Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος ΙΙ

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερωτηση μιας και μιλαμε για τα ακουστικα. Σας εχουν ικανοποιησει με τον ηχο τους?

Η τα αυτια μου ειναι περιεργα η ειναι απο τα χειροτερα μαμισια που εχω δοκιμασει.

Ξερα, χωρις καθολου μπασο, οτι ρυθμιση και να κανω, δεν βελτιωνει ιδιαιτερα το τελικο

αποτελεσμα. Απεχω πολυ απο μουσικοφιλο βεβαια για να ειμαι εγκυρος κριτης, απλως με

απογοητευσαν.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια ερωτηση μιας και μιλαμε για τα ακουστικα. Σας εχουν ικανοποιησει με τον ηχο τους?

Η τα αυτια μου ειναι περιεργα η ειναι απο τα χειροτερα μαμισια που εχω δοκιμασει.

Ξερα, χωρις καθολου μπασο, οτι ρυθμιση και να κανω, δεν βελτιωνει ιδιαιτερα το τελικο

αποτελεσμα. Απεχω πολυ απο μουσικοφιλο βεβαια για να ειμαι εγκυρος κριτης, απλως με

απογοητευσαν.

Δοκίμασες κάποια άλλα? μόνο έτσι μπορείς να καταλάβεις αν όντως δεν είναι καλά.

Παιδιά γίνεται να βρούμε πουθενά το μέρος των ακουστικών που βγαίνει?(εννοώ αυτά τα 2 ''πραγματάκια που βάζεις ανάλογα με το μέγεθος του αυτιού)

η συσκευασία έχει άλλα δύο ανταλλακτικά, δεν τα έχεις αυτά ή τα "κατανάλωσες"; επίσης έχει pm.. ;)

Να κανω μια ερωτηση τοσο για το τηλεφωνο αλλα για το λειτουργικο .Επειδη βλεπω οτι η ενταση του ηχου ειναι univesal για ολες τις λειτουργιες , υπαρχει καποια εφαρμογη που να τις διαχωριζει ; Πχ αλλη ενταση για το κουδουνισμα , αλλη για πολυμεσα κλπ ;

δυστυχώς όχι.

απογοητευσαν.

δοκίμασε άλλα ακουστικά, από αυτά που καλύπτουν όλο το αυτί για να δεις μήπως όντως είναι ιδέα σου.

11% drain σε 9 ώρες νομίζω ότι δεν είναι κακό με 3g ανοικτό....σε όλες τις πλατφόρμες που δούλεψα είχα drain από 1 έως 3% την ώρα....

δοκίμασε να το αφήσεις πάλι με όλα κλειστά και με το 2g ενεργό (όχι 3g)... εκεί θα δεις (νομίζω) μεγάλη διαφορα.

Λοιπόν το αφησα χθες το βραδυ απο τις 12:00 μέχρι το πρωί στις 7:00 που χτύπησε το ξυπνητήρι,όλα κλειστά αυτη την φορά,και τα δεδομένα σε 2G,και ήταν στο 100%...δεν είχε χάσει καθόλου.....

Λοιπόν το αφησα χθες το βραδυ απο τις 12:00 μέχρι το πρωί στις 7:00 που χτύπησε το ξυπνητήρι,όλα κλειστά αυτη την φορά,και τα δεδομένα σε 2G,και ήταν στο 100%...δεν είχε χάσει καθόλου.....

τώρα που είναι 10 το πρωί πόσο έχει καταναλώσει;;;

είναι γνωστό οτι το 3g (πόσο μάλλον το 4g) είναι ρουφήχτρες, από την άλλη όταν μου βγάζει άνετα την μέρα (με 3g, γιατί με 4g ανάλογα και το σήμα μπορεί να βγάλει 5-6 ώρες μονο) δεν εχω πρόβλημα.

είναι γνωστό οτι το 3g (πόσο μάλλον το 4g) είναι ρουφήχτρες, από την άλλη όταν μου βγάζει άνετα την μέρα (με 3g, γιατί με 4g ανάλογα και το σήμα μπορεί να βγάλει 5-6 ώρες μονο) δεν εχω πρόβλημα.

καλά εννοείται ότι ποτέ δεν έχω ανοίξει το 4G!! μόνο 3G και αυτό επειδή χρησιμοποιώ αρκετά τα δεδομένα του κινητού αλλιώς αν ήθελα μόνο να λαμβάνω email θα το είχα μονίμως στο 2G!!!

Sorry αν έχει απαντηθεί... σήμερα πήρα το lumia 920 σε άσπρο. μπορώ να συνδέσω το blutooth headset

αλλά να έχω μόνο κλήσεις - φωνή? δηλ όχι ήχους συστήματος ειδοποιήσεις μουσική βίντεο.

μόνο για να μιλάω και να ακούω κλήσεις...

HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110

τώρα που είναι 10 το πρωί πόσο έχει καταναλώσει;;;

Την ώρα που έγραψα το μήνυμα,και σερφαρωντας κάνα μισάωρο,και με ανοικτά το wi-fi,3G είχα 87%

Αυτη τη στιγμή,και έχοντας κάνει κλήσεις,ειμαι στο 77%

Παιδιά, είναι πιθανόν να μην υπάρχει το σιδεράκι για το άνοιγμα της sim μέσα στο κουτί; Πήρε η κοπέλα μου το 720 και δεν υπάρχει αυτό μέσα και ανησυχούμε μήπως μας έστειλαν μεταχειρισμένο.

εμένα το 920 που πήρα σήμερα είχε....μάλιστα στο κουτί έχει ειδική θέση η οποία είναι κάτω απο το κινητό

HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110

Ευτυχω unbranded.Οτανα ανοιγει βγαζει μονο το Νοκια και μετα μεσα σε γαλαζιο λεει windows phone οποτε θεωρω πως τετοιο ειναι.

Παιδιά, είναι πιθανόν να μην υπάρχει το σιδεράκι για το άνοιγμα της sim μέσα στο κουτί; Πήρε η κοπέλα μου το 720 και δεν υπάρχει αυτό μέσα και ανησυχούμε μήπως μας έστειλαν μεταχειρισμένο.

http://mediafiles.allaboutwindowsphone.com/images/nokia720/03.jpg

Αποκλείεται να μην υπήρχε. Ή κάπου σας έπεσε κατά το unboxing ή όντως πρόκειται για χρησιμοποιημένη συσκευη.

ξαναψάξε μέσα στο πακέτο, κάπου μπορεί να έχει παραπέσει!!!

Ευτυχω unbranded.Οτανα ανοιγει βγαζει μονο το Νοκια και μετα μεσα σε γαλαζιο λεει windows phone οποτε θεωρω πως τετοιο ειναι.

Ναι unbranded είναι....εγω δυστυχως έχω voda συσκευή αλλα σύντομα θα της βαλω αλλη rom..

έχει κανείς σας πρόβλημα με το στίγμα που βγάζει στους χάρτες?

όταν ανοίγω το here maps ή και το gmaps με βγάζει όπου να ναι, από 200-300 μέτρα μέχρι και 1 χλμ μακρυά... πότε δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

στην αρχή υπέθεσα ότι μπορεί να ήταν τυχαίο, αλλά μου το κάνει συνέχεια, μια δυο φορές με το που άνοιξα τον χάρτη, πήγε στο σημείο που είμαι και έφυγε για να κεντράρει αλλού...

Το δικό μου που βγάζει cosmote (χωρίς να έχω σχέση) με <δεσμεύει> σε κάτι ή είναι απλά αισθητικό πρόβλημα για κάποιον πιο ψαγμένο από μένα;

έχει κανείς σας πρόβλημα με το στίγμα που βγάζει στους χάρτες?

όταν ανοίγω το here maps ή και το gmaps με βγάζει όπου να ναι, από 200-300 μέτρα μέχρι και 1 χλμ μακρυά... πότε δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

στην αρχή υπέθεσα ότι μπορεί να ήταν τυχαίο, αλλά μου το κάνει συνέχεια, μια δυο φορές με το που άνοιξα τον χάρτη, πήγε στο σημείο που είμαι και έφυγε για να κεντράρει αλλού...

επανέρχομαι με κατι πιο περιεργο, ενω οπως εγραψα παραπανω δεν μου δινει το στιγμα μου στον χάρτη, αλλά με βγάζει αρκετά πιο μακρυά από ότι είμαι, στο find my phone με βγάζει ακριβώς....

Το δικό μου που βγάζει cosmote (χωρίς να έχω σχέση) με <δεσμεύει> σε κάτι ή είναι απλά αισθητικό πρόβλημα για κάποιον πιο ψαγμένο από μένα;

Δεν έχει κάποιο θέμα, είναι όπως είπες απλά αισθητικό το θέμα.

Eπομενη ερωτηση απο εμενα.

Τραβηξα ενα βιντεο με το κινητο.Αυτο πλεον το βρισκω μονο στο αλμπουμ , στην εφαρμογη φωτογραφιες.Στο μουσικη και βιντεο δεν το βρισκει και λεει για προσθηκη περιεχομενου απο τον υπολογιστη. Ετσι παιζει εδω η ιστορια ;

Επισης στις φωτογραφιες μου βγαζει ολα τα αλμπουμ του skydrive αλλα οχι τα βιντεο , για αυτα θα πρεπει να κατεβασω την εφαρμογη;

Eπομενη ερωτηση απο εμενα.

Τραβηξα ενα βιντεο με το κινητο.Αυτο πλεον το βρισκω μονο στο αλμπουμ , στην εφαρμογη φωτογραφιες.Στο μουσικη και βιντεο δεν το βρισκει και λεει για προσθηκη περιεχομενου απο τον υπολογιστη. Ετσι παιζει εδω η ιστορια ;

Επισης στις φωτογραφιες μου βγαζει ολα τα αλμπουμ του skydrive αλλα οχι τα βιντεο , για αυτα θα πρεπει να κατεβασω την εφαρμογη;

Καλώς ή κακώς έτσι είναι.. Όλα βέβαια είναι θέμα συνήθειας. Στα βίντεο βγάζει μόνο ότι έχεις περάσει από πισι.

Για το skydrive που λες άνοιξε wifi, μπες στα άλμπουμ και σε λίγο θα τα έχει φορτώσει όλα μόνο του..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Για τις εικόνες το είδα για τα βιντεο που έχω στο skydrive λέω ,πρέπει να έχω την εφαρμογή για να μου τα βγάλει ;

Κατι αλλο που παρατηρησα...Εχω καρτοπρογραμμα vodafone με κανα 20€ υπολοιπο.Στις εφαρμογες επι πληρωμη μου βγαζει να χρεωθουν στον λογαριασμο, αυτο σημαινει οτι θα το παρουν απο το υπολοιπο μου το ποσο η στο παγιο θα χρεωθει;

Δεν ξερω αν πρεπει να θεσω εδω το ερωτημα , στο θεμα για windows phone 8 η της vodafone.

Edited by Leolipop

Καλώς ή κακώς έτσι είναι.. Όλα βέβαια είναι θέμα συνήθειας. Στα βίντεο βγάζει μόνο ότι έχεις περάσει από πισι.

Για το skydrive που λες άνοιξε wifi, μπες στα άλμπουμ και σε λίγο θα τα έχει φορτώσει όλα μόνο του..

Εγω που τραβηξα ενα βιντεακι με Nokia camera πως μου αποθηκευτηκε κανονικοτατα στις φωτογραφιες;

Μα σου φαίνεται λογικό αυτό ; Να είναι στις φωτογραφιες ; Και έστω οτι είναι εκεί , δε θα έπρεπε να βγαίνει και στη μουσική και βίντεο.;

Μα σου φαίνεται λογικό αυτό ; Να είναι στις φωτογραφιες ; Και έστω οτι είναι εκεί , δε θα έπρεπε να βγαίνει και στη μουσική και βίντεο.;

Κοιτα το sole μου αποθηκευε φωτογραφιες και βιντεο στην εφαρμογη "φωτογραφιες" αρα ναι,μου φαινεται λογικοτατο...