Alexakisd Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Όχι και τόσο !!! Σου εξήγησα γιατί... Δοκίμασα ακουστικά με μαύρους "δακτύλιους" από walkman Panasonic 10ετίας και δούλευουν τέλεια !!! Εφόσον τα ακουστικά είναι 4 pole (handsfree) και μικρότερα δεν πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα. Πρώτη φορά ακούω αυτό που λες, οτι η μόνωση παίζει ρόλο, και ούτε βρήκα κάτι σχετικό ούτε και ισχύει με αυτά που ξέρω/έχω ακούσει μέχρι τώρα... :cool: Φιλικά... :) Πάντος εγώ προσπάθησα να κάνω να παίξουν τα earpods που έχω απο την apple και έχουν πολύ καλό ήχο σε σχέση με άλλα της "σειράς" αλλά ενώ έχουν βίσμα 3,5mm δυστυχώς ούτε κάνε κουμπώνουν μέσα στο lumia... Πλέουν και δεν κάνουν επαφή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimTs Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Θα ανοίξεις ένα γερμανο-ελληνικό λεξικό (Google tranlator) και θα χρειαστεί να πας ρυθμίσεις - γλώσσα + περιοχή και θα τα βάλεις όλα Ελλάδα Παράλειψή μου Άλλαξα γλώσσα αλλά δεν μου βρίσκει carrier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Όχι και τόσο !!! Σου εξήγησα γιατί... Δοκίμασα ακουστικά με μαύρους "δακτύλιους" από walkman Panasonic 10ετίας και δούλευουν τέλεια !!! Εφόσον τα ακουστικά είναι 4 pole (handsfree) και μικρότερα δεν πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα. Πρώτη φορά ακούω αυτό που λες, οτι η μόνωση παίζει ρόλο, και ούτε βρήκα κάτι σχετικό ούτε και ισχύει με αυτά που ξέρω/έχω ακούσει μέχρι τώρα... :cool: Φιλικά... :) Μα, αποκλειστικά για handsfree μίλησα. Τα ακουστικά από Walkman, discman, mp3 players, δεν έχουν τέτοια θέματα, τουλάχιστον όσα έχω χρησιμοποιήσει. Όσο για το φιλικά, δε σε παρεξήγησα. :) Edit: Πάντως, η δοκιμή που έκανα ήταν μεταξύ διαφορετικών μοντέλων, αλλά της ίδιας εταιρείας. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Το μόνο που μπορεί να δικαιολογεί κάτι τέτοιο είναι, να είχε χαλάσει κάποιος δακτύλιος, η μόνωση δηλαδή, και να βραχυκύκλωνε με αποτέλεσμα να μην δουλεύουν ή να παρουσίαζαν κάτι άλλο. Είτε μιλάμε για ακουστικά είτε για handsfree, δεν παίζει κάποιο ρόλο το χρώμα των δακτυλίων... Είναι σαν να μου λες ότι παίζει ρόλο το χρώμα των καλωδίων... :p Αυτό που διαφοροποιεί το handsfree απ τα ακουστικά είναι ένας δακτύλιος παραπάνω, 4 pole mini jack, επειδή θέλει και "κανάλι" για το μικρόφωνο. Εν κατακλείδι. Αγοράστε άφοβα ακουστικά και τα συναφή χωρίς να κοιτάτε το χρώμα των δακτυλίων που έχει το mini jack !!! :) Το ότι δεν κάνουν τα ακουστικά της Apple είναι πολυ παράξενο... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Το ότι δεν κάνουν τα ακουστικά της Apple είναι πολυ παράξενο... Ουσιαστικά αυτό που διαπιστώνω εγώ, τουλάχιστον στα δικά μου, είναι πως το πάχος του βύσματος είναι μικρότερο από τα 3,5 χιλιοστά. Μιλάω για μία διαφορά του ενός ή δύο δεκάτων, ικανή όμως να θέτει την συνεργασία earpods - lumia μη εφικτή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimTs Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Καλησπέρα Μόλις σήμερα ήρθε το Lumia 920 που παρήγγειλα μέσω internet. Μόλις το άνοιξα κάτι δε μου άρεσε.. Logo Vodafone και αμέσως μετά Γερμανικά! Έβαλα και τη sim και δεν μπορεί να βρει πάροχο. Καμιά βοήθεια; Δεν μου βρίσκει carrier Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Δεν μου βρίσκει carrier Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ούτε χειροκίνητα ? Επικοινώνησε με το κατάστημα και πες τους το. Αν και μου φαίνεται παράξενο να είναι sim locked... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimTs Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Μετά από 3-4 φορές χειροκίνητα βρήκε GR COSMOTE αλλά στο phone πάλι no service λέει και δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Καλησπέρα Μόλις σήμερα ήρθε το Lumia 920 που παρήγγειλα μέσω internet. Μόλις το άνοιξα κάτι δε μου άρεσε.. Logo Vodafone και αμέσως μετά Γερμανικά! Έβαλα και τη sim και δεν μπορεί να βρει πάροχο. Καμιά βοήθεια; επειδη σκεφτομαι να το παρω, απο ποιο καταστημα το πηρες; μην την πατησουμε κι αλλοι; στειλτο μου σε πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Δεν μου βρίσκει carrier Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; κι εμενα ειναι αγορασμενο απο γερμανια το τηλεφωνο, βονταφον, και χρησιμοποιω κανονικα κοσμοτε καρτα. μηπως φταιει η σιμ σου; το logo στην αρχη δε σημαινει οτι ειναι carrier locked. δοκιμασε καμια αλλη σιμ να δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Ρε παίδες τα Φώτα σας.... Το ξυπνητήρι χτυπά κανονικά. Μέσα στον ύπνο μου (και συνηθισμένος από το iPhone) πιάνω την συσκευή και πατώντας κάποιο από τα πλήκτρα ρύθμισης της έντασης το κάνω να σωπάσει με την ελπίδα πως θα μπει σε λειτουργία snooze και να ξαναχτυπήσει μετά από 5-10 λεπτά. Μάταια όμως, το ξυπνητήρι δεν ξαναχτυπά ποτέ (τουλάχιστον για 20 λεπτά αφότου πρωτοχτύπησε) και στην οθόνη μόλις το ανοίξω βλέπω την ειδοποίηση του ξυπνητηριού για "αναβολή" ή για "κλείσιμο". Τελικά κάνω κάτι λάθος ή δεν μπαίνει σε snooze mode με τα φυσικά πλήκτρα της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MemphisGr Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλημέρα και από εμένα, Εδώ και μια εβδομάδα είμαι και εγώ κάτοχος του Lumia 920. Ερχόμενος από LG E900, έχω εντυπωσιαστεί με την ταχύτητα και τα καλούδια της Nokia. Ακόμα βέβαια δεν το έχω βγάλει στην κυκλοφορία, καθώς περιμένω θήκη και screen protector :) Μερικές ερωτήσεις: Χθες ανοίγοντας το, είχα μήνυμα για updates και τα έκανα. Ξέρουμε τί αφορούν; Σχετικά με φορτιστή αυτοκινήτου, αγοράζω έναν κλασικό με τα ίδια Amber ή πρέπει να προσέξω κάτι; Ψάχνω επίσης ένα stand ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιώ εύκολα σαν GPS στο αυτοκίνητο. Έχετε κάποια δοκιμασμένη πρόταση; Τέλος, κάποια ολόσωμη θήκη που να το αγκαλιάζει όμορφα και να κάνει flip ώστε να μιλάς άνετα χωρίς ανάγκη hands-free; Φιλικά Χρήστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλημέρα και από εμένα, Εδώ και μια εβδομάδα είμαι και εγώ κάτοχος του Lumia 920. Ερχόμενος από LG E900, έχω εντυπωσιαστεί με την ταχύτητα και τα καλούδια της Nokia. Ακόμα βέβαια δεν το έχω βγάλει στην κυκλοφορία, καθώς περιμένω θήκη και screen protector :) Μερικές ερωτήσεις: Χθες ανοίγοντας το, είχα μήνυμα για updates και τα έκανα. Ξέρουμε τί αφορούν; Σχετικά με φορτιστή αυτοκινήτου, αγοράζω έναν κλασικό με τα ίδια Amber ή πρέπει να προσέξω κάτι; Ψάχνω επίσης ένα stand ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιώ εύκολα σαν GPS στο αυτοκίνητο. Έχετε κάποια δοκιμασμένη πρόταση; Τέλος, κάποια ολόσωμη θήκη που να το αγκαλιάζει όμορφα και να κάνει flip ώστε να μιλάς άνετα χωρίς ανάγκη hands-free; Φιλικά Χρήστος Καλά κάνεις γιατί εμένα έπεσε πίσω απ το καλοριφέρ του τοίχου και ευτυχώς την τρελή γρατζουνιά την έφαγε η θήκη και ο screen protector! Τα update ήταν προφανώς για την Amber..Googlαρε για πληροφορίες ή ψάξε στο θέμα πριν 20 σελίδες περίπου..Επίσης με το SysApp Pusher μπορείς να "σκανάρεις" τις εφαρμογές σου για updates! Έχει όλες τις βασικές, απλά στις αρχή κάποιες επιπλέον δικές σου πρέπει να τις περάσεις εσυ (αν θες να τσεκάρει κι αυτές..) Κάθε φορτιστής κάνει! Με περισσότερα mA από τον φορτιστή της Νόκια (1000mA=1Α) φορτίζεις πιο γρήγορα, αλλά η μπαταρία φθείρεται περισσότερο. Με λιγότερα το αντίθετο.. Για σταντ έχω δει διάφορα, αλλά δεν έχω πάρει κάποιο. Πρόσεξε όμως, για να χρησιμοποιείσεις την μελλοντική επιλογή drive mode που θα έχουμε σε λίγο καιρό, θα πρέπει να έχεις επίσημο της Νόκια! Θήκες υπάρχουν πολλές..:p Της νοκια η επίσημη είναι πολύ καλή, με γύρω στα 7€. Εγώ πάλι πήρα από Αγγλία με 1,5€ και screen protector και είναι υπέροχη..Διάφανη κόκκινη και το κόκκινο του Lumia το κάνει τέλειο!!:) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Ρε παίδες τα Φώτα σας.... Το ξυπνητήρι χτυπά κανονικά. Μέσα στον ύπνο μου (και συνηθισμένος από το iPhone) πιάνω την συσκευή και πατώντας κάποιο από τα πλήκτρα ρύθμισης της έντασης το κάνω να σωπάσει με την ελπίδα πως θα μπει σε λειτουργία snooze και να ξαναχτυπήσει μετά από 5-10 λεπτά. Μάταια όμως, το ξυπνητήρι δεν ξαναχτυπά ποτέ (τουλάχιστον για 20 λεπτά αφότου πρωτοχτύπησε) και στην οθόνη μόλις το ανοίξω βλέπω την ειδοποίηση του ξυπνητηριού για "αναβολή" ή για "κλείσιμο". Τελικά κάνω κάτι λάθος ή δεν μπαίνει σε snooze mode με τα φυσικά πλήκτρα της συσκευής; Απ΄ότι έχω παρατηρήσει από όταν με καλούνε, όταν πατάω τα κουμπιά της έντασης, επιτόπου κλείνει τον ήχο χωρίς να επηρεάζει κάποια λειτουργία. Το ίδιο θα πρέπει να γίνεται και με το ξυπνητήρι. Απλά κλείνει τον ήχο. Για να το κλείσεις ή να το αναβάλεις θα πρέπει να πατήσεις την αντίστοιχη επιλογή στην οθόνη. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Σχετικά με το battery drain που αναφέρουν αρκετοί χρήστες φαίνεται να είναι bug των windows 8. Φαίνεται να στρώνει με απλό reboot της συσκευής. Προσωπικά όταν λέω battery drain εννοώ οτι μπαταρία με ίδια χρήση ξαφνικά διαρκούσε το μισό από πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλημέρα και από εμένα, Εδώ και μια εβδομάδα είμαι και εγώ κάτοχος του Lumia 920. Ερχόμενος από LG E900, έχω εντυπωσιαστεί με την ταχύτητα και τα καλούδια της Nokia. Ακόμα βέβαια δεν το έχω βγάλει στην κυκλοφορία, καθώς περιμένω θήκη και screen protector :) Μερικές ερωτήσεις: Χθες ανοίγοντας το, είχα μήνυμα για updates και τα έκανα. Ξέρουμε τί αφορούν; Σχετικά με φορτιστή αυτοκινήτου, αγοράζω έναν κλασικό με τα ίδια Amber ή πρέπει να προσέξω κάτι; Ψάχνω επίσης ένα stand ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιώ εύκολα σαν GPS στο αυτοκίνητο. Έχετε κάποια δοκιμασμένη πρόταση; Τέλος, κάποια ολόσωμη θήκη που να το αγκαλιάζει όμορφα και να κάνει flip ώστε να μιλάς άνετα χωρίς ανάγκη hands-free; Φιλικά Χρήστος Καλημέρα φίλε Χρήστο. Βάση στήριξης για το αυτοκίνητο έχω αγοράσει αυτή. Κρατάει πολύ καλά το κινητό και έχει φοβερή βεντούζα (έχει και review με βιντεάκια για το κράτημά της)! Για όλα τα υπόλοιπα που ρωτάς είναι όπως σου τα είπε ο φίλος Metaladis. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλημέρα φίλε Χρήστο. Βάση στήριξης για το αυτοκίνητο έχω αγοράσει αυτή. Κρατάει πολύ καλά το κινητό και έχει φοβερή βεντούζα (έχει και review με βιντεάκια για το κράτημά της)! Για όλα τα υπόλοιπα που ρωτάς είναι όπως σου τα είπε ο φίλος Metaladis. εγώ από την άλλη δεν ειμαι ευχαριστημένος με την συγκεκριμένη βεντούζα, μου έχει πέσει το κινητό αρκετές φορές και εν κινήση. Από την πρώτη εβδομάδα παρατήρησα ένα σκίσιμο στην βεντούζα χωρίς να του έχω κάνει κάτι. Το μάνταλο όμως βαστάει πολύ γερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palawiaris Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 (edited) Εγώ έχω της Brodit.Χρειάζεται όμως κονσόλα στήριξης.Αλλά έχει και universal προιόντα. http://imageshack.us/photo/my-images/35/sxfn.jpg Edited October 31, 2013 by impreza_sti Αφαίρεση εικόνας μεγάλου μεγέθους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Ένα τακτικό πρόβλημα που έχω εγώ με τη μπαταρία, είναι ότι φορτώνει και ξεφορτώνει όποτε το θυμάται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Ένα τακτικό πρόβλημα που έχω εγώ με τη μπαταρία, είναι ότι φορτώνει και ξεφορτώνει όποτε το θυμάται. δηλαδή???? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 δηλαδή???? Το φορτίζω και δεν γεμίζει η μπαταρία, μερικές φορές. Και μπορεί να κλείσει κι όταν το ξανανοίξω να έχει 50%. Ή μπορεί να φαίνεται ότι έχει πολλή μπαταρία για ώρα, κι απότομα να μου πηγαίνει στο 20. Τέτοιες συμπεριφορές, αλλοπρόσαλλες, που να μην ξέρεις να κανονιστείς. Όχι και συνέχεια, αλλά ενοχλεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Εχω τραβήξει βίντεο με το 920 & όταν συνδέομαι μέσω wifi στο σπίτι μου,βλέπω το βίντεο μια χαρά. Οταν όμως μπαίνω από τον υπολογιστή στο skydrive κ βρίσκω το βίντεο παίζει με διακοπές. Τι φταίει? Ξέρει κανείς? Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MemphisGr Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλησπέρα και ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Σήμερα πήρα τη θήκη και το screen protector της Martin Fields. Η θήκη πολύ καλή και δένει ωραία επάνω του. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το screen protector. Δεν πιάνει όλο το γυαλί και αφήνει κενά σε όλες τις πλευρές. Καταλαβαίνω ότι είναι λογικό έως ένα σημείο γιατί ειναι καμπυλωτό στις άκρες αλλά φαίνονται οι γραμμές που "κόβονται" απο το protector και δεν είναι πολύ ωραίες. Metaladi, μπορείς να παραθέσεις ένα link από θήκη και screen protector; Η προστασία πιάνει όλο το γυαλί; Αν μπορείς να ανεβάσεις μια φωτό θα ήμουν υπόχρεος. Για τη βάση θα περιμένω το drive mode. Ούτως ή άλλως ειναι βαρύ και κάθεται εύκολα μόνο του, όπου το ακουμπήσω :lol: Ολόσωμη θήκη δεν του έχει πάρει κανείς; Μόνο εγώ θέλω; :D Φιλικά Χρήστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Το φορτίζω και δεν γεμίζει η μπαταρία, μερικές φορές. Και μπορεί να κλείσει κι όταν το ξανανοίξω να έχει 50%. Ή μπορεί να φαίνεται ότι έχει πολλή μπαταρία για ώρα, κι απότομα να μου πηγαίνει στο 20. Τέτοιες συμπεριφορές, αλλοπρόσαλλες, που να μην ξέρεις να κανονιστείς. Όχι και συνέχεια, αλλά ενοχλεί. Είχε παρόμοιο θέμα κάποιος με 925 και έφταιγε η εφαρμογή για την μπαταρία. Κάνε μία απεγκατάσταση και δες..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Ρε παίδες τα Φώτα σας.... Το ξυπνητήρι χτυπά κανονικά. Μέσα στον ύπνο μου (και συνηθισμένος από το iPhone) πιάνω την συσκευή και πατώντας κάποιο από τα πλήκτρα ρύθμισης της έντασης το κάνω να σωπάσει με την ελπίδα πως θα μπει σε λειτουργία snooze και να ξαναχτυπήσει μετά από 5-10 λεπτά. Μάταια όμως, το ξυπνητήρι δεν ξαναχτυπά ποτέ (τουλάχιστον για 20 λεπτά αφότου πρωτοχτύπησε) και στην οθόνη μόλις το ανοίξω βλέπω την ειδοποίηση του ξυπνητηριού για "αναβολή" ή για "κλείσιμο". Τελικά κάνω κάτι λάθος ή δεν μπαίνει σε snooze mode με τα φυσικά πλήκτρα της συσκευής; Δηλαδή snooze δεν έχει παιδιά..???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts