Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εχω κανει root. Απλα με την 4.4.2 πρεπει να φτιαξουνε το προβλημα με την microSD

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν εχω κανει root. Απλα με την 4.4.2 πρεπει να φτιαξουνε το προβλημα με την microSD

Δεν ακριβώς πρόβλημα. Είναι επιλογή της Google( μεγάλη μ@@@@@),δεν φταίει η Samsung . ΌΜΩΣ για όσους είναι root υπάρχουν λύσεις ( να είναι καλά τα παιδιά από το xda ) τώρα όσοι έχουν το p605 και μόνο!!!και σκέφτονται να το ρουταρουν (4.3-4.4.2)βρέθηκε καινούργιος εύκολος τρόπος χωρίς να ενεργοποιησουν το knox (knox παραμένει 0). ψάξτε στο xda.

Edited by alex222800

Δεν ακριβώς πρόβλημα. Είναι επιλογή της Google( μεγάλη μ@@@@@),δεν φταίει η Samsung . ΌΜΩΣ για όσους είναι root υπάρχουν λύσεις ( να είναι καλά τα παιδιά από το xda ) τώρα όσοι έχουν το p605 και μόνο!!!και σκέφτονται να το ρουταρουν (4.3-4.4.2)βρέθηκε καινούργιος εύκολος τρόπος χωρίς να ενεργοποιησουν το knox (knox παραμένει 0). ψάξτε στο xda.

Στο Note 3 παντως το εχει φτιαξει η Samsung και δεν παιζει τετοιο προβλημα με την 4.4.2

Για το P600 δεν το βλεπω να βγαινει Knox 0 root παντως. Ευχαριστω παντως για την πληροφορια γιατι δουλευει για Note 3!

καλησπερα σε ολους,

εχω το galaxy note 10.1 2014 edition και προσπαθω να δω το νεριτ σπορτς για τους αγωνες,

εχω κατεβασει ολους τους browsers (dolphin, boat, firefox etc), εχω κατεβασει διαφορα flash players apk, εχω ενεργοποιησει

στον dolphin και στον boat στα options το flash να ειναι enabled, εχω κανει τα παντα αλλα οταν παω να δω το καναλι ακουγεται μονο ηχος και δεν δειχνει εικονα,

ξερει καποιος φιλος μηπως καποια λυση?

ευχαριστω/γιωργος

καλησπερα σε ολους,

εχω το galaxy note 10.1 2014 edition και προσπαθω να δω το νεριτ σπορτς για τους αγωνες,

εχω κατεβασει ολους τους browsers (dolphin, boat, firefox etc), εχω κατεβασει διαφορα flash players apk, εχω ενεργοποιησει

στον dolphin και στον boat στα options το flash να ειναι enabled, εχω κανει τα παντα αλλα οταν παω να δω το καναλι ακουγεται μονο ηχος και δεν δειχνει εικονα,

ευχαριστω/γιωργος

Για βαλε και μια και τον puffin...

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

καλησπερα σε ολους,

ευχαριστω/γιωργος

δυστυχώς και εγώ δεν έχω καταφέρει τίποτα .έχω δοκιμάσει ότι κυκλοφορεί εκεί έξω. Η μόνη λύση να κάνεις streaming από ξένα site. εάν θέλεις να βλέπεις τα ελληνικά κανάλια(μόνο nerit spor δεν παίζει,σχεδόν όλα από ελλαδα + Κύπρο) και να βλέπεις σειρές και ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους τότε σου συνιστώ το XBMC . πιστεύω πως είναι στο top 5 στα προγράμματα που πρέπει να έχει κάποιος στο tablet και στο pc του .το xbmc υπάρχει για όλες τις πλατφόρμες ,win,ios,android,Linux,κλπ

Καλησπέρα.

Πρόκειται να αγοράσω σε λίγες μέρες το note, θα ήθελα να ρωτήσω , τελικά χρειάζεται η οθόνη screen protector, ή η ποιότητα της οθόνης

είναι τέτοια ώστε , να μην αφήνει γρατζουνιές σε απλή καθημερνή χρήση?

Αν όντως επιβάλλεται τι προτείνετε καλύτερα προστατευτική μεμβράνη ή προστατευτικό γυαλί?

Και κάτι τελευταίο. Η προστατευτική μεμβράνη που πουλάει η samsung, προσφέρει καλύτερη ποιότητα σε σχέση με τις υπόλοιπες ή απλά κοιτάει να μας πιάσει το κ0λ0?

Ευχαριστώ.

δυστυχώς και εγώ δεν έχω καταφέρει τίποτα .έχω δοκιμάσει ότι κυκλοφορεί εκεί έξω. Η μόνη λύση να κάνεις streaming από ξένα site. εάν θέλεις να βλέπεις τα ελληνικά κανάλια(μόνο nerit spor δεν παίζει,σχεδόν όλα από ελλαδα + Κύπρο) και να βλέπεις σειρές και ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους τότε σου συνιστώ το XBMC . πιστεύω πως είναι στο top 5 στα προγράμματα που πρέπει να έχει κάποιος στο tablet και στο pc του .το xbmc υπάρχει για όλες τις πλατφόρμες ,win,ios,android,Linux,κλπ

ναι αλεξ το xbmc το εχω και πραγματικα ειναι το νο1 προγραμμα, τα βλεπω απο εκει τα παιχνιδια εαν χρειαστει (sportsdevil/p2p-streams) αλλα ελεγα μηπως υπήρχε λυση και για τα flash sites

μόνο με το nerit έχω πρόβλημα και όχι με άλλα site το flash με dolphin μια χαρά δουλεύει. για αγώνες χρησιμοποιώ και http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&discipline=football με sopcast και acestream για Android . με έβγαλαν ασπροπρόσωπο όλο το χειμώνα για αγώνες Champions League. Η εικόνα πάντοτε σε FullHd(γ@@@ την nova) .από τη διάβασα ούτε ο lambda (το παιδί που έφτιαξε όλα τα ελληνικά addon ) μπόρεσε να φτιάξη το nerit spor ενώ nerit και βουλή δουλεύουν κανονικά Edited by alex222800

Εχει βαλει κανεις το Angry Birds Epic? Φορτωνει για παντα στο Loading levels... εμενα και δεν ξεκιναει ποτε.

Εχει βαλει κανεις το Angry Birds Epic? Φορτωνει για παντα στο Loading levels... εμενα και δεν ξεκιναει ποτε.

απο play store δεν ξέρω . απο appdroid δουλεύει κανονικότατα!

απο play store δεν ξέρω . απο appdroid δουλεύει κανονικότατα!

P600 ή P605 εχεις;

είναι το p605

Γι αυτο σου παιζει :Ρ Σε P600 δεν παιζει :mad:

.................

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα.

Πρόκειται να αγοράσω σε λίγες μέρες το note, θα ήθελα να ρωτήσω , τελικά χρειάζεται η οθόνη screen protector, ή η ποιότητα της οθόνης

είναι τέτοια ώστε , να μην αφήνει γρατζουνιές σε απλή καθημερνή χρήση?

Αν όντως επιβάλλεται τι προτείνετε καλύτερα προστατευτική μεμβράνη ή προστατευτικό γυαλί?

Και κάτι τελευταίο. Η προστατευτική μεμβράνη που πουλάει η samsung, προσφέρει καλύτερη ποιότητα σε σχέση με τις υπόλοιπες ή απλά κοιτάει να μας πιάσει το κ0λ0?

Ευχαριστώ.

Παιδιά είναι τόσο γελοία η ερώτηση που δεν ασχολείται κανένας να δώσει απάντηση?

Edited by special_tar

Όχι της Samy δεν αξίζει. Ναι σου πιάνει το κ@@@ . επειδή είναι μεγάλη επιφάνεια πρέπει να βάλεις κάτι . το προστατευτικό γυαλί είναι καλύτερο αλλά πολύ ακριβο . http://www.skroutz.gr/c/612/palmtop-prostasia-othonis.html?from=catspan&keyphrase=note+10.1+2014 .

δοκίμασε αυτό http://mobilephonetalk.com/showthread.php?301675-Angry-Birds-Epic-v1-0-9-Mod-Money

Όχι της Samy δεν αξίζει. Ναι σου πιάνει το κ@@@ . επειδή είναι μεγάλη επιφάνεια πρέπει να βάλεις κάτι . το προστατευτικό γυαλί είναι καλύτερο αλλά πολύ ακριβο . http://www.skroutz.gr/c/612/palmtop-prostasia-othonis.html?from=catspan&keyphrase=note+10.1+2014 .

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Έχεις υπόψη σου κάτι συγκεκριμένο ( για tempered glass αναφέρομαι), που να έχει δοκιμαστεί και να έχει καλό αποτέλεσμα?

Στο σκρουτζ, έχει μόνο μεμβράνες.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Έχεις υπόψη σου κάτι συγκεκριμένο ( για tempered glass αναφέρομαι), που να έχει δοκιμαστεί και να έχει καλό αποτέλεσμα?

Στο σκρουτζ, έχει μόνο μεμβράνες.

Δεν ξέρω εάν θα βρεις εύκολα από ελλαδα . με μια θήκη και με μια ζελατίνα θα κάνεις δουλειά . εάν θες από εξωτερικό ψάξε εδώ http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0&_nkw=note+10.1+edition+2014+tempered+glass&_sacat=0&_from=R40

Βάλτε tempered glass άλλη φάση αξίζει.

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Βάλτε tempered glass άλλη φάση αξίζει.

sakisdani φαντάζομαι έχεις βάλει, για δώσε λίγο τα φώτα σου.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι λέτε γι αυτό? Και για 605 φαντάζομαι δε θα υπάρχει πρόβλημα.

http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Samsung-Galaxy-Note-10-1-2014-Edition-P600-/271391626507?pt=UK_iPad_Tablet_Screen_Protectors&hash=item3f3033950b

sakisdani φαντάζομαι έχεις βάλει, για δώσε λίγο τα φώτα σου.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι λέτε γι αυτό? Και για 605 φαντάζομαι δε θα υπάρχει πρόβλημα.

http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Samsung-Galaxy-Note-10-1-2014-Edition-P600-/271391626507?pt=UK_iPad_Tablet_Screen_Protectors&hash=item3f3033950b

Φίλε πάρε από αυτόν τον πωλητή την συγκεκριμένη πολύ καλή, πολύ καλή συσκευασία, πολύ εύκολα περαστικε....

http://m.ebay.co.uk/itm/351083574454?nav=SEARCH

Μην λυπηθεις τα λεφτά.

Edited by sakisdani

Φίλε πάρε από αυτόν τον πωλητή την συγκεκριμένη πολύ καλή, πολύ καλή συσκευασία, πολύ εύκολα περαστικε....

http://m.ebay.co.uk/itm/351083574454?nav=SEARCH

Μην λυπηθεις τα λεφτά.

Σάκη ευχαριστώ, το χτύπησα φαίνεται πολύ καλό, φαντάζομαι και το πέρασμα στην οθόνη πρέπει να είναι παιχνιδάκι.

Να σαι καλά.

Πόσες μέρες πέρασαν μέχρι να παραλάβεις?

Σάκη ευχαριστώ, το χτύπησα φαίνεται πολύ καλό, φαντάζομαι και το πέρασμα στην οθόνη πρέπει να είναι παιχνιδάκι.

Να σαι καλά.

Πόσες μέρες πέρασαν μέχρι να παραλάβεις?

To παρέλαβα πολύ γρήγορα το πολύ 2εβδομαδες, πέρασε πολύ εύκολα κόλλησα πλάγια τα αυτοκόλλητα με την ζελατίνα στο κινητό , καθάρισα την οθόνη και μετά το έφερα πάνω στην οθόνη και μόνη της κόλλησε ούτε μία φουσκαλα δεν έκανε.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)