Johnious13 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Ευχαριστώ, μεγάλη συμβουλή. Τι σχέση έχουν όμως τα pdf αρχεία με τα office? δε βρίσκω λόγο να υπάρχουν εκεί. Μέσω Office χειρίζεσαι όλα τα έγγραφα σου, αλλά και όποια εφαρμογή pdf ανοίξεις, θα την δεις κι εκεί. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Οσοι εχετε απορια στο τι εφερε το νεο update στους χαρτες την προηγουμενη βδομαδα δειτε εδω : http://img199.imageshack.us/img199/1350/898o.png http://i.imgur.com/VBfpIEX.png http://i.imgur.com/4Et9nKV.png spread the news! Επίσης βάλανε και traffic Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Έβαλα 2 αρχεία pdf στο φάκελο με τα documents, όταν το σύνδεσα με τον υπολογιστή. Πως τα βρίσκω στο κινητό? Που είναι αυτός ο φάκελος? Επίσης file manager? Τόση μουσική και να είναι σκόρπια? Υπάρχουν τραγούδια που ενώ τα παίζει κανονικά δε τα ονομαζει και δε μου δίνει τη δυνατότητα να τα ονομασω, ενώ στον υπολογιστή είναι με όνομα. Κατέβασε την εφαρμογή Adobe Reader..!:) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 @ceron Χαρακτηριστικό Traffic (εν λειτουργία) υπήρχε και πριν στους χάρτες. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι,πως μπορουμε να περασουμε app,game κλπ απο το pc και να κανουμε install στο κινητο,γιατι μεταφερω το αρχειο στο τηλεφωνο την ωρα που το συνδεω σε μορφη xap και μετα δεν το βρισκω πουθενα στο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι,πως μπορουμε να περασουμε app,game κλπ απο το pc και να κανουμε install στο κινητο,γιατι μεταφερω το αρχειο στο τηλεφωνο την ωρα που το συνδεω σε μορφη xap και μετα δεν το βρισκω πουθενα στο τηλεφωνο Μόνον μέσω wimndows phone 8 sdk και αφού κανεις developer unlock και register τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Μόνον μέσω wimndows phone 8 sdk και αφού κανεις developer unlock και register τη συσκευή σου. αμαν με τελειωσες τωρα,ερχομαι απο android και ειμαι σκοτεινος,για πες λιγο,κατ'αρχην εχω 7αρια στο pc προχωραω?και αν ναι περιπου τι κανω?ειμαι σχετικος κατα καποιο τροπο και θα το παλεψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 αμαν με τελειωσες τωρα,ερχομαι απο android και ειμαι σκοτεινος,για πες λιγο,κατ'αρχην εχω 7αρια στο pc προχωραω?και αν ναι περιπου τι κανω?ειμαι σχετικος κατα καποιο τροπο και θα το παλεψω To sdk θέλει τουλαχιστον win 8 για να εγκατασταθεί, οποτε δεν μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 To sdk θέλει τουλαχιστον win 8 για να εγκατασταθεί, οποτε δεν μπορείς. ok φιλε μου ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! Το ραδιόφωνο δεν έχει παίζει απο το μεγάφωνο παρά μόνο απο τα ακουστικα! Ισχυει αυτο ή απλά δεν καταφερα να βρω την ρύθμιση? Αν ισχύει τότε τί να πω, η MS προσπαθει να ανακαλύψει εκ νέου τον τροχό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Πατάς παρατεταμένα τον αριθμό της συχνότητας και βγάζει επιλογή για ακρόαση στο μεγάφωνο. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Οταν καταχωρώ μία καινούργια τηλεφωνική επαφή στο hotmail,πως γίνεται να την περάσω κ στο gmail χωρίς να την ξαναγράψω από την αρχή κ αυτή; Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Πατάς παρατεταμένα τον αριθμό της συχνότητας και βγάζει επιλογή για ακρόαση στο μεγάφωνο. Ευχαριστω... Μ' αρεσει που το εψαξα καλα κιόλας για να μην γραψη αδικα στο νημα... Αλλα πολυ κρυφη η εντολη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proteas90 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλησπέρα κοιτούσα το data sense για να δω που καταναλώνω mb το πολυμέσα ροής που έχει τι ακριβώς είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Οταν καταχωρώ μία καινούργια τηλεφωνική επαφή στο hotmail,πως γίνεται να την περάσω κ στο gmail χωρίς να την ξαναγράψω από την αρχή κ αυτή; Ευχαριστώ! με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Και εγώ πατάω την συχνότητα,επιλέγω ηχείο αλλα δεν βγαζει ήχο.....κατι πρέπει να κάνω λάθος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παιδιά επειδή ή αύριο ή μεθαύριο θα έχω το 920 στα χέρια μου μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με την κάμερα?Εννοώ να μου εξηγήσετε τι είναι το ISO το f1/4(κάτι τέτοια τέλος πάντων) έτσι ώστε να έχω καλύτερα αποτελέσματα στη φωτογραφίες μου! δες τις οδηγιες της εφαρμογής nokia camera και θα βοηθηθεις πολυ φιλε. δε τα ξερω κι εγω καλα για να εξηγουσα. αλλα οι οδηγιες ειναι και με παραδειγματα στην πραξη σε αυτα που σου εξηγουν σε λόγια. θα ενθουσιαστεις. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα ακουστικά. Ακουγεται μόνο απο το ένα ο ήχος. Απο το δευτερο νεκρό. Αν κλείσω το κινητό και το ξανανοίξω για λίγο λειτουργούν και τα 2 αλλα μετά απο λίγο πάλι τα ίδια. τα ακουστικά είναι οκ, τα έχω τεστάρει και σε αλλο κινητο. υπάρχει κάποια λύση? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Μπορω να συνδεσω λογαριασμο Google gmail και πώς; Μεσω του λογαριασμού μου απο το pc μου δίνει εναλλακτικη για android ή iphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Έχω δει πολλούς που ρωτάνε πως συνδέουν λογαριασμό Google και πως μπορούν να δουν τα μειλ τους όλα μαζί από διαφορετικούς λογαριασμούς. - Πατάμε το tile των μέιλ (αυτό με τους 2 φακέλους) ονόματι "Εισερχόμενα" - Πατάμε (...) και επιλέγουμε προσθήκη λογαριασμού email - Επιλέγουμε Google και βάζουμε τα στοιχεία που χρειάζονται.. - Όταν ξαναμπούμε, ξαναπατάμε (...) και επιλέγουμε συνδεδεμένα εισερχόμενα - Αναλόγως των ρυθμίσεων, πατάμε κι ένα χειροκίνητο Συγχρονισμό με το κουμπάκι που έχει Από την επιλογή Φάκελοι μπορούμε να δούμε αναλυτικά όλους τους λογαριασμούς με τους φακέλους που έχει το καθένα (εισερχόμενα, απεσταλμένα, junk, κλπ..) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Εχω λογαριασμο gmail και τον εχω περασει στο τηλέφωνο αλλα μου αναφέρει ότι δεν έχει ενημερωθει . <Φαινεται οτι χρησιμοποιείτε ενα λογαριασμο στο googlr apps που δεν εχει ρυθμιστεί για συγχρονισμο με κινητές συσκευές> μετα μου προτείνει να παω απο τον ΗΥ στις ρυθμίσεις για κινητα. Εκει λοιπόν δε βρίσκω wp ! Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Εχω λογαριασμο gmail και τον εχω περασει στο τηλέφωνο αλλα μου αναφέρει ότι δεν έχει ενημερωθει . <Φαινεται οτι χρησιμοποιείτε ενα λογαριασμο στο googlr apps που δεν εχει ρυθμιστεί για συγχρονισμο με κινητές συσκευές> μετα μου προτείνει να παω απο τον ΗΥ στις ρυθμίσεις για κινητα. Εκει λοιπόν δε βρίσκω wp ! Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Ούτε καν..ρώτα άνετα ότι θες. :) Το μέιλ σου δηλ. πως είναι; πχ. @gmail.com ή διαφορετικό; Γενικά υπήρχε θεματάκι με τα gmail αλλά διορθώθηκε. Εμένα το ενημερώνει κανονικά. Μήπως το έχεις σαν αρχικό;; Εννοώ στο κινητό, στην αρχή που ζητάει μειλ, ποιο έχεις βάλει; Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 To mail είναι @gmail.com. Το αρχικο που εδωσα όταν το άνοιξα ήταν ενα @hol.gr που τον εχω χρόνια και τον δήλωσα ως Microsoft. Επίσης έκανα και ένα @outlook.com.gr επειδη ηθελα να συγχρονίσω το ημερολόγιο( δηλ να γραφω στο pc και μετα να τα βρίσκω στο τηλέφωνο).Δεν ειναι για μένα αυτά.....τεσπα... Με την ευκαιρία και οι πρώτες εντυπώσεις! Εχω κινητο λόγω δουλειας απο το 1998. Το προηγούμενο μου ηταν αυτο στο αβαταρ με συμπαθητική κάμερα φουμπου κλπ εγκατεστημενα. Η γυναίκα μου Samsung η αδερφή μου iphone χρόνια (και όλη την μηλοοικογένεια ΟΛΗ όμως ) και οι δυο κολλητοι HTCone και LG l9. Το 920 είναι το πρώτο μου Smartphone. Μιλάμε παιδια είναι αφρός. Το τηλέφωνο το θέλω για να παί:confused:ρνω τηλέφωνο. Κορυφαίο! Μετα το θέλω για να με παίρνουν τηλέφωνο. Καμπάνα! Εχεις ΚΑΛΗ φωτογραφική πάντα στην τσεπη σου. Απίστευτους χάρτες και ΤΣΑΜΠΑ πλοήγηση στην Ευρώπη! Για όσους ταξιδεύουμε ενα πραγματικα ποιοτικο navigator. Ποιότητα απτη κατασκευής και ρολάρισμα βελούδινο. Ερώτηση: εγω το πήρα σχεδον τυχαία. Δεν το προμοτάρουν;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ερώτηση: εγω το πήρα σχεδον τυχαία. Δεν το προμοτάρουν;;;;; Όχι μόνο δεν ... αλλά το θάβουν κιόλας :) κανε μια δοκιμή και πήγαινε και ρώτα για αγορά συσκευής... ίσως 1 στους 100 να προτείνει WP :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Το μόνο αρνητικό σε σχέση με το android και το IOS είναι η αισθητή ελειψη σε εφαρμογές,αν και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα φτιάξει και αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts