Jump to content

music_lover

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

music_lover's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια καλημερα. Θελω να ρωτησω τι παιζει με τα mp3, επειδη εχω ακουσει διαφορα. Αν τα βαλω σε μια καρτα sd με copy paste, τα παιζει το κινητο? Ευχαριστω :)
  2. Σε ευχαριστω, μπερδευτικα :p Ισχυει λοιπον το offline navigation?
  3. Καλησπερα, αν αγορασω το here+ maps της nokia, μπορω να εχω offline navigation στο ativ s οπως τα lumia? ευχαριστω.
  4. Καλησπερα παιδια 3 ερωτησεις που ισως εχουν απαντηθει και συγχωρηστε με. 1. Εχει το ativ s ραδιοφωνο? 2. Εχει παρει την δευτερη αναβαθμιση γνωστη και ως gdr2 η αλλιως amber? 3. Το προγραμμα here now και οι χαρτες που ειναι δωρεαν στα lumia, εδω ειναι με πληρωμη? Ευχαριστω πολυ!
  5. με 50 euro παραπάνω που έχει το c320 παίρνεις 4,3 αντί για 3,5 ίντζες οθόνη με καλύτερη φωτεινότητα ειδικά απέναντι στον ήλιο και την δυνατότητα να παίζει και mp3 αρχεία. αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά τότε πάρε το μικρότερο. φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ξεκλειδώματος τους που τα κάνει ουσιαστικά ίδια σε δυνατότητες. το c 320 έχει πάντως καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη και αυτή είναι η ουσιαστική διαφορά τους.
  6. telika tin lisi vrika episkeptontas to eksousiodotimeno service tis motorola... 18 euro i anavathmisi
  7. to lang0039 den exei ellinika :( ta lang0031 kai lang0038 exoune alla pou ta vriskeis...
  8. το έχω εδώ και ένα μήνα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ κινητό! αρνητικά: οταν γράφεις ενα μήνυμα και κλείσεις το πορτάκι ή καταλάθος πατήσεις πλήκτρο επιστροφής το μήνυμα που έγραψες χάνεται...δεν έχει δηλαδή την δυνατότητα συνέχισης προηγούμενου μηνύματος άλλο τίποτε προς το παρόν καταπληκτική φωτογραφία 1,2 mp με πολή καλή ευκρίνεια και μόνο αρνητικό το οτι οταν βγάζεις φώτο με κόντρα τον ήλιο πρέπει να υποστείς μια μικρή μείωση στην ευκρίνεια των χρωμάτων αυτά...
  9. Ξέρει κανένας που μπορώ να βρώ greek language pack για το v635? Έκανα αναβαθμίσεις στο κινητό μου και έχασα το Ελληνικό μενού :cry:
×
×
  • Create New...