Rayden1 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 :shock::shock::shock::shock::shock: Εντελώς κουλό άλλα όπως στα λέει ο συνονόματος από πάνω είναι...:lol: Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Λοιπόν, τα WP έκαναν πάλι το θαύμα τους. Μετά από το combo απεγκατάσταση-soft reset-εγκατάσταση του Skype btw thanks Metaladis), ανοίγω τις ρυθμίσεις του notification center και τι να δω;; ΤΙΠΟΤΑ. Απογοητεύομαι. Βγαίνω και ξαναμπαίνω σαν υστερικός, και κάπου στα 10x μπες βγες..... ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ και το Skype!! Προς το παρόν όλα δουλεύουν ρολόι, θα το λιώσω με έναν ξάδερφο στην Αγγλία και θα δούμε πως θα πάει στο μέλλον!:blink::blink: Τίποτα φίλε..Ευτυχώς όλα πήγαν οκ! :) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Καλησπέρα. Δε μπορώ να βρω στις ρυθμίσεις τις εφαρμογές που δουλεύουν στο παρασκήνιο. Σε 8,1. Ξέρει κάποιος; Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Καλησπέρα. Δε μπορώ να βρω στις ρυθμίσεις τις εφαρμογές που δουλεύουν στο παρασκήνιο. Σε 8,1. Ξέρει κάποιος; Ευχαριστώ! Καλησπέρα. Μπορείς να ρυθμίσεις ποιές εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο στην Οικονομία μπαταρίας. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Καλησπέρα. Μπορείς να ρυθμίσεις ποιές εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο στην Οικονομία μπαταρίας. Ευχαριστώ πολύ! Κάτι ακόμα. Δε μου έχει κάτσει καλά η 8,1 κ θέλω να την ξαναπεράσω. Ρυθμίσεις,πληροφορίες,επαναφορά κ μετά ξανά πέρασμα της 8,1 είναι σωστός τρόπος; Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Ευχαριστώ πολύ! Κάτι ακόμα. Δε μου έχει κάτσει καλά η 8,1 κ θέλω να την ξαναπεράσω. Ρυθμίσεις,πληροφορίες,επαναφορά κ μετά ξανά πέρασμα της 8,1 είναι σωστός τρόπος; Ευχαριστώ. Ναι είναι ένας από του τρόπους που μπορείς να το κάνεις! :) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Μια ερώτηση γιατί έχω διαβάσει και τα 2 και έχω μπερδευτεί. Είμαι με cyan (8.1). Αν κάνω hard reset, θα επιστρέψω στα 8.0 όπως ήταν απ τη μάνα του; Ή θα μείνει πάλι στα 8.1., γιατί κάποιοι είπαν ότι με hard δεν μπορείς να επιστρέψεις πια στα 8.0. Και αν επιστρέφει όντως στα 8.0 τότε στην αναζήτηση update θα μου βγάλει με τη μια τη cyan; Περισσότερο το ρωτάω γιατί θέλω να δω αν υπάρχει τρόπος να επιστρέψεις ΟΤΑ στην Black.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Μια ερώτηση γιατί έχω διαβάσει και τα 2 και έχω μπερδευτεί. Είμαι με cyan (8.1). Αν κάνω hard reset, θα επιστρέψω στα 8.0 όπως ήταν απ τη μάνα του; Ή θα μείνει πάλι στα 8.1., γιατί κάποιοι είπαν ότι με hard δεν μπορείς να επιστρέψεις πια στα 8.0. Και αν επιστρέφει όντως στα 8.0 τότε στην αναζήτηση update θα μου βγάλει με τη μια τη cyan; Περισσότερο το ρωτάω γιατί θέλω να δω αν υπάρχει τρόπος να επιστρέψεις ΟΤΑ στην Black.. δεν μπορείς να γυρίσεις στην 8 με hard reset δεν γίνετε αυτό υπάρχει άλλος τρόπος για να γυρίσεις στην black ο οποιος γίνετε μέσο υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) δεν μπορείς να γυρίσεις στην 8 με hard reset δεν γίνετε αυτό υπάρχει άλλος τρόπος για να γυρίσεις στην black ο οποιος γίνετε μέσο υπολογιστή Άρα μετά το hard τι θα έχει το κινητό; Cyan με τη μια; Edited September 11, 2014 by Metaladis Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Άρα μετά το hard τι θα έχει το κινητό; Cyan με τη μια; Μετά το hard reset ή την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων η συσκευή θα επανεκκινήσει με την έκδοση που είχες και πριν την επαναφορά. Οπότε cyan με τη μία! :) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Μετά το hard reset ή την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων η συσκευή θα επανεκκινήσει με την έκδοση που είχες και πριν την επαναφορά. Οπότε cyan με τη μία! :) Kαι τότε, για την περίπτωση που τα 8.1. δεν "εκατσαν" καλά, ποιο το νόημα του hard; Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Kαι τότε, για την περίπτωση που τα 8.1. δεν "εκατσαν" καλά, ποιο το νόημα του hard; Ξαναπερνάει το λειτουργικό διαγράφοντας σκουπίδια και προσωρινά αρχεία που είχε πριν. Κάνει ουσιαστικά επανεγκατάσταση του λειτουργικού. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMGR1985 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Γεια σας. Να κανω μια ερωτηση: Πως γινεται οταν τραβας βιντεο να μην μπορει να κανει ζουμ; Υπαρχει κατι για να διορθωθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Όπως και στις φώτο... Με τα δύο δάχτυλα στην οθόνη... Τα "ανοίγεις" και κάνει zoom in και όταν τα "κλείνεις" κάνει zoom out :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Ξέρει κανείς από που αλλάζουμε το όνομα της συσκευής για το Bluetooth στα 8.1; δεν το βρισκω πουθενά. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMGR1985 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Όπως και στις φώτο... Με τα δύο δάχτυλα στην οθόνη... Τα "ανοίγεις" και κάνει zoom in και όταν τα "κλείνεις" κάνει zoom out :) δεν το κανει... γι' αυτο ρωταω. δεν κανει καθολου ζουμ στο βιντεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 δεν το κανει... γι' αυτο ρωταω. δεν κανει καθολου ζουμ στο βιντεο... Όταν γράφεις βίντεο δεν μπορείς να κάνεις ζουμ με την προεγκατεστημένη εφαρμογή. Πρέπει να ζουμάρεις πριν ξεκινήσεις την εγγραφή χρησιμοποιώντας τα δύο δάχτυλα. Ο μόνος τρόπος να κάνεις ζουμ είναι να βάλεις μια τρίτη εφαρμογή όπως το Nokia Camera το οποίο έχω βάλει σαν κύρια εφαρμογή για κάμερα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Δεν ήξερα ότι υπάρχει κόσμος που δεν τραβάει με Nokia Camera :p To θεώρησα αυτονόητο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Μόλις του έκανα ένα soft reset,γιατί κολησε η οθόνη και τρεμοέπαιζε,η ωρα ημερομηνία έφτιαξαν μόλις μπήκα στον IE αυτόματα. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) Μια ερωτηση...αν κάποιος εχει 8,1. DP και κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων τι γινεται???Υπαρχει περιπτωση να διαγραφουν τα 8,1 DP. Και να εχει 8??? Edited September 15, 2014 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Μια ερωτηση...αν κάποιος εχει 8,1. DP και κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων τι γντ???Υπαρχει περιπτωση να διαγραφουν τα 8,1 DP. Και να εχει 8??? Όχι! Σε 8.1 DP θα παραμείνει! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Ποιά επιλογή προτείνετε για φωτογραφία; Microsoft camera,nokia camera ή nokia smart cam; Κ γιατί; Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Ποιά επιλογή προτείνετε για φωτογραφία; Microsoft camera,nokia camera ή nokia smart cam; Κ γιατί; Ευχαριστώ! Για να εκμεταλλευτείς τη τεχνολογία Pureview, Νοκια Camera η οποία είναι ενσωματωμένη εδώ και καιρό με τη nokia smart camera. Για μεγαλύτερη ταχύτητα, Microsoft Camera. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Σήμερα συνέβη κάτι πολύ κουλό. Ξεκίνησα το πρωί με 97% μπαταρία, χρησιμοποίησα για πολύ λίγο το Gps και η μπαταρία έπεσε στο 72, με λίγη χρήση ακόμα όμως, και μετά παρέμεινε ζεστή για αρκετή ώρα καταναλώνοντας μπαταρία. Προφανώς κόλλησαν οι χάρτες στο παρασκήνιο. Αφού έφτασε στο 61% του κάνω ένα soft reset και μετά έδειχνε 43! Λέω πάει δε την βγάζουμε την μέρα.. Ως δια μαγείας όμως αφού κρύωσε η συσκευή η μπαταρία κόλλησε στο 41 για πολλή ώρα ενώ έκανα χρήση. Έκανα μια επανεκκίνηση αλλά η μπαταρία παρέμεινε στο 41. Φτάνοντας σπίτι και έχοντας χρησιμοποιήσει κι άλλο το τηλέφωνο χωρίς να θερμαίνεται δοκιμάζω ένα soft reset ακόμα μπας και ξεκολλήσει ο δείκτης μπαταρίας και το τηλέφωνο έδειξε 29. Ενώ τώρα έχει κολλήσει στο 18 εδώ και ώρα παρά το ότι μίλησα αρκετά. Χτες πάλι δεν έκανε ανανέωση το hub του Fb. Πολλά soft reset μαζευτήκατε και δε μου αρέσει...Μπορεί να μην έχω πρόβλημα στην ταχύτητα με τα cyan αλλά έχω χάσει πολύ σε σταθερότητα. Ίσως να χρειάζεται hard reset αλλά δεν έχω καμία διάθεση...Αυτός ήταν άλλωστε και ένας από τους λόγους που πήρα WP. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Για να εκμεταλλευτείς τη τεχνολογία Pureview, Νοκια Camera η οποία είναι ενσωματωμένη εδώ και καιρό με τη nokia smart camera. Για μεγαλύτερη ταχύτητα, Microsoft Camera. Όταν λες να εκμεταλλευτείς τη τεχνολογία Pureview, τι εννοείς; Τις επιλογές που προσφέρει η Νοκια Κάμερα, ή κάτι άλλο; Σήμερα συνέβη κάτι πολύ κουλό. Ξεκίνησα το πρωί με 97% μπαταρία, χρησιμοποίησα για πολύ λίγο το Gps και η μπαταρία έπεσε στο 72, με λίγη χρήση ακόμα όμως, και μετά παρέμεινε ζεστή για αρκετή ώρα καταναλώνοντας μπαταρία. Προφανώς κόλλησαν οι χάρτες στο παρασκήνιο. Αφού έφτασε στο 61% του κάνω ένα soft reset και μετά έδειχνε 43! Λέω πάει δε την βγάζουμε την μέρα.. Ως δια μαγείας όμως αφού κρύωσε η συσκευή η μπαταρία κόλλησε στο 41 για πολλή ώρα ενώ έκανα χρήση. Έκανα μια επανεκκίνηση αλλά η μπαταρία παρέμεινε στο 41. Φτάνοντας σπίτι και έχοντας χρησιμοποιήσει κι άλλο το τηλέφωνο χωρίς να θερμαίνεται δοκιμάζω ένα soft reset ακόμα μπας και ξεκολλήσει ο δείκτης μπαταρίας και το τηλέφωνο έδειξε 29. Ενώ τώρα έχει κολλήσει στο 18 εδώ και ώρα παρά το ότι μίλησα αρκετά. Χτες πάλι δεν έκανε ανανέωση το hub του Fb. Πολλά soft reset μαζευτήκατε και δε μου αρέσει...Μπορεί να μην έχω πρόβλημα στην ταχύτητα με τα cyan αλλά έχω χάσει πολύ σε σταθερότητα. Ίσως να χρειάζεται hard reset αλλά δεν έχω καμία διάθεση...Αυτός ήταν άλλωστε και ένας από τους λόγους που πήρα WP. Δυστυχώς η cyan δεν ήταν όπως τα άλλα update. Όπως έχω ξαναπει, τα ίδια έγιναν και στο iOs 7, αλλά η Apple σύντομα έβγαλε το 7.1 και τα διόρθωσε όλα. Ελπίζω η ΜS να κινηθεί αναλόγως.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts