Jump to content

Xiaomi Mi 3

salazar_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενωμεταξύ έχω θέμα με το viber... Δε μου εμφανίζει τις επαφές μου μέσα στο Viber δοκίμασα διάφορα και τπτ... Tι φάση ξέρει κανείς ή το έχει πετύχει???

Και κάτι άλλο..

Οι ειδοποιήσεις δε κολλάνε με κόκκινο κυκλάκι πάνω σε κάθε εικονίδιο?? Στις αναπάντητες κλήσεις το κανει στο facebook whatsapp κτλ όχι.

H πρέπει να κάνω κάτι? Ετσι δλδ https://developer.apple.com/library/ios/documentation/NetworkingInternet/Conceptual/RemoteNotificationsPG/Art/badged_app_2x.png

Edited by martiniskiss

Ενωμεταξύ έχω θέμα με το viber... Δε μου εμφανίζει τις επαφές μου μέσα στο Viber δοκίμασα διάφορα και τπτ... Tι φάση ξέρει κανείς ή το έχει πετύχει??

Με μικρή επιφύλαξη..

Αν θυμάμαι καλά, από ένα hongmi που είχα, έχει να κάνει με τα permissions. Η miui ρωτάει εάν θα αφήνει τις εφαρμογές να έχουν πρόσβαση σε διάφορα.. -Πράγματα που αλλιώς δεν θα τα πρόσεχα, αλλά μέχρι να αφησω το viber να κοιτάει τα πάντα -ύποπτο ?- μου έκανε θυμάμαι κάτι τέτοια.

1.29 είναι το SAR σύμφωνα με αυτό (όπου έχει και ένα λινκ για τις τιμές SAR όλων -σχεδόν - των συσκευών):

http://en.miui.com/thread-22794-1-1.html

Σ' ευχαριστώ πολύ. Το link πολύ χρήσιμο.

έχω πολύ χαμηλή ένταση στο Bluetooth....καλημέρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Πω ρε φιλε... 4πλασιο από το s2 μου.. Airplane πάντα όταν το έχω στο κομοδίνο πλεον

Είχα κάποτε Blackberry με δείκτη 1.8. (ήταν μία έκδοση που κυκλοφόρησε μόνο ΕU γιατί δεν πήρε έγκριση για US). Το ΒΤ ήταν μόνιμο, αλλά δεν έπαθα και τπτ γενικά. Το έσπρωξα γρήγορα βέβαια.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Λάθος έχει το παραπάνω Site, είναι εμπορικό κατάστημα και πουλάει προϊόντα προστασίας από το Sar.!!!!!!!!

Τι να σας πούμε φίλοι μας για το SAR ;;;;;;;;

Αν κάνατε τον κόπο και πηγαίνατε λίγο ποιο πίσω στις σελίδες αυτού εδώ του θέματος, θα διαβάζατε πάρα πολλές εγγραφές που αναφέρονται στο SAR.

Διαβάστε και λίγο τα προηγούμενα , ειδικά εσείς οι νεοφερμένοι εδώ στο θέμα του xiaomi-mi3.

Λογικά και πραγματικά ισχύουν τα παρακάτω.

SAR - Από xiaomi.com το τμημα Σιγκαπουρης δήλωσε: After the test, the highest SAR is = 0.8 w/ kg .

Σε όλα τα τηλέφωνα της Xiaomi , έχουν μετρηθεί με τιμές SAR = 0.35 - 0.87 - περίπου.

---------

Το κινητό έχει μόντεμ γνωστού κατασκευαστή με καλή κεραία , κατασκευάζεται στη Foxconn, με chipset της Qualcomm.

Το μέγιστο SAR που δίνουν είναι για χρήση GSM με ταυτόχρονα ενεργό WiFi, σε συνθήκες με κακό σήμα, όπου η εκπομπή είναι στο μέγιστο.

Σε νορμάλ συνθήκες το SAR είναι πολύ χαμηλότερο, και μάλιστα σε 3G (WCDMA) κυμαίνεται στο 0.1-0.2W/kg. Εξαίρεση τα κινητά με μεταλλικά μέρη (καπάκι-πλάτη, περίβλημα κλπ), φτάνουν στο 0.9-1.0 μέγιστο.

π.χ. Όπως το κινητό (LG-G2) = SAR MAX 0.41 W/kg (head) 0.47 W/kg (body)

Edited by geord211
Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι)

Με μικρή επιφύλαξη..

Αν θυμάμαι καλά, από ένα hongmi που είχα, έχει να κάνει με τα permissions. Η miui ρωτάει εάν θα αφήνει τις εφαρμογές να έχουν πρόσβαση σε διάφορα.. -Πράγματα που αλλιώς δεν θα τα πρόσεχα, αλλά μέχρι να αφησω το viber να κοιτάει τα πάντα -ύποπτο ?- μου έκανε θυμάμαι κάτι τέτοια.

Ναι ρε φίλε αυτό ήταν τελικά ωραίος έχει πολλά τέτοια με permissios από ότι είδα!! Το άλλο γίνεται που είπα?

Geord ευχαριστούμε για τις πληροφορίες..

Δηλαδή είναι καλύτερα σε περιοχές που υπάρχει φουλ σήμα να έχουμε 3g από gsm?

1+7 Pro

πώς μπορώ να βάλω στο κέντρο το ρολόι;;; το έχει κάνει κάποιος;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα κατεβάσεις το wsm tools θα το κάνεις εγκατάσταση και αφού το κάνεις θα κατεβάσεις μέσα από το wsm tools το mi tools module... Μετά μέσα από το mi tools θα επιλέξεις status bar clock position center

Πρέπει να είσαι ρουτ

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Να ρωτησω,τα πιστονς ασημενια ή μαυρα απο που ειναι καλα να τα παραγγειλω?

Ευχαριστω!

Υπάρχουν πολλά έμπιστα sites. Εγώ είχα πάρει τα δικά μου από εδώ: http://www.ibuygou.com/catalog/xiaomi-earphone___loudspeaker_box-417-445.html

Προς πληροφόρησή σου, τα pistons έχουν αναβαθμιστεί 2 φορές, με την τελευταία να είναι αυτά: http://www.ibuygou.com/p-xiaomi_piston_earphone_2014_if_product_design_reward_commemorative_edition-5934.html

Προτίμησα τελικά να το πάω εδώ στην Αθήνα, για διόρθωση της βλάβης του ηχείου (από πέσιμο), (σε μία ημέρα), παρά να το έστελνα στην Κίνα, που θα έκανε τρεις μήνες για να έρθει πίσω.

Βέβαια έχασα το υπόλοιπο της εγγύησης (11 μήνες) αλλά το σημαντικότερο είναι ότι φτιάχτηκε σε χρόνο express.

Ευχαριστώ πολύ τον ''gerstavros2'' .

Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι)

Ποιός ξέρει πώς κατεβάζουμε δωρεάν τα επι πληρωμή θέματα; Διάβασα για κάτι bootloops και είπα να ρωτήσω πρώτα.

Ποιός ξέρει πώς κατεβάζουμε δωρεάν τα επι πληρωμή θέματα; Διάβασα για κάτι bootloops και είπα να ρωτήσω πρώτα.
Απαγορεύονται στο forum οι αναφορές σε πειρατεία λογισμικού κλπ.

Με μικρή επιφύλαξη..

Προφανώς αν δεν αφήσεις το viber να δει τις επαφές σου, δε θα σου δείχνει τις επαφές που έχουν viber κλπ. Όλα τα permissions έχουν λόγο ύπαρξης στην εφαρμογή, και δεν είναι ύποπτα.

Αυριο παραλαμβανω:) και θελω να ειμαι ετοιμος οποτε θα χρειαστω την βοηθεια σας σε μερικα ερωτηματα, αν και παρακολουθω και διαβαζω απλα για να ειμαι σιγουρος.

1)Το τηλεφωνο το εχω παραγγειλει unrooted οποτε δεν θα εχω και Ελληνικα σωστα?

2) Εχω αποφασισει να στηριξω Ελλαδα και να βαλω την τελευταια απο εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-3-15-H-15%CE%B7-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/ Εχω διαβασει για καποια μικρο προβληματακια, να την βαλω η να παω σε καποια ποιο παλια η να περιμενω καποιες μερες για την επομενη?

3) Για να φλασαρω ο ποιο σιγουρος τροπος ειναι να την μετονομασω σε update.zip, να την ριξω χυμα στην μνημη του τηλεφωνου και μετα να μπω απο recovery και λαλαλλαλ?

Αυτα τα λιγα και αν χρειαζεται να προσεξω κατι αλλο πειτε μου......Ευχαριστω!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Θα κατεβάσεις το wsm tools θα το κάνεις εγκατάσταση και αφού το κάνεις θα κατεβάσεις μέσα από το wsm tools το mi tools module... Μετά μέσα από το mi tools θα επιλέξεις status bar clock position center

Πρέπει να είσαι ρουτ

Καλημέρα... Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου... όλα μια χαρά πλέον...

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρέπει να είσαι ρουτ

Καλημέρα... Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η μπαταρία περίμενα να κρατάει περισσότερο θέλει τπτ η να προσέξω κάτι??? Μια μέρα βγάζει αν και το χω τρελάνει λίγο :p

Αυτή H RAM χωρίς να τρέχει τίποτα δεν είναι ούτε η μισή ελεύθερη τι φάση???

Για GPS τι χρησιμοποιείται να το δοκιμάσω καλά κι εκεί ?

Υ.Γ. Με την αλουμινένια θήκη που πήρα την οποία έστειλα πιο πάνω δε πιάνει το NFC γιατί μάλλον το επηρεάζει!(παρόλα αυτά πανέμορφη)

(Λέτε να επηρεάζει και τπτ άλλο σήμα η GPS λόγω αλουμινίου? )

Edited by martiniskiss

Μην εμπιστευεστε τετοια σαιτ, ειναι απο εμπορικη εταιρια προιοντων "προστασιας" απο το sar

...!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Μολις παρελαβα και γω το τερας.Παραγγελια απο το vickmail και μου ηρθε μεσα σε 18 μερες:D.Εκανα και ενα antutu και μου βγαλε σκορ 27200.Πως αλλαζω τη λειτουργεια των πυρηνων;
nokia3310,nokia3330,nokia3200,nokia7610,nokia7370,sonyerricsonk800i:w00t:,samsung s8300,nokiaN82,lg viewty,htc hero,s2, xiaomi Mi3,LgG4,Honor 8,Htc U11

Μολις παρελαβα και γω το τερας.Παραγγελια απο το vickmail και μου ηρθε μεσα σε 18 μερες:D.Εκανα και ενα antutu και μου βγαλε σκορ 27200.Πως αλλαζω τη λειτουργεια των πυρηνων;

Πας Ρυθμίσεις-- μπαταρία και το βάζεις υψηλή απόδοση επίσης κλείνεις wifi κτλ όταν το κάνεις

Ευχαριστω martiniskiss μολις το εκανα και επιασα 34000.Τωρα ησυχασα για τα καλα.Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι τουλαχιστον θετικες και με το καιρο θα μπορεσω να το δω αναλυτικοτερα.
nokia3310,nokia3330,nokia3200,nokia7610,nokia7370,sonyerricsonk800i:w00t:,samsung s8300,nokiaN82,lg viewty,htc hero,s2, xiaomi Mi3,LgG4,Honor 8,Htc U11