koprodogis Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Μπορει να εχεις δικιο αλλα με τοσα πορβληματα που εχω διαβασει ενω ειμαι πολυ ζεστος να παρω ενα εχω στο νου μου μη το παρω και σκασει προβλημα μετα και τρεχω. Οχι ζεστενεται, οχι η οθονη, οχι το ηχειο, οχι δεν ανοιγει, ελεος με τοσα προβληματα η προηγουμενη γενια δε νομιζω οτι επασχε απο τοσα προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ειδικά με τα lumia 9xx και τα σκρουτζομάγαζα φαίνεται να είναι αυξημένο πέραν του στατιστικού λάθους το ποσοστό των προβληματικών.... :( Δεν θα έλεγα 9xx αλλα μόνο 920. Στα 925 δεν υπάρχουν προβλήματα (ελεχιστες εξαιρέσεις). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 ..στα αντιστοιχα θεματα του 8x kai ativ s δε διαβαζουμε τοσα πολλα... Λογικό όταν 920 εχούν περισσότεροι !!! Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα... ;) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Σήμερα το πήγα σε κατάστημα nokia. Η απάντησή τους,μετά από έλεγχο,ήταν πλακέτα! Μετά από 15 μέρες θα το πάρω γιατί πρέπει να πάει στα κεντρικά,όπως μου είπαν. εσενα σου ειπαν για πλάκετε παει κεντρικα.... Καλησπερα και απο εμενα, Μολις πριν απο 8 ημερες αγορασα και το δικο μου lumia 920 απο skroutz ολα καλα ωσπου καποια στιγμη εχασε τελειως την συνδεση με το δικτυο κινητης και με καμια προσπαθεια δεν μπορουσε να κανει συνδεση. Σε καμια εταιρια. Το πηγα στη nokia και μου ειπε οτι οντως υπαρχει προβλημα και ειναι θεμα κεραιας η πλακετας. Θα το στειλουν εξωτερικο μου ειπαν. Ζητησα να γινει αντικατασταση με καινουργιο μιας και ειναι 8 ημερων και το σημιωσε το καταστημα στις παρατηρησεις. Υπαρχει περιπτωση να το αλλαξουν? Πάντως 12 με 14 εργασιμες μερες που θα κρατησουν το κινητο για επισκευη πολλες δεν ειναι? Ελπιζω τουλαχιστον να μην ξαναεχει προβλημα.. ....ενω εσενα σου ειπαν παει εξωτερικο... τελικα τι απ τα 2 ισχυει κανεις δεν ξερει.... τι να πω βρε παιδι μου...δηλαδη δεν εχουν την τεχνογνωσια τα nokia care να αλλαξουν ενα ανταλλακτικο... εμενα απ την αλλη το εχω παει απο την τριτη με προφανεστατο προβλημα και μεχρι σημερα δεν το εχουν καν κοιταξει.... Κινητο με χρηση 20 λεπτων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εμένα είχε χαλάσει ο φορτιστής στις 3 μέρες τον πήγα nokia care και τον πήρα μετά από ένα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Τα Nokia care έχουν αλλάξει. Όταν πήγα πριν απο 3 μήνες για να ρωτήσω κάτι για το 920, είχαν 4 Samsung για επισκευή. Επίσης η κάρτα τους έγραφε "επισκευές κινητών" (ή κάπως έτσι). Και μιλάω για το επίσημο Nokia care της πόλης μου...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Επανέρχομαι στο θέμα της μπαταρίας. Σήμερα 25 ώρες από την τελευταία φόρτιση και είμαι στο 69% χωρίς να έχω αλλάξει την χρήση του !!! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis83 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 καλησπέρα και από εμένα. συγνώμη παιδιά αν σπαμάρω, αλλά την τρίτη θα παραγγείλω κινητό. ενώ ήμουν έτοιμος για το 820 έπεσε αρκετά η τιμή στο 920 και ψήθηκα για αυτό. τώρα διαβάζω για προβλήματα και ξενερώνω. τελικά που να επενδύσω? το 820 είναι πιο αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Επανέρχομαι στο θέμα της μπαταρίας. Σήμερα 25 ώρες από την τελευταία φόρτιση και είμαι στο 69% χωρίς να έχω αλλάξει την χρήση του !!! Μάλλον μιλάμε για μηδενική χρήση ή έστω καθόλου σερφαρισμα....... Ε? Εννοείς ότι αυξήθηκε για κάποιο λόγο η αυτονομία? Λόγω GDR3 πχ? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 καλησπέρα και από εμένα. συγνώμη παιδιά αν σπαμάρω, αλλά την τρίτη θα παραγγείλω κινητό. ενώ ήμουν έτοιμος για το 820 έπεσε αρκετά η τιμή στο 920 και ψήθηκα για αυτό. τώρα διαβάζω για προβλήματα και ξενερώνω. τελικά που να επενδύσω? το 820 είναι πιο αξιόπιστο? Δεν κοιτάς & το 720 που έχει μεγαλύτερη διάρκεια-απ΄ότι λένε-η μπαταρία? Εμένα από τις 7 το πρωί με φουλ φόρτιση με 2 ώρες ομιλία & κάπου 45 λεπτά σερφάρισμα με 3g & μετά έβαλα στο χαμηλό φωτεινότητα,έβαλα 2g,& δεν ξαναμπήκα στο internet ,ούτε μίλησα ξανά στο τηλέφωνο μέχρι να φτάσω στο αυτοκίνητο στις 3 το μεσημέρι,να το βάλω στο φορτιστή αυτοκινήτου & να μου φύγει το άγχος. Δε μιλάμε για ταξίδι με καράβι,φαντάζομαι ξεχνάμε τα πάντα! Κ δεν ισχύει μόνο για το 920 από κουβέντες που κάνω με γνωστούς. Πολλά smartphone έχουν θέμα με την μπαταρία τους. Γι'αυτό σου λέω για το 720.:) Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Μάλλον μιλάμε για μηδενική χρήση ή έστω καθόλου σερφαρισμα....... Ε? Εννοείς ότι αυξήθηκε για κάποιο λόγο η αυτονομία? Λόγω GDR3 πχ? Η χρήση ήταν η συνηθισμένη για μένα κι εξηγω: 20-30 λεπτά ομιλία, 5-6 φωτό, 1 με 1μιση ωρα πλοήγηση με WiFi και δικτυο σε 2g. Λογική εξήγηση δεν μπορώ να δώσω μιας και η αμέσως προηγούμενη φόρτιση μου έβγαλε σχεδόν την μισή αυτονομία!!! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Η χρήση ήταν η συνηθισμένη για μένα κι εξηγω: 20-30 λεπτά ομιλία, 5-6 φωτό, 1 με 1μιση ωρα πλοήγηση με WiFi και δικτυο σε 2g. Λογική εξήγηση δεν μπορώ να δώσω μιας και η αμέσως προηγούμενη φόρτιση μου έβγαλε σχεδόν την μισή αυτονομία!!! δεν μας δίνεις την μπαταρία σου:) με 1-1,30 ώρα χρησης με wifi πάει το 35%, βάλε και 1 ώρα ομιλία φτάσαμε κάτω απο τα μισά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 δεν μας δίνεις την μπαταρία σου:) με 1-1,30 ώρα χρησης με wifi πάει το 35%, βάλε και 1 ώρα ομιλία φτάσαμε κάτω απο τα μισά Έτσι ήμουν στην προηγούμενη φόρτιση και είχα απογοητευτεί. Σήμερα έκλεισα βδομάδα και 6 φορτίσεις. Αν με βγάζει ένα διήμερο με την χρήση που του κάνω θα είμαι υπερευχαριστημένος :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 δεν μας δίνεις την μπαταρία σου:) με 1-1,30 ώρα χρησης με wifi πάει το 35%, βάλε και 1 ώρα ομιλία φτάσαμε κάτω απο τα μισά εντάξει, όχι και τόσο χάλια..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Παιδια μια ερωτηση στο info μου λεει: Manufacturer Name: RM-821_eu_denmark_251 Mobile Operator:000-DK Αυτο τωρα ειναι κλειδωμενο σε καποιο παροχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Παιδια μια ερωτηση στο info μου λεει: Manufacturer Name: RM-821_eu_denmark_251 Mobile Operator:000-DK Αυτο τωρα ειναι κλειδωμενο σε καποιο παροχο? Όταν το ανοίγεις σου βγάζει κάποιο logo παρόχου; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Παιδια μια ερωτηση στο info μου λεει: Manufacturer Name: RM-821_eu_denmark_251 Mobile Operator:000-DK Αυτο τωρα ειναι κλειδωμενο σε καποιο παροχο? Όχι φίλε μου και εγώ ακριβώς το ίδιο έχω!!Απλά είνα δανέζικο χωρίς πάροχο από ότι έχω καταλάβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Όταν το ανοίγεις σου βγάζει κάποιο logo παρόχου; Όχι δεν βγάζει κάτι, απλά είδα αυτά που γράφει και είπα μήπως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
music_lover Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Παιδια καλημερα. Θελω να ρωτησω τι παιζει με τα mp3, επειδη εχω ακουσει διαφορα. Αν τα βαλω σε μια καρτα sd με copy paste, τα παιζει το κινητο? Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Παιδια καλημερα. Θελω να ρωτησω τι παιζει με τα mp3, επειδη εχω ακουσει διαφορα. Αν τα βαλω σε μια καρτα sd με copy paste, τα παιζει το κινητο? Ευχαριστω :) Καλημέρα!!! Το 920 δεν παίρνει se card...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Παιδια καλημερα. Θελω να ρωτησω τι παιζει με τα mp3, επειδη εχω ακουσει διαφορα. Αν τα βαλω σε μια καρτα sd με copy paste, τα παιζει το κινητο? Ευχαριστω :) Copy paste στη 32αρα μνήμη του και είσαι κομπλέ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Με την αναβάθμιση σε Nokia Camera αποθηκεύεται μια φωτογραφία high-resolution όπως λέει και μια μικρότερων διαστάσεων. Φαίνονται μόνο στο pc. Ξέρει κανείς πως γίνεται να μην αποθηκεύει και την "μικρή"; Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Πίστεψε με καλύτερα να βαλεις να αποθηκεύει μόνο την,μικρή...η οποια έχει τα προνόμια του pureview κι λογικό μέγεθος...η μεγάλη δεν θα σου χρησιμεύσει πουθενά απολύτως... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Πίστεψε με καλύτερα να βαλεις να αποθηκεύει μόνο την,μικρή...η οποια έχει τα προνόμια του pureview κι λογικό μέγεθος...η μεγάλη δεν θα σου χρησιμεύσει πουθενά απολύτως... έστω..το θέμα είναι πως γίνεται..; Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Αν κρίνω απο το 1020 απο τις ρυθμίσεις της καμερας Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts