spyridop Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Παιδιά καλώς σας βρήκα στο θέμα του Lumia 920 ! Το απέκτησα σήμερα, από σκρουτζομάγαζο, σε μαύρο χρώμα. Είναι unbranded από Δανία και αφού συνδέθηκε στο wi-fi πήρε την amber, όλα τα χαρακτηριστικά δουλεύουν άψογα (double tap to wake, data sense, glance screen κτλ.). Έκανα και ενημέρωση όλα τα applications της Nokia...Είμαι ενθουσιασμένος, έρχομαι από τρία χρόνια στο Android όπου η εμπειρία χρήσης δεν με ικανοποιούσε (ίσως έφταιγαν και οι συσκευές, πρώτα Motorola Defy και μετά Galaxy S Advance). Έχω πάθει πλάκα με την ποιότητα κατασκεύης, την οθόνη, τους χάρτες και την πλοήγηση!!!:D Μία ερώτηση μόνο (προσ το παρον :lol::lol:) : Γιατί, ενώ έχω απενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής, δίπλά στην ένδειξη του σήματος μου εμφανίζει το "Η" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Παιδιά καλώς σας βρήκα στο θέμα του Lumia 920 ! Το απέκτησα σήμερα, από σκρουτζομάγαζο, σε μαύρο χρώμα. Είναι unbranded από Δανία και αφού συνδέθηκε στο wi-fi πήρε την amber, όλα τα χαρακτηριστικά δουλεύουν άψογα (double tap to wake, data sense, glance screen κτλ.). Έκανα και ενημέρωση όλα τα applications της Nokia...Είμαι ενθουσιασμένος, έρχομαι από τρία χρόνια στο Android όπου η εμπειρία χρήσης δεν με ικανοποιούσε (ίσως έφταιγαν και οι συσκευές, πρώτα Motorola Defy και μετά Galaxy S Advance). Έχω πάθει πλάκα με την ποιότητα κατασκεύης, την οθόνη, τους χάρτες και την πλοήγηση!!!:D Μία ερώτηση μόνο (προσ το παρον :lol::lol:) : Γιατί, ενώ έχω απενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής, δίπλά στην ένδειξη του σήματος μου εμφανίζει το "Η" ? Καλησπέρα, κατ' αρχήν. Φαίνεται το Galaxy S Advance "σπρώχνει" τον κόσμο στα WP. Χαχα :lol: Στα WP φαίνεται ο τύπος του σήματος, άσχετα αν χρησιμοποιείς δεδομένα εκείνη τη στιγμή. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ολόκληρη η οθόνη screen saver με κλειδωμένο το τηλέφωνο, επιτέλους και στα wp, δεν παίζεται. http://www.wpcentral.com/nokia-releases-glance-background-beta-add-images-to-glance-screen Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Πάντως το double tap που τονίζει ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία και η glance screen που ανάβει όλη την οθόνη του 920, δεν μπορώ να πω ότι έχουν αξιοσημείωτη κατανάλωση! Το double tap ειδικά γίνεται όλη την ώρα..το κουμπάκι δεν το έχω ξαναπατήσει εκτός από κάποιες φορές που έπρεπε να το κλειδώσω γρήγορα. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Εγώ νομίζω ότι τρώνε αρκετη μπαταρία alαπο τοτε που εβγαλα το double tap έχει ανασάνει το κινητό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markakisk Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Βίντεο μπορείς να στείλεις. Τώρα για τραγούδια θα σε γελάσω γιατί δεν μου χρειάστηκε να στείλω κάποιο! ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Δεν εχω πολύ καιρό την amber για να κρίνω καλά, αλλά σε σχέση με πριν η μπαταρία δεν έχει (τουλάχιστον αξιοσημείωτη) διαφορά.. Ειδικά καθημερινές που η χρήση που κάνω είναι ελάχιστη (μουσική-φωτό-sms-τηλ) μου βγάζει 3 μερες φουλ.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Βίντεο μπορείς να στείλεις. Τώρα για τραγούδια θα σε γελάσω γιατί δεν μου χρειάστηκε να στείλω κάποιο! ] Και τραγούδια στέλνεις. Τα πάντα όλα.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markakisk Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) Βίντεο μπορείς να στείλεις. Τώρα για τραγούδια θα σε γελάσω γιατί δεν μου χρειάστηκε να στείλω κάποιο! Εναβιντεο που εχεις τραβιξει με το 920 ναι μπορεις να την στηλεις ενα βιντεο η τραγουδι που εχεις λαβει με μπλουτουθ η το τα εχεις περασει απο τον υπολογιστη σου δεν μπορεις ! γιατι ομος ? πως μπωρω ? ενα μινα τορα δεν το εχω καταφερει ! θα εχουμε Windows 8.1 σιντομα? Edited October 11, 2013 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Εναβιντεο που εχεις τραβιξει με το 920 ναι μπορεις να την στηλεις ενα βιντεο η τραγουδι που εχεις λαβει με μπλουτουθ η το τα εχεις περασει απο τον υπολογιστη σου δεν μπορεις ! γιατι ομος ? πως μπωρω ? ενα μινα τορα δεν το εχω καταφερει ! θα εχουμε Windows 8.1 σιντομα? μπορείς να στείλεις και όσα έχεις λάβει απο άλλους. Απλα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει πριν το Bluetooth Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lia88 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Καλησπερα..!πως γινεται να κανω βιντεο κληση?θελει καποια ρυθμιση η απλα δεν γινεται?ευχαριστω πολυ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Καλησπερα..!πως γινεται να κανω βιντεο κληση?θελει καποια ρυθμιση η απλα δεν γινεται?ευχαριστω πολυ..! Βιντεοκλήση μέσω δικτύου δεν γίνεται. Μόνο μέσω skype, viber κτλ. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Βιντεοκλήση μέσω δικτύου δεν γίνεται. Μόνο μέσω skype, viber κτλ. Ούτε με viber. Μόνο skype Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ούτε με viber. Μόνο skype Α ναι; δεν το χα προσέξει καν χαχαχα. Μόνο σε skype χρησιμοποιώ αυτή την λειτουργία και μάλιστα σπάνια :lol::lol: Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridop Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Καλησπέρα! Μπορώ με κάποιο τρόπο να περάσω τα favorites από τους browser του υπολογιστή μου στον Internet Explorer στο 920 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Καλησπέρα! Μπορώ με κάποιο τρόπο να περάσω τα favorites από τους browser του υπολογιστή μου στον Internet Explorer στο 920 ? Δοκίμασε αυτό. 'Εχει και δωρεάν έκδοση. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/my-bookmarks-free/ef1bdf95-4c09-4594-a711-8f5367ff2474 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πιστεύω να κάνει την δουλειά που θέλεις! Edited October 12, 2013 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) Ανέβασα πρόσφατα κάτι φωτογραφίες στο facebook ρε παιδιά και νομιζω οτι η ανάλυση είναι κακή; Αν καταλαβα καλά, "εριξε" τη ποιότητα όταν ανέβηκε στο facebook..?? Υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις αυτό; Επίσης, με την Pro Cam, έβγαλα μια φωτογραφία ρε παιδιά που μόλις πάτησα να τη βγάλει, "πάγωσε" η εικονα (όπως κάνει δηλαδή κάθε φορά που τραβάει μια φωτογραφία το οποιοδήποτε κινητο ή κάμερα) και σε κλάσματα, έγινε αυτόματα πιο κίτρινη... Πάει πουθενά ο νους σας; Edited October 13, 2013 by impreza_sti Το trolling απαγορεύεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) Ανέβασα πρόσφατα κάτι φωτογραφίες στο facebook ρε παιδιά και νομιζω οτι η ανάλυση είναι κακή; Αν καταλαβα καλά, "εριξε" τη ποιότητα όταν ανέβηκε στο facebook..?? Υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις αυτό; Επίσης, με την Pro Cam, έβγαλα μια φωτογραφία ρε παιδιά που μόλις πάτησα να τη βγάλει, "πάγωσε" η εικονα (όπως κάνει δηλαδή κάθε φορά που τραβάει μια φωτογραφία το οποιοδήποτε κινητο ή κάμερα) και σε κλάσματα, έγινε αυτόματα πιο κίτρινη... Πάει πουθενά ο νους σας; έχεις κιτρινη θήκη;; Edited October 13, 2013 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 έχεις κιτρινη θήκη;; ποπό τι είπες τώρα έτσι την είχα πατήσει εγώ με την κόκκινη γνήσια θήκη τράβαγα photo άναβε το φλας και πέρναγε την κοκκινίλα στην φωτογραφία πάντως μετά την amber μια χαρά φωτογραφίες τραβάει δεν έχω παρατήρηση καμια κιτρινίλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 έχεις κιτρινη θήκη;; Οχι ρε παιδια... Μάυρη θήκη έχω και μάλιστα, το γεγονός που σας λέω, έγινε σε φωτογραφία χωρίς φλας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markakisk Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 μπορείς να στείλεις και όσα έχεις λάβει απο άλλους. Απλα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει πριν το Bluetooth το ενεργοποιησα αλλα τιποτα δεν μου δεινει επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prt_prt Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Καλησπέρα παιδιά , Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις γλώσσες που εμφανίζονται στο Νοkia lumia 920.. που παρουσιάζουνε ένα προβληματάκι.. Το τηλέφωνο αγοράστηκε από το e-shop και από όσο έχω καταλάβει προέρχεται από την Πολωνία.. Και ενώ εγκατάστησα την Ελληνική γλώσσα και έχω βάλει όλες τις επιλογές να εμφανίζονται στα Ελληνικά σε ορισμένες εφαρμογές μου εμφανίζονται κάποιες σκόρπες Πολωνικές λέξεις.. Αυτές οι εφαρμογές που εμφανίζονται οι Πολωνικές φράσεις ή τα γράμματα είναι όταν πέφτει το screen saver και εμφανίζει την ημερομηνία στα Πολωνικά.. στις επαφές..που το αλφαβητάριο εμφανίζεται με πολωνικά γράμματα.. και στο ημερολόγειο που εμφανίζει την ημερομηνία στα Πολωνικά..Δηλαδή με λίγα λόγια το πρόβλημα παρουσιάζεται στις ημερομηνίες ..Ενώ όλα φαίνονται να λειτουργούν άψογα και πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος με τις δυνατότητες των άπειρων εφαρμογών..παρουσιάζεται αυτό το πρόβληματακι.. τι μπορώ να κάνω..? Δοκίμασα να κάνω και επανεκίνηση του τηλεφωνου αλλα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι.. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω εντοπίσει και πρέπει να αλλάξω ? Το τηλέφωνο επίσης έκανε κανονικά ενημερώσεις.. και γενικά πάει σφαίρα..Απλά με προβληματίζει που δε μπορώ να αλλάξω αυτό το ζήτημα.. Επισης στις επαφές όταν κάνω φιλτραρισμα για να μη μου εμφανίζει τις επαφές απο Hotmail Facebook κτλ.. δε μου εμφανιζει στη συνέχεια καμία επαφή.. και δυσκολεύομαι λίγο να εμφανίσω μόνο τις επαφές με τα τηλέφωνα.. Ο μόνος τρόπος που βρήκα είναι όταν πάω στις επαφές να πατάω δίεση στη συνέχεια το εικονίδιο με μια σφαίρα και έτσι εμφανίζει μετα τις επαφές όπως θέλω.. Υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση - βοηθεια ..και καλώς σας βρήκα γιατι ειμαι νεος στο forum ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 μπορείς να στείλεις και όσα έχεις λάβει απο άλλους. Απλα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει πριν το Bluetooth το ενεργοποιησα αλλα τιποτα δεν μου δεινει επιλογη Αφου ανοιξεις το bluetooth πηγαινε στην μουσικη, και σε οποιο τραγουδι θες να στειλεις κρατα το πατημενο για λίγο και θα σου βγαλει ενα μενου, πατας κοινοποιηση και bluetooth! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Καλησπέρα παιδιά , Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις γλώσσες που εμφανίζονται στο Νοkia lumia 920.. που παρουσιάζουνε ένα προβληματάκι.. Το τηλέφωνο αγοράστηκε από το e-shop και από όσο έχω καταλάβει προέρχεται από την Πολωνία.. Και ενώ εγκατάστησα την Ελληνική γλώσσα και έχω βάλει όλες τις επιλογές να εμφανίζονται στα Ελληνικά σε ορισμένες εφαρμογές μου εμφανίζονται κάποιες σκόρπες Πολωνικές λέξεις.. Αυτές οι εφαρμογές που εμφανίζονται οι Πολωνικές φράσεις ή τα γράμματα είναι όταν πέφτει το screen saver και εμφανίζει την ημερομηνία στα Πολωνικά.. στις επαφές..που το αλφαβητάριο εμφανίζεται με πολωνικά γράμματα.. και στο ημερολόγειο που εμφανίζει την ημερομηνία στα Πολωνικά..Δηλαδή με λίγα λόγια το πρόβλημα παρουσιάζεται στις ημερομηνίες ..Ενώ όλα φαίνονται να λειτουργούν άψογα και πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος με τις δυνατότητες των άπειρων εφαρμογών..παρουσιάζεται αυτό το πρόβληματακι.. τι μπορώ να κάνω..? Δοκίμασα να κάνω και επανεκίνηση του τηλεφωνου αλλα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι.. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω εντοπίσει και πρέπει να αλλάξω ? Το τηλέφωνο επίσης έκανε κανονικά ενημερώσεις.. και γενικά πάει σφαίρα..Απλά με προβληματίζει που δε μπορώ να αλλάξω αυτό το ζήτημα.. Επισης στις επαφές όταν κάνω φιλτραρισμα για να μη μου εμφανίζει τις επαφές απο Hotmail Facebook κτλ.. δε μου εμφανιζει στη συνέχεια καμία επαφή.. και δυσκολεύομαι λίγο να εμφανίσω μόνο τις επαφές με τα τηλέφωνα.. Ο μόνος τρόπος που βρήκα είναι όταν πάω στις επαφές να πατάω δίεση στη συνέχεια το εικονίδιο με μια σφαίρα και έτσι εμφανίζει μετα τις επαφές όπως θέλω.. Υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση - βοηθεια ..και καλώς σας βρήκα γιατι ειμαι νεος στο forum ! Settings -> Language + Region -> Επιλέγεις "Ελλάδα" σε όλες τις κατηγορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prt_prt Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ευχαριστώ πολύ !! δεν είχα αλλάξει αυτό που λέει Τοπική Μορφή ενώ είχα αλλάξει όλα τα άλλα !! Πρόβλημα λύθηκε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts