tarif16nikos Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) παιδες περασα την 4.4.2 με odin,δεν αντεχα αλλο τα σκορτσαρισματα..... ενα εχω να σας πω,απο χθες αλλο μηχανημα!!!!!επιτελους ανταποκρινετε στα σπεκς που εχει!!!!!! συγκεκριμενα περασα την ευρωπαικη NEE και το knox γραφει 0.....το δικο μου ειναι ελληνικο....αυτα,οποιος το θελει δεν χρειαζετε να περιμενει,ειναι επισημη ευρωπαικη της samsung. Edited June 20, 2014 by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 παιδες περασα την 4.4.2 με odin,δεν αντεχα αλλο τα σκορτσαρισματα..... ενα εχω να σας πω,απο χθες αλλο μηχανημα!!!!!επιτελους ανταποκρινετε στα σπεκς που εχει!!!!!! συγκεκριμενα περασα την ευρωπαικη NEE και το knox γραφει 0.....το δικο μου ειναι ελληνικο....αυτα,οποιος το θελει δεν χρειαζετε να περιμενει,ειναι επισημη ευρωπαικη της samsung. και που να περάσεις και κάποια custom rom :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 και που να περάσεις και κάποια custom rom :lol: προς το παρον προτιμαω την εγγυηση και μεταπωληση....jailbreak αργοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 προς το παρον προτιμαω την εγγυηση και μεταπωληση....jailbreak αργοτερα jailbreak??? ...στο android root το λενε φιλε μου :lol::lol: Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 jailbreak??? ...στο android root το λενε φιλε μου :lol::lol: παντος εαν θες εχει δωρεαν μαθημα jailbreak....:X...γιατι βλεπω εχεις μπερδεψει τον τσιγκο της υπογραφης σου σε λαθος section. θα σου κανω ενα ρουτ στο ipad που θα τριβεις τα ματακια σου....τα κυβακια θα γινουν τριγωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) παντος εαν θες εχει δωρεαν μαθημα jailbreak....:X...γιατι βλεπω εχεις μπερδεψει τον τσιγκο της υπογραφης σου σε λαθος section. θα σου κανω ενα ρουτ στο ipad που θα τριβεις τα ματακια σου....τα κυβακια θα γινουν τριγωνα ΑΑΑ!!!!!.....οταν ελεγες για jailbreak...αναφεροσουν στο δικο μου ipad.... OK τωρα καταλαβα....:p Edited June 21, 2014 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 ξερει κανεις αν υπαρχει κανα προγραμμα μετατροπης ομιλιας σε κειμενο,στα ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 ξερει κανεις αν υπαρχει κανα προγραμμα μετατροπης ομιλιας σε κειμενο,στα ελληνικά? Το πληκτρολόγιο swype... Κάνει εξαιρετική δουλειά... Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Με την επαναφορά των εργοστασιακων ρυθμίσεων χάνονται οι κωδικοί λογαριασμών ημέηλ κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Με την επαναφορά των εργοστασιακων ρυθμίσεων χάνονται οι κωδικοί λογαριασμών ημέηλ κλπ; Ναι ειναι σαν να το αγορασες καινουργιο. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) ναι αλεξ το xbmc το εχω και πραγματικα ειναι το νο1 προγραμμα, τα βλεπω απο εκει τα παιχνιδια εαν χρειαστει (sportsdevil/p2p-streams) αλλα ελεγα μηπως υπήρχε λυση και για τα flash sites Ποια από τις 2 εκδόσεις του κατεβάζουμε για το p605; (http://xbmc.org/download/) Από πού θα το κατεβάσω αυτό το add-on;; Edited June 24, 2014 by matthiasscorp Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ποια από τις 2 εκδόσεις του κατεβάζουμε για το p605; (http://xbmc.org/download/) Από πού θα το κατεβάσω αυτό το add-on;; Κατεβάσεις την ARM όσο για το πρόσθετο κατεβάσεις το sportsdevil η αν θες το super repo που έχει τα πάντα μέσακαι μμετά πας και κάνεις εγκατάσταση από αρχείο zip ψάξτε στο Google η στο YouTube δεν θα δυσκολευτεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Ποια από τις 2 εκδόσεις του κατεβάζουμε για το p605; (http://xbmc.org/download/) Από πού θα το κατεβάσω αυτό το add-on;; σου ανέβασα καποια αρχεία στο https://mega.co.nz/#F!28QiRLJY!K1VPNCEyr2mzM2MWXxdKnw . καντα εγκατάσταση(με αυτα θα εισαι πλήρες!) ,διαβασε το sos . όπως είπε ο ilias 12377 ψαξε λίγο youtube (εχει και ελληνικα video )googlare, Edited June 24, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Πολλά πολλά ευχαριστώ...Νάσαι καλά! Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Root εχει κανει κανεις με την 4.4? Κατι για ενα towelroot διαβασα. Το εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Root εχει κανει κανεις με την 4.4? Κατι για ενα towelroot διαβασα. Το εχει δοκιμασει κανεις? Έχω κανει (p605) με παραδοσιακό τρόπο ,επειδή τότε δεν υπήρχε η μέθοδος και ήθελα custom rom! . Από τι εχω διαβάσει η μέθοδος δουλεύει πολυ καλά ( μονο για συσκευές με Snapdragon και οχι για exynos!) και το knox παραμένει 0 . Υπάρχουν πολλά video στο YouTube. ψάξτε στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Έχω κανει (p605) με παραδοσιακό τρόπο ,επειδή τότε δεν υπήρχε η μέθοδος και ήθελα custom rom! . Από τι εχω διαβάσει η μέθοδος δουλεύει πολυ καλά ( μονο για συσκευές με Snapdragon και οχι για exynos!) και το knox παραμένει 0 . Υπάρχουν πολλά video στο YouTube. ψάξτε στο xda Για ποιον τροπο μιλας? Επειδη οταν ειχα το s4 ειχα bootloader χωρις το knox και δεν ειχα ασχοληθει με την μετεπειτα εποχη (de-la vega κτλ) δεν ξερω ποιο ηταν το τελευταιο root method χωρις να σπαει το knox. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Για ποιον τροπο μιλας? Επειδη οταν ειχα το s4 ειχα bootloader χωρις το knox και δεν ειχα ασχοληθει με την μετεπειτα εποχη (de-la vega κτλ) δεν ξερω ποιο ηταν το τελευταιο root method χωρις να σπαει το knox. μονο root! και μονο για Snapdragon!(p605) μην επιχειρήσεις να εγκαταστήσεις custom rom γιατί το knox θα γινει 1 . η μέθοδος ειναι γελοία .θες 30 δευτερα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783922. κανει και για 4.4.2 . https://www.youtube.com/results?search_query=towelroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 μονο root! και μονο για Snapdragon!(p605) μην επιχειρήσεις να εγκαταστήσεις custom rom γιατί το knox θα γινει 1 . η μέθοδος ειναι γελοία .θες 30 δευτερα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783922. κανει και για 4.4.2 . https://www.youtube.com/results?search_query=towelroot Ναι οκ αρα για το ιδιο πραγμα μιλαμε. Τωρα θα περασω τη νορβηγικη 4.4 απλα θα περιμενω 1-2 μερες να δω μηπως βγαλει τιποτα το tablet και μετα root-αρω. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ναι οκ αρα για το ιδιο πραγμα μιλαμε. Τωρα θα περασω τη νορβηγικη 4.4 απλα θα περιμενω 1-2 μερες να δω μηπως βγαλει τιποτα το tablet και μετα root-αρω. στην θέση σου θα περίμενα 1-2 μήνες πριν ρουτάρω Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Ποια micro sd 64άρα value for money προτείνετε για το 605? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Ποια micro sd 64άρα value for money προτείνετε για το 605? Ευχαριστώ. Samsung Class 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Ποια micro sd 64άρα value for money προτείνετε για το 605? Ευχαριστώ. Εγω παρηγγειλα αυτη πριν 1 μηνα απο ebay ... Δε φαινεται να αντιμετωπιζω καποιο προβλημα μεχρι στιγμης με android 4.3 http://www.ebay.com/itm/310909132695?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 στην θέση σου θα περίμενα 1-2 μήνες πριν ρουτάρω Ποιος ο λογος?Αφου με το root ουτε καν flash δεν κανεις...Ουτε το counter που μηδενιζει το triangle away δεν γραφει... Εγω παρηγγειλα αυτη πριν 1 μηνα απο ebay ... Δε φαινεται να αντιμετωπιζω καποιο προβλημα μεχρι στιγμης με android 4.3 http://www.ebay.com/itm/310909132695?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Αυτη δεν την λες και VFM αφου ειναι high end μνημουλα. Οι evo class 10 ειναι πολυ πιο φτηνες ΥΓ Και εγω την pro εχω απο amazon με 38 ευρω παρει αλλα το λεω γιατι ο φιλος ρωταει για vfm... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Καλημέρα διαβάζω και ξαναδιαβάζω αλλά έχω μπερδευτει... τελικά αξίζει η KK? Root πως κάνουμε με ασφάλεια? Μπορώ να έχω knox και root χωρίς πρόβλημα? Οδηγίες? Thx Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts