν θα το πάρω σε 15 μέρες. Περνάνε οι 15 μέρες,τους παίρνω τηλέφωνο & μου λένε ότι επειδή δε μπορούσαν να το φτιάξουν στα κεντρικά το στείλανε στο εξωτερικό-δε ρώτησα που-& θα έρθει μετά από άλλες 15 μέρες. Θα κλείσω μήνα στην καλύτερη περίπτωση χωρίς τη συσκευή. Πιστεύω θα τον ξεπεράσει. Εχω ξενερώσει τρελά. Μπορεί να το πάρω & να μην πάθει τίποτα για τα επόμενα 3 χρόνια. Λέμε τώρα! Ομως αυτή τη στιγμή λέω ότι κινητό που δεν έχει καλή υποστήριξη service δεν παίρνω ξανά. Τι μάρκα προτείνετε που να έχει κορυφαίο service? Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Τι μάρκα προτείνετε που να έχει κορυφαίο service? Ευχαριστώ! LG. Είναι η μόνη που δεν είχα ποτέ θέμα... Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Και το service της smartek για samsung θεωρείται κορυφαίο, αν και βγαίνουμε off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vladimir360 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Η πιο φθηνή συσκευή που να βρω;:) Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Καλησπερα στην κοινοτητα. Θελω να αγορασω για την κοπελα μου το 920. Σε σκρουτζομαγαζο παρατηρησα οτι γραφει "EU". Εχει καμια σημασια που εχει ενδειξη Ευρωπαικης ενωσης και δεν λεει "GR" ? Μπορει να αντιμετωπισω καποιο προβλημα, πρεπει να ειναι 'Ελληνικο" το κινητο? Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 2 γρηγορες: 1.αναφορα παραδοσης μην. Sms 2. Πως βαζω διαφορετικο ηχο ειδοποίηση στο sms και αλλο στο whatsapp , αλλο για email 3. Να μην δειχνει γενεθλια που εχει τραβηξει απο το facebook και το βαραει σαν ειδοποίηση. Θενκς γκαηζ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Καλησπερα στην κοινοτητα. Θελω να αγορασω για την κοπελα μου το 920. Σε σκρουτζομαγαζο παρατηρησα οτι γραφει "EU". Εχει καμια σημασια που εχει ενδειξη Ευρωπαικης ενωσης και δεν λεει "GR" ? Μπορει να αντιμετωπισω καποιο προβλημα, πρεπει να ειναι 'Ελληνικο" το κινητο? Ευχαριστω εκ των προτερων! Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! Απλα το EU σημαινει οτι προορίζεται για τις χώρες της Ευρώπης και για να ξεχωρίζει από αυτά που προορίζονται για την Αμερική και την Ασία. 2 γρηγορες: 1.αναφορα παραδοσης μην. Sms 2. Πως βαζω διαφορετικο ηχο ειδοποίηση στο sms και αλλο στο whatsapp , αλλο για email 3. Να μην δειχνει γενεθλια που εχει τραβηξει απο το facebook και το βαραει σαν ειδοποίηση. Θενκς γκαηζ! 2 γρήγορες λες αλλά κάνεις 3! :P 1. Ρυθμίσεις->swipe δεξιά και πας μηνύματα και θα το βρείς εκεί μέσα! 2. Έχεις κάνει το update σε GDR3; Αν όχι δεν θα μπορείς να βάλεις δικό σου ήχο ακόμα στα μηνύματα και στο email. Για να αλλάξεις αυτά που έχει ήδη και να βάλεις κάποια από τα προεπιλεγμένα(μέχρι να πάρεις την αναβάθμιση) πάς ρυθμίσεις->ήχοι κλήσεων. 3.Ημερολόγιο->περισσότερα(είναι οι τρείς τελείες)->ρυθμίσεις και βρίσκεις αυτό που λέει ημερολόγιο Facebook και το απενεργοποιείς! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ξέρει κανεις αν μπορούμε να περάσουμε μειλ απο ιδιωτικό πάροχο στο κινητο;; Παράδειγμα xxxx@kosmote.gr ή xxxx@nokia.com Τυχαία παραδείγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! Απλα το EU σημαινει οτι προορίζεται για τις χώρες της Ευρώπης και για να ξεχωρίζει από αυτά που προορίζονται για την Αμερική και την Ασία. 2 γρήγορες λες αλλά κάνεις 3! :P 1. Ρυθμίσεις->swipe δεξιά και πας μηνύματα και θα το βρείς εκεί μέσα! 2. Έχεις κάνει το update σε GDR3; Αν όχι δεν θα μπορείς να βάλεις δικό σου ήχο ακόμα στα μηνύματα και στο email. Για να αλλάξεις αυτά που έχει ήδη και να βάλεις κάποια από τα προεπιλεγμένα(μέχρι να πάρεις την αναβάθμιση) πάς ρυθμίσεις->ήχοι κλήσεων. 3.Ημερολόγιο->περισσότερα(είναι οι τρείς τελείες)->ρυθμίσεις και βρίσκεις αυτό που λέει ημερολόγιο Facebook και το απενεργοποιείς! καλημέρα Πως κάνουμε update στην gdr3; που την βρίσκουμε; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! Απλα το EU σημαινει οτι προορίζεται για τις χώρες της Ευρώπης και για να ξεχωρίζει από αυτά που προορίζονται για την Αμερική και την Ασία. 2 γρήγορες λες αλλά κάνεις 3! :P 1. Ρυθμίσεις->swipe δεξιά και πας μηνύματα και θα το βρείς εκεί μέσα! 2. Έχεις κάνει το update σε GDR3; Αν όχι δεν θα μπορείς να βάλεις δικό σου ήχο ακόμα στα μηνύματα και στο email. Για να αλλάξεις αυτά που έχει ήδη και να βάλεις κάποια από τα προεπιλεγμένα(μέχρι να πάρεις την αναβάθμιση) πάς ρυθμίσεις->ήχοι κλήσεων. 3.Ημερολόγιο->περισσότερα(είναι οι τρείς τελείες)->ρυθμίσεις και βρίσκεις αυτό που λέει ημερολόγιο Facebook και το απενεργοποιείς! Εισαι λεβέντης νιοθερε :) Αν εχω gdr3, πως βαζω διαφορετικους ηχους ειδοποίησεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 παιδες καλησπερα. μετα την αναβαθμιση σε nokia cam εισαστε ευχαριστημενοι απο την ποιοτητα του νυχτερινου βιντεο? εγω τραβηξα σε ενα παρτυ, με λιγο φως, και τα αποτελεσματα ειναι πολυ κατώτερα του μετριου... φουλ στον κοκκο... και το κακο ειναι οτι δεν εχει καποια ρύθμιση για νυχτερινη ληψη :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 καλησπέρα παιδιά, νέος κάτοχος 920 και έχω μια απορία. έχω αριθμό viva και δεν ξέρω με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το χειρίζομαι από το κινητό μου. υπάρχει κάποια εφαρμογή σαν το csipsimple για το android? κάτι ακόμα, είμαι σε gdr3 σας ήρθε κάποια αναβάθμιση σήμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 καλησπέρα παιδιά, νέος κάτοχος 920 και έχω μια απορία. έχω αριθμό viva και δεν ξέρω με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το χειρίζομαι από το κινητό μου. υπάρχει κάποια εφαρμογή σαν το csipsimple για το android? κάτι ακόμα, είμαι σε gdr3 σας ήρθε κάποια αναβάθμιση σήμερα? Όταν λες gdr3 εννοείς σε beta πάντα. Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 καλησπέρα παιδια, εκανα λογαριασμό developer, και κατεβασα την αναβαθμιση την gdr3. όταν με το καλο εμφανιστουν οι επισημες αναβαθμισεις της νοκια, θα εχω καποιο προβλημα επειδη εχω περασει ήδη την δοκιμαστική αυτη εκδοση ? ΥΓ. επισης, σε αυτην την ήδη υπάρχουσα gdr3, υπαρχουν ειδοποιησεις μηνυματων/κλησεων στην glance screen ? ή αυτό θα είναι ένα ακόμη από τα προτερήματα της αναβάθμισης της νοκια? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Όταν λες gdr3 εννοείς σε beta πάντα. Σωστά; ναι την beta εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Το Glance Background το βρίσκεις στο store... duh... Εννοώ όταν έρθει επίσημα η GDR3+Lumia Black κάποτε... Τα καλούδια για την glance και τέτοια θα 'ναι στην Black. καλησπέρα παιδιά, εγω εγκατεστησα την εκδοση gdr3 για developers, αλλά μετα από googlάρισμα, καπου είδα ότι έλεγε για άμεση "καταστροφή" της εγγύησης με το πού εγκαθιστούμε την εκδοση gdr3 για developers. αληθευει λέτε αυτό ? κραταει ιστορικό αναβαθμίσεων η συσκευή ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Καλησπερα παιδια!Ξερεις κανεις αν μπορουμε να αγορασουμε εφαρμογες μεσω της xbox προπληρωμενης καρτας που υπαρχει εδω ελλαδα?Στο εξωτερικο υπαρχει και η microsoft gift card αλλα δεν την εχω δει πουθενα ελλαδα..Θα ηταν μια καλη λυση ωστε να μην μπλεκουμε με πιστωτικές για 1 και 2 ευρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Καλησπερα παιδια!Ξερεις κανεις αν μπορουμε να αγορασουμε εφαρμογες μεσω της xbox προπληρωμενης καρτας που υπαρχει εδω ελλαδα?Στο εξωτερικο υπαρχει και η microsoft gift card αλλα δεν την εχω δει πουθενα ελλαδα..Θα ηταν μια καλη λυση ωστε να μην μπλεκουμε με πιστωτικές για 1 και 2 ευρω.. εγω με κάρτα σιμ vodafone cu (καρτοκινητο) , εχω αγορασει εφαρμογές του 1 και 2 ευρω. κατευθειαν χρεωση στην καρτα του κινητου δηλαδη. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 εγω με κάρτα σιμ vodafone cu (καρτοκινητο) , εχω αγορασει εφαρμογές του 1 και 2 ευρω. κατευθειαν χρεωση στην καρτα του κινητου δηλαδη. Ναι ειχα διαβασει οτι αυτο το κανει η vodafone αλλα καλως η κακως εγω εχω wind f2g οπότε δεν εχω αυτη την δυνατότητα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Γίνεται και με MS points,το έχω δοκιμάσει.Μονο που δίνεις 12 ευρώ π.χ. για 800 πόντους και στο λογαριασμό μπαίνουν 9,6.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Γίνεται και με MS points,το έχω δοκιμάσει.Μονο που δίνεις 12 ευρώ π.χ. για 800 πόντους και στο λογαριασμό μπαίνουν 9,6.... Να φανταστω τους ms points τους αγοράζεις μεσω ίντερνετ με πιστωτική?Η υπαρχει κάποια κάρτα σε καποιο κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Εγω οσον αφορα τις εφαμοργες, εχω περασει μια prepaid η οποια εχει 10 ευρω και περαστηκε κανονικα. Αγοραζω να δω αν δουλευει και φαινεται κανονικα χρεωση 1 ευρω, την ιδια μερα κατεβασα 5-6 εφαρμογες ακομα αλλα δεν τις εχω χρεωθει και αυτη τη στιγμη εχω υπολοιπο 9 ευρω στην prepaid. εχει τυχει σε κανενα αλλο; εχουν περασει και 2 μερες και ακομα να δω τη χρεωση Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Εγω οσον αφορα τις εφαμοργες, εχω περασει μια prepaid η οποια εχει 10 ευρω και περαστηκε κανονικα. Αγοραζω να δω αν δουλευει και φαινεται κανονικα χρεωση 1 ευρω, την ιδια μερα κατεβασα 5-6 εφαρμογες ακομα αλλα δεν τις εχω χρεωθει και αυτη τη στιγμη εχω υπολοιπο 9 ευρω στην prepaid. εχει τυχει σε κανενα αλλο; εχουν περασει και 2 μερες και ακομα να δω τη χρεωση Την prepaid αυτη απο που την πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Την prepaid αυτη απο που την πηρες? Ειναι virtual prepaid η οποια ειναι συνδεδεμενη με λογαριασμο. απο την Εθνικη,ειναι πολυ εξυπηρετικη βαζεις βγαζεις οσα λευτα θες απλα καθε φορα που βαζεις ή βγαζεις η τραπεζα περνει 2 ευρω πχ παραδειγμα εβαλα 10 ευρω για δοκιμη και μου πηρε 12 Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 εγω με κάρτα σιμ vodafone cu (καρτοκινητο) , εχω αγορασει εφαρμογές του 1 και 2 ευρω. κατευθειαν χρεωση στην καρτα του κινητου δηλαδη. με cosmokarta γινετε αυτο η μονο με voda? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts