Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος ΙΙ

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ, μεγάλη συμβουλή. Τι σχέση έχουν όμως τα pdf αρχεία με τα office? δε βρίσκω λόγο να υπάρχουν εκεί.

Μέσω Office χειρίζεσαι όλα τα έγγραφα σου, αλλά και όποια εφαρμογή pdf ανοίξεις, θα την δεις κι εκεί.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οσοι εχετε απορια στο τι εφερε το νεο update στους χαρτες την προηγουμενη βδομαδα

δειτε εδω :

http://img199.imageshack.us/img199/1350/898o.png

http://i.imgur.com/VBfpIEX.png

http://i.imgur.com/4Et9nKV.png

spread the news!

Επίσης βάλανε και traffic

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Έβαλα 2 αρχεία pdf στο φάκελο με τα documents, όταν το σύνδεσα με τον υπολογιστή. Πως τα βρίσκω στο κινητό? Που είναι αυτός ο φάκελος? Επίσης file manager? Τόση μουσική και να είναι σκόρπια? Υπάρχουν τραγούδια που ενώ τα παίζει κανονικά δε τα ονομαζει και δε μου δίνει τη δυνατότητα να τα ονομασω, ενώ στον υπολογιστή είναι με όνομα.

Κατέβασε την εφαρμογή Adobe Reader..!:)

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

@ceron

Χαρακτηριστικό Traffic (εν λειτουργία) υπήρχε και πριν στους χάρτες.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι,πως μπορουμε να περασουμε app,game κλπ απο το pc και να κανουμε install στο κινητο,γιατι μεταφερω το αρχειο στο τηλεφωνο την ωρα που το συνδεω σε μορφη xap και μετα δεν το βρισκω πουθενα στο τηλεφωνο

Παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι,πως μπορουμε να περασουμε app,game κλπ απο το pc και να κανουμε install στο κινητο,γιατι μεταφερω το αρχειο στο τηλεφωνο την ωρα που το συνδεω σε μορφη xap και μετα δεν το βρισκω πουθενα στο τηλεφωνο

Μόνον μέσω wimndows phone 8 sdk και αφού κανεις developer unlock και register τη συσκευή σου.

Μόνον μέσω wimndows phone 8 sdk και αφού κανεις developer unlock και register τη συσκευή σου.

αμαν με τελειωσες τωρα,ερχομαι απο android και ειμαι σκοτεινος,για πες λιγο,κατ'αρχην εχω 7αρια στο pc προχωραω?και αν ναι περιπου τι κανω?ειμαι σχετικος κατα καποιο τροπο και θα το παλεψω

αμαν με τελειωσες τωρα,ερχομαι απο android και ειμαι σκοτεινος,για πες λιγο,κατ'αρχην εχω 7αρια στο pc προχωραω?και αν ναι περιπου τι κανω?ειμαι σχετικος κατα καποιο τροπο και θα το παλεψω

To sdk θέλει τουλαχιστον win 8 για να εγκατασταθεί, οποτε δεν μπορείς.

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! Το ραδιόφωνο δεν έχει παίζει απο το μεγάφωνο παρά μόνο απο τα ακουστικα! Ισχυει αυτο ή απλά δεν καταφερα να βρω την ρύθμιση? Αν ισχύει τότε τί να πω, η MS προσπαθει να ανακαλύψει εκ νέου τον τροχό!

Πατάς παρατεταμένα τον αριθμό της συχνότητας και βγάζει επιλογή για ακρόαση στο μεγάφωνο.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Οταν καταχωρώ μία καινούργια τηλεφωνική επαφή στο hotmail,πως γίνεται να την περάσω κ στο gmail χωρίς να την ξαναγράψω από την αρχή κ αυτή;

Ευχαριστώ!

Samsung S8

Πατάς παρατεταμένα τον αριθμό της συχνότητας και βγάζει επιλογή για ακρόαση στο μεγάφωνο.

Ευχαριστω...

Μ' αρεσει που το εψαξα καλα κιόλας για να μην γραψη αδικα στο νημα...

Αλλα πολυ κρυφη η εντολη !

Καλησπέρα

κοιτούσα το data sense για να δω που καταναλώνω mb

το πολυμέσα ροής που έχει τι ακριβώς είναι;

Οταν καταχωρώ μία καινούργια τηλεφωνική επαφή στο hotmail,πως γίνεται να την περάσω κ στο gmail χωρίς να την ξαναγράψω από την αρχή κ αυτή;

Ευχαριστώ!

με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό!!!

Και εγώ πατάω την συχνότητα,επιλέγω ηχείο αλλα δεν βγαζει ήχο.....κατι πρέπει να κάνω λάθος....

Παιδιά επειδή ή αύριο ή μεθαύριο θα έχω το 920 στα χέρια μου μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με την κάμερα?Εννοώ να μου εξηγήσετε τι είναι το ISO το f1/4(κάτι τέτοια τέλος πάντων) έτσι ώστε να έχω καλύτερα αποτελέσματα στη φωτογραφίες μου!

δες τις οδηγιες της εφαρμογής nokia camera και θα βοηθηθεις πολυ φιλε. δε τα ξερω κι εγω καλα για να εξηγουσα. αλλα οι οδηγιες ειναι και με παραδειγματα στην πραξη σε αυτα που σου εξηγουν σε λόγια. θα ενθουσιαστεις.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα ακουστικά. Ακουγεται μόνο απο το ένα ο ήχος. Απο το δευτερο νεκρό. Αν κλείσω το κινητό και το ξανανοίξω για λίγο λειτουργούν και τα 2 αλλα μετά απο λίγο πάλι τα ίδια.

τα ακουστικά είναι οκ, τα έχω τεστάρει και σε αλλο κινητο.

υπάρχει κάποια λύση?

ευχαριστώ

Μπορω να συνδεσω λογαριασμο Google gmail και πώς; Μεσω του λογαριασμού μου απο το pc μου δίνει εναλλακτικη για android ή iphone

Έχω δει πολλούς που ρωτάνε πως συνδέουν λογαριασμό Google και πως μπορούν να δουν τα μειλ τους όλα μαζί από διαφορετικούς λογαριασμούς.

- Πατάμε το tile των μέιλ (αυτό με τους 2 φακέλους) ονόματι "Εισερχόμενα"

- Πατάμε (...) και επιλέγουμε προσθήκη λογαριασμού email

- Επιλέγουμε Google και βάζουμε τα στοιχεία που χρειάζονται..

- Όταν ξαναμπούμε, ξαναπατάμε (...) και επιλέγουμε συνδεδεμένα εισερχόμενα

- Αναλόγως των ρυθμίσεων, πατάμε κι ένα χειροκίνητο Συγχρονισμό με το κουμπάκι που έχει

Από την επιλογή Φάκελοι μπορούμε να δούμε αναλυτικά όλους τους λογαριασμούς με τους φακέλους που έχει το καθένα (εισερχόμενα, απεσταλμένα, junk, κλπ..)

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Εχω λογαριασμο gmail και τον εχω περασει στο τηλέφωνο αλλα μου αναφέρει ότι δεν έχει ενημερωθει . <Φαινεται οτι χρησιμοποιείτε ενα λογαριασμο στο googlr apps που δεν εχει ρυθμιστεί για συγχρονισμο με κινητές συσκευές> μετα μου προτείνει να παω απο τον ΗΥ στις ρυθμίσεις για κινητα. Εκει λοιπόν δε βρίσκω wp ! Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός...

Εχω λογαριασμο gmail και τον εχω περασει στο τηλέφωνο αλλα μου αναφέρει ότι δεν έχει ενημερωθει . <Φαινεται οτι χρησιμοποιείτε ενα λογαριασμο στο googlr apps που δεν εχει ρυθμιστεί για συγχρονισμο με κινητές συσκευές> μετα μου προτείνει να παω απο τον ΗΥ στις ρυθμίσεις για κινητα. Εκει λοιπόν δε βρίσκω wp ! Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός...

Ούτε καν..ρώτα άνετα ότι θες. :)

Το μέιλ σου δηλ. πως είναι; πχ. @gmail.com ή διαφορετικό;

Γενικά υπήρχε θεματάκι με τα gmail αλλά διορθώθηκε. Εμένα το ενημερώνει κανονικά.

Μήπως το έχεις σαν αρχικό;; Εννοώ στο κινητό, στην αρχή που ζητάει μειλ, ποιο έχεις βάλει;

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

To mail είναι @gmail.com. Το αρχικο που εδωσα όταν το άνοιξα ήταν ενα @hol.gr που τον εχω χρόνια και τον δήλωσα ως Microsoft. Επίσης έκανα και ένα @outlook.com.gr επειδη ηθελα να συγχρονίσω το ημερολόγιο( δηλ να γραφω στο pc και μετα να τα βρίσκω στο τηλέφωνο).Δεν ειναι για μένα αυτά.....τεσπα... Με την ευκαιρία και οι πρώτες εντυπώσεις!

Εχω κινητο λόγω δουλειας απο το 1998. Το προηγούμενο μου ηταν αυτο στο αβαταρ με συμπαθητική κάμερα φουμπου κλπ εγκατεστημενα. Η γυναίκα μου Samsung η αδερφή μου iphone χρόνια (και όλη την μηλοοικογένεια ΟΛΗ όμως ) και οι δυο κολλητοι HTCone και LG l9. Το 920 είναι το πρώτο μου Smartphone. Μιλάμε παιδια είναι αφρός. Το τηλέφωνο το θέλω για να παί:confused:ρνω τηλέφωνο. Κορυφαίο! Μετα το θέλω για να με παίρνουν τηλέφωνο. Καμπάνα! Εχεις ΚΑΛΗ φωτογραφική πάντα στην τσεπη σου. Απίστευτους χάρτες και ΤΣΑΜΠΑ πλοήγηση στην Ευρώπη! Για όσους ταξιδεύουμε ενα πραγματικα ποιοτικο navigator. Ποιότητα απτη κατασκευής και ρολάρισμα βελούδινο. Ερώτηση: εγω το πήρα σχεδον τυχαία. Δεν το προμοτάρουν;;;;;

Ερώτηση: εγω το πήρα σχεδον τυχαία. Δεν το προμοτάρουν;;;;;

Όχι μόνο δεν ... αλλά το θάβουν κιόλας :)

κανε μια δοκιμή και πήγαινε και ρώτα για αγορά συσκευής... ίσως 1 στους 100 να προτείνει WP :)

Το μόνο αρνητικό σε σχέση με το android και το IOS είναι η αισθητή ελειψη σε εφαρμογές,αν και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα φτιάξει και αυτο...