Jump to content

Xiaomi Mi 3

salazar_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο CWM τι επιλέγω πριν κάνω το install tou update.zip, πρέπει να "καθαρήσω καμιά case?

σε κάθε εβδομαδιαία αναβάθμιση κάνουμε wipe partition & wipe dalvic και μετά παραμένουμε σε reconery λειτουργία και κάνουμε εγκατάσταση rom. Αν έχεις απορίες μπες στο ελληνικό φόρουμ http://www.miui-xiaomi.gr.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σε κάθε εβδομαδιαία αναβάθμιση κάνουμε wipe partition & wipe dalvic και μετά παραμένουμε σε reconery λειτουργία και κάνουμε εγκατάσταση rom. Αν έχεις απορίες μπες στο ελληνικό φόρουμ http://www.miui-xiaomi.gr.

και καλο θανε τις αναβαθμίσεις να τις κανετε μεσα απο το updater που εχει η miui και πανω δεξια στις 3 τελιτσες να πατησετε select update package(δεν θυμαμε στην ελληνικη πως το γραφει) και διαλεγετε το zip που κατεβασατε απο το ota updater η οποιαδηποτε ρομ κατεβασατε τελος παντων.. για να μην μπλεκετε με recovery κλπ

• Administrators
καλημερα παιδια,εαν φορτιζω το κινητο με φορτιστη 2Α μπορει να παθει ζημεια?

Όχι, μακροπρόθεσμα ωστόσο μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της μπαταρίας.

Modpic.gif

καλησπέρα παιδιά!

Το κινητό μου ήρθε με την αγγλοκινέζικη ROM κ τώρα που θέλω να περάσω την τελευταία stable μέσω recovery, έχω όμως μπερδευτεί με τα wipes.

Τι wipes πρέπει να κάνω γιατί αλλιώς ονομάζονται στο mi recovery και αλλιώς στο recovery mode των ελληνικών ROM....

Θέλω να κάνω όσο το δυνατόν πιο καθαρή εγκατάσταση!

Ευχαριστώ

καλησπέρα παιδιά!

Το κινητό μου ήρθε με την αγγλοκινέζικη ROM κ τώρα που θέλω να περάσω την τελευταία stable μέσω recovery, έχω όμως μπερδευτεί με τα wipes.

Τι wipes πρέπει να κάνω γιατί αλλιώς ονομάζονται στο mi recovery και αλλιώς στο recovery mode των ελληνικών ROM....

Θέλω να κάνω όσο το δυνατόν πιο καθαρή εγκατάσταση!

Ευχαριστώ

Η πιο καθαρη εγκατασταση που μπορεις να κανεις στο κινητο ειναι αυτη

αλλα ψαξε να βρεις το leon lamp για την γραμματοσειρα

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Η πιο καθαρη εγκατασταση που μπορεις να κανεις στο κινητο ειναι αυτη

αλλα ψαξε να βρεις το leon lamp για την γραμματοσειρα

ΟΧΙ ισως δεν χρειαζετε να κάνεις flash με το εργαλείο των Dev στο τηλέφωνο σου.

Πες μας με πια Miui σου ηρθε το τηλ. φιλε μου? V5 ή V6 και εσύ ποια γουστάρης (δες στο youtube τις διαφορές μεταξύ τους)

Εγω θα σημειώσω οτι η V5 ειναι πολύ πιο καλη σε παραμετροποίηση και για εμένα πιο όμορφη... ΟΜΩΣ πλέον εχει σταματήσει η εξέλιξή της νομιζω απο τον Δεκέμβριο 2014.

Αν θες να κρατήσεις την V5 που προφανώς έχεις τώρα (Αγγλοκινεζικη) και θες τα παντα στα Ελληνικά χωρις κινεζιες μέσα στο τηλ δεν θέλεις Flash με το εργαλείο των Developer που σου πρότεινε ο "gdimitris" στο βίντεο, αλλά μόνο την τελευταία έκδοση V5 Rom που ειναι η 4.8.22 και μεσα απο το κινητό σου με τον (Updater της ΜIUI) να την περάσεις.

Αυτή την Rom θα την βρεις ΕΔΩ: https://dl.orangedox.com/QK8ZeAVs3xtgHdB8tB/xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-3.21.0-4.8.22.zip

Αν θες να περάσεις στην νεότερη V6 σήμερα έχεις 2 επιλογές (εγώ συνιστώ την πρώτη που ειναι σταθερη):

1. Nα περάσεις την τελευταία Stable GTV 3.13 πολυ καλή με 100% ελληνικά! https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5914-Stable-17-0-Xiaomi-Mi-3W-GTV-3-13-Rooted-%CE%9Ait-Kat/

Βέβαια θες Flash με το εργαλείο που ειδες στο βιντεο...

2. Να περάσεις την beta [GTV-5.2.27] Ελληνική MIUI ROM και θα έχεις κάθε εβδομάδα με update τις τελευταίες εξελίξεις: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-5-2-27-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?pageNo=1

Και εδω φυσικα με το εργαλειο των Dev οπως ειδες στο βιντεο...

Η επιλογη ειναι δικη σου.

Edited by spirosmeg
Xiaomi Mi10/128

Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει το θέμα που έχω φτιάξει -> Ελληνικό καλοκαίρι v1.7

Είναι πλήρως στα ελληνικά και δωρεάν. Το αναβάθμισα σήμερα, διορθώνοντας κάτι μικροπροβληματάκια που είχε.

Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει το θέμα που έχω φτιάξει -> Ελληνικό καλοκαίρι v1.7

Είναι πλήρως στα ελληνικά και δωρεάν. Το αναβάθμισα σήμερα, διορθώνοντας κάτι μικροπροβληματάκια που είχε.

Μπραβο σου Γιατρέ !!!

Εχω κατεβάσει και εγω τον θεμερ απο το Αγγλικο φορουμ αλλά δεν αξιώθηκα να ασχοληθώ Μπράβο σου και πάλι!

Xiaomi Mi10/128

Μπραβο σου Γιατρέ !!!

Εχω κατεβάσει και εγω τον θεμα απο το Αγγλικο φορουμ αλλά δεν αξιώθηκα να ασχοληθώ Μπράβο σου και πάλι!

εμένα δεν το εγκαταστεί το θέμα. Κάτι λέει ότι με τα δικαιώματα

ειναι για v6 ή v5;

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Ουτε εμενα το εγκαθιστα.

Λεει οτι αδειες απο τριτους δεν εγκαθιστα.

Καμια λυση?

Λογικά στις ρυθμίσεις αμα ενεργοποιησεις την ρύθμιση άγνωστες πηγές θα είσαι εντάξει
1+7 Pro

Ειμαι με την ελληικη ROM 5.2.27 ,και καθε εβδομαδα κανω update,μεσω recovery.Ηθελα να ρωτησω αν

θελησω να παω στην stable,αυτο θα το κανω οπως κανω τωρα με τα updates? δηλαδη απο recovery ?.

H xρειαζεται καποια αλλη διαδικασια?

Ειμαι με την ελληικη ROM 5.2.27 ,και καθε εβδομαδα κανω update,μεσω recovery.Ηθελα να ρωτησω αν

θελησω να παω στην stable,αυτο θα το κανω οπως κανω τωρα με τα updates? δηλαδη απο recovery ?.

H xρειαζεται καποια αλλη διαδικασια?

Εφ'οσον είσαι τώρα με την Developer,

- θα βάλεις την Stable Rom στην συσκευή σου

- θα πας στο recovery και θα κάνεις Factory Reset/Defaults

-και αμέσως μετά θα κάνεις Flash την stable.

Αυτό το κάνεις μόνο την πρώτη φορά.

μετά θα κάνεις το Update από το Updater της MIUI

Εφ'οσον είσαι τώρα με την Developer,

- θα βάλεις την Stable Rom στην συσκευή σου

- θα πας στο recovery και θα κάνεις Factory Reset/Defaults

-και αμέσως μετά θα κάνεις Flash την stable.

Αυτό το κάνεις μόνο την πρώτη φορά.

μετά θα κάνεις το Update από το Updater της MIUI

Σε ευχαριστω για την απαντηση.

ΟΧΙ ισως δεν χρειαζετε να κάνεις flash με το εργαλείο των Dev στο τηλέφωνο σου.

Πες μας με πια Miui σου ηρθε το τηλ. φιλε μου? V5 ή V6 και εσύ ποια γουστάρης (δες στο youtube τις διαφορές μεταξύ τους)

Εγω θα σημειώσω οτι η V5 ειναι πολύ πιο καλη σε παραμετροποίηση και για εμένα πιο όμορφη... ΟΜΩΣ πλέον εχει σταματήσει η εξέλιξή της νομιζω απο τον Δεκέμβριο 2014.

Αν θες να κρατήσεις την V5 που προφανώς έχεις τώρα (Αγγλοκινεζικη) και θες τα παντα στα Ελληνικά χωρις κινεζιες μέσα στο τηλ δεν θέλεις Flash με το εργαλείο των Developer που σου πρότεινε ο "gdimitris" στο βίντεο, αλλά μόνο την τελευταία έκδοση V5 Rom που ειναι η 4.8.22 και μεσα απο το κινητό σου με τον (Updater της ΜIUI) να την περάσεις.

Αυτή την Rom θα την βρεις ΕΔΩ: https://dl.orangedox.com/QK8ZeAVs3xtgHdB8tB/xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-3.21.0-4.8.22.zip

Αν θες να περάσεις στην νεότερη V6 σήμερα έχεις 2 επιλογές (εγώ συνιστώ την πρώτη που ειναι σταθερη):

1. Nα περάσεις την τελευταία Stable GTV 3.13 πολυ καλή με 100% ελληνικά! https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5914-Stable-17-0-Xiaomi-Mi-3W-GTV-3-13-Rooted-%CE%9Ait-Kat/

Βέβαια θες Flash με το εργαλείο που ειδες στο βιντεο...

2. Να περάσεις την beta [GTV-5.2.27] Ελληνική MIUI ROM και θα έχεις κάθε εβδομάδα με update τις τελευταίες εξελίξεις: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-5-2-27-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?pageNo=1

Και εδω φυσικα με το εργαλειο των Dev οπως ειδες στο βιντεο...

Η επιλογη ειναι δικη σου.

Λοιπόν spirosmeg το κινητό ήρθε με την V5 miui - kxdcnbe18.0 και θα προτιμούσα να περάσω την τελευταία ελληνική V6 Stable 3.9.0!

Το θέμα είναι ότι επειδή είμαι καινούργιος στο άθλημα του ρουτινγκ, θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω το recovery και να αποφύγω την διαδικασία με την εφαρμογή που μου πρότεινε ο φίλος gdimitris (Φυσικά αν γίνεται βέβαια)!

Edited by lalas

Λοιπόν spirosmeg το κινητό ήρθε με την V5 miui - kxdcnbe18.0 και θα προτιμούσα να περάσω την τελευταία ελληνική V6 Stable 3.9.0!

Το θέμα είναι ότι επειδή είμαι καινούργιος στο άθλημα του ρουτινγκ, θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω το recovery και να αποφύγω την διαδικασία με την εφαρμογή που μου πρότεινε ο φίλος gdimitris (Φυσικά αν γίνεται βέβαια)!

Αφου θελεις να περασεις στην V6 Miui και τωρα εισαι σε V5 δυστηχως ειναι μονοδρομος το φλασαρισμα μεσω του εργαλειου των DEV. με υπολογιστη!

Xiaomi Mi10/128

Αφου θελεις να περασεις στην V6 Miui και τωρα εισαι σε V5 δυστηχως ειναι μονοδρομος το φλασαρισμα μεσω του εργαλειου των DEV. με υπολογιστη!

Χμμμ! Τότε θα ψάξω την διαδικασία μέσω DEV και πιθανόν θα επιστρέψω με απορίες!!!

Άλλες γενικές οδηγίες προς αρχάριους ναυτιλομένους που θεωρείς σημαντικές πριν την διαδικασία μέσω DEV;

Ευχαριστώ

Ρε παιδια πως μπορουμε να προτεινουμε ιδεες στην xiaomi γιατι τελευταια οι αναβαθμισεις ειναι ουσιαστικα ανουσιες,

εγω θελω να τους προτεινω να μπορουμε να εχουμε ανοιχτο το youtube στο background σαν music player

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Ρε παιδια πως μπορουμε να προτεινουμε ιδεες στην xiaomi γιατι τελευταια οι αναβαθμισεις ειναι ουσιαστικα ανουσιες,

εγω θελω να τους προτεινω να μπορουμε να εχουμε ανοιχτο το youtube στο background σαν music player

Εάν δεν έχει προταθεί, το προτείνεις εδώ -> http://en.miui.com/type-4-370.html :D

Καλησπέρα!

είδα την διαδικασία φλασαρίσματος μεσω του εργαλειου των DEV ώστε να μην έχω προβλήματα στο πέρασμα απο rom V5 σε V6, και μου φαίνεται βατή!

Ωστόσο να σημειώσω ότι το recovery που έχω είναι το default (mi recovery) και όχι το cwm recovery!

Μετά την διαδικασία θα έχω το cwm recovery; Μήπως πρέπει να προσέξω κάτι;

Επίσης με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να κάνω πριν wipes, αλλά "σβήνονται" όλα μέσω της διαδικασίας;

Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός, αλλά είμαι πρωτάρης και φοβάμαι μην κάνω καμιά ζημιά!!!

Ευχαριστώ

Edited by lalas

Καλησπέρα!

είδα την διαδικασία φλασαρίσματος μεσω του εργαλειου των DEV ώστε να μην έχω προβλήματα στο πέρασμα απο rom V5 σε V6, και μου φαίνεται βατή!

Ωστόσο να σημειώσω ότι το recovery που έχω είναι το default (mi recovery) και όχι το cwm recovery!

Μετά την διαδικασία θα έχω το cwm recovery; Μήπως πρέπει να προσέξω κάτι;

Επίσης με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να κάνω πριν wipes, αλλά "σβήνονται" όλα μέσω της διαδικασίας;

Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός, αλλά είμαι πρωτάρης και φοβάμαι μην κάνω καμιά ζημιά!!!

Ευχαριστώ

Επίσης μπορείς να κάνεις το εξής για περισσότερες βοήθεια...

http://www.xiaomi-miui.gr

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Καλώς σας βρήκα και εγώ λοιπόν έστω και καθυστερημένα ποτέ δεν είναι αργά γιαυτό το υπέροχο κινητό!

Όλα καλά λοιπόν. παρέλαβα χθες έβαλα και την τελευταία developer και το κινητό πάει σφαίρα!

Μια ερώτηση μαζί με βοήθεια αν μπορεί κάποιος.

Ψάχνω αυτό το κλασσικό θέμα? με το μπλε φόντο και τους ουρανοξύστες που αν κατάλαβα καλά έτσι έρχεται το κινητό όταν έχει v5.

Που μπορώ να το βρω?Ή έστω μόνο την ταπετσαρία γιατί αν κατάλαβα καλά η οθόνη κλειδώματος άλλαξε από 5 σε 6.

Αυτό λέω:

από το 5:50 και μετά!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Α και γενικά ποια είναι η καλύτερη πηγή θεμάτων...Η ενσωματωμένη?