Jump to content

Pri

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Pri

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Pri's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το πολύ καλό (για τις ανάγκες μου) Redmi note 4 έχει φτάσει να μην βγάζει μέρα πλέον η μπαταρία του και γι αυτό ξαναβγαίνω στην αναζήτηση κινητού. Το ποσό που διαθέτω είναι μέχρι 200 και δύσκολα θα το υπερβώ. Μάλιστα θα προτιμούσα να μην φτάσω το μάξιμουμ απαραίτητα. Δεν έχω ιδιαίτερο θέμα αν η οθόνη είναι κάπου μεταξύ 6'' και 7''. Δεν έχω επίσης θέμα για αγορά από Κίνα. Εννοώ δηλαδή ότι δεν με πειράζει να περιμένω κάποιες μέρες αν έχει σοβαρή διαφορά στην τιμή. Αλήθεια τώρα με τα του κορονωιού, πόσο κάνουν οι παραγγελίες με priority line να έρθουν από Κίνα, έχει παραγγείλει κανείς πρόσφατα; Καλή αυτονομία χρειάζομαι. Επίσης χρειάζομαι την 800αρα μπάντα γιατί μένω επαρχία. Δεν χρειάζομαι dual sim. Ραδιόφωνο ναι οπωσδήποτε. Gaming δεν κάνω καθόλου, σοβαρή κάμερα δεν χρειάζομαι-απλά αξιοπρεπή και κυρίως για ημερήσιες λήψεις. Σε αυτά που έχω δει, το redmi note 8 pro (6/64) και το redmi note 9s (6/64) φαίνεται να είναι πιο κοντά στις ανάγκες μου. Προτάσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Ναι το είδα, αλλά δεν με χαλάει να περιμένω. Στην τελική το προηγούμενο κινητό της δουλεύει ακόμα, οπότε δεν είναι κάτι επείγον. Για κάποιο άλλο μοντέλο βασικά έχει κανείς να προτείνει κάτι. Και σε λιγότερες ίντσες ίσως; 4,7'' ή 4,5''?
  3. Για την γυναίκα μου. Μόνο που έχει κόλλημα τρελό όχι πάνω από 5''. Κι αν γίνεται και μικρότερο! Το ποσό που διαθέτω είναι μέχρι 150 και δύσκολο να το υπερβώ. Μάλιστα θα προτιμούσα να μην φτάσω το μάξιμουμ απαραίτητα. Δεν έχω επίσης θέμα για αγορά από Κίνα αρκεί να υπάρχει τρόπος να μην έχουμε τελωνείο. Εννοώ δηλαδή ότι δεν με πειράζει να περιμένω 30-40 μέρες αν έχει σοβαρή διαφορά στην τιμή. Χρειάζομαι την 800αρα μπάντα γιατί μένω επαρχία. Δεν χρειάζομαι dual sim. Ραδιόφωνο ναι οπωσδήποτε. Καλή αυτονομία χρειάζομαι όμως. Gaming καθόλου, κάμερα όχι κάτι φοβερό, απλά να είναι αξιοπρεπής και κυρίως για ημερήσιες λήψεις. Σκεφτόμουν γι αυτό: https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-4X-Global-Edition-5_0-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-435-Octa-core-4G-Smartphone-p-1141850.html?rmmds=cart_middle_products&ID=232&cur_warehouse=HK (εντάξει το χρώμα δεν ξέρω πρέπει να ρωτήσω και έτερον ήμιση) Άλλες προτάσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Μου ήρθε σήμερα, χωρίς να περάσει τελωνείο, με παραγγελία να γίνεται στις 16-10-17. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
  5. Χωρίς παρεξήγηση, μετράμε και το 20αρικο της διαφοράς σήμερα (εγώ τουλάχιστον). Και κυρίως επειδή δεν το βιάζομαι.
  6. Όχι. Το 3/32 πήρα που υπερκαλύπτει τις ανάγκες μου.
  7. ...κάτσε να 'ρθει πρώτα όμως! Σ' ευχαριστώ και προσωπικά πάντως, για την υπομονή που είχες να μου εξηγήσεις τα αυτονόητα για εσάς του πιο μυημένους.
  8. Το xiaomi redmi note 4 παραγγέλθηκε από banggood σήμερα στα 153,63 με Priority Direct Mail. Ελπίζω να μην περάσει από τελωνεία και λοιπά δαιμόνια και να βγει τόσο καλό όσο το λέτε ότι είναι. Σας (ξανα) ευχαριστώ όλους!
  9. Πολλές ευχαριστίες σε όλους όσους ασχολήθηκαν! Με σώσατε από διάβασμα που δεν είχα ούτε το χρόνο ούτε και την διάθεση να κάνω.
  10. OK ευχαριστώ. Μεταξύ των: Ulefone Power (δεν με πολυ-νοιάζει ο αποθηκευτικός χώρος μπορώ να βάλω sd- μ' αρέσει το gorilla glass και η μπαταρία) Oukitel K6000 Pro (καλή μπαταρία και μνήμη-αποθηκευτικός χώρος και οθόνη Dragontrail) THL T7 (την ξέρω σαν εταιρία-ήταν το προηγούμενο κινητό μου-καλή μπαταρία καλούτσικη και gorilla glass) ποιο θα μου προτείνατε; (όχι φυσικά σε σύγκριση με το xiaomi redmi note 4) Απ' όσο είδα όλα έχουν την 800αρα μπάντα στο 4G. Είπαμε κάμερα δεν με πολυενδιαφέρει (απλά να στέκεται καλά σε ημερήσιες φωτογραφίες) και παιχνίδια καθόλου. Ξαναλέω μάλλον στο xiaomi redmi note 4 θα πάω απλά κοιτάω και κάποιες φτηνότερες σχετικά επιλογές μιας και με καλύπτουν στην χρήση που εγώ κάνω.
  11. Το ξέρω και μάλλον εκεί θα πάω, απλά έτσι για να έχω μια ιδέα τι άλλο υπάρχει. Και το προηγούμενο κινητό που είχα (THL4000) δεν ήταν από εταιρία με αξιοπιστία ούτε και ΤΟ φοβερό ακόμα κι όταν βγήκε. 72 ευρώ το είχα πάρει κράτησε 2,5 χρόνια κι αν δεν έσπαγε από τυχαία πτώση, δεν είχα σκοπό να το αλλάξω, τις ανάγκες μου τις κάλυπτε πλήρως ακόμα και χτες. Γι αυτό ρωτάω και για κάτι άλλο. Ευχαριστώ.
  12. Αν και μάλλον στο xiaomi redmi note 4 θα πάω, θέλω να ρωτήσω και κάτι τελευταίο, για να μην μονοπωλώ και την συζήτηση: Κάτι φτηνότερο από αυτό, που να έχει οπωσδήποτε την ίδια ή καλύτερη αυτονομία, καλύτερη οθόνη (gorilla glass ίσως?) και την 800αρα μπάντα, έχουμε να προτείνουμε; Ευχαριστώ πολύ όσους ασχολήθηκαν και έκατσαν και με βοήθησαν χωρίς να ειρωνευτούν την ασχετοσύνη μου και την μη διάθεσή μου να διαβάσω θέματα των 150-200 σελίδων! Πραγματικά με γλιτώσατε από γολγοθά, που δεν ξέρω αν θα τον έκανα τελικά μόνος μου...
  13. Ναι ίσως να είναι αυτό, δεν είμαι γραμμένος, θα κάνω ένα λογαριασμό να το δοκιμάσω. Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρήκα τι ήταν. Μόνο στο μαύρο χρώμα κάνει τόσο, ήθελα το γκρίζο, γι αυτό άλλαζε την τιμή των μεταφορικών. Ευχαριστώ και πάλι.
  14. Από το λίνκ που μου έδωσες το priority Direct Mail εξακολουθεί να το βγάζει +17,83. Πως το έβγαλε σ' εσένα +8,12? Εμένα μου βγάζει 163,34 σύνολο πάντως. Κάνω κάτι λάθος; Ναι τώρα το κατάλαβα, είναι κομματάκι μπερδεμένα, ένα note αλλάζει...:lol:
  15. Ναι αλλά με priority direct mail είναι +17,83 λέει σ' εμένα οπότε 163,34 σύνολο σωστά; Ενώ το από gearbest έχει +20,79 το priority line άρα συνολικά πάει 139,85 σωστά; Άρα φτηνότερο είναι του gearbest όπως το βλέπω εγώ, εκτός και βλέπω κάτι λάθος. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις Υ.Γ. Αν περάσει τελωνείο τι εξτρά υπολογίζω;
×
×
  • Create New...